Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer tam ovu zamanında isen pik anını kaçırmamak için günde 2 kere yapman daha iyi olur. Devam et canım, siz tabi pik zamanını beklemeden gün aşırı veya keyfinize göre değerlendirin elbette; ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor

HAHAHA senin yorumlarını da seni de severim yaaa
Valla terlikle vur totoma totoma Ne kadar haklısın adetimi kendi kendime bozdum.Bugünden itibaren artık saldım çayıra valla inan bana.Papatyamı da dün içtim düzenlide içicem söz sana
AY AĞZIN BAL YESİN İNŞALLAH BERABER HAMİŞ KALIRIZ BAHARA KADAR

Vallahi kızdım sana, kendi kendime söylendim masamda hatta
Ben senin için çok iyi şeyler hissediyorum, gerçekten
Sorun belli, doktorundan da memnunsun; yöntemde netleşti artık daha ne Bu haline de şükür canım benim.
Belki de 3 ay tedavi sürecinde hormonun düzene girdiği ay belki bi bakmışsın hamilesin bile..
Çünkü sen düzenli adet gören ve kaliteli yumurtacıkları olan bir hatunsun

Kesinlikle 3 aylık tedavimin sonunda hamiş kalcam ben inşallah, anneciğimde öyle hissediyormuş.Hadi hislerimizi birleştirelim
Acayip gaza geldim valla sayende
İnşallah hepimize sağlıkla gelen evlat nasip olur en kısa sürede

Merhaba kızlar mümkün olduğunca okumaya çalıştım yazılanları ama bitirmek hiçte kolay değil cok yazışma var :) ben dört ayönce doğumdan sonra bebeğimi kaybettim öldü tekrar hamile kalmak istiyorum şuan korunuyoz ve Rahim ağzı yarası vardı onu yaktı doktorum iyileşene kadar ilişki yasak, korumayı bıraktıktan sonra bu soğan kürünü bende yapmak istiyorum, nasıl kullanıyorsunuz aç tok sabah akşam, yardımcı olursanız sevinirim İnş tez zamanda sağlıkla hamile kalıp kucağımıza alırız evlatlarımızı, dokuz ay taşıdımda kucağıma almak nasip olmadı bundan sonra herseyin hayırlısı elden bişe gelmiyor

valla bende geçen hafta gittim doktora gebelik görmedi testtede çıkmadı adet söktürücü verdi doktora dedim ben bir hafta daha beklemek istiyorum tamam sen bilirsin dedi bekledim düşükte olsa çıktı çok şükür inşallah devam eder bi sorun olmaz bakalım hayırlısı olsun rabbim cümlemize nasip etsin

canım biz evleneli 3,5 oldu daha çok yeniyiz ama evlendiğim ay lekelenmelerim oldu doktora gittim 3 tane kistim çıktı amh değerimde 1,34tü ayrıca doktor bana acil tüp bebeğe git dedi çok korkmuştum ama sonra kendi kendimi toparladım adet bittikten hemen sonra soğan kürüne başladım 13 gün uyguladım sadece zaten bidahada adet olmadım adetim tam 25 gün gecikti hep test yaptım negatif çıktı ama sonunda çift çizgiyi gördüm silikte olsa çok şükür

Tsk ederim ablam bence de ne zaman ne olacagi belli olmuyor

Selam kızlar. Bende dün başladım soğan kürüne. Kaç gündür okuyordum başlamayı düşünüyordum adetim bitince. 6 aylık evliyim bebek istiyoruz bizde son 4 aydır yumurtlama günlerine dikkat ettim ama gebelik olmadı. Annelerimizin baskısıyla pazartesi bi doktora gidelim dedik. Muayne oldum şükür bi sorun sıkıntı çıkmadı (kist myom vs.) Zamana bırakın dedi doktorda 1 sene hiç korunmadan düzenli ilişkiye girip gebelik sağlanmadığında sorun olabileceğine dair yoğunlaşıyoruz sizin için çok erken dedi. Birde sakın kafana takma taktıkça olmıcaktır emin ol sen şuan bu ayda mı adet oldum günüm ne zaman geçtimi geldi mi diye düşünüp duruyosundur yapma dedi. Bende bu ay kafamdan olabildiğince silicem yumurtlama günü regl günü falan hiç bakmıcam. Birdd folikasit verdi ama ben bu ay soğan suyuna bailamak istediğimden folik asite başlamadım 15 gün soğan kürü uyguladıktan sonra da folik asite başlamayı düşünüyorum. İnşaallah hepimize şifa olur bu soğan suyuda

Şu an panik oldum ben de hem kanda hem ultrasonda mı çıkmadı.Gittiğinde kaç günlük gecikmen vardı? Peki hiç belirtin varmıydı? ben hata mı ettim acaba ? ama 21.gün progesteron testinde yumurtam çatlamamıştı benim.Ve o yüzden kist oluşmuştu.Acayip tedirgin oldum ben şu an ya

Merhaba canım;
Benden sana tavsiye stres yapma.İnan ki stresten feleğim şaştı.Düzenli olan adetim olmamaya başladı.Çatlamayan yumurtam kist oluşturdu vs vs.Kendime engel olamıyorum sürekli kafama takacak bişey buluyorum.Sen sakın yapma bunu oluruna bırak.Ben de artık bunu deniycem.rabbim tez zamanda sağlıklı evlat versin inşallah bizlere.

Merhaba;
Öncelikle başınız sağolsun çok büyük bir acıdır eminim ama Allahım tez zamanda sağlıklı ,hayırlı bir evlat nasip etsin size.İlk sayfada kürün linki var canım ordan detaya ulaşabilirsin.Sabah ve akşamları aç karnına yemeklerden 15 dk önce iç.Ne çok sıcak olacak ne de çok ılık.5 gün boyunca uygula inşallah şifa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…