- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Kendimi hic hazir hissetmiyorum canim. Isteksiz gitmekte istemedim. Aynen 6 haftalik :))))) cmt negatifi gordum :).adet olmak istiyorum :)HhihihihhhMoodum böyle aynen=
inşallah canım senin kırmızıların da sana hiç yakışıyor olmasa da seni ziyaret edecek az kaldı, olacan kızzz
İlacın bittiğine göre artık rahatlamışındır, merak etme canım, hayırlısı ile gelecektir.
Allah analı babalı büyütsün şimdiden inşallah
Kuzum ben 5 aydır yapıyordum da ne oluyor sankimmNe pikler gördüm anacım halbuki
Ovulasyon testim bitti de neyse ki almadım, bu ay almam belki deHahh
öyle canım, çok sağolasın
soğan kürü evet bazı ark.larda gecikme veya erken gelmesine yol açtı ama direkt olarak birebir bununla mı ilgisi var bilemiyorum açıkçası dasenin baya baya gecikme olmuş, keşke bugün gideydin de için rahatlardı yahu
eğer gebelik var ise 4 haftalık adet döngüsü desek+13 yaklaşık 6 haftalık gebelik olması lazım, inşallah vardır belki de
hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun, yok hayırlısı olmayacaksa da hiç nasip olmasın kuzum, Allah büyüktür.
Canım benim bi dur bakalım belki bunların hiç birine gerek kalmadan kendiliğinden size bi cee-eeeee yaparsa görürsünüzOvulasyon falan da bitti benim için valla.3 ay kendi haline bırakıcam kendimi acayip adapte ettim.Olmazsa daMayıs aşılama, Haziranda tüp bebek eşimle de konuştum Nasıl istersen dedi.
Sen daha iyisini bilirsin elbet, madem ruh halinde bu durumda papatya çayı içmeye çalış, stresni alır seni de bi nebze olsa rahatlatır.Kendimi hic hazir hissetmiyorum canim. Isteksiz gitmekte istemedim. Aynen 6 haftalik :))))) cmt negatifi gordum :).adet olmak istiyorum :)
Ahh amin canım benim, yine de o bulantılar insana güven veriyor işte :)İyiyim kuzum. Benim durumlar aynı. Hafta sonu erken kalkmak zorunda kalmadığım için daha rahat geçiyor ama hafta içi erken kalktığım için baya zorluyor. Bu sabah yine çok kötü oldum tam bişeyler atıştıracaktım lavaboya koştum neyse ki toparlandım. Hani diyorlar ya yataktan kalkar kalkmaz ağzınız çubuk kraker galete atın diye çok haklılarmış. Neyse bakalım canım bu halime şükür. Sen birde bu bulantıları kusma eşliğinde yaşadın. Rabbim sana yardım etsin kuzum da geçsin gitsin şu bulantıların sen de hamileliğinin keyfini sürmeye başla hayırlısıyla.
Ayy ağzın bal yesin kuzum valla ne yalan söyleyeyim, Allah daha iyisini bilir yeter ki sağlıklı olsun ama sanki bana da kız gibi gelmeye başladı :) Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin kuzum, her gece ilk duam sağlıkla kucağıma almak, hemen ardından duam da isteyen herkese sağlıkla nasip etmesi. Ben de bekleyenlerden olduğum için çok iyi biliyorum o beklemenin sabırsızlığını, ama inanın herşey tam vaktinde ve hayırlı zamanda oluyorbadenzi Zor kısımları atlamışsın o zaman canım.Şimdi sıra kızçeni görmekte içimden öyle geliyor nedense.
Merakla bekliyoruz güzel haberlerini
cennetkokulumm canım benim bebişin şiddetle ben buradayım demeye devam ediyor o zaman ne mutlu sana
Uzaktan konuşması kolay geliyor olabilir ama ah keşke benim de olsa da midem bulansa
junes valla enerjin buralara kadar geldi kuzum Allah bozmasın,bıcır bıcır içimizi açtın inan ki.Sen de şu hsg olayını atlattın stresin bitti.Darısı benim adetin başına
@BilgeUfuk Bebişim sen nasılsın?Çalışmalar tam gaz devam dimi?
İnşallah bitanem aynen öyle valla zaman ne çabuk geçiyor :) İnşallah hissin doğrudur kuzum, bana da sanki son günlerde kız gibi gelmeye başladı, erkek derse gerçekten şaşırırım :) Sağlıklı olsunlar daBulantılarının azalmasına sevindim kuzum. İnşallah yakında tamamen kaybolur. Ayyy kuzum çok heyecanlaı daha dün gibi hamile olduğunu öğrendiğimiz gün. Şim ise 1 hafta sonra inşallah cinsiyetini öğreneceksin ne güzel. Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir şekilde evladına kavuşmayı nasip etsin. Bakalım benim kız hissim tutacak mı ?
Kuzum en az bir adet korunmak lazım, zaten insan o üzüntüyle ancak toparlıyor kendini,ben eşim askerde olduğu için ve sonrasında da geldiğinde hemen iş bulamadığı için toplamda 9 ay falan korunmuştum ama sonrasında da uğraştm tabii,Yok canım daha ilk adeti görmedim doktorum ilk adetten sonra korunma dedi ama devletteki doktor korun 2 ay dedi bakalım kontrole gidiyim ona göre artık
Geçmiş olsun tatlımBak ne kadar güzel artık geçmeye de başlamış yavaştan.
Benim hamileliğimde hiç olmamıştı çok şükür ki, ama eminim zordur; normalde benim regl öncesi bazen mide bulantım olabiliyor o bile bana çekilmez geliyor; ki sen kusuyorsun bir de üstüne üstlük, çok zor olmalı
Kilo vermiş olmana sakın takılma, sonra çok güzel alacaksın emin ol hahahahah
Boşver düzene girince yeme alışkanlıklarında değişecek zaten. Alışveriş yapmaya başladın mı? Bende senin kuzunun cinsiyetini çok merak ediyorum yaaaaaaa
Eşim zaten normalde de çok rahattır, dediğin gibi ben eşim tarafından da sorun olacağını düşünmüyorum; içim çok rahat.
Ama olsun biz yine de kontrol amacıyla yaptırmış olalım da çıksın gitsin aradan, içimiz daha da rahatlasın, stresimiz gitsin.
Kuzum perhiz günlerimiz doğru değil mi, Pazar ilişki oldu; Cuma verecek, yani en son ki ilişkiden sonra 4. gün tam olarak vermiş oluyor?
Tatlım işte dediğim gibi perhiz süresinden dolayı belki ovulasyonu kaçırabiliriz, acelem yok artık nasip ne zamansa; sağlıkla ilgili bir problem olmadığına göre gerisi Allah'ın takdiri artık kuzucum
Kuzum en az bir adet korunmak lazım, zaten insan o üzüntüyle ancak toparlıyor kendini,ben eşim askerde olduğu için ve sonrasında da geldiğinde hemen iş bulamadığı için toplamda 9 ay falan korunmuştum ama sonrasında da uğraştm tabii,
İnşallah senin hemecikk olsun
Ayyyy amin be canım inşallah, inşallahİnşallah yeni hamileliğini de bir önceki gibi bulantısız geçirirsin canım, gerçekten büyük bir şans :) İnsanda moral ve sinir kalmıyor çünkü
Daha alışveriş yapmaya başlamadım canım, cinsiyeti öğreneyip nasipse şöyle bir 7-8 aylık olsun öyle yapayım diyorum.
Beybisi , Pazar ilişki oldu ise, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ilişki olmayacak, bu durumda da Perşembe örneği vermeniz lazım, ama siz cuma verecekseniz, bugün de ilişki olması lazım, çünkü perhiz süresi 3 günden ne 1 fazla ne 1 eksik olmalıymış, doktorum üstüne basa basa birkaç defa tekrarladı bunu, siz bugünü de değerlendirin :)
iyi akşamlar canm, hsg ile illa %100 gebelik olacak diye bir şey yok, şansı arttırıyor belki ama onun da elbette kesinkes bir garantisi yok ki...Arkadaslar ya ben bu ay hsg cektirdim herkes şansın arttı dedi. Ümitlendim. Bide soğan kürü yapayım dedim onu da yaptım. Bi umut bekliyodum. Ama adet olmasam da sancılarım başladı bile. Insan çaba gösterdikce daha cok umitleniyo olmadıgını anlayincada bi o kadar üzülüyo iste. Yazıp biraz dertlesmek istedim
Biliyorum olucaksa eger bi zamanı vardır mutlaka ama kalbime söz gecmiyo düzgün bi doktor bulmam lazım aslında bi türlü bana yardimcı olabilecek bi doktor da bulamadımiyi akşamlar canm, hsg ile illa %100 gebelik olacak diye bir şey yok, şansı arttırıyor belki ama onun da elbette kesinkes bir garantisi yok ki...
bende geçtiğimiz c.tesi hsg çektirdim, ve şu anda soğan kürü de yapıyorum aynı zamanda, bakalım nasıl olacakhayırlısını istemek düşüyor bize, nasip ne zamansa artık adet olsan bile bil ki daha zamanı gelmemiş; üzülmemeye çalış, moralini yüksek tut
Allah gönlüne göre versinBiliyorum olucaksa eger bi zamanı vardır mutlaka ama kalbime söz gecmiyo düzgün bi doktor bulmam lazım aslında bi türlü bana yardimcı olabilecek bi doktor da bulamadım
İnsallah en kısa zamanda kavusuruz tüm isteyenler olarakAllah gönlüne göre versinUmarım adet olmazsın tabi, olursan da yepyeni bir ay ve yeni yeni heyecanlar olacak Bende çok üzülüyordum hatta regl olunca bildiğin salya sümük cıyakk cıyak ağlıyordum bir de ama son 2 aydır çok daha iyiyim; çünkü sen ne kadar üzerine düşersen o kadar olmuyor işte
Amin, hayırlı olan en tez zamanda inşallahİnsallah en kısa zamanda kavusuruz tüm isteyenler olarak
Canım günaydın;Arkadaslar ya ben bu ay hsg cektirdim herkes şansın arttı dedi. Ümitlendim. Bide soğan kürü yapayım dedim onu da yaptım. Bi umut bekliyodum. Ama adet olmasam da sancılarım başladı bile. Insan çaba gösterdikce daha cok umitleniyo olmadıgını anlayincada bi o kadar üzülüyo iste. Yazıp biraz dertlesmek istedim
badenzi Zor kısımları atlamışsın o zaman canım.Şimdi sıra kızçeni görmekte içimden öyle geliyor nedense.
Merakla bekliyoruz güzel haberlerini
cennetkokulumm canım benim bebişin şiddetle ben buradayım demeye devam ediyor o zaman ne mutlu sana
Uzaktan konuşması kolay geliyor olabilir ama ah keşke benim de olsa da midem bulansa
junes valla enerjin buralara kadar geldi kuzum Allah bozmasın,bıcır bıcır içimizi açtın inan ki.Sen de şu hsg olayını atlattın stresin bitti.Darısı benim adetin başına
@BilgeUfuk Bebişim sen nasılsın?Çalışmalar tam gaz devam dimi?
Günaydın kuzumCanım benim bi dur bakalım belki bunların hiç birine gerek kalmadan kendiliğinden size bi cee-eeeee yaparsa görürsünüz
Ben senin ilaç tedavine başlayınca hormonun düzene girmeye başlar başlamaz gebe kalacağını hissediyorum kuzum
Sen daha iyisini bilirsin elbet, madem ruh halinde bu durumda papatya çayı içmeye çalış, stresni alır seni de bi nebze olsa rahatlatır.
Kendini iyi hissedeceğin şeyleri yapmaya çalış bu aralar; çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer evdeysen al kızını çıkın analı-kızlı alışverişe, gömün pastaları mideyeModun yükselsin en azından, iyi gelir
Duruma göre de sen hazır hissettiğinde gidiverirsin doktorcuna, hayırlısı olur inşallah
Ahh amin canım benim, yine de o bulantılar insana güven veriyor işte :)
Valla ben bastırmaktansa çıkarmayı tercih ediyorum kuzucum çünkü sabah birşeyler yiyerek bastırırsam gün boyu sürüyor.
Şimdi 14. haftanın içindeyiz bakalım sanki yavaştan azalıyor gibi, sabah kusmaları öğürtüye döndü son birkaç gündür, umutluyum o yüzden :)
Bizim de Pazartesi cinsiyet belli olacak nasipse teyzesi :) Çok heyecanlıyım :) Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin, her gece dualarımdasınız kızlar