Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende istanbuldayim anestezisiz ve agrisiz oldu fındıkzadede hekimoğlu diye biyer.
Evet, araştırırken duymuştum orayı da. Ne güzel atlattın darısı başıma
Merak etme canım yolu yarıladın sayılır artık, şu hamiş cetvelini de koysun burdaki hamişler görelim bizde minişlerimizi
Okul dönemi maalesef canım hem çok uzun bir serüven hem de çok çok zor, uf düşünemiyorum kendimi
Allah sana da sabırlar versin, belki seninkinin canı ders çalışmak istemediğinde kasten yapıyordur, hahahaa

Günaydın kızçeler bu sabah bende başladım soğan kürüne :)
Hepimize şifa olur inşallah
Tadı bana kötü gelmedi ama mutfak soğn koktu
Şifa olsun, kaynattığın cezvenin ağzı kapalı olacaktı ama, kapalı kaynatman gerekiyor.
Öyle yaptığında soğan kokmaması lazım

Şifa olsun, kaynattığın cezvenin ağzı kapalı olacaktı ama, kapalı kaynatman gerekiyor.
Öyle yaptığında soğan kokmaması lazım
kapalı kaynattım aslında ama yinede koktu
yemek yaparken soğan kavurursun kokarya murfak öyle koktu cam açıkken kaynattım üstelik
olsun koksun 15 gün kokcaz yapcak bişi yok D:

ben geçen ay soğan kürü uyguladım ve adet olmadım tam 25 gün gecikti adetim ama inat ettim adet söktürücü kullanmadım bu süreçte sürekli test yaptım ve hep negatif çıktı dün son testimi yaptım ve artık dedim adet söktürücü kullanıcam kesinlikle test yaptım bi tane hayalet gibi bi çizgi gördüm ama pozitif olduğuna inanmadım ilaç alıcaktım ama arkadaşımın ısrarıyla kan tahliline gittim ve beta hcg değerim 31,5 çıktı yani pozitif henüz çok yeni galiba inşallah bi problem olmaz Rabbim herkese nasip etsin çok farlı bi duyguymuş bu hala inanamıyorum sizlerede en kısa zamanda nasip eder inşallah çok dua edicem

Yaa ne kadar guzel gec mi yumurtladiniz aceba. Bak sen yaa bu sabah cok guzel haberler aliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…