Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar ya ben bu ay hsg cektirdim herkes şansın arttı dedi. Ümitlendim. Bide soğan kürü yapayım dedim onu da yaptım. Bi umut bekliyodum. Ama adet olmasam da sancılarım başladı bile. Insan çaba gösterdikce daha cok umitleniyo olmadıgını anlayincada bi o kadar üzülüyo iste. Yazıp biraz dertlesmek istedim

Hakkında hayırlısı olsun canım sen elinden gelenleri yapıyorsun gerisi Rabbimin takdiri günü geldiyse çoktan kondu göbüşüne değilse umut etmeye devam çünkü vuslata yaklaştığını bil. Bu arada adet günün ne zaman canım.

Haklısın kuzum kendini hatırlatıyor sağolsun kuzum :anne:

Sen nasılsın canımın içi ilacında bitmiş eli kulağında adet olursun sakın strese sokma kendini vücudun strese karşı aşırı tepki veriyor kuzum çünkü. Sen rahat ol biz ne yaparsak yapalım olacakların önüne geçemeyiz nasılsa. Hem yeni hedefler belirlemişsin bu da güzel senin rahatlamanı sağlar. Biliyorsun badenzi de senin gibi düşünmüştü. Tüp bebek görüşmesi bile yapmıştı ve Rabbim mucizesini yollayıverdi. İnşallah ben inanıyorum dualarım seninle tüp bebeğe falan gerek kalmadan ilaçlarla hormonların düzene girecek ve hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın. :dua:
Kuzum tatlım benim günaydın:KK200:
Evet stres bana hiç iyi gelmiyor.Tabi ister istemez aklımda oldum mu olucam mı diye ama üstüne düşünse tesr tepki veriyor,elimden geldiğince aklımdan çıkarmaya çalışıyorum.
İnşallah canım o aşamalara gerek kalmaz ama en kötüsüne alıştırdım kendimi.Yaza kadar olmazsa tempolu zamanlar bekliyor beni.Rabbim hayırlısını versin.Sen nasılsın canım benim miden daha iyidir inşallah?

Adet olmadim canim. Randrvumuda iotal edip haftaya saliya aldim. Kendimi hazir hissetmiyorum nedense. Cmt dayanamayip test yaptim negatifff . Cok icim darlaniyor zaman zaman psikolojim berbat yuzumde 4 tane sivilce surekli aglama geliyor her seye sinirleniyorum herkesi yanlis anliyorum olur olmadik tepki veriyorum . Hic bir sorunum olmamasima ragmen mutsuzluk var . Baharla birlikte bende yeseririm insallah . Bende durumlar bu tatlis anne :KK66: sen nasilsin nasil geciyor :KK66:

Kuzum 2 haftadır randevunu iptal ediyorsun böylede kendini daha çok strese mi sokuyorsun acaba. Herşey olacağına varır kuzum. Yine sen bilirsin kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yap ama doktora gidip emin olup ona göre yol alsan bitkisel veya ilaç rahatlarsın gibi geliyor. Böylede eğer bebiş yoksa bile adet öncesi sendromlar seni huzursuz yapmaya devam edecek.

Ben iyiyim canım buna şükür. Sıkıntılar var ama bunlar zaten olası sıkıntılar o yüzden sabretmeye devam. Nasılsa geçecek inşallah. Darısı sizlerin başına inşallah bu süreçte hep birlikte yol almak hepimize nasip olur inşallah.

Kuzum tatlım benim günaydın:KK200:
Evet stres bana hiç iyi gelmiyor.Tabi ister istemez aklımda oldum mu olucam mı diye ama üstüne düşünse tesr tepki veriyor,elimden geldiğince aklımdan çıkarmaya çalışıyorum.
İnşallah canım o aşamalara gerek kalmaz ama en kötüsüne alıştırdım kendimi.Yaza kadar olmazsa tempolu zamanlar bekliyor beni.Rabbim hayırlısını versin.Sen nasılsın canım benim miden daha iyidir inşallah?

Aklından çıkarmaya çalışmakla en güzelini yaparsın kuzum. Ben seni birazcık çözdüysem stres senin vücut dengeni tamamıyla bozuyor. Olacağı varsa da engelliyor. Yaza kadar Allah Kerim bi bakmışsın olu vermiş. Ama en kötüsüne alıştırman senin zaten rahat zamanlar geçirmene yardımcı olur. Bu da sana olumlu sonuç olarak geri döner.Rabbim hakkında en hayırlısı en sağlıklısı neyse onu verecektir kuzum. Dualarım seninle :dua::KK200:

Ben aynıyım kuzum. Yapacak bişey yok idare etmeye çalışıyorum Nasılsa gelip geçici günler diye avunuyorum.

Aklından çıkarmaya çalışmakla en güzelini yaparsın kuzum. Ben seni birazcık çözdüysem stres senin vücut dengeni tamamıyla bozuyor. Olacağı varsa da engelliyor. Yaza kadar Allah Kerim bi bakmışsın olu vermiş. Ama en kötüsüne alıştırman senin zaten rahat zamanlar geçirmene yardımcı olur. Bu da sana olumlu sonuç olarak geri döner.Rabbim hakkında en hayırlısı en sağlıklısı neyse onu verecektir kuzum. Dualarım seninle :dua::KK200:

Ben aynıyım kuzum. Yapacak bişey yok idare etmeye çalışıyorum Nasılsa gelip geçici günler diye avunuyorum.
Biraz rahatladığımı hissediyorum gerçekten kuzum.
Oy annesi meleğin azıcık yorar seni ama gelince her şey unutulur gider.Ne mutlu ki Allah'ım o duyguyu sana tekrar tattırıyor.:nazar:

Ayyyy amin be canım inşallah, inşallah:dua: bir olsun da hayırlısıyla hamilelik gerisi bir nebze daha kolay:-)
Ben cinsiyetini en başından beri Beste olarak düşünüyorum, doktor Eren geliyoo derse şahsen bende şaşırırım:KK45:
Sen alışveriş işini yine de o kadar son ana bırakma kuzum, ne olur ne olmaz; sen hazırlıklı ol daHoppa
Zaten istesen de o kadar süre dayanamazsın:KK48:
Canım çok pardon ben yanlış yazmışım günü evet eşim Perşembe günü gidecek nasip olursa, 21 Şubat yani:KK39:
Bu hafta ovulasyon zamanımdı tam da, perhiz nedeniyle ilişki günlerini kaçıracağız sanırsam, ama olsun napalım; her işte vardır bi hayır..
Beste ismine o kadar çok ısındım ki resmen bu adı koyabilmek için kız olsun istiyorum :KK70: Sanki ben keşfettim bu ismi ahah :KK70:D

Kuzum her işte bir hayır vardır zaten spermler birkaçgün yaşayabiliyor, bakarsın denk gelir , sanki herkes ovulasyon gününü mü takip ediyor bizim gibi :)

Arkadaslar ya ben bu ay hsg cektirdim herkes şansın arttı dedi. Ümitlendim. Bide soğan kürü yapayım dedim onu da yaptım. Bi umut bekliyodum. Ama adet olmasam da sancılarım başladı bile. Insan çaba gösterdikce daha cok umitleniyo olmadıgını anlayincada bi o kadar üzülüyo iste. Yazıp biraz dertlesmek istedim
Ben de hsg ve soğan küründen sonra hamile kaldım canım:) sana da umut olsun

Arayı çok vermeyin diyorlar o yüzden ilk adetten sonra durumuma göre bide hemen olmuyo ya zaten yine geçer en az 6 ay toparlanırız o yüzden ilk gebeliğim gibi pişman olmak istemiyorum keşke beklemeseydim diye
Normalde çoğu kişi korunmuyor bile o ay ama ben en az 1 adet gerekir diye düşünüyorum çünkü rahim duvarı inceliyor ve yeni hamilelikte yine risk, ama 1 defa adet olduktan sonra zaten o ayki ovulasyona kadar iyice toparlanmış olur sen de gönül rahatlığıyla bırakırsın canım korunmayı, dediğin gibi ne zaman tutacağı da belli olmadığı için ben de senin gibi yapardım sanırım, İnşallah il seferde gelsin bebiş :dua::anneadayı:

iyi akşamlar canm, hsg ile illa %100 gebelik olacak diye bir şey yok, şansı arttırıyor belki ama onun da elbette kesinkes bir garantisi yok ki...:KK43:
bende geçtiğimiz c.tesi hsg çektirdim, ve şu anda soğan kürü de yapıyorum aynı zamanda, bakalım nasıl olacak:dua::dua::dua: hayırlısını istemek düşüyor bize, nasip ne zamansa artık:KK39: adet olsan bile bil ki daha zamanı gelmemiş; üzülmemeye çalış, moralini yüksek tutHoppa
Valla kızlar şansınız çok yüksek hayırlısıyla :dua::KK200:

Beste ismine o kadar çok ısındım ki resmen bu adı koyabilmek için kız olsun istiyorum :KK70: Sanki ben keşfettim bu ismi ahah :KK70:D

Kuzum her işte bir hayır vardır zaten spermler birkaçgün yaşayabiliyor, bakarsın denk gelir , sanki herkes ovulasyon gününü mü takip ediyor bizim gibi :)
Hihihihhihh:KK70: Cinsiyeti ne olursa olsun isimleriyle yaşasın kuzucuklarımız, süt kokulu tosbikler:-)
Aynen canım, ayy anacım zaten ovulasyon yapıyorum da ne oluyor sankim:KK42: Tutuyor sanki de:KK23:
Sen bebiş odasını napıcaksın, karar verebildin mi?

Vermez olur mu kuzum veriri tabi. Çıkartınca rahatlayabiliyorsan ne mutlu kuzum. Gün boyu rahat geçmesi için bu yol senin için en güzeli olmuş. Benim oğluşum da da böyle geçmişti hamileliğim sadece bulantı oluyordu onda da 2 sefer kusmuştum sadece. Bakalım bunda da öyle görünüyor. Senin de Allah'ın izniyle bitecek kuzum yakında en azından kusmalar öğürtüye dönmüş yakında o da geçer tekrar rahatça yemeye başlarsın. Ayy sizin göbüşünüzde çok tatlıdır şimdi. Minnak göbüşte minnak bi kuzu.

Pazartesiye az kaldı kuzum kim bilir nasıl heyecanlısın şimdi yerinde duramazsın için içine sığmaz. İnşallah belli olacak ve sen kuzunu ismiyle sevmeye başlayacaksın canım. :anne::KK200::nazar:
Ayy aynen bitanem, dün aylar sonra ilk defa mutfağa girip birşeyler pişirebildim sanki yeniden doğmuş gibiyim :KK70:
Buna da şükür tabii bin şükür :dua:

Beybisi cinsiyet için gerçekten çok ama çok heyecanlıyım, isimler de kafamda net olduğu için bir an önce ismiyle anılsın istiyorum bebişim :KK200::anneadayı:

Hihihihhihh:KK70: Cinsiyeti ne olursa olsun isimleriyle yaşasın kuzucuklarımız, süt kokulu tosbikler:-)
Aynen canım, ayy anacım zaten ovulasyon yapıyorum da ne oluyor sankim:KK42: Tutuyor sanki de:KK23:
Sen bebiş odasını napıcaksın, karar verebildin mi?
Kuzum zaten çok istediğimiz için gün aşırı ilişki olmasına özen gösteriyoruz :) , ben ovulasyonda hiç tutturamadım ama akıntıdan daha net anlıyordum, du bakalım senin nasıl olacak :)

Ben oda konusunu hala düşünmekteyim biliyor musun :) hem çok istiyorum, hem de eşim ve benim ailemle sürekli beraberiz , koloni halinde yaşıyoruz diyebilirim :KK70: o yüzden çok sık gidip gelirler, evimiz de ufak olduğu için bebek odası yapacağım odayı da çok fazla kullanıyoruz, bu yüzden hala karar veremiyorum :) sonlara doğru onların da fikirlerini alırım artık birlikte bir karar veririz olmazsa :)

Biraz rahatladığımı hissediyorum gerçekten kuzum.
Oy annesi meleğin azıcık yorar seni ama gelince her şey unutulur gider.Ne mutlu ki Allah'ım o duyguyu sana tekrar tattırıyor.:nazar:

Rahatlamana çok çok sevindim kuzum. İnsan vücudu işleyen bir fabrika herşeyin yolunda işlemesi gerçekten çok önemli. Bi kaç ay öncesinde burda konuşmalarımızı hatırlıyorum da adet olunca üzülsek de en azından adet olabiliyoruz diye sevindiğimizi bunun bile çok büyük nimet olduğunu söylediğimiz hatırlıyorum. Gerçekten de öyleymiş kuzum. Bunu bu ay sende çok iyi anlamış oldun. Ama sen içini ferah tut bundan sonrasında kuzum ilacın bitti yakında başlayacak adetn ve sende tedavine başlayabileceksin bunu düşünmek bile çok heyecanlı. Allah yardımcın olsun kuzum her zaman.

Aynen doğru söylüyorsun kuzum bu sıkıntılar unutulup gidiyor. Hepsi tatlı bir anı olarak kalacak. İnşallah Rabbim sizlere de bu duyguyu tez zamanda tattırsın kuzum. :dua::KK200:

X