Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten bu ay istesem de yapamayacağım, evde hiç testim kalmadı ki, almak istesem de kargosuydu bilmem nesiydi yetişmez hemen bana, bir de canım 2 gündür yumurtlama akıntım var ancak ilişki yasak kocik perhizde ya malum:deli:

Evet bana da çok enteresan geldi:oha:
5 aydır takip etmeye çalışıyorum bu dönem akıntımı, ancak bir kez wc'de denk gelirdim normaldeHoppa
Canım bak şimdi herkes bebeğini farklı terbiye ediyor; ben açıkçası 3 yaşına gelmiş ve karakteri oturmaya başlamış bir çocuğu ebeveynleriyle aynı odada kalmasını istemem, bizim ki bazen şımarıklık yapıyor bizimle yatmak istiyor; odasına gönderiyorum. Memeden kesilmişse odasında kalabilir pekala, illa gece beslenmesi olacaksa da biberonu verdiğinde kendisi tutup tek başına içebilir hale geliyorlar zaten. Ben bir de kızımın odasına telsiz koymuştum, gece acıkıp uyandığında biberonunu hazırlayıp götürüyordum o kendi kendine içerdi sütünü, tabi bu bahsettiğim dönem 18 aydan sonra.
İlk aylarda elbette sana daha sık ihtiyacı olacak memeden dolayı, yanında olması daha iyi, anne yanı beşik veya park yatak olabilir. Ama memeyi bırakınca 1.-1.5 yaşından sonra odası olursa o da kendine ait yeri benimser.
Benim kızım da yaklaşık bu yaş civarına kadar bizimle aynı odayı paylaşmıştı, ama hiç bir zaman aynı yatağı paylaşmadık, özellikle gece uykusunda:KK39:
Evet canım ben de aynen senin gibi düşünüyorum, o kadar süre bana da fazla geliyor,
Bir an önce yatağına odasına alışması en güzeli dediğin gibi, bizimkiler kendi yataklarında yatırıyorlar ağlıyor diye ama ben bu konularda biraz katıyım sanırım :) Ağlasa da alışacak diye düşünürüm gibi geliyor ama tabi hairçten gazel okumak gibi olmasın şimdi :)) Göreceğim bakalım nasipse :)

Icimden gekmiyorken gitmek istemedim cnm . Birde instagramda bir dr var burda siykemem dogru olurmu bilemedim ondan alayim diye degistirdim birazda randevuyu. Biraz daha iyiyim seytan tepemdeydi namaza geri basladim daha iyiyim cok sukur... Allah kolaylik versin canim. Bem kizima hamile kalmadan omce dedimki amann bulantida ne var Allahm ne olur hamile kalayim yeterki .bulantiya raziyim dedim. Demez olaydim :KK53: 4 ay kustum yetmedi son ay yine kustum :KK45::KK53:. O yuzden simdi saglik diliyorum kolaylik ve hayirlisini diliyorum. :KK200:. Insallah bu ay pesinizden gelen arkadaslar artar :KK49:

Anladım canım o zaman iyi olmuş madem o doktor içine sindi herşeyde bi hayır vardır. Bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah kuzum. Daha iyi olmana da sevindim. Namazda seni sakinleştirir huzura eriştirir.

Sağol kuzum gerçekten bulantı işi zor kuzum ben zaten hiç hoşlanmam bulantıdan kusmadan. Tek tesellim kusmam yok 1 sefer oldu. Oğlumda da 2 sefer kusmuştum. Ama işte bulantı iştahsızlık yediklerinden tiksinme bunlar var Yine de şükür geçecek inşallah.

İnşallahhhhhh kuzum bu ay arayı açmadan peşimizden gelin hep beraber. :dua:
:anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek:

Canım senin Adın’a çok sevindim uzun zamandır giremiyorsun:)
Bebeği nasıl sen nasılsın
Bulantılar kaçıncı haftada gitti ?
Bebişim iyi teyzesi çok şükür :) şuan 14.haftanın içindeyiz ve bulantılarım artık bitiyor gibi çok şükür. Sen de dayanmaya çalış zaten bu haftlarda geçer demişti doktorum da, inşallah sen de kolaylıkla atlatırsın bu günleri. Beni şimdi cinsiyet heyecanı sardı, Pazartesi belli olacak nasipse :)

Naber nasılsın kuzucum, sen başladın mı peki çalışmalara yoksa korunuyor musunuz minnoşum :)
Aaa korunmakta ni dimek bilmiyorum ben oyle birsey :KK48::KK48:
Ben rahim filminden baya sonra geldim ya ablam buraya zaten uzerinden bide adet gecirdim o yuzden gerek gormedim. Korunmayla alakali doktorumda birsey soylemedi. Korunmak yok, yolu da açtık bakalim bizi neler bekliyor. Sogancigimla da aşk yaşiyoruz :halay:

Doktorum kesim ve net kuzu B grubu astım ilaçları var onları alayım dedim. “İçinr rahat edecekse al dedi” bu cümleden sonra pek de içim rahat etmez en azından 3.aya kadar dayanmaya çalışacağım ama çok zor allah düşmanıma Bile vermesin, inşallah sizler sorunsuz rahat hamişlik geçirirsiniz geç olsun da güç olmasın
Kuzucum dayanmaya çalış , ilaç alırsan kendini belki fiziken rahatlatacaksın ama içinde hep şüphe olacak , çok zor oluyor ama bak benim geçti nerdeyse, sanki o günleri ben yaşamamış gibiyim şuan :)

Ben rahim filminden baya sonra geldim ya ablam buraya zaten uzerinden bide adet gecirdim o yuzden gerek gormedim. Korunmayla alakali doktorumda birsey soylemedi. Korunmak yok, yolu da açtık bakalim bizi neler bekliyor. Sogancigimla da aşk yaşiyoruz :halay:
Ohh süper bebeğim o zaman senden de kısa zamanda güzel haberi alırız hayırlısıyla :KK200::anneadayı:

Biliyorum o yuzden cok umutlanmıstım ama adet sinyalleri gelince umutlat çöp oldu :)
İlk aydan kalmadım ben de canım, 3. ayda hamiş kaldım zaten doktorlar da birkaç ay içinde diyor, umudunu hiç yitirme, başka problem yoksa olur Allah'ın izniyle. Peki normalde özele mi gidiyordun devlete mi canım, İstanbul'da olman doktor açısından da şans aslında

Ohh süper bebeğim o zaman senden de kısa zamanda güzel haberi alırız hayırlısıyla :KK200::anneadayı:
Ayy inşallah güzel anne heycanla bekliyoruz bizde inanki. Ufuk hergün eve geldiginde ilk baktıgı ovü. testleri oldu artk :KK48: Yine mi yumurtlamadın diyip duruyor. Bu ovüden de birşey anlamadım hiç o kopkoyu çizgiyi göremedim. Bat a da 10 gün felan var artk olmaz heralde bıraksam mı ovüyü aceba

İlk aydan kalmadım ben de canım, 3. ayda hamiş kaldım zaten doktorlar da birkaç ay içinde diyor, umudunu hiç yitirme, başka problem yoksa olur Allah'ın izniyle. Peki normalde özele mi gidiyordun devlete mi canım, İstanbul'da olman doktor açısından da şans aslında
Özele de gittim devlete de gittim. Özeldeki surekli sunu yap getir bu testi yap getir diyip durdu. Hepsini goturdum bu sefer emar istedi ilac tedavisine bi turlu baslayamadik. Devlettekide başından savdı. Üniversite hastanesine mi gitsem diye düsünüyorum siz ne dersiniz sizin tavsiye edebileceginiz bi doktor var mı

Soğancığınla yaşadığın aşk sana mucize aşkını yollasın inşallah kuzum :KK200::emir_bebek:

20190219_160339.jpg Bak yaaa bu yumurta bana kesin oynuyor. Bugün ilk kez yaptım en koyu gördügüm bu oldu. Bilen ballişler yorumlarınızı bekliyorum:KK200:

Gunaydin ballişler nasilsiniz. Benimde dunden beridr cok fazla akintim var sanirim sogancigim yapiyor bunu ayy canim sogan :KK200::KK70:
selam canım naber? sendeki tam olarak nasıl bir akıntı; bende de çünkü 2 gündür aynı yumurtlama akıntısı gibi şeffaf uzayan şeklinde geliyor yoğun bir şekilde de merak ettim sendekini o nedenle merak ettim... çünküm ben 3 aydır soğan kürü yapıyorum hiç cins akıntı fark etmemiştim.

selam canım naber? sendeki tam olarak nasıl bir akıntı; bende de çünkü 2 gündür aynı yumurtlama akıntısı gibi şeffaf uzayan şeklinde geliyor yoğun bir şekilde de merak ettim sendekini o nedenle merak ettim... çünküm ben 3 aydır soğan kürü yapıyorum hiç cins akıntı fark etmemiştim.
Uzayıp uzamadıgına dikkat etmedim ablam ama yogun bi akıntı sanki

Bitmez isteklerimiz,arzularımız anacım ama

Bunlar olmasa da her şey elimizin altında kıymeti olmaz dimi ama:KK12:
Bence burda olmamızın çok büyük etkisi var olumlu anlamda yani.Şu an düşünüyorum; bunları sürekli çevremdekilerle konuşsam ya kaçarlar benden yada baygınlık geçirirler.Neden çünküü herkesin derdi farklı.Ama bunlar bu platformda hepimizin ortak noktası. iyi ki varsınız kızlar yahu:KK200:En Büyük KK
Kesinlikle öyle canım, ilk çocuğuna hamile kalmak isteyen daha sonra da 2. olmasını ister:halay: mesela ben:KK45:
Hayat böyle, bir istek yerine gelir, başka başka şeyler çıkar:KK48:
Bu konuda da haklısın, bende sizleri tanıdığım için çok memnunum; her ne kadar çevremde yakın arkadaşlarım da olsa her ay vajinal akıntımı veya eşimle ilişki günlerini anlatacak değilim yane:deli: iyi ki varsınızEn Büyük KK:anneadayı::nazar:

X