Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olcak olcak kuzucum artık nasipse :) İnsan psikolojik olarak inanılmaz rahatlıyor, ben de hsg çekildikten sonra güven ve huzur dolmuştu içim, sanki son engeli kaldırmıştım gibi gelmişti :)
Ayyy inşallah benimde inanılmaz kafam rahatladı, resmen üstümden bir yük attım.
Oysa şimdi kendimi kuş kadar hafif hissediyorum; içim içme sığmıyor
Aklımın bir köşesinde hep soru işareti vardı işte maalesef.
Bir de 3 ay önce çikolata kisti çıktı ya acaba ondan mı, tıkanıklık mı yaptı bu kist, yapışıklık mı oldu bundan dolayı, tüplerimde mi birşey var vs. vs. kafamda deli deli sorular vardı.
Çok şükür ki Rab'bim'e her şey tertemiz çıktı, demek ki olmaması için vakti varmış canım benim.

Geçmiş olsun tatlım Bak ne kadar güzel artık geçmeye de başlamış yavaştan.
Benim hamileliğimde hiç olmamıştı çok şükür ki, ama eminim zordur; normalde benim regl öncesi bazen mide bulantım olabiliyor o bile bana çekilmez geliyor; ki sen kusuyorsun bir de üstüne üstlük, çok zor olmalı
Kilo vermiş olmana sakın takılma, sonra çok güzel alacaksın emin ol hahahahah
Boşver düzene girince yeme alışkanlıklarında değişecek zaten. Alışveriş yapmaya başladın mı? Bende senin kuzunun cinsiyetini çok merak ediyorum yaaaaaaa
Eşim zaten normalde de çok rahattır, dediğin gibi ben eşim tarafından da sorun olacağını düşünmüyorum; içim çok rahat.
Ama olsun biz yine de kontrol amacıyla yaptırmış olalım da çıksın gitsin aradan, içimiz daha da rahatlasın, stresimiz gitsin.
Kuzum perhiz günlerimiz doğru değil mi, Pazar ilişki oldu; Cuma verecek, yani en son ki ilişkiden sonra 4. gün tam olarak vermiş oluyor?
Tatlım işte dediğim gibi perhiz süresinden dolayı belki ovulasyonu kaçırabiliriz, acelem yok artık nasip ne zamansa; sağlıkla ilgili bir problem olmadığına göre gerisi Allah'ın takdiri artık kuzucum

Ayy hepimizin yuzune gulsun insallah
Aralikta gelmeseydik Martta gelcektik. Ama smdi Agustos gibi dusunuyoruz hem Ufuk'un izni o zman 20 gun felan oluyor bayramla birlestirince o daha iyi olur diye dusunduk bakalim kismet

Yok canım daha ilk adeti görmedim doktorum ilk adetten sonra korunma dedi ama devletteki doktor korun 2 ay dedi bakalım kontrole gidiyim ona göre artık

Ayy hepimizin yuzune gulsun insallah
Aralikta gelmeseydik Martta gelcektik. Ama smdi Agustos gibi dusunuyoruz hem Ufuk'un izni o zman 20 gun felan oluyor bayramla birlestirince o daha iyi olur diye dusunduk bakalim kismet
Amin, inşallah Kızzz belki o zaman Türkiye'ye 3 kişi olarak gelirsiniz.

Yok canım daha ilk adeti görmedim doktorum ilk adetten sonra korunma dedi ama devletteki doktor korun 2 ay dedi bakalım kontrole gidiyim ona göre artık
Günaydın canm, pataloji sonucun henüz çıkmadı, ay sonu idi değil mi?
Sıfırlandı mı artık b-hcg değerin? Nasıl hissediyorsun kendini?

Günaydın canm, pataloji sonucun henüz çıkmadı, ay sonu idi değil mi?
Sıfırlandı mı artık b-hcg değerin? Nasıl hissediyorsun kendini?

Vücut olarak iyi hissediyorum sıkıntım zaten ilk haftadan yoktu ama piskolojik olarak yorgunum ilk günlere göre bi hayli toparladım ama yinede insan bi boşluğa düşüyo ara ara yarın randevum var pataloji sonucuna eğer normal adet döngüsünde adet olursam 5 gün var beta düştü hormonlara da baktırıcam tekrar hasta olursam patalojide çıktıysa inşallah yarın temizse başka bir şey kalmamış oluyor

Anladım canım, tekrar tekrar geçmiş olsun. Çok haklısın böyle hissetmekle ama bir de şöyle düşün hayırlısı olmadığı için maalesef böyle oldu eğer doğsa idi daha zor olacaktı belki de, Allah dağına göre kar veriyor.
Sen Rab'bimizin sınavından geçtin, metanetli olmaya çalış, çok zordur eminim ama elimizden bir şey gelmiyor işte.
Her kadının başına gelebilecek bir durum sana özel değil ki Allah yardımcın olsun.
İnşallah hayırlı zamanda sağlık ve sıhhatli gebeliklerin olur.

Günaydınlar, benimde soğan kürümde 4. ayım ve 2. günüm
Benim içinde kaldı 8 gün İnşallah şifa olur
Ben sadece soğan suyu içtim 3 ay boyunca, bitki çayları içmeye çekindim açıkçası, hormon düzenimi bozmamak adına, Geçen ay sadece bal-tarcın-çörek otu kürünü yaptım bir de o kadar.
Ama bu ay soğan küründe son ayım olduğu için desteklemek adına ardından ya civanperçemi ya da testere dişli aslan pençesi içeceğim bakalım. (ayy adı bile tuhaf bu otların yahuu)

bende aynmı fikirden dolayı çaylara cesaret edemiyorum ya.
hadi soğan kürü bi zararı yok
ama çaylar hormonlarla ilgili oldugu için korkuyorum sağlam olan hormonlarıda bozamktan açıkcası
inşalalh size faydası olur bu ay soğan kürünün ve banada:)

Evet, aynen Ama bu ay bir cesaret yapmakta istiyorum açıkçası bir defaya mahsus olaraktan
İnşallah olacaktır.

Canım çok geçmiş olsun tekrar.Bundan sonraki sürece bakıcaz artık.İnşallah hepimiz için sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim

Canımmmm çok sevindim gözün aydın işte bu güzel haberler böyle devam etsin inşallah. Ağrın sızın olmaması herşeyin yolunda olması çok güzel. İnşallah 1-2 ay içinde hamile kalma şansın çok yüksek Allah'ın izniyle dualarım seninle kuzum prenses abla olacak yakında inşallah

Bulantılarının azalmasına sevindim kuzum. İnşallah yakında tamamen kaybolur. Ayyy kuzum çok heyecanlaı daha dün gibi hamile olduğunu öğrendiğimiz gün. Şim ise 1 hafta sonra inşallah cinsiyetini öğreneceksin ne güzel. Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir şekilde evladına kavuşmayı nasip etsin. Bakalım benim kız hissim tutacak mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…