Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açıkçası canım bizde 5 ay bitti artık, ve bu sürede hiç bir ay baştan sona gün aşırı denemedik; ben çok sıkılıyorum o kadar sık sık olunca Keyif alamıyorum
Ovulasyon da oldukça gün aşırı şekilde gitmeye çalışıyoruz; o zamanda kocik 'seri üretime geçmiş tavuk gibisin' diyor
Canım benim hsgden sonra dünden beri süregelen bir yumurtlama akıntımda var; böyle hani o akıntının cinsi sümüksü uzayan ya öyle işte Neredeyse her lavaboya gittiğimde var ,ya elimde ya günlük pedde; acaba ben mikrop mu kaptım ya; 2 gün sürmez bende hiç böyle bir akıntı
Kuzum bence ev size ait ise olmalı, şimdi olmasa bile 6 ay sonra kesin olacak zaten
Ne kadar erken halledersen o kadar senin için iyi

Kuzum sen boşver ovulasyonu falan o daha çok strese sokar her gün yap takip et aman pik oldu mu olacak mı bir sürü stres doğaçlama yaşamak en güzeli. Sen gencecik yaşında kariyer yapmış hatunsun. Zaten bebiş için gerekli günlerde çalışmalar yapıyorsun akıntı kasık ağrısı vs bi şekilde kadın yumurtlama gününü tahmin edebiliyor eee daha ne olsun. pko olsa o zaman ovulasyon şart ama onun dışında insanın kendini stres altına sokması gibi bence. Sen çalışmalarına bak uygun an geldiyse zaten tek atışta bile olacak kuzum Allah'ın izniyle.

Evet çok haklısın canım günaşırı olunca hem zor oluyor hem de göreve dönüşüyor :)

Mikrop kaptığını sanmıyorum kuzum ya, öyle birşey olsa akıntın çok farklı olurdu, demiştim ya hsg den sonra bende de yumurtlama akıntısı ve adet daha da belirginleşmişti, eee kanallar açıldı tabii beybisi :) Bakarsın hamiş olursun bu ay :)

Oda konusunda valla aklımda yatak, koltuk, perde lambader falan var aslında ikea dan seçtim hepsini :) geriye birtek karar vermek kalıyor :) Görümcemin de bebişi var 3 yaşına girecek ama bir kere bile odasında yatmadı diyorlar

badenzi kuzum hazır buralardayken listeye bi el atabilir misin kuzum. Azra yı hamile yapar mısın kuzum . junes in de yeni bat günü yanlış hatırlamıyorsam 7 mart junes kuzum yanlışsam doğrusunu yazı ver Başka kimler katılmak isterse listeye yazsınlar.

Kuzum evet doğru hatırlıyorsun 7 Mart gibi bekleyeceğim. badenzi

Kuzum zaten bütün ay baştan sona gün aşırıya gerek yok bence. Yumurtlama döneminde gün aşırı yapman yeterli ger kalan günler size kalmış ama 2 günde bir ama 3 günde 1.

Ben hamile kaldığım ay sadece 3 gün çalışabilmiştim. Adeti 1.gün sayarsam. 7. gün 10.gün ve 12.gün.

12.gün benim ovulasyon günümdü. Zaten döngüm 25 gün olduğu için bu tarihe rastlıyor hesaplamalarda.
Bende akıntı ve kasık ağrısından takip ettiğim kadarıyla o gün olmalıydı. Sonrasında istesem de bir türlü ilişki ayarlayamamıştık. Kısmetmiş oldu. Ama 12.gün eğer ilişki olmasaydı bende o ayı boş geçirecektim.

junes --> Bat 7 Mart

Güncelledim kızlar, hadi bakalım yeni Bat'lar yeni şanslar Yalnız eksik kaldı, diğer kızlar siz de söyleyin isterseniz ekleyelim listeye

Ellerine sağlık kuzum listemiz bereketli olsun güzel hamiş anne senin elin değdikçe listemize hamile sayımız artsın inşallah.

Listemize yeni bir hamiş daha eklicez canım çok yakında inşallah. olderolurrr değerlerin yükselmiştir inşallah güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz listemize eklemek için can atıyoruz

Zaten bu ay istesem de yapamayacağım, evde hiç testim kalmadı ki, almak istesem de kargosuydu bilmem nesiydi yetişmez hemen bana, bir de canım 2 gündür yumurtlama akıntım var ancak ilişki yasak kocik perhizde ya malum
Evet bana da çok enteresan geldi
5 aydır takip etmeye çalışıyorum bu dönem akıntımı, ancak bir kez wc'de denk gelirdim normalde
Canım bak şimdi herkes bebeğini farklı terbiye ediyor; ben açıkçası 3 yaşına gelmiş ve karakteri oturmaya başlamış bir çocuğu ebeveynleriyle aynı odada kalmasını istemem, bizim ki bazen şımarıklık yapıyor bizimle yatmak istiyor; odasına gönderiyorum. Memeden kesilmişse odasında kalabilir pekala, illa gece beslenmesi olacaksa da biberonu verdiğinde kendisi tutup tek başına içebilir hale geliyorlar zaten. Ben bir de kızımın odasına telsiz koymuştum, gece acıkıp uyandığında biberonunu hazırlayıp götürüyordum o kendi kendine içerdi sütünü, tabi bu bahsettiğim dönem 18 aydan sonra.
İlk aylarda elbette sana daha sık ihtiyacı olacak memeden dolayı, yanında olması daha iyi, anne yanı beşik veya park yatak olabilir. Ama memeyi bırakınca 1.-1.5 yaşından sonra odası olursa o da kendine ait yeri benimser.
Benim kızım da yaklaşık bu yaş civarına kadar bizimle aynı odayı paylaşmıştı, ama hiç bir zaman aynı yatağı paylaşmadık, özellikle gece uykusunda

Kuzu siz de tam 12'den vurmuşsunuz yalnız
Amaaaan ben yeni evlendiğimde reglden başka birşey bilmezdim ayolll Tamamen şans eseri 1 kerede nasip olmuştu.
Doğru diyorsun canım, herşey yolunda gittiği müddetçe tek ilişki de gayet yeterli elbette.
Allah'a şükür bin şükür, çok şükür İyi ki o zaman olmuş, yoksa ben kendimi biliyorum ertelerdim sürekli cesaret edemezdim. Çünkü yaşımda küçüktü, korkardım hamilelikten.
Allah büyük işte biz kulları için bizden her daim daha iyisini bilip ona göre hayırlı vakitte nasip ediyor.
Yüce Rab'bim sen nelere nelere kadirsin.
Teşekkürler canım
Güncelledim kızlar, hadi bakalım yeni Bat'lar yeni şanslar Yalnız eksik kaldı, diğer kızlar siz de söyleyin isterseniz ekleyelim listeye
Bahar mevsimi bize şans getirsin, hadi bakalım biz de filizlenelim, hihihh
keşke söyleyebilsem
olacak olacak, eli kulağında

Ohhh ne güzel demek aylar sonra ilk defa yemek pişirdin. Oyy kuzum benim kıyamam sana. İnşallah çok güzel rahat günler bekliyor seni kuzum. Hele bir de bebiş kucağına gelsin onun kokusu varlığı bütün sıkıntılarını alıp götürecek inşallah annesi.

Aynen öyle kuzum şuan istediğin bişeyi sonra istemiyorsun yada istemediğin bişeyi ister hale geliyorsun. Hayatın tümünde var aslında bu gariplik.
Kuzum günaydın nasılsın:)
Sen bitkileri biliyorsun bana iyi gelebilecek bitkiler var mıdır?
İnan 2 saatlik uykuyla duruyorum 9ay böyle nasıl geçer bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…