- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Bende soğan kürüne başladım arkadaşlar. Adetlerim düzensiz bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı ve adetimde gecikti yumurta çatlamasına rağmen. Şimdi progestan iğne vuruldum ve soğan kürüde uyguluyorum. Adeti düzelen var mı soğan kürüyle daha 2. Günümdeymiş adet olursamda 2-3.gününe kadar kullanıp sonra adetim bittikten 2 gün sonra tekrar 15 gün başlıcam doğru yapıyprum sanırım di mi
Canım kocaeli deyim:)
Okuyum evet iyi hatırlattın :)
İnşallah hepimiz için sağlıklı bir süreç olur
Teşekkür ederim canı
İstanbuldayımHangi şehirdesin belki tavsiyelerimiz olur
Biliyorum o yuzden cok umutlanmıstım ama adet sinyalleri gelince umutlat çöp oldu :)Ben de hsg ve soğan küründen sonra hamile kaldım canım:) sana da umut olsun
İlacım cumartesi bitti kuzum.6 sına kadar regl olmam lazım şimdilik bişey yok bekliyorumİnşallah canım benim, sende durumlar nasıl
Oy benim güzelim samimiyetini severimBende bu sefer birakmayip tamamlayabilecegime inaniyorum. Bitircem ablam insallah bu sefer. Gecenkinde vize icin kostur dur sonra ufukla biraz atıştık sonra Turkiyeye dondum o yuzden yarim kaldi. Ama smdi bitircem
Sen nasilsin canini sevdigim
Benim adet gunlerim cok karışık pcoluyum normalde 36 gunde bir olurdum. Son 5 aydır 45 veya 48 gunde bir oluyodum. Hsg den sonra adet erken geldi,yada kanama gibi biseydi bilmiyorum. Eger onu sayarsak 16 gün var. Oncekini sayarsak bugun adet olmam gerekiyo.Hakkında hayırlısı olsun canım sen elinden gelenleri yapıyorsun gerisi Rabbimin takdiri günü geldiyse çoktan kondu göbüşüne değilse umut etmeye devam çünkü vuslata yaklaştığını bil. Bu arada adet günün ne zaman canım.
Iyi olmana sevindim ablam negatif enerji yok artk hep pozitif dusuncez. Zaten pozitif oldukca da bana inan hep hayat enerjisi artiyor insanin. Sen canin skldkca yaz bana ben senin gonlunu hos ederimOy benim güzelim samimiyetini severim
Şifa olsun kuzum inşallah.Ben iyiyim tatlışım dört gözle kırmızıları bekliyorum valla.
Canımsın sağol grubumuzun neşesiIyi olmana sevindim ablam negatif enerji yok artk hep pozitif dusuncez. Zaten pozitif oldukca da bana inan hep hayat enerjisi artiyor insanin. Sen canin skldkca yaz bana ben senin gonlunu hos ederim
Cok haklısın. Ben ta kücüklügümden beri hep annelik hayali kurardım hatta evlenmemin sebeplerinden biride buydu bebegim olsun istiyodum cok isteyipte kavusamamak insanın canını sıkıyo biraz. Nasip diyorum dua ediyorum bakalım insallah hepimizin hayırlısıyla en yakın zamanda olurCanım günaydın;
İnan hepimiz seninle aynı durumdayız hep bir ümit.Neler neler yapıyoruz olmayınca olmuyor.O zamanı biz değil Rabbim biliyor.
kendimden örnek vereyim sana; yumurtam çatlamıyor diye 3aylık ilaç tedavisine başlayacaktım regl olamadım.10 gün geçti doktora gittim gebelik çıkmadı,adet söktürücü verdi o biteli 3 gün oldu hala olamadım.İlaç bitiminden 5 ila 10 gün arasında olmazsan tekrar gel dedi.Adet olmalıyım ki diğer ilaç tedavime başlayım.Bak şu an bebek düşünmekten vazgeçtim tek derdim adet olmak .İnan bana ben çabaladıkça daha kötüsü oluyor.Ama vardır bunda da bir hayır diyerek tevekkül ediyorum. Sen daha iyi durumdasın bunu düşün.Beterin beteri var umut edip beklemek bile öyle güzel ki emin ol buna.
Simdi en minnak ben oldugumdan ötürü sizlere de neşe vermeliyim dimiCanımsın sağol grubumuzun neşesi
Benim adet gunlerim cok karışık pcoluyum normalde 36 gunde bir olurdum. Son 5 aydır 45 veya 48 gunde bir oluyodum. Hsg den sonra adet erken geldi,yada kanama gibi biseydi bilmiyorum. Eger onu sayarsak 16 gün var. Oncekini sayarsak bugun adet olmam gerekiyo.
Simdi en minnak ben oldugumdan ötürü sizlere de neşe vermeliyim dimi
Amin abla inşallahHakkında hayırlısı olsun canım pco olunca durum biraz karmaşıklaşıyor. Ama sen belirtiler başladı gbi diyorsun bak bakalım neye çıkacak 1-2 güne olmazsa en azından evde test yap. Hamile olsan bile adet benzeri ağrılar oluyor. İnşallah sende hayırlı zamanda kavuşursun bebeğine.
Yaa yerim ben size hersey katarimKesinlikle neşe ve cıvıltı katmak senin görevin kuzucum.
Yaa yerim ben size hersey katarim
Yaa ablam benim cok tsk ederim. Sizde herbiriniz bana ornek ablalar oldunuzBilmem mi kuzum sen zaten her bişeyimizsin. Yaşın küçük ama bir o kadar olgunsun. Her kalıba girer en iyi şekilde temsil edersin kendini.
Cok tesekkur ederim canim gozumde canlandirmak bile iyi geldi. Kizim olmasa zaten hersey daha zorCanım benim bi dur bakalım belki bunların hiç birine gerek kalmadan kendiliğinden size bi cee-eeeee yaparsa görürsünüz
Ben senin ilaç tedavine başlayınca hormonun düzene girmeye başlar başlamaz gebe kalacağını hissediyorum kuzum
Sen daha iyisini bilirsin elbet, madem ruh halinde bu durumda papatya çayı içmeye çalış, stresni alır seni de bi nebze olsa rahatlatır.
Kendini iyi hissedeceğin şeyleri yapmaya çalış bu aralar; çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer evdeysen al kızını çıkın analı-kızlı alışverişe, gömün pastaları mideyeModun yükselsin en azından, iyi gelir
Duruma göre de sen hazır hissettiğinde gidiverirsin doktorcuna, hayırlısı olur inşallah
Icimden gekmiyorken gitmek istemedim cnm . Birde instagramda bir dr var burda siykemem dogru olurmu bilemedim ondan alayim diye degistirdim birazda randevuyu. Biraz daha iyiyim seytan tepemdeydi namaza geri basladim daha iyiyim cok sukur... Allah kolaylik versin canim. Bem kizima hamile kalmadan omce dedimki amann bulantida ne var Allahm ne olur hamile kalayim yeterki .bulantiya raziyim dedim. Demez olaydimKuzum 2 haftadır randevunu iptal ediyorsun böylede kendini daha çok strese mi sokuyorsun acaba. Herşey olacağına varır kuzum. Yine sen bilirsin kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yap ama doktora gidip emin olup ona göre yol alsan bitkisel veya ilaç rahatlarsın gibi geliyor. Böylede eğer bebiş yoksa bile adet öncesi sendromlar seni huzursuz yapmaya devam edecek.
Ben iyiyim canım buna şükür. Sıkıntılar var ama bunlar zaten olası sıkıntılar o yüzden sabretmeye devam. Nasılsa geçecek inşallah. Darısı sizlerin başına inşallah bu süreçte hep birlikte yol almak hepimize nasip olur inşallah.
Ayy hadi inşallahhEllerine sağlık kuzum listemiz bereketli olsun güzel hamiş anne senin elin değdikçe listemize hamile sayımız artsın inşallah.
Listemize yeni bir hamiş daha eklicez canım çok yakında inşallah. @olderolurrr değerlerin yükselmiştir inşallah güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz listemize eklemek için can atıyoruz