Bitmez isteklerimiz,arzularımız anacım amaKesinlikle, koşullara göre önceliklerimiz değişiyor.
Bunlar olmasa da her şey elimizin altında kıymeti olmaz dimi amaKesinlikle, koşullara göre önceliklerimiz değişiyor.
Günaydın kuzum;Gunaydin ballişler nasilsiniz. Benimde dunden beridr cok fazla akintim var sanirim sogancigim yapiyor bunu ayy canim sogan
Kuzu siz de tam 12'den vurmuşsunuz yalnız
Amaaaan ben yeni evlendiğimde reglden başka birşey bilmezdim ayolllTamamen şans eseri 1 kerede nasip olmuştu.
Doğru diyorsun canım, herşey yolunda gittiği müddetçe tek ilişki de gayet yeterli elbette.
Allah'a şükür bin şükür, çok şükürİyi ki o zaman olmuş, yoksa ben kendimi biliyorum ertelerdim sürekli cesaret edemezdim. Çünkü yaşımda küçüktü, korkardım hamilelikten.
Allah büyük işte biz kulları için bizden her daim daha iyisini bilip ona göre hayırlı vakitte nasip ediyor.
Yüce Rab'bim sen nelere nelere kadirsin.
Teşekkürler canım
Bahar mevsimi bize şans getirsin, hadi bakalım biz de filizlenelim, hihihh
olacak olacak, eli kulağında
Aah canım benim günaydın;Kuzum günaydın nasılsın:)
Sen bitkileri biliyorsun bana iyi gelebilecek bitkiler var mıdır?
İnan 2 saatlik uykuyla duruyorum 9ay böyle nasıl geçer bilmiyorum
Canım senin Adın’a çok sevindim uzun zamandır giremiyorsun:)Ayy aynen bitanem, dün aylar sonra ilk defa mutfağa girip birşeyler pişirebildim sanki yeniden doğmuş gibiyim
Buna da şükür tabii bin şükür
Beybisi cinsiyet için gerçekten çok ama çok heyecanlıyım, isimler de kafamda net olduğu için bir an önce ismiyle anılsın istiyorum bebişim
Gunaydin ballişler nasilsiniz. Benimde dunden beridr cok fazla akintim var sanirim sogancigim yapiyor bunu ayy canim sogan
Doktorum kesim ve net kuzu B grubu astım ilaçları var onları alayım dedim. “İçinr rahat edecekse al dedi” bu cümleden sonra pek de içim rahat etmez en azından 3.aya kadar dayanmaya çalışacağım ama çok zor allah düşmanıma Bile vermesin, inşallah sizler sorunsuz rahat hamişlik geçirirsiniz geç olsun da güç olmasınAah canım benim günaydın;
Doktorunla görüştün mü var mı bir tavsiyesi?
Kuzum günaydın nasılsın:)
Sen bitkileri biliyorsun bana iyi gelebilecek bitkiler var mıdır?
İnan 2 saatlik uykuyla duruyorum 9ay böyle nasıl geçer bilmiyorum
Ellerine sağlık kuzum listemiz bereketli olsun güzel hamiş anne senin elin değdikçe listemize hamile sayımız artsın inşallah.
Listemize yeni bir hamiş daha eklicez canım çok yakında inşallah.olderolurrr değerlerin yükselmiştir inşallah güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz listemize eklemek için can atıyoruz
Kuzum Benim ya sen ne güzel kalpli bi insansın :)Günaydın kuzum.
Kuzum astım ve alerji olarak ne yapılabilir pek bilgim yok ama bir araştırayım. Yalnız bitkiselde olsa hamilelikte herşey sınırlı kuzum. Doktorun ne diyor canım bir yol bir çare sunabiliyorlar mı.
Dualarım seninle bitanem inşalah sıkıntıların çabucak geçsin. İnan seni düşününce kendimdekileri sıkıntı görmüyorum. Allah yardımcın olsun canım Rabbim şifa versin inşallah.
Bu arada doktora gittin mi tekrar. Bebişler ikiz mi tek mi son durum belli mi kuzum
Bitmez isteklerimiz,arzularımız anacım ama
Bunlar olmasa da her şey elimizin altında kıymeti olmaz dimi ama
Bence burda olmamızın çok büyük etkisi var olumlu anlamda yani.Şu an düşünüyorum; bunları sürekli çevremdekilerle konuşsam ya kaçarlar benden yada baygınlık geçirirler.Neden çünküü herkesin derdi farklı.Ama bunlar bu platformda hepimizin ortak noktası. iyi ki varsınız kızlar yahu
Evet bana da öyle cümle kursa ben de istemezdim sanırımDoktorum kesim ve net kuzu B grubu astım ilaçları var onları alayım dedim. “İçinr rahat edecekse al dedi” bu cümleden sonra pek de içim rahat etmez en azından 3.aya kadar dayanmaya çalışacağım ama çok zor allah düşmanıma Bile vermesin, inşallah sizler sorunsuz rahat hamişlik geçirirsiniz geç olsun da güç olmasın
merhabalar canım 2 gün sonra test yaptığımda değerim 5 katına çıkmıştı inşallah böyle devam eder henüz doktora gitmedim küçük bi yerde olduğum için doktor bulmak zor perşembe günü gideceğim inşallah Allah herkese nasip etsin
İnşallah canım benim, sende durumlar nasılEvet bana da öyle cümle kursa ben de istemezdim sanırım
Sen de inşallah en kolay şekilde atlatırsın kuzum benim.
Ohh maşallah canımİnşallah güzel artış olur sağlıklı bir gebelik geçirir ve sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın. Perşembe günüde güzel haberler ile gel inşallah kuzum.
Bende bu sefer birakmayip tamamlayabilecegime inaniyorum. Bitircem ablam insallah bu sefer. Gecenkinde vize icin kostur dur sonra ufukla biraz atıştık sonra Turkiyeye dondum o yuzden yarim kaldi. Ama smdi bitircemGünaydın kuzum;
Sakın bırakma tamamla bu sefer bu kürü.hayırlı haberlerini alcaz inanıyorum
Cok cok amin ablam benim tsk ederimGünaydın kuzucum
Oyyy o soğancık sana mucizeler getirsin inşallah bu ay kuzum
Kuzum Benim ya sen ne güzel kalpli bi insansın :)
Keşke normal hayatta tanıma fırsatımız olsaydı bu topic dekileri:)
İkiz için 2. Bebeğin kesesi zaten küçüktü üni deki yıktır tekrar vajinal bakıp yek bebek gibi ilerleyeceğiz dedi.
Özel de ki doktoruma henüz gitmedim kalp için bu hafta sonu gittiğimde sanırım söylet bişeyler.
Astım ilaçları için B grubu olan ilaçlar bulduk eşimle ama doktorum içmemem konusunda ısrarcı.
Canım kocaeli deyim:)Hepiniz çok güzel insanlarsınız kuzum bende çok isterdim normal hayatta hepinizi görmeyi kısmet belli olmaz bakalım. Sen hangi şehirdeydin kuzum bu arada.
Anladım kuzum tek veya ikiz hiç farketmez yeterki sen ve bebiş sağlıklı olsun. Allah hakkında en hayırlısını nasip etmiştir sana. Aslında B grubu ilaçlar gerekli durumlarda kullanılabiliyor. Ama işte ilk 3 ay bebek için en önemli dönem. Kar zarar belirlemesini yapmakta biraz zor. Rabbim her zorlukta bir kolaylık verirmiş. İnşallah sana da bir kolaylık verir kuzum. Sanırım dua etmek yapabileceğimiz en güzel şey olacak. Sana tavsiyem. İnşirah suresini bol bol oku veya dinle. Rabbim yardımcın olsun.