- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
Açıkçası canım bizde 5 ay bitti artık, ve bu sürede hiç bir ay baştan sona gün aşırı denemedik; ben çok sıkılıyorum o kadar sık sık olunca Keyif alamıyorumKuzum zaten çok istediğimiz için gün aşırı ilişki olmasına özen gösteriyoruz :) , ben ovulasyonda hiç tutturamadım ama akıntıdan daha net anlıyordum, du bakalım senin nasıl olacak :)
Ben oda konusunu hala düşünmekteyim biliyor musun :) hem çok istiyorum, hem de eşim ve benim ailemle sürekli beraberiz , koloni halinde yaşıyoruz diyebilirim o yüzden çok sık gidip gelirler, evimiz de ufak olduğu için bebek odası yapacağım odayı da çok fazla kullanıyoruz, bu yüzden hala karar veremiyorum :) sonlara doğru onların da fikirlerini alırım artık birlikte bir karar veririz olmazsa :)
Ovulasyon da oldukça gün aşırı şekilde gitmeye çalışıyoruz; o zamanda kocik 'seri üretime geçmiş tavuk gibisin' diyor
Canım benim hsgden sonra dünden beri süregelen bir yumurtlama akıntımda var; böyle hani o akıntının cinsi sümüksü uzayan ya öyle işte Neredeyse her lavaboya gittiğimde var ,ya elimde ya günlük pedde; acaba ben mikrop mu kaptım ya; 2 gün sürmez bende hiç böyle bir akıntı
Kuzum bence ev size ait ise olmalı, şimdi olmasa bile 6 ay sonra kesin olacak zaten
Ne kadar erken halledersen o kadar senin için iyi