- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Arkadaslar ya ben bu ay hsg cektirdim herkes şansın arttı dedi. Ümitlendim. Bide soğan kürü yapayım dedim onu da yaptım. Bi umut bekliyodum. Ama adet olmasam da sancılarım başladı bile. Insan çaba gösterdikce daha cok umitleniyo olmadıgını anlayincada bi o kadar üzülüyo iste. Yazıp biraz dertlesmek istedim
Kuzum tatlım benim günaydınHaklısın kuzum kendini hatırlatıyor sağolsun kuzum
Sen nasılsın canımın içi ilacında bitmiş eli kulağında adet olursun sakın strese sokma kendini vücudun strese karşı aşırı tepki veriyor kuzum çünkü. Sen rahat ol biz ne yaparsak yapalım olacakların önüne geçemeyiz nasılsa. Hem yeni hedefler belirlemişsin bu da güzel senin rahatlamanı sağlar. Biliyorsun badenzi de senin gibi düşünmüştü. Tüp bebek görüşmesi bile yapmıştı ve Rabbim mucizesini yollayıverdi. İnşallah ben inanıyorum dualarım seninle tüp bebeğe falan gerek kalmadan ilaçlarla hormonların düzene girecek ve hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın.
Adet olmadim canim. Randrvumuda iotal edip haftaya saliya aldim. Kendimi hazir hissetmiyorum nedense. Cmt dayanamayip test yaptim negatifff . Cok icim darlaniyor zaman zaman psikolojim berbat yuzumde 4 tane sivilce surekli aglama geliyor her seye sinirleniyorum herkesi yanlis anliyorum olur olmadik tepki veriyorum . Hic bir sorunum olmamasima ragmen mutsuzluk var . Baharla birlikte bende yeseririm insallah . Bende durumlar bu tatlis annesen nasilsin nasil geciyor
Kuzum tatlım benim günaydın
Evet stres bana hiç iyi gelmiyor.Tabi ister istemez aklımda oldum mu olucam mı diye ama üstüne düşünse tesr tepki veriyor,elimden geldiğince aklımdan çıkarmaya çalışıyorum.
İnşallah canım o aşamalara gerek kalmaz ama en kötüsüne alıştırdım kendimi.Yaza kadar olmazsa tempolu zamanlar bekliyor beni.Rabbim hayırlısını versin.Sen nasılsın canım benim miden daha iyidir inşallah?
Biraz rahatladığımı hissediyorum gerçekten kuzum.Aklından çıkarmaya çalışmakla en güzelini yaparsın kuzum. Ben seni birazcık çözdüysem stres senin vücut dengeni tamamıyla bozuyor. Olacağı varsa da engelliyor. Yaza kadar Allah Kerim bi bakmışsın olu vermiş. Ama en kötüsüne alıştırman senin zaten rahat zamanlar geçirmene yardımcı olur. Bu da sana olumlu sonuç olarak geri döner.Rabbim hakkında en hayırlısı en sağlıklısı neyse onu verecektir kuzum. Dualarım seninle
Ben aynıyım kuzum. Yapacak bişey yok idare etmeye çalışıyorum Nasılsa gelip geçici günler diye avunuyorum.
Günaydın, güppgünaydınGünaydın kuzum
İnşallah dediğin gibi olur canım ama şu an tek istediğim regl olmak gersini sonra düşünürüm napiim
Valla inanır mısın , tanıdığım kişilerin yarısı erkek yarısı kız diyor
Beste ismine o kadar çok ısındım ki resmen bu adı koyabilmek için kız olsun istiyorumAyyyy amin be canım inşallah, inşallahbir olsun da hayırlısıyla hamilelik gerisi bir nebze daha kolay
Ben cinsiyetini en başından beri Beste olarak düşünüyorum, doktor Eren geliyoo derse şahsen bende şaşırırım
Sen alışveriş işini yine de o kadar son ana bırakma kuzum, ne olur ne olmaz; sen hazırlıklı ol da
Zaten istesen de o kadar süre dayanamazsın
Canım çok pardon ben yanlış yazmışım günü evet eşim Perşembe günü gidecek nasip olursa, 21 Şubat yani
Bu hafta ovulasyon zamanımdı tam da, perhiz nedeniyle ilişki günlerini kaçıracağız sanırsam, ama olsun napalım; her işte vardır bi hayır..
Ben de hsg ve soğan küründen sonra hamile kaldım canım:) sana da umut olsunArkadaslar ya ben bu ay hsg cektirdim herkes şansın arttı dedi. Ümitlendim. Bide soğan kürü yapayım dedim onu da yaptım. Bi umut bekliyodum. Ama adet olmasam da sancılarım başladı bile. Insan çaba gösterdikce daha cok umitleniyo olmadıgını anlayincada bi o kadar üzülüyo iste. Yazıp biraz dertlesmek istedim
Normalde çoğu kişi korunmuyor bile o ay ama ben en az 1 adet gerekir diye düşünüyorum çünkü rahim duvarı inceliyor ve yeni hamilelikte yine risk, ama 1 defa adet olduktan sonra zaten o ayki ovulasyona kadar iyice toparlanmış olur sen de gönül rahatlığıyla bırakırsın canım korunmayı, dediğin gibi ne zaman tutacağı da belli olmadığı için ben de senin gibi yapardım sanırım, İnşallah il seferde gelsin bebişArayı çok vermeyin diyorlar o yüzden ilk adetten sonra durumuma göre bide hemen olmuyo ya zaten yine geçer en az 6 ay toparlanırız o yüzden ilk gebeliğim gibi pişman olmak istemiyorum keşke beklemeseydim diye
Daha az düşünüyorum o da olur dimiGünaydın, güppgünaydınRegl olmak istiyorsan düşünmeyeceksin..
Valla kızlar şansınız çok yüksek hayırlısıylaiyi akşamlar canm, hsg ile illa %100 gebelik olacak diye bir şey yok, şansı arttırıyor belki ama onun da elbette kesinkes bir garantisi yok ki...
bende geçtiğimiz c.tesi hsg çektirdim, ve şu anda soğan kürü de yapıyorum aynı zamanda, bakalım nasıl olacakhayırlısını istemek düşüyor bize, nasip ne zamansa artık adet olsan bile bil ki daha zamanı gelmemiş; üzülmemeye çalış, moralini yüksek tut
HihihihhihhBeste ismine o kadar çok ısındım ki resmen bu adı koyabilmek için kız olsun istiyorumSanki ben keşfettim bu ismi ahah D
Kuzum her işte bir hayır vardır zaten spermler birkaçgün yaşayabiliyor, bakarsın denk gelir , sanki herkes ovulasyon gününü mü takip ediyor bizim gibi :)
Hangi şehirdesin belki tavsiyelerimiz olurBiliyorum olucaksa eger bi zamanı vardır mutlaka ama kalbime söz gecmiyo düzgün bi doktor bulmam lazım aslında bi türlü bana yardimcı olabilecek bi doktor da bulamadım
Bu haline de çok şükür diyelim, olur olurDaha az düşünüyorum o da olur dimi
Hamişlerin iç güdülerine canı gönülden inanıyorum, hadi bakalımValla kızlar şansınız çok yüksek hayırlısıyla
Ayy aynen bitanem, dün aylar sonra ilk defa mutfağa girip birşeyler pişirebildim sanki yeniden doğmuş gibiyimVermez olur mu kuzum veriri tabi. Çıkartınca rahatlayabiliyorsan ne mutlu kuzum. Gün boyu rahat geçmesi için bu yol senin için en güzeli olmuş. Benim oğluşum da da böyle geçmişti hamileliğim sadece bulantı oluyordu onda da 2 sefer kusmuştum sadece. Bakalım bunda da öyle görünüyor. Senin de Allah'ın izniyle bitecek kuzum yakında en azından kusmalar öğürtüye dönmüş yakında o da geçer tekrar rahatça yemeye başlarsın. Ayy sizin göbüşünüzde çok tatlıdır şimdi. Minnak göbüşte minnak bi kuzu.
Pazartesiye az kaldı kuzum kim bilir nasıl heyecanlısın şimdi yerinde duramazsın için içine sığmaz. İnşallah belli olacak ve sen kuzunu ismiyle sevmeye başlayacaksın canım.
Kuzum zaten çok istediğimiz için gün aşırı ilişki olmasına özen gösteriyoruz :) , ben ovulasyonda hiç tutturamadım ama akıntıdan daha net anlıyordum, du bakalım senin nasıl olacak :)HihihihhihhCinsiyeti ne olursa olsun isimleriyle yaşasın kuzucuklarımız, süt kokulu tosbikler
Aynen canım, ayy anacım zaten ovulasyon yapıyorum da ne oluyor sankimTutuyor sanki de
Sen bebiş odasını napıcaksın, karar verebildin mi?
hahahaha yine güldürdün beni cansınBu haline de çok şükür diyelim, olur olur
Bu emoji de benden sana gelsin yavru
Biraz rahatladığımı hissediyorum gerçekten kuzum.
Oy annesi meleğin azıcık yorar seni ama gelince her şey unutulur gider.Ne mutlu ki Allah'ım o duyguyu sana tekrar tattırıyor.