Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hakkında hayırlısı olsun canım sen elinden gelenleri yapıyorsun gerisi Rabbimin takdiri günü geldiyse çoktan kondu göbüşüne değilse umut etmeye devam çünkü vuslata yaklaştığını bil. Bu arada adet günün ne zaman canım.

Kuzum tatlım benim günaydın
Evet stres bana hiç iyi gelmiyor.Tabi ister istemez aklımda oldum mu olucam mı diye ama üstüne düşünse tesr tepki veriyor,elimden geldiğince aklımdan çıkarmaya çalışıyorum.
İnşallah canım o aşamalara gerek kalmaz ama en kötüsüne alıştırdım kendimi.Yaza kadar olmazsa tempolu zamanlar bekliyor beni.Rabbim hayırlısını versin.Sen nasılsın canım benim miden daha iyidir inşallah?

Kuzum 2 haftadır randevunu iptal ediyorsun böylede kendini daha çok strese mi sokuyorsun acaba. Herşey olacağına varır kuzum. Yine sen bilirsin kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yap ama doktora gidip emin olup ona göre yol alsan bitkisel veya ilaç rahatlarsın gibi geliyor. Böylede eğer bebiş yoksa bile adet öncesi sendromlar seni huzursuz yapmaya devam edecek.

Ben iyiyim canım buna şükür. Sıkıntılar var ama bunlar zaten olası sıkıntılar o yüzden sabretmeye devam. Nasılsa geçecek inşallah. Darısı sizlerin başına inşallah bu süreçte hep birlikte yol almak hepimize nasip olur inşallah.

Aklından çıkarmaya çalışmakla en güzelini yaparsın kuzum. Ben seni birazcık çözdüysem stres senin vücut dengeni tamamıyla bozuyor. Olacağı varsa da engelliyor. Yaza kadar Allah Kerim bi bakmışsın olu vermiş. Ama en kötüsüne alıştırman senin zaten rahat zamanlar geçirmene yardımcı olur. Bu da sana olumlu sonuç olarak geri döner.Rabbim hakkında en hayırlısı en sağlıklısı neyse onu verecektir kuzum. Dualarım seninle

Ben aynıyım kuzum. Yapacak bişey yok idare etmeye çalışıyorum Nasılsa gelip geçici günler diye avunuyorum.

Biraz rahatladığımı hissediyorum gerçekten kuzum.
Oy annesi meleğin azıcık yorar seni ama gelince her şey unutulur gider.Ne mutlu ki Allah'ım o duyguyu sana tekrar tattırıyor.

Beste ismine o kadar çok ısındım ki resmen bu adı koyabilmek için kız olsun istiyorum Sanki ben keşfettim bu ismi ahah D

Kuzum her işte bir hayır vardır zaten spermler birkaçgün yaşayabiliyor, bakarsın denk gelir , sanki herkes ovulasyon gününü mü takip ediyor bizim gibi :)

Ben de hsg ve soğan küründen sonra hamile kaldım canım:) sana da umut olsun

Arayı çok vermeyin diyorlar o yüzden ilk adetten sonra durumuma göre bide hemen olmuyo ya zaten yine geçer en az 6 ay toparlanırız o yüzden ilk gebeliğim gibi pişman olmak istemiyorum keşke beklemeseydim diye
Normalde çoğu kişi korunmuyor bile o ay ama ben en az 1 adet gerekir diye düşünüyorum çünkü rahim duvarı inceliyor ve yeni hamilelikte yine risk, ama 1 defa adet olduktan sonra zaten o ayki ovulasyona kadar iyice toparlanmış olur sen de gönül rahatlığıyla bırakırsın canım korunmayı, dediğin gibi ne zaman tutacağı da belli olmadığı için ben de senin gibi yapardım sanırım, İnşallah il seferde gelsin bebiş

Valla kızlar şansınız çok yüksek hayırlısıyla

Hihihihhihh Cinsiyeti ne olursa olsun isimleriyle yaşasın kuzucuklarımız, süt kokulu tosbikler
Aynen canım, ayy anacım zaten ovulasyon yapıyorum da ne oluyor sankim Tutuyor sanki de
Sen bebiş odasını napıcaksın, karar verebildin mi?

Ayy aynen bitanem, dün aylar sonra ilk defa mutfağa girip birşeyler pişirebildim sanki yeniden doğmuş gibiyim
Buna da şükür tabii bin şükür

Beybisi cinsiyet için gerçekten çok ama çok heyecanlıyım, isimler de kafamda net olduğu için bir an önce ismiyle anılsın istiyorum bebişim

Kuzum zaten çok istediğimiz için gün aşırı ilişki olmasına özen gösteriyoruz :) , ben ovulasyonda hiç tutturamadım ama akıntıdan daha net anlıyordum, du bakalım senin nasıl olacak :)

Ben oda konusunu hala düşünmekteyim biliyor musun :) hem çok istiyorum, hem de eşim ve benim ailemle sürekli beraberiz , koloni halinde yaşıyoruz diyebilirim o yüzden çok sık gidip gelirler, evimiz de ufak olduğu için bebek odası yapacağım odayı da çok fazla kullanıyoruz, bu yüzden hala karar veremiyorum :) sonlara doğru onların da fikirlerini alırım artık birlikte bir karar veririz olmazsa :)

Biraz rahatladığımı hissediyorum gerçekten kuzum.
Oy annesi meleğin azıcık yorar seni ama gelince her şey unutulur gider.Ne mutlu ki Allah'ım o duyguyu sana tekrar tattırıyor.

Rahatlamana çok çok sevindim kuzum. İnsan vücudu işleyen bir fabrika herşeyin yolunda işlemesi gerçekten çok önemli. Bi kaç ay öncesinde burda konuşmalarımızı hatırlıyorum da adet olunca üzülsek de en azından adet olabiliyoruz diye sevindiğimizi bunun bile çok büyük nimet olduğunu söylediğimiz hatırlıyorum. Gerçekten de öyleymiş kuzum. Bunu bu ay sende çok iyi anlamış oldun. Ama sen içini ferah tut bundan sonrasında kuzum ilacın bitti yakında başlayacak adetn ve sende tedavine başlayabileceksin bunu düşünmek bile çok heyecanlı. Allah yardımcın olsun kuzum her zaman.

Aynen doğru söylüyorsun kuzum bu sıkıntılar unutulup gidiyor. Hepsi tatlı bir anı olarak kalacak. İnşallah Rabbim sizlere de bu duyguyu tez zamanda tattırsın kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…