Eğer tam ovu zamanında isen pik anını kaçırmamak için günde 2 kere yapman daha iyi olur. Devam et canım, siz tabi pik zamanını beklemeden gün aşırı veya keyfinize göre değerlendirin elbette; ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyorTahmini olarak 2 martta olmam gerekiyor abla programa gore. Ben bide erken basladim ovu. yapmaya. Adetim normalde 9 gunde bitiyordu bu sefer 7 gun de bitti ben 7.gunden basladim. Tlfonda da tahmini ovu olarak yarin i gosteriyor. Ben artk hep gunde 2 yapayim mi ?
HAHAHA senin yorumlarını da seni de severim yaaaBen sana ne dedimÇok stres yapıyorsun demedim mi, biliyorsun herşeyde olumsuz faktörü olduğu gibi hormonlarımız içinde çok önemli bir noktada stresin olumsuz etkisi var.
Resmen gayet düzenli gelen adetini yoldan sapıttın
Kızıcam sana artık, kendini rahat bırakmalısın; her ay ilaçla adet olamazsın değil mi ama canım
Lütfen adetinden önce de başlayarak papatya çayını günde max. 2 fincana kadar da içer misin? Stres için birebir, tekrar söylüyorum lütfen yap, bir güzel lıkır lıkır iç; keyfin yerine gelsin, kafanı boşalt.
Geçmiş olsun canım, herşey çok güzel olacak. sen baharda hamişsin
Kaçmadı diyorsun yani, afferin sanaZaten 11 subat aksami daha koyuysa bile degerlendirdim ki ben o gunu
Dimi yaaaaaaaAmaaan bee bu ovu de ne guzel hemen aninda ikinci cizgiyi de goruyoruz. Nevar yani gebelik testinde de gorsek
Vallahi kızdım sana, kendi kendime söylendim masamda hattaHAHAHA senin yorumlarını da seni de severim yaaa
Valla terlikle vur totoma totomaNe kadar haklısın adetimi kendi kendime bozdum.Bugünden itibaren artık saldım çayıra valla inan bana.Papatyamı da dün içtim düzenlide içicem söz sana
AY AĞZIN BAL YESİN İNŞALLAH BERABER HAMİŞ KALIRIZ BAHARA KADAR
Kesinlikle 3 aylık tedavimin sonunda hamiş kalcam ben inşallah, anneciğimde öyle hissediyormuş.Hadi hislerimizi birleştirelimVallahi kızdım sana, kendi kendime söylendim masamda hatta
Ben senin için çok iyi şeyler hissediyorum, gerçekten
Sorun belli, doktorundan da memnunsun; yöntemde netleşti artık daha neBu haline de şükür canım benim.
Belki de 3 ay tedavi sürecinde hormonun düzene girdiği ay belki bi bakmışsın hamilesin bile..
Çünkü sen düzenli adet gören ve kaliteli yumurtacıkları olan bir hatunsun
Valla hep onu düşünüyorum ben de yaptığımdaAmaaan bee bu ovu de ne guzel hemen aninda ikinci cizgiyi de goruyoruz. Nevar yani gebelik testinde de gorsek
Benimde 10 gün gecikti sadece bu kadar dayanabildim.test yaptırdım negatif çıktı.Bugün doktora gittim ultrsaonla da baktı olsa çıkardı sanırım zorlamayım dedim :)Adet söktürücüye başladım bakalım.Rabbim tamamına erdirsin bebişinin.Ne zamandır deniyorsunuz?
Gözün aydın çok güzel bir haber.Sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Benimde 10 gün gecikti sadece bu kadar dayanabildim.test yaptırdım negatif çıktı.Bugün doktora gittim ultrsaonla da baktı olsa çıkardı sanırım zorlamayım dedim :)Adet söktürücüye başladım bakalım.Rabbim tamamına erdirsin bebişinin.Ne zamandır deniyorsunuz?
Tsk ederim ablam bence de ne zaman ne olacagi belli olmuyorEğer tam ovu zamanında isen pik anını kaçırmamak için günde 2 kere yapman daha iyi olur. Devam et canım, siz tabi pik zamanını beklemeden gün aşırı veya keyfinize göre değerlendirin elbette; ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor
Hic affetmem kacamaz benim elimden.Kaçmadı diyorsun yani, afferin sana
Hadi inşallah tutsun artık bu ay canım
Dimi yaaaaaaa
Ya hemen beliriveriyor ikinci cizgi ayni seyi gebelik testinde de gormek istiyorummmValla hep onu düşünüyorum ben de yaptığımda
Şu an panik oldum ben de hem kanda hem ultrasonda mı çıkmadı.Gittiğinde kaç günlük gecikmen vardı? Peki hiç belirtin varmıydı? ben hata mı ettim acaba ? ama 21.gün progesteron testinde yumurtam çatlamamıştı benim.Ve o yüzden kist oluşmuştu.Acayip tedirgin oldum ben şu an yavalla bende geçen hafta gittim doktora gebelik görmedi testtede çıkmadı adet söktürücü verdi doktora dedim ben bir hafta daha beklemek istiyorum tamam sen bilirsin dedi bekledim düşükte olsa çıktı çok şükür inşallah devam eder bi sorun olmaz bakalım hayırlısı olsun rabbim cümlemize nasip etsin
Merhaba canım;Selam kızlar. Bende dün başladım soğan kürüne. Kaç gündür okuyordum başlamayı düşünüyordum adetim bitince. 6 aylık evliyim bebek istiyoruz bizde son 4 aydır yumurtlama günlerine dikkat ettim ama gebelik olmadı. Annelerimizin baskısıyla pazartesi bi doktora gidelim dedik. Muayne oldum şükür bi sorun sıkıntı çıkmadı (kist myom vs.) Zamana bırakın dedi doktorda 1 sene hiç korunmadan düzenli ilişkiye girip gebelik sağlanmadığında sorun olabileceğine dair yoğunlaşıyoruz sizin için çok erken dedi. Birde sakın kafana takma taktıkça olmıcaktır emin ol sen şuan bu ayda mı adet oldum günüm ne zaman geçtimi geldi mi diye düşünüp duruyosundur yapma dedi. Bende bu ay kafamdan olabildiğince silicem yumurtlama günü regl günü falan hiç bakmıcam. Birdd folikasit verdi ama ben bu ay soğan suyuna bailamak istediğimden folik asite başlamadım 15 gün soğan kürü uyguladıktan sonra da folik asite başlamayı düşünüyorum. İnşaallah hepimize şifa olur bu soğan suyuda
Merhaba;Merhaba kızlar mümkün olduğunca okumaya çalıştım yazılanları ama bitirmek hiçte kolay değil cok yazışma var :) ben dört ayönce doğumdan sonra bebeğimi kaybettim öldütekrar hamile kalmak istiyorum şuan korunuyoz ve Rahim ağzı yarası vardı onu yaktı doktorum iyileşene kadar ilişki yasak, korumayı bıraktıktan sonra bu soğan kürünü bende yapmak istiyorum, nasıl kullanıyorsunuz aç tok sabah akşam, yardımcı olursanız sevinirim İnş tez zamanda sağlıkla hamile kalıp kucağımıza alırız evlatlarımızı, dokuz ay taşıdımda kucağıma almak nasip olmadı bundan sonra herseyin hayırlısı elden bişe gelmiyor