Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendimi hic hazir hissetmiyorum canim. Isteksiz gitmekte istemedim. Aynen 6 haftalik :))))) cmt negatifi gordum :).adet olmak istiyorum :)

Ovulasyon falan da bitti benim için valla.3 ay kendi haline bırakıcam kendimi acayip adapte ettim.Olmazsa daMayıs aşılama, Haziranda tüp bebek eşimle de konuştum Nasıl istersen dedi.
Canım benim bi dur bakalım belki bunların hiç birine gerek kalmadan kendiliğinden size bi cee-eeeee yaparsa görürsünüz
Ben senin ilaç tedavine başlayınca hormonun düzene girmeye başlar başlamaz gebe kalacağını hissediyorum kuzum

Kendimi hic hazir hissetmiyorum canim. Isteksiz gitmekte istemedim. Aynen 6 haftalik :))))) cmt negatifi gordum :).adet olmak istiyorum :)
Sen daha iyisini bilirsin elbet, madem ruh halinde bu durumda papatya çayı içmeye çalış, stresni alır seni de bi nebze olsa rahatlatır.
Kendini iyi hissedeceğin şeyleri yapmaya çalış bu aralar; çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer evdeysen al kızını çıkın analı-kızlı alışverişe, gömün pastaları mideye Modun yükselsin en azından, iyi gelir
Duruma göre de sen hazır hissettiğinde gidiverirsin doktorcuna, hayırlısı olur inşallah

Ahh amin canım benim, yine de o bulantılar insana güven veriyor işte :)

Valla ben bastırmaktansa çıkarmayı tercih ediyorum kuzucum çünkü sabah birşeyler yiyerek bastırırsam gün boyu sürüyor.
Şimdi 14. haftanın içindeyiz bakalım sanki yavaştan azalıyor gibi, sabah kusmaları öğürtüye döndü son birkaç gündür, umutluyum o yüzden :)

Bizim de Pazartesi cinsiyet belli olacak nasipse teyzesi :) Çok heyecanlıyım :) Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin, her gece dualarımdasınız kızlar

Ayy ağzın bal yesin kuzum valla ne yalan söyleyeyim, Allah daha iyisini bilir yeter ki sağlıklı olsun ama sanki bana da kız gibi gelmeye başladı :) Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin kuzum, her gece ilk duam sağlıkla kucağıma almak, hemen ardından duam da isteyen herkese sağlıkla nasip etmesi. Ben de bekleyenlerden olduğum için çok iyi biliyorum o beklemenin sabırsızlığını, ama inanın herşey tam vaktinde ve hayırlı zamanda oluyor

İnşallah bitanem aynen öyle valla zaman ne çabuk geçiyor :) İnşallah hissin doğrudur kuzum, bana da sanki son günlerde kız gibi gelmeye başladı, erkek derse gerçekten şaşırırım :) Sağlıklı olsunlar da

İnşallah senin de yakında bu heyecanların başlayacak canım benim,
ben şimdi cinsiyeti bilmediğim için severken bile böyle bir tuhaf hissediyorum Bi öğrensem herşey kesin net olacak kafamda :)

Yok canım daha ilk adeti görmedim doktorum ilk adetten sonra korunma dedi ama devletteki doktor korun 2 ay dedi bakalım kontrole gidiyim ona göre artık
Kuzum en az bir adet korunmak lazım, zaten insan o üzüntüyle ancak toparlıyor kendini,ben eşim askerde olduğu için ve sonrasında da geldiğinde hemen iş bulamadığı için toplamda 9 ay falan korunmuştum ama sonrasında da uğraştm tabii,
İnşallah senin hemecikk olsun

İnşallah yeni hamileliğini de bir önceki gibi bulantısız geçirirsin canım, gerçekten büyük bir şans :) İnsanda moral ve sinir kalmıyor çünkü

Daha alışveriş yapmaya başlamadım canım, cinsiyeti öğreneyip nasipse şöyle bir 7-8 aylık olsun öyle yapayım diyorum.

Beybisi , Pazar ilişki oldu ise, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ilişki olmayacak, bu durumda da Perşembe örneği vermeniz lazım, ama siz cuma verecekseniz, bugün de ilişki olması lazım, çünkü perhiz süresi 3 günden ne 1 fazla ne 1 eksik olmalıymış, doktorum üstüne basa basa birkaç defa tekrarladı bunu, siz bugünü de değerlendirin :)

Arayı çok vermeyin diyorlar o yüzden ilk adetten sonra durumuma göre bide hemen olmuyo ya zaten yine geçer en az 6 ay toparlanırız o yüzden ilk gebeliğim gibi pişman olmak istemiyorum keşke beklemeseydim diye

Ayyyy amin be canım inşallah, inşallah bir olsun da hayırlısıyla hamilelik gerisi bir nebze daha kolay
Ben cinsiyetini en başından beri Beste olarak düşünüyorum, doktor Eren geliyoo derse şahsen bende şaşırırım
Sen alışveriş işini yine de o kadar son ana bırakma kuzum, ne olur ne olmaz; sen hazırlıklı ol da
Zaten istesen de o kadar süre dayanamazsın
Canım çok pardon ben yanlış yazmışım günü evet eşim Perşembe günü gidecek nasip olursa, 21 Şubat yani
Bu hafta ovulasyon zamanımdı tam da, perhiz nedeniyle ilişki günlerini kaçıracağız sanırsam, ama olsun napalım; her işte vardır bi hayır..

Arkadaslar ya ben bu ay hsg cektirdim herkes şansın arttı dedi. Ümitlendim. Bide soğan kürü yapayım dedim onu da yaptım. Bi umut bekliyodum. Ama adet olmasam da sancılarım başladı bile. Insan çaba gösterdikce daha cok umitleniyo olmadıgını anlayincada bi o kadar üzülüyo iste. Yazıp biraz dertlesmek istedim

iyi akşamlar canm, hsg ile illa %100 gebelik olacak diye bir şey yok, şansı arttırıyor belki ama onun da elbette kesinkes bir garantisi yok ki...
bende geçtiğimiz c.tesi hsg çektirdim, ve şu anda soğan kürü de yapıyorum aynı zamanda, bakalım nasıl olacak hayırlısını istemek düşüyor bize, nasip ne zamansa artık adet olsan bile bil ki daha zamanı gelmemiş; üzülmemeye çalış, moralini yüksek tut

Biliyorum olucaksa eger bi zamanı vardır mutlaka ama kalbime söz gecmiyo düzgün bi doktor bulmam lazım aslında bi türlü bana yardimcı olabilecek bi doktor da bulamadım

Biliyorum olucaksa eger bi zamanı vardır mutlaka ama kalbime söz gecmiyo düzgün bi doktor bulmam lazım aslında bi türlü bana yardimcı olabilecek bi doktor da bulamadım
Allah gönlüne göre versin Umarım adet olmazsın tabi, olursan da yepyeni bir ay ve yeni yeni heyecanlar olacak Bende çok üzülüyordum hatta regl olunca bildiğin salya sümük cıyakk cıyak ağlıyordum bir de ama son 2 aydır çok daha iyiyim; çünkü sen ne kadar üzerine düşersen o kadar olmuyor işte

İnsallah en kısa zamanda kavusuruz tüm isteyenler olarak

Canım günaydın;
İnan hepimiz seninle aynı durumdayız hep bir ümit.Neler neler yapıyoruz olmayınca olmuyor.O zamanı biz değil Rabbim biliyor.
kendimden örnek vereyim sana; yumurtam çatlamıyor diye 3aylık ilaç tedavisine başlayacaktım regl olamadım.10 gün geçti doktora gittim gebelik çıkmadı,adet söktürücü verdi o biteli 3 gün oldu hala olamadım.İlaç bitiminden 5 ila 10 gün arasında olmazsan tekrar gel dedi.Adet olmalıyım ki diğer ilaç tedavime başlayım.Bak şu an bebek düşünmekten vazgeçtim tek derdim adet olmak .İnan bana ben çabaladıkça daha kötüsü oluyor.Ama vardır bunda da bir hayır diyerek tevekkül ediyorum. Sen daha iyi durumdasın bunu düşün.Beterin beteri var umut edip beklemek bile öyle güzel ki emin ol buna.

Haklısın kuzum kendini hatırlatıyor sağolsun kuzum

Sen nasılsın canımın içi ilacında bitmiş eli kulağında adet olursun sakın strese sokma kendini vücudun strese karşı aşırı tepki veriyor kuzum çünkü. Sen rahat ol biz ne yaparsak yapalım olacakların önüne geçemeyiz nasılsa. Hem yeni hedefler belirlemişsin bu da güzel senin rahatlamanı sağlar. Biliyorsun badenzi de senin gibi düşünmüştü. Tüp bebek görüşmesi bile yapmıştı ve Rabbim mucizesini yollayıverdi. İnşallah ben inanıyorum dualarım seninle tüp bebeğe falan gerek kalmadan ilaçlarla hormonların düzene girecek ve hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın.

Günaydın kuzum
İnşallah dediğin gibi olur canım ama şu an tek istediğim regl olmak gersini sonra düşünürüm napiim

Vermez olur mu kuzum veriri tabi. Çıkartınca rahatlayabiliyorsan ne mutlu kuzum. Gün boyu rahat geçmesi için bu yol senin için en güzeli olmuş. Benim oğluşum da da böyle geçmişti hamileliğim sadece bulantı oluyordu onda da 2 sefer kusmuştum sadece. Bakalım bunda da öyle görünüyor. Senin de Allah'ın izniyle bitecek kuzum yakında en azından kusmalar öğürtüye dönmüş yakında o da geçer tekrar rahatça yemeye başlarsın. Ayy sizin göbüşünüzde çok tatlıdır şimdi. Minnak göbüşte minnak bi kuzu.

Pazartesiye az kaldı kuzum kim bilir nasıl heyecanlısın şimdi yerinde duramazsın için içine sığmaz. İnşallah belli olacak ve sen kuzunu ismiyle sevmeye başlayacaksın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…