Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmmm çok sevindim gözün aydın işte bu güzel haberler böyle devam etsin inşallah. :dua:Ağrın sızın olmaması herşeyin yolunda olması çok güzel. İnşallah 1-2 ay içinde hamile kalma şansın çok yüksek Allah'ın izniyle dualarım seninle kuzum prenses abla olacak yakında inşallah :dua::KK200:
Çok teşekkürler canım benim, amin inşallah canım. Allah hepimize hayırlı haberler duyabilmeyi, işlerimizi yoluna koyabilmeyi nasip etsin.:dua:
Bende biliyorsun Ocak ayından beri bu hisleyimmmm:KK48: :KK200:
Sen nasılsın canım, pamuk nasıl?

Merhaba forumda yeniyim 2 ay önce kinyasal gebelik geçirdim hiç korunmadim ama olmadi burdan okuyup adetimden 5 gün önce soğan kürü yaptım ağrılı olmadi ağrılı olurdu önceden şimdi de çocuk için yapicam adetim bitince faydası olur mu ki

cennetkokulumm cennetkokulumm sen nasılsın canım, bulantılar arttı mı?

İyiyim kuzum. Benim durumlar aynı. Hafta sonu erken kalkmak zorunda kalmadığım için daha rahat geçiyor ama hafta içi erken kalktığım için baya zorluyor. Bu sabah yine çok kötü oldum tam bişeyler atıştıracaktım lavaboya koştum neyse ki toparlandım. Hani diyorlar ya yataktan kalkar kalkmaz ağzınız çubuk kraker galete atın diye çok haklılarmış. Neyse bakalım canım bu halime şükür. Sen birde bu bulantıları kusma eşliğinde yaşadın. Rabbim sana yardım etsin kuzum da geçsin gitsin şu bulantıların sen de hamileliğinin keyfini sürmeye başla hayırlısıyla.

Anladım canım, tekrar tekrar geçmiş olsun. Çok haklısın böyle hissetmekle ama bir de şöyle düşün hayırlısı olmadığı için maalesef böyle oldu eğer doğsa idi daha zor olacaktı belki de, Allah dağına göre kar veriyor.
Sen Rab'bimizin sınavından geçtin, metanetli olmaya çalış, çok zordur eminim ama elimizden bir şey gelmiyor işte.
Her kadının başına gelebilecek bir durum sana özel değil kiHoppa Allah yardımcın olsun.
İnşallah hayırlı zamanda sağlık ve sıhhatli gebeliklerin olur.:nazar::dua:

Çok çok teşekkür ederim rabbim hepimizin bu duyguyu sağlıklı huzurlu bir şekilde tatmasını nasip etsin inşallah

Vücut olarak iyi hissediyorum sıkıntım zaten ilk haftadan yoktu ama piskolojik olarak yorgunum ilk günlere göre bi hayli toparladım ama yinede insan bi boşluğa düşüyo ara ara yarın randevum var pataloji sonucuna eğer normal adet döngüsünde adet olursam 5 gün var beta düştü hormonlara da baktırıcam tekrar hasta olursam patalojide çıktıysa inşallah yarın temizse başka bir şey kalmamış oluyor

Kendini toparlamana çok sevindim canım inşallah daha da iyi olacaksın zamanla. Kaybedileni düşünme Rabbimin bildiği var elbet. Ben hep kendimden daha kötülerini düşünerek kolay geldim üstesinden canım sende öyle yapmaya çalış. Beterin beteri var de şükürle duayla yoluna devam et.
Canım benimde kürtajdan sonra tek korkum adetim gecikir mi ne zaman gelirdi. Ben normal adet tarihime doğru adaçayı papatya çayı ve civan perçemi çaylarını içtim çok şükür tam vaktinde geldi canım. İstersen sende bunlardan içebilirsin kuzum. Rabbim yanında olsun her zaman. Korunma işini doktorlar farklı söylemiş sen ne düşünüyorsun bilmiyorum kuzum ama. Benim naçizane tavsiyem en azından 1 veya 2 kez adet ol. Rahim kendini iyice toparlayıp normal rutinine dönsün hem sende bu arada psikolojik olarak dinlenmiş ve rahatlamış olursun. Bundan sonra çok güzel günlerin sağlıklı bir gebeliğin ve hayırlı sağlıklı bir evladın olsun inşallah.

Çok teşekkürler canım benim, amin inşallah canım. Allah hepimize hayırlı haberler duyabilmeyi, işlerimizi yoluna koyabilmeyi nasip etsin.:dua:
Bende biliyorsun Ocak ayından beri bu hisleyimmmm:KK48: :KK200:
Sen nasılsın canım, pamuk nasıl?

İnşallah canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah ben inanıyorum bütün işlerin yoluna girecek seni çok güzel günler bekliyor kuzum. :dua::KK200:

Ben aynıyım kuzum bulantılara devam hafta sonu geç kalkmak iyi geliyor da hafta içi erken kalkınca daha bir zorluyor..

Günaydınlar, benimde soğan kürümde 4. ayım ve 2. günüm:KK48:
Benim içinde kaldı 8 gün:kahve: İnşallah şifa olur:dua:
Ben sadece soğan suyu içtim 3 ay boyunca, bitki çayları içmeye çekindim açıkçası, hormon düzenimi bozmamak adına, Geçen ay sadece bal-tarcın-çörek otu kürünü yaptım bir de o kadar.
Ama bu ay soğan küründe son ayım olduğu için desteklemek adına ardından ya civanperçemi ya da testere dişli aslan pençesi içeceğim bakalım. (ayy adı bile tuhaf bu otların yahuu:kusmuk:)

Merhaba forumda yeniyim 2 ay önce kinyasal gebelik geçirdim hiç korunmadim ama olmadi burdan okuyup adetimden 5 gün önce soğan kürü yaptım ağrılı olmadi ağrılı olurdu önceden şimdi de çocuk için yapicam adetim bitince faydası olur mu ki

Kendini toparlamana çok sevindim canım inşallah daha da iyi olacaksın zamanla. Kaybedileni düşünme Rabbimin bildiği var elbet. Ben hep kendimden daha kötülerini düşünerek kolay geldim üstesinden canım sende öyle yapmaya çalış. Beterin beteri var de şükürle duayla yoluna devam et.
Canım benimde kürtajdan sonra tek korkum adetim gecikir mi ne zaman gelirdi. Ben normal adet tarihime doğru adaçayı papatya çayı ve civan perçemi çaylarını içtim çok şükür tam vaktinde geldi canım. İstersen sende bunlardan içebilirsin kuzum. Rabbim yanında olsun her zaman. Korunma işini doktorlar farklı söylemiş sen ne düşünüyorsun bilmiyorum kuzum ama. Benim naçizane tavsiyem en azından 1 veya 2 kez adet ol. Rahim kendini iyice toparlayıp normal rutinine dönsün hem sende bu arada psikolojik olarak dinlenmiş ve rahatlamış olursun. Bundan sonra çok güzel günlerin sağlıklı bir gebeliğin ve hayırlı sağlıklı bir evladın olsun inşallah.

Benimde fikrim öyle iki adet görüp düzene girmek hormon patoloji herşeyin normale döndüğünü gördükten sonra inşallah

badenzi badenzi Zor kısımları atlamışsın o zaman canım.Şimdi sıra kızçeni görmekte :KK49:içimden öyle geliyor nedense.
Merakla bekliyoruz güzel haberlerini:nazar:
cennetkokulumm cennetkokulumm canım benim bebişin şiddetle ben buradayım demeye devam ediyor o zaman ne mutlu sana:anne:
Uzaktan konuşması kolay geliyor olabilir ama ah keşke benim de olsa da midem bulansa:eek:
junes junes valla enerjin buralara kadar geldi kuzum Allah bozmasın,bıcır bıcır içimizi açtın inan ki.Sen de şu hsg olayını atlattın stresin bitti.Darısı benim adetin başına:duduk:
BilgeUfuk BilgeUfuk Bebişim sen nasılsın?Çalışmalar tam gaz devam dimi?

badenzi badenzi Zor kısımları atlamışsın o zaman canım.Şimdi sıra kızçeni görmekte :KK49:içimden öyle geliyor nedense.
cennetkokulumm cennetkokulumm canım benim bebişin şiddetle ben buradayım demeye devam ediyor o zaman ne mutlu sana:anne:
Uzaktan konuşması kolay geliyor olabilir ama ah keşke benim de olsa da midem bulansa:eek:
junes junes valla enerjin buralara kadar geldi kuzum Allah bozmasın,bıcır bıcır içimizi açtın inan ki.Sen de şu hsg olayını atlattın stresin bitti.Darısı benim adetin başına:duduk:
Iyiyim ablam sen nasilsin. Calismalar devam da ben bu yumurtlamadan birsey anlamadim oldu mu olacak mi nedir cozemedim :KK48:

Kuzum valla ovulasyonla gebe kalan arkadaşları tebrik ediyorum cidden ama ben de beceremedim o işi.
Az önce kuzenimden haber aldım 6 haftalık hamileymiş.İlk denemede nokta atışı.Hiç beklemiyordum daha zamanı vardı benim açımdan, ama çabuk oldu dedi.Nasip işte ne yapsak boş.Vakti gelmeyince olmuyor olmuyor.

evet canım ruhsal olarak kendimi çok iyi hissediyorum, en azından gebelik bile olmazsa bile hemen sorun olmadığını ve zamanının gelmediği için olmadığını bileceğim, buna da çok şükür:dua:
Senin pco vardı değil mi, o nedenle mi gecikiyor?
Eğer aklında soru işareti varsa kanda da baktırsana hiç belli olmaz hamişlik, ne zaman nasıl ne şekilde kısmet olacağı belli olmuyor:KK48:
Evet cnm bir sorunum yokmusun verdigi ic huzur bile yeter :KK66: evet bende pco var canim sogan kuru yapmistim adetten 1 hafta once 3gun lekelenme oldu adet tarihinde adet olmadim ve 13 gunluk gecikme var suan. Valla supem kalmadi artik bunyem cok hassas hamile kaldigimda hemen belirti veriyor (tabi her gebelik bir olmaz ama bu kadarda sessiz kalmaz benim bunyem :KK66: ) bugunde randevum vardi gitmedim icim den gelmiyor. Haftaya sali icin yeni randevu aldim . Bakalim artik

Çok çok teşekkür ederim rabbim hepimizin bu duyguyu sağlıklı huzurlu bir şekilde tatmasını nasip etsin inşallah
Rica ederim, ne demekHoppa Sen iyi olda, biz elimizden geldiğince moral ve destek olabilmek için buradayız:KK36:
İnşallah canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah ben inanıyorum bütün işlerin yoluna girecek seni çok güzel günler bekliyor kuzum. :dua::KK200:

Ben aynıyım kuzum bulantılara devam hafta sonu geç kalkmak iyi geliyor da hafta içi erken kalkınca daha bir zorluyor..
Bende öyle hissetmekteyim, Allah yanıltmasın diyorum:KK39:
Haklısın canım hafta sonu senin için daha rahattır, hem daha fazla uyuyup dinleniyorsun, iyi geliyordur elbet geç kalmak; çalışanlar için hafta sonu geç kalmak zaten büyük bir lüx normalde de:-) Sen başucunda bayat ekmek içi veya çubuk kraker vs. bulundur; kötü hissettiğin an at ağzına birer lokma:KK39::KK39:

Pinkpinkblue Pinkpinkblue canım sen naptın adet oldun mu doktor randevun vardı bugün galiba hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Adet olmadim canim. Randrvumuda iotal edip haftaya saliya aldim. Kendimi hazir hissetmiyorum nedense. Cmt dayanamayip test yaptim negatifff . Cok icim darlaniyor zaman zaman psikolojim berbat yuzumde 4 tane sivilce surekli aglama geliyor her seye sinirleniyorum herkesi yanlis anliyorum olur olmadik tepki veriyorum . Hic bir sorunum olmamasima ragmen mutsuzluk var . Baharla birlikte bende yeseririm insallah . Bende durumlar bu tatlis anne :KK66: sen nasilsin nasil geciyor :KK66:

Hhihihihhh:-):rolleyes: Moodum böyle aynen=:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
inşallah canım senin kırmızıların da sana hiç yakışıyor olmasa da seni ziyaret edecek az kaldı, olacan kızzz:KK70:
İlacın bittiğine göre artık rahatlamışındır, merak etme canım, hayırlısı ile gelecektir.
Kuzum valla ovulasyonla gebe kalan arkadaşları tebrik ediyorum cidden ama ben de beceremedim o işi.
Az önce kuzenimden haber aldım 6 haftalık hamileymiş.İlk denemede nokta atışı.Hiç beklemiyordum daha zamanı vardı benim açımdan, ama çabuk oldu dedi.Nasip işte ne yapsak boş.Vakti gelmeyince olmuyor olmuyor.
Allah analı babalı büyütsün şimdiden inşallah:dua:
Kuzum ben 5 aydır yapıyordum da ne oluyor sankimm:KK45::olamaz::KK53: Ne pikler gördüm anacım halbuki:KK8:
Ovulasyon testim bitti de neyse ki almadım, bu ay almam belki de:KK51:Hahh:KK12:
Evet cnm bir sorunum yokmusun verdigi ic huzur bile yeter :KK66: evet bende pco var canim sogan kuru yapmistim adetten 1 hafta once 3gun lekelenme oldu adet tarihinde adet olmadim ve 13 gunluk gecikme var suan. Valla supem kalmadi artik bunyem cok hassas hamile kaldigimda hemen belirti veriyor (tabi her gebelik bir olmaz ama bu kadarda sessiz kalmaz benim bunyem :KK66: ) bugunde randevum vardi gitmedim icim den gelmiyor. Haftaya sali icin yeni randevu aldim . Bakalim artik
öyle canım, çok sağolasın:KK200:
soğan kürü evet bazı ark.larda gecikme veya erken gelmesine yol açtı ama direkt olarak birebir bununla mı ilgisi var bilemiyorum açıkçası da:deli: senin baya baya gecikme olmuş, keşke bugün gideydin de için rahatlardı yahu:KK54:
eğer gebelik var ise 4 haftalık adet döngüsü desek+13 yaklaşık 6 haftalık gebelik olması lazım, inşallah vardır belki de:cool:
hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun, yok hayırlısı olmayacaksa da hiç nasip olmasın kuzum, Allah büyüktür.

Yaa hic soyleme hakkaten bende hic birsey anlamadim gitti bu isten. Dedigin gibi kismeti ne zmansa artk o zman gelir

inşallah canım senin kırmızıların da sana hiç yakışıyor olmasa da seni ziyaret edecek az kaldı, olacan kızzz:KK70:
İlacın bittiğine göre artık rahatlamışındır, merak etme canım, hayırlısı ile gelecektir.

Kuzum ben 5 aydır yapıyordum da ne oluyor sankimm:KK45::olamaz::KK53: Ne pikler gördüm anacım halbuki:KK8:
Ovulasyon testim bitti de neyse ki almadım, bu ay almam belki de:KK51:Hahh:KK12:

soğan kürü evet bazı ark.larda gecikme veya erken gelmesine yol açtı ama direkt olarak birebir bununla mı ilgisi var bilemiyorum açıkçası da:deli: senin baya baya gecikme olmuş, keşke bugün gideydin de için rahatlardı yahu:KK54:
eğer gebelik var ise 4 haftalık adet döngüsü desek+13 yaklaşık 6 haftalık gebelik olması lazım, inşallah vardır belki de:cool:
hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun, yok hayırlısı olmayacaksa da hiç nasip olmasın kuzum, Allah büyüktür.

Ovulasyon falan da bitti benim için valla.3 ay kendi haline bırakıcam kendimi acayip adapte ettim.Olmazsa daMayıs aşılama, Haziranda tüp bebek eşimle de konuştum Nasıl istersen dedi.

X