Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım;
Benden sana tavsiye stres yapma.İnan ki stresten feleğim şaştı.Düzenli olan adetim olmamaya başladı.Çatlamayan yumurtam kist oluşturdu vs vs.Kendime engel olamıyorum sürekli kafama takacak bişey buluyorum.Sen sakın yapma bunu oluruna bırak.Ben de artık bunu deniycem.rabbim tez zamanda sağlıklı evlat versin inşallah bizlere.
Amin inşaallah canım. Yaa aslında bizde evlendiğimizde akışına bırakmıstık ama annelerimiz her ay bebek sordukça psikolijim bozuldu resmen bende bi sorun mu var bende bi sorun mu var diye düşünüp düşünüp durmaya kendimi yıpratmaya başladım. Ama artık serbestim. Yumurtalarda bi sorun çıkmadı ama ben çok sık idrara cıkıyorum bu olay sık sık tekrarlıyor. Bi enfeksyon vs varsa diye başladım bende soğan kürüne bi içim temizlensin istedim

Amin inşaallah canım. Yaa aslında bizde evlendiğimizde akışına bırakmıstık ama annelerimiz her ay bebek sordukça psikolijim bozuldu resmen bende bi sorun mu var bende bi sorun mu var diye düşünüp düşünüp durmaya kendimi yıpratmaya başladım. Ama artık serbestim. Yumurtalarda bi sorun çıkmadı ama ben çok sık idrara cıkıyorum bu olay sık sık tekrarlıyor. Bi enfeksyon vs varsa diye başladım bende soğan kürüne bi içim temizlensin istedim
Soğan kürünü 15 gün boyunca yaptım benim kronik bir kistim yok sadece yumurtam çatlamıyor ve o da folikül kist yapıyor bazı aylar onu adetle attım bazı aylar atamadım.progesteron hormon düşüklüğünden kaynaklandığını öğrendim ve doktorum 3 aylık bir ilaç tedavisi başlayacaktı adetimin 16. günü.Gel gör ki ben adet olamadım ki benim adetlerim çok düzenlidir.10 gün geçti idrar testi yaptım negatif,kan testi negatif en son bugün doktoruma gitmeye karar verdim.Ultrasonla baktım kist duruyomuş ama onun dışında bi sorun yok stresten dedi.Adet söktürücü ilaca başladım bugün.
Soğan kürünün bende ki en güzel etkisi adetim az ve kısa olurdu benim bu kürden sonra inaılmaz güzel bir regl dönemi geçirdim.Sen de de enfeksiyon varsa inan bana çok faydalı olacak.Akıntılarından zaten bunu çok iyi anlayacaksın.
Yaşın kaç canım neden bu kadar baskı yapıyor ki aileler.Hem daha yeni evlisin strese gerek yok.

Soğan kürünü 15 gün boyunca yaptım benim kronik bir kistim yok sadece yumurtam çatlamıyor ve o da folikül kist yapıyor bazı aylar onu adetle attım bazı aylar atamadım.progesteron hormon düşüklüğünden kaynaklandığını öğrendim ve doktorum 3 aylık bir ilaç tedavisi başlayacaktı adetimin 16. günü.Gel gör ki ben adet olamadım ki benim adetlerim çok düzenlidir.10 gün geçti idrar testi yaptım negatif,kan testi negatif en son bugün doktoruma gitmeye karar verdim.Ultrasonla baktım kist duruyomuş ama onun dışında bi sorun yok stresten dedi.Adet söktürücü ilaca başladım bugün.
Soğan kürünün bende ki en güzel etkisi adetim az ve kısa olurdu benim bu kürden sonra inaılmaz güzel bir regl dönemi geçirdim.Sen de de enfeksiyon varsa inan bana çok faydalı olacak.Akıntılarından zaten bunu çok iyi anlayacaksın.
Yaşın kaç canım neden bu kadar baskı yapıyor ki aileler.Hem daha yeni evlisin strese gerek yok.
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin sanada ❤ 23 yasındayım. Günümüzde zorlarşınca gebelik onlarda hemen hani bi olsada görsek gebelik oluyor mu olmuyorsada erken tedavi için falan kendilerince onlarda böyle düşünüyor

Şu an panik oldum ben de hem kanda hem ultrasonda mı çıkmadı.Gittiğinde kaç günlük gecikmen vardı? Peki hiç belirtin varmıydı? ben hata mı ettim acaba ? ama 21.gün progesteron testinde yumurtam çatlamamıştı benim.Ve o yüzden kist oluşmuştu.Acayip tedirgin oldum ben şu an ya :KK43:

canım bende de folikül kistleri vardı geçen ay adetime 5 gün kala doktora gittiğimde yumurtam çatlamamıştı daha adet olmadım haliyle ama ben beklemeye devam ettim bu süreçte ateşimide ölçüyodum tabiki en son 2 hafta önce yani adet gecikmemin 10. gününde ateşim yükseldi birden bende yumurtlamanın olabileceğini düşündüm. adet gecikmemin 17. gününde doktora gittim vajinal ultrasondan baktı gebelik yok dedi sol overde 18mm folikül gördü sadece kist olabilir dedi özel muayenehane olduğu için tahlil yoktu orda test yap negatif çıkarsa adet söktürücüyü kullanırsın dedi bende ateşimin yükseldiğini 1 hafta daha beklemek istediğimi söyledim doktorda sen bilirsin dedi o gün yaptığım test negatif çıkmıştı ve dediğim gibi 1 hafta daha bekledim ve adet gecikmemin 26. gününde tahlillerim pozitifi gösterdi çok şükür ama çok sitres yapma Allah nasip ettiyse her şekilde nasip eder üzülme sen herşey nasip kısmet şu hayatta

Evet, araştırırken duymuştum orayı da. Ne güzel atlattın darısı başıma:KK66:

Merak etme canım yolu yarıladın sayılır artık, şu hamiş cetvelini de koysun burdaki hamişler görelim bizde minişlerimizi:KK36:
Okul dönemi maalesef canım hem çok uzun bir serüven hem de çok çok zor, uf düşünemiyorum kendimi:ukala:
Allah sana da sabırlar versin, belki seninkinin canı ders çalışmak istemediğinde kasten yapıyordur, hahahaa:-)
Atlatırsın merak etme bende korkarak gittim ama kendini rahat biraktıgın zaman acı filan hissetmiyosun, kısa sürede bitiyo hemen

kızlar youtube dan saraçoğlunu izliyorum kaç saattir.
bazı kadınlar her ay hamile kalır beta hcg 11-12 lere cıkar snra düşer kadın farketmez diyo.
ben 3-4 kere kimyasal yaşadım
meraklı oldugum için hep erken test yapıp öğrendim düşük değerlerle.
sizin için çözüm soğan kürü sonrasındada testeredişli aslanpençesi diyor
benim anlamadıgım şimdi bn soğan kürüne bugun başladımya ayın 28 inde bitcek bata 8 gün varken
bittiği gibi aslanpençesine mi başlıycam ?
yoksa bu ay soğan kürü bidaki ay aslanpençesimi ?
içen oldumu bu çayı ?

Kesinlikle 3 aylık tedavimin sonunda hamiş kalcam ben inşallah, anneciğimde öyle hissediyormuş.Hadi hislerimizi birleştirelim:KK45:
Acayip gaza geldim valla sayende :KK200:
İnşallah hepimize sağlıkla gelen evlat nasip olur en kısa sürede:KK200:
Evet canım bak pozitif düşünmek ve hissetmek bize istediğimizin hayırlı zamanda nasip edecek.:anneadayı:
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah, dualarım kabul dileklerimiz tez zamanda hayırlısı ise nasip olsun:dua:

Merhaba;
Öncelikle başınız sağolsun çok büyük bir acıdır eminim ama Allahım tez zamanda sağlıklı ,hayırlı bir evlat nasip etsin size.İlk sayfada kürün linki var canım ordan detaya ulaşabilirsin.Sabah ve akşamları aç karnına yemeklerden 15 dk önce iç.Ne çok sıcak olacak ne de çok ılık.5 gün boyunca uygula inşallah şifa olur.:dua:

Çok teşekkür ederim canım. Normalde soğana midemin hassasiyeti var ama İnş içebilirim

merhaba kızlar benimde yardıma ihtiyacım var bu erken gebelik testi aldım hayalet çizgiyi gördüm gösterdiğim herkes evet var dedi o gün hevesle acile gidip kan verdim fakat negatifff :KK43: ertesi sabah ilk idrarımla yaptım bu sefer daha net pembeleşen çizgiyi gördüm iki testim de eerken gebelik testi ve aynı marka bu arada adetime 4 gün kaldı

merhaba canım hcg değerin kaçtı senin belki 2-3 gibi değerler ise şüphelidir tahlilini bikaç gün sonra tekrar yapmanda yarar var

canım bende de folikül kistleri vardı geçen ay adetime 5 gün kala doktora gittiğimde yumurtam çatlamamıştı daha adet olmadım haliyle ama ben beklemeye devam ettim bu süreçte ateşimide ölçüyodum tabiki en son 2 hafta önce yani adet gecikmemin 10. gününde ateşim yükseldi birden bende yumurtlamanın olabileceğini düşündüm. adet gecikmemin 17. gününde doktora gittim vajinal ultrasondan baktı gebelik yok dedi sol overde 18mm folikül gördü sadece kist olabilir dedi özel muayenehane olduğu için tahlil yoktu orda test yap negatif çıkarsa adet söktürücüyü kullanırsın dedi bende ateşimin yükseldiğini 1 hafta daha beklemek istediğimi söyledim doktorda sen bilirsin dedi o gün yaptığım test negatif çıkmıştı ve dediğim gibi 1 hafta daha bekledim ve adet gecikmemin 26. gününde tahlillerim pozitifi gösterdi çok şükür ama çok sitres yapma Allah nasip ettiyse her şekilde nasip eder üzülme sen herşey nasip kısmet şu hayatta
Gerçekten senin çabanla olmuş resmen Allah tamamına erdirsin canım.
Benim olsa kanda çıkardı diye düşünüyorum.Zaten gebelik adına bir belirtim de yok.İnşallah bundan sonraki süreçte güzel sonuç alırım.
Yiyecek ekmeği varsa gelir yavrum ne diyim.:emir_bebek:

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin sanada ❤ 23 yasındayım. Günümüzde zorlarşınca gebelik onlarda hemen hani bi olsada görsek gebelik oluyor mu olmuyorsada erken tedavi için falan kendilerince onlarda böyle düşünüyor
Sorun yoksa üzerine düşme canım.Akışına bırak hormon testlerini yaptırdın mı?yumurta rezervin vs belli mi?

Tsk ederim ablam bence de ne zaman ne olacagi belli olmuyor:KK71:
Bilge yaa ben bu ay hsgden sonra korunmak istemiyorum.
Radyosyon zararından bahsedilmiş ama biz zaten gün boyu sürekli yakın temas ile radyasyona maruz kalıyoruz.
Zaten olmuyor bir de araya korunma mesafesi girsin istemiyorum.
Ama yine de son kez emin olmak için hsgyi yapan radyoloji uzmanına ve kendi kadın doğum doktoruma danışacağım, devam derlerse de korunmak istemiyorum, napsam kii:KK43::KK51:o_O
Hic affetmem kacamaz benim elimden.
Umarim ayni cizgileri hep beraber gebelik testinde de goruruz :KK200:
Allah büyüktür canım, inşallah müjdelerimizi arka arkaya veririz hayırlısıyla:anneadayı::KK200::nazar:

Sorun yoksa üzerine düşme canım.Akışına bırak hormon testlerini yaptırdın mı?yumurta rezervin vs belli mi?
Bazı testler istedi canım kan verdim yarın alıcam. Detaylı hormon testleri şuan istemicem şimdilik kanda bakalım gebeliğe engel düşük veya yüksek değerler var mı varsa o değerleri normale çekelim önce dedi

Atlatırsın merak etme bende korkarak gittim ama kendini rahat biraktıgın zaman acı filan hissetmiyosun, kısa sürede bitiyo hemen
İnşallah:dua: elimden geldiğince soğuk kanlı olmaya gayret edeceğim, Allah'tan dediğin gibi çok kısa bir süre zaten.
İdare ederim diye düşünüyorum.

Gerçekten senin çabanla olmuş resmen Allah tamamına erdirsin canım.
Benim olsa kanda çıkardı diye düşünüyorum.Zaten gebelik adına bir belirtim de yok.İnşallah bundan sonraki süreçte güzel sonuç alırım.
Yiyecek ekmeği varsa gelir yavrum ne diyim.:emir_bebek:

Allah razı olsun canım. bende de hiç belirti yoktu hatta artık son testimi yapmıştım adet söktürücü kullanacaktım artık hayatımda ilk defa bu kadar adetim gecikmişti bende bu gecikmeyi soğan kürüne bağladım bana yaramadı dedim ama çok şükür bi şekilde oldu inşallah mevlam herkese nasip eder en hayırlı şekilde mevlam aratmasın :dua:

merhaba kızlar benimde yardıma ihtiyacım var bu erken gebelik testi aldım hayalet çizgiyi gördüm gösterdiğim herkes evet var dedi o gün hevesle acile gidip kan verdim fakat negatifff :KK43: ertesi sabah ilk idrarımla yaptım bu sefer daha net pembeleşen çizgiyi gördüm iki testim de eerken gebelik testi ve aynı marka bu arada adetime 4 gün kaldı
Merhaba canım. Aynısını geçen ay bende yaşadım adetime 4 gün vardı test yaptım bende ikinci çizgiyi gördüm hafifti. Neyse bekliyim dedim dayanamadım ertesi gün eşime söyledim onunlada hemen bi test daha yaptık yine ikinci cizgi çıktı düne göre bi tık daha koyu. Ertesi gün gidip kan verelim dedik addtime 2 gün kalmıstı gittik acile kan verdim negatif. Yıkıldım resmen. Ne oldugunuda anlayamadım bende

Bazı testler istedi canım kan verdim yarın alıcam. Detaylı hormon testleri şuan istemicem şimdilik kanda bakalım gebeliğe engel düşük veya yüksek değerler var mı varsa o değerleri normale çekelim önce dedi
Gönlünce olsun her şey canım inşallah:dua:

Bilge yaa ben bu ay hsgden sonra korunmak istemiyorum.
Radyosyon zararından bahsedilmiş ama biz zaten gün boyu sürekli yakın temas ile radyasyona maruz kalıyoruz.
Zaten olmuyor bir de araya korunma mesafesi girsin istemiyorum.
Ama yine de son kez emin olmak için hsgyi yapan radyoloji uzmanına ve kendi kadın doğum doktoruma danışacağım, devam derlerse de korunmak istemiyorum, napsam kii:KK43::KK51:o_O

Allah büyüktür canım, inşallah müjdelerimizi arka arkaya veririz hayırlısıyla:anneadayı::KK200::nazar:
Ablam benim esimin yanina ay sonunda gelecegimi biliyordu doktorum o yuzden korunmayla alakali hicbirsey soylemedi. Ama bildigime gore tas catlasa 1 hafta korunun diyorlarmis. Sende ovu yapcaksan yaparsin yine o gune kadar iliski olmaz ama o gunu de degerlendirirdim ben senin yerinde olsam :KK15:

merhaba arkadaşlar bana dün pcos teşhisi koydu ben ilaç kullanmak istemiyorum doğal yolla hamile kalmak istiyorum. soğan kürü yapayım mı adetimin 2. günü ne zaman başlamalıyım

merhaba arkadaşlar bana dün pcos teşhisi koydu ben ilaç kullanmak istemiyorum doğal yolla hamile kalmak istiyorum. soğan kürü yapayım mı adetimin 2. günü ne zaman başlamalıyım
Geçmiş olsun canım. Adet bitiminden itibaren iki gün içerisinde başlamalısın. Sabah ve akşam aç karnına. Mutlaka yap aksatmadan. Bende de pcos var ve çok faydasını gören var pcos hastalarında. Ayrıca testere dişli aslan pençesi otunu da kullan. Saraçoğlunun sitesinden bulabilirsin.

X