Ayyy inşallahOlcak olcak kuzucum artık nasipse :) İnsan psikolojik olarak inanılmaz rahatlıyor, ben de hsg çekildikten sonra güven ve huzur dolmuştu içim, sanki son engeli kaldırmıştım gibi gelmişti :)
Geçmiş olsun tatlımSorma kuzucum ben abartısız 2 aydır her sabah çıkarıyorum, sadece son günlerde öğürtüye döndü sanırım artık kesilecek yavaştan, baya da kilo verdim, bulantı olup birşey yiyemeyince de insanın sinirleri yıpranıyor gerçekten :)
Kuzum hsg den sonra yumurtlama da daha güzel oluyor, adetler bile değişiyor daha sıvı ve bol geliyor ama inşallah siz bu ay tutturursunuz da hiç gelmez kırmızılar :) ama kuzucum eğer bu ay denk gelmezse bile inan ki hayırlısıyla ilk 3 ay , taş çatlasın 4 ay içinde gebelik oluyor
Eşin stres yapmasın testi verirken :) Benimki çok stres yaptığı için ilk değerleri düşük gelmişti, ikinciyi yaptırdığımızda biraz daha rahattı ve bu sefer değerleri daha yüksek çıkmıştı , ama senin zaten bebişin olduğu için ben eşinde de bir sorun olduğunu sanmıyorum , hayırlısı olsun kuzum
Ayy hepimizin yuzune gulsun insallahBak işte her işte bir hayır varmış canım, Allah hepimize en hayırlısını en hayırlı vakşttr satte nasip eylesin inşallah
Sağol kuzum benim
Siz bu ayı çok iyi değerlendirdinizİnşallah tutar canım, hayırlısı ise nasip olsun
Baharın müjdesini senden alalım artık, Allah yüzüne gülsün bu ay
Tr'ye ne zaman gelecektiniz Mart mıydı?
Gunaydinlar guzel anneler.Kızlar günaydın
Güzel haftalar diliyorum
Hamile kalmaya çalışanlar nasıl gidiyor süreç tam gaz devam değil mi :)
Hamişler belirtiler nasıl?
Canım az biraz daha iyiyim bulantılar çok yavaş ta olsa azalıyor sanki, kontrol önümüzdeki pazartesi canım , nasipse o zaman belli olacak , içim içime sığmıyor
Sen nasılsın canım , başladınız mı tekrar çalışmalara
Amin, inşallahAyy hepimizin yuzune gulsun insallah
Aralikta gelmeseydik Martta gelcektik. Ama smdi Agustos gibi dusunuyoruz hem Ufuk'un izni o zman 20 gun felan oluyor bayramla birlestirince o daha iyi olur diye dusunduk bakalim kismet
Günaydın canm, pataloji sonucun henüz çıkmadı, ay sonu idi değil mi?Yok canım daha ilk adeti görmedim doktorum ilk adetten sonra korunma dedi ama devletteki doktor korun 2 ay dedi bakalım kontrole gidiyim ona göre artık
Tek istegim o yönde ablam insallah öyle olurAmin, inşallahKızzz belki o zaman Türkiye'ye 3 kişi olarak gelirsiniz.
Olacak inşallahta, olmaması için bir neden yok canım benim.Tek istegim o yönde ablam insallah öyle olur
Kesinlikle öyle ablam bakalim artık hepimiz arka arkaya salalim beybileriOlacak inşallahta, olmaması için bir neden yok canım benim.
Artık için rahat, kafan rahat..
Günaydın canm, pataloji sonucun henüz çıkmadı, ay sonu idi değil mi?
Sıfırlandı mı artık b-hcg değerin? Nasıl hissediyorsun kendini?
Anladım canım, tekrar tekrar geçmiş olsun. Çok haklısın böyle hissetmekle ama bir de şöyle düşün hayırlısı olmadığı için maalesef böyle oldu eğer doğsa idi daha zor olacaktı belki de, Allah dağına göre kar veriyor.Vücut olarak iyi hissediyorum sıkıntım zaten ilk haftadan yoktu ama piskolojik olarak yorgunum ilk günlere göre bi hayli toparladım ama yinede insan bi boşluğa düşüyo ara ara yarın randevum var pataloji sonucuna eğer normal adet döngüsünde adet olursam 5 gün var beta düştü hormonlara da baktırıcam tekrar hasta olursam patalojide çıktıysa inşallah yarın temizse başka bir şey kalmamış oluyor
Günaydınlar, benimde soğan kürümde 4. ayım ve 2. günümgünaydın kızlar
nasılsınız soğan kürümde 5. günüm kaldı 10 gün :)
inşalalh şifa olur hepimize.
soğan küründen sonra civanperçemi içen oldumu bi faydası varmı ? saraçoğlu öyle öneriyorya
bende aynmı fikirden dolayı çaylara cesaret edemiyorum ya.Günaydınlar, benimde soğan kürümde 4. ayım ve 2. günüm
Benim içinde kaldı 8 günİnşallah şifa olur
Ben sadece soğan suyu içtim 3 ay boyunca, bitki çayları içmeye çekindim açıkçası, hormon düzenimi bozmamak adına, Geçen ay sadece bal-tarcın-çörek otu kürünü yaptım bir de o kadar.
Ama bu ay soğan küründe son ayım olduğu için desteklemek adına ardından ya civanperçemi ya da testere dişli aslan pençesi içeceğim bakalım. (ayy adı bile tuhaf bu otların yahuu)
Evet, aynenbende aynmı fikirden dolayı çaylara cesaret edemiyorum ya.
hadi soğan kürü bi zararı yok
ama çaylar hormonlarla ilgili oldugu için korkuyorum sağlam olan hormonlarıda bozamktan açıkcası
inşalalh size faydası olur bu ay soğan kürünün ve banada:)
Canım çok geçmiş olsun tekrar.Bundan sonraki sürece bakıcaz artık.İnşallah hepimiz için sağlıklı evlatlar nasip eder RabbimVücut olarak iyi hissediyorum sıkıntım zaten ilk haftadan yoktu ama piskolojik olarak yorgunum ilk günlere göre bi hayli toparladım ama yinede insan bi boşluğa düşüyo ara ara yarın randevum var pataloji sonucuna eğer normal adet döngüsünde adet olursam 5 gün var beta düştü hormonlara da baktırıcam tekrar hasta olursam patalojide çıktıysa inşallah yarın temizse başka bir şey kalmamış oluyor
hadi inşalalh belki size faydası olurda bende denerim :)Evet, aynenAma bu ay bir cesaret yapmakta istiyorum açıkçası bir defaya mahsus olaraktan
İnşallah olacaktır.
BilgeUfuk cennetkokulumm themis_ badenzi
Kızçelerim günaydınlaaaaaarr
Bu sabah hsg çektirdim, filmlerimde hiç bir sorun yok
Rahmim temiz, her iki tüplerimde açık şükürler olsun Rab'bime
Bizzat işlemimi Cevat Bayrak yaptı; çok ama çoooook memnun kaldım
Çok heyecanlı olduğumu görünce başucuma gelip öncesinde benimle sohbet etti, rahatlattı sağolsun
Filmi çekerken de sürekli beni hemşirelerle telkin etti, hep konuştuk
Rahim filmi çekilirken hiç birşey hissetmedim, ne bir ağrı, acı, sızlama, kramp hiç biri olmadı Allah'a çok şükürler olsundoktor ilacı vermeye başladım dedi ben anlamadım bile max. 2 dk sürmüştür ne 5-10 dksı
İyi ki, iyi ki boşu boşuna anestezi gazı almamışım, gereksiz!
Doktorum günlük hayatınıza devam edebilirsiniz dedi, duş, ilişki vs herşey serbest
Hatta şu an annişimle cafedeyiz
Bu ay korunmaktan da vazgeçtim tam gaz devam Allah'ın da izniyle
Böyle işte kızlar, sizleri de haberdar etmek istedimMusmutlu haftasonları hepinize
Canım az biraz daha iyiyim bulantılar çok yavaş ta olsa azalıyor sanki, kontrol önümüzdeki pazartesi canım , nasipse o zaman belli olacak , içim içime sığmıyor
Sen nasılsın canım , başladınız mı tekrar çalışmalara