Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım soğan kürü normal şartlarda adetin bittikten sonra 2.gününden itibaren 7. gününe kadar başlanabiliyor. Asıl faydalı kısmı bu dönemde. Ama Düzensiz adet görmeyenler her hangi bir zamanda başlayabiliyor diyor İbrahim Saraçoğlu. Yalnız adet görmeden önce de başlarsan bırakmadan eksiksiz sabah akşam 10 güne tamamlaman lazım. Biraz kullan adet olunca bırak bitince tekrar başla gibi bir düzensizlik yapma. Kararını buna göre ver canım ya hemen başla 15 gün yap bitir. Yada adet olmayı bekle adet bitince 2.gün başla 15 gün tamamla bitir. Bu arada soğan kürüyle birlikte düzensiz adet görenlerin düzene girdiklerini çok okudum. Sende içini ferah tut güven bu küre. Rabbim inşallah sana da şifa verir.

Canım kocaeli deyim:)
Okuyum evet iyi hatırlattın :)
İnşallah hepimiz için sağlıklı bir süreç olur
Teşekkür ederim canı

Amin canım inşallah sağlıcakla atlatalım ve yavrularımıza kavuşalım. Can yoldaşı arkadaşlarımızda aynı şekilde inşallah sağlıcakla hamile kalsın ve onlarda kavuşsunlar.

Rica ederim canım ne demek. Hatta Şifa ayetlerini de okuyabilirsin bol bol canım.

Oy benim güzelim samimiyetini severim
Şifa olsun kuzum inşallah.Ben iyiyim tatlışım dört gözle kırmızıları bekliyorum valla.

Benim adet gunlerim cok karışık pcoluyum normalde 36 gunde bir olurdum. Son 5 aydır 45 veya 48 gunde bir oluyodum. Hsg den sonra adet erken geldi,yada kanama gibi biseydi bilmiyorum. Eger onu sayarsak 16 gün var. Oncekini sayarsak bugun adet olmam gerekiyo.

Oy benim güzelim samimiyetini severim
Şifa olsun kuzum inşallah.Ben iyiyim tatlışım dört gözle kırmızıları bekliyorum valla.
Iyi olmana sevindim ablam negatif enerji yok artk hep pozitif dusuncez. Zaten pozitif oldukca da bana inan hep hayat enerjisi artiyor insanin. Sen canin skldkca yaz bana ben senin gonlunu hos ederim

Cok haklısın. Ben ta kücüklügümden beri hep annelik hayali kurardım hatta evlenmemin sebeplerinden biride buydu bebegim olsun istiyodum cok isteyipte kavusamamak insanın canını sıkıyo biraz. Nasip diyorum dua ediyorum bakalım insallah hepimizin hayırlısıyla en yakın zamanda olur

Hakkında hayırlısı olsun canım pco olunca durum biraz karmaşıklaşıyor. Ama sen belirtiler başladı gbi diyorsun bak bakalım neye çıkacak 1-2 güne olmazsa en azından evde test yap. Hamile olsan bile adet benzeri ağrılar oluyor. İnşallah sende hayırlı zamanda kavuşursun bebeğine.

Amin abla inşallah

Cok tesekkur ederim canim gozumde canlandirmak bile iyi geldi. Kizim olmasa zaten hersey daha zor . Pastayida cok sever evet bunu yapmaliyim

Icimden gekmiyorken gitmek istemedim cnm . Birde instagramda bir dr var burda siykemem dogru olurmu bilemedim ondan alayim diye degistirdim birazda randevuyu. Biraz daha iyiyim seytan tepemdeydi namaza geri basladim daha iyiyim cok sukur... Allah kolaylik versin canim. Bem kizima hamile kalmadan omce dedimki amann bulantida ne var Allahm ne olur hamile kalayim yeterki .bulantiya raziyim dedim. Demez olaydim 4 ay kustum yetmedi son ay yine kustum . O yuzden simdi saglik diliyorum kolaylik ve hayirlisini diliyorum. . Insallah bu ay pesinizden gelen arkadaslar artar

Ayy hadi inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…