- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Bende soğan kürüne başladım arkadaşlar. Adetlerim düzensiz bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı ve adetimde gecikti yumurta çatlamasına rağmen. Şimdi progestan iğne vuruldum ve soğan kürüde uyguluyorum. Adeti düzelen var mı soğan kürüyle daha 2. Günümdeymiş adet olursamda 2-3.gününe kadar kullanıp sonra adetim bittikten 2 gün sonra tekrar 15 gün başlıcam doğru yapıyprum sanırım di mi
Canım soğan kürü normal şartlarda adetin bittikten sonra 2.gününden itibaren 7. gününe kadar başlanabiliyor. Asıl faydalı kısmı bu dönemde. Ama Düzensiz adet görmeyenler her hangi bir zamanda başlayabiliyor diyor İbrahim Saraçoğlu. Yalnız adet görmeden önce de başlarsan bırakmadan eksiksiz sabah akşam 10 güne tamamlaman lazım. Biraz kullan adet olunca bırak bitince tekrar başla gibi bir düzensizlik yapma. Kararını buna göre ver canım ya hemen başla 15 gün yap bitir. Yada adet olmayı bekle adet bitince 2.gün başla 15 gün tamamla bitir. Bu arada soğan kürüyle birlikte düzensiz adet görenlerin düzene girdiklerini çok okudum. Sende içini ferah tut güven bu küre. Rabbim inşallah sana da şifa verir.