- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Nasilsin canimmMerak etme kuzum hiç bir enterasanlık beklemiyor seni bazen kadınlar bu tarz gecikmelere maruz kalıyor. Doktorun ileri görüşlü kadınmışsana yarın adet sökücüyü vercek yollayacak. Sende içtikten sonra adetini olacaksın ve rahatlayıp tedavine başlayacaksın. İnşallah çok güzel bir ay seni bekliyor kuzum bunu düşün pozitif ol.
Aminn canım benim inşallahGünaydın kuzum. En azından test sonucuna göre rahatlıkla ilaç kullanabileceksin canım. Randevunu da almışsın git bakalım neler olacak. İnşallah herşey çok güzel olacak kuzum
Kuzummm Allah kolaylık versin.Biz kadınlar ne kutsal varlıkalrız ya şuna bak bunları çekeceğimizi bile bile annelik için çabalıyoruz.Rabbim nasıl bir içgüdü vermiş bize.Günaydın canım. Hoş geldin hamileler kervanına. İşte bu da gebeliğin zor yanları. Tabi güzel yanları daha çok sakın korkma. Bende bugün çok kötüyüm her günden daha fazla bulantı var bugün ilk kusmayı da yaşadım. Çok kötüydü bi de iş yerinde olunca daha zor lavaboya zor yetiştim. Hala bişey yiyemiyorum 1 tane galete yedim zorla sanki ağzımda büyüdü. Allah yardımcımız olsun. Ama merak etme bugünler geçecek ve çok güzel günler gelecek.
Rabbim can yoldaşımız arkadaşlarımıza da tez zamanda nasip etsin hamile kalıp sağlıcakla ilerletmeyi.
İnşallah canım ultrasona da bakar zaten.Aradım gitmeyim diye belki telefonla söyler diye ama gelmen gerekiyo dedi.ben de yoruldum artık git gel valla napiimMerak etme kuzum hiç bir enterasanlık beklemiyor seni bazen kadınlar bu tarz gecikmelere maruz kalıyor. Doktorun ileri görüşlü kadınmışsana yarın adet sökücüyü vercek yollayacak. Sende içtikten sonra adetini olacaksın ve rahatlayıp tedavine başlayacaksın. İnşallah çok güzel bir ay seni bekliyor kuzum bunu düşün pozitif ol.
Kuzummm Allah kolaylık versin.Biz kadınlar ne kutsal varlıkalrız ya şuna bak bunları çekeceğimizi bile bile annelik için çabalıyoruz.Rabbim nasıl bir içgüdü vermiş bize.
İnşallah seninde bu bulantıların kolayca geçer gider kuzum.Sonrasında keyifli keyifli bu serüveni yaşarsın
İnşallah canım ultrasona da bakar zaten.Aradım gitmeyim diye belki telefonla söyler diye ama gelmen gerekiyo dedi.ben de yoruldum artık git gel valla napiim
Rabbim dermensız dert vermesin tabi ,eşimde garibim benimle sürükleniyo her gittiğimde. Gelme diyorum bırakmıyor da.
Nasilsin canimm
Ahh cnm inan guzel seyler bebeginden slm sana iyiyim annecigim meraklanma buyuyorum diye mesaj o bulantilarİyiyim çok şükür canım. Bugüün bulantım daha çok var ilk defa da kustum bugün ama işte biliyorsun bunlar hamileliğin cilveleri.
Sen nasılsın kuzum sen daha adet olmadın dimi test yapacaktın, son durumlar ney canım.
Yani şu kist oluşmasa hemen aşılamaya geçicez ama yok.İnan sıkıldım artık benimle birlikte kocamda sıkılmıştır ama yavrum hiç belli etmiyor.Amin kuzum Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah.Gerçekten de dediğin gibi kadınlar çok kutsal varlıklar anne olmanın yolu türlü zorluklardan sıkıntılardan geçmesine rağmen hepimiz bunun için can atıyoruz. Rabbim gerçekten isteyen hak eden tüm kadınlara nasip eylesin bu güzellikleri yaşamayı.
Kuzum doktorunun vardır bildiği gel dediğine göre değilse şu ilacı iç adet olursun der geçiştirirdi. Ultrason ile bakması iyi olacak eminim. Hastane işleri zaten çok yoruyor kuzum insanı ben hastaneye gittiğim gün tüm günü baş ağrısıyla geçiriyorum. Eşinin de gelmesi iyi olur kuzum ne güzel birlikte yol alacaksınız. Bak bende eşime dün için kendim hallederim dedim adam dinlemedi beni iyi ki de dinlememiş. İşler umduğum gibi gitmedi. 2 hastane 2 de doktor görücem derken 4 doktor gördüm bi o yana bi bu yana koşturdum. Allah'tan eşim yanımdaymış. Değilse zor yetişirdim kadın doğumdaki randevuma. Hem ne demişler iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta. İşini ayarladıysa ne güzel gelsin seninle.
Ayy canım benim, hep korkuyordun iş yerinde olmasından, neyse ki yetişebilmişsin lavaboya; Allah yardımcın olsun canım.İyiyim çok şükür canım. Bugüün bulantım daha çok var ilk defa da kustum bugün ama işte biliyorsun bunlar hamileliğin cilveleri.
Sen nasılsın kuzum sen daha adet olmadın dimi test yapacaktın, son durumlar ney canım.
Hiç korkma demek istiyorum sanaNormal dogumdan cok kotkuyorum. Dogumlara girdigimde kadin aglardi bende onunla beraber aglardimNormal dogum cok fazla gordugumden korkuyorum valla Herseyin hayrlisi bakalim insallah beybi olsunda normalde yapariz anormalde
Senin agrin olmicak icini ferah tutayol ne kaldi surda cumartesiye ben mac icin sen de hsg icin bekleyelim bakalim
Ahh cnm inan guzel seyler bebeginden slm sana iyiyim annecigim meraklanma buyuyorum diye mesaj o bulantilar. Hala adet olmadim cnm bidahada test yapmadim kendimincok dinc saglikli hafif hissediyorum. Gebe degilim eminim. Cunku olunca hemen belirtim basliyor benim hic bisey yok :). Pzt gunu icin randevu aldim
Yani şu kist oluşmasa hemen aşılamaya geçicez ama yok.İnan sıkıldım artık benimle birlikte kocamda sıkılmıştır ama yavrum hiç belli etmiyor.
Allah razı olsun onlardan kuzum bak senin eşin de vicdanlı,kadir kıymet bilen biri.Eksikliklerini göstermesin Rabbim.
kızlar, bende şimdi eşim için Pazartesi gününe randevu aldım, spermiyografi için
1 gün sonra sonuç çıkıyormuş, ertesi günde hem benim hgs filmimi hem de eşimin sonuçlarını doktora götüreceğim
Ayy canım benim, hep korkuyordun iş yerinde olmasından, neyse ki yetişebilmişsin lavaboya; Allah yardımcın olsun canım.
Masanda çöp kovan var mı yetişmezsen mecbur oraya çıkart bari, çalıştığın katta var mı sana yakın lavabo?
Bebişin keyfi yerinde tabii, oooh bulmuş pamuk gibi göbüşü; umurunda mı dünya
Ah canım benim ya nasıl üzüldüm Allahım şifasını versin inşallah.Ne kadar doğru diyosun önce sağlık,sağlık gerisi boş.O olmayınca naparsan yap ne tadın kalır ne tuzun.Ahh kuzum benim az daha sabır insan sıkılıyor tabi sıkılmaz mı haklısın. Ama işte bi vakit var ki bizim bütün çabalalarım aslında o vakit için. Rabbim biliyor görüyor yaşadıklarını elbet gelecek o güzel günler. Bak sen de çok yol aldın. Belki de son deme geldin kavuşmak için. Bak kocan belli etmiyor çünkü senin de çaresizliğini yorulduğunu görüyor. Ne mutlu bize böyle eşlere yolumuz çıkmış. Dediğin gibi Allah razı olsun onlardan. Burda nelerini okuyor nasıl kocalar var evlerden ırak. Rabbim bizlere sağlık versinjunes kuzumun dediği gibi öncelikle bizler iyi olmalıyız sağlıklı olmalıyız ki sonra bebişler gelsin değilse bi anlamı yok kuzum. Çok şükür hepimizin sağlığı yerinde bu bile bizim için çok büyük nimet aslında en önemli nimet.
Biz senle ne zamandır örneklerimizi vermiyorduk yeri gelmişken ben bir örnek vereyim.
Bak kuzum benim kuzenim var yurtdışında yaşıyor yıllardır ciğerlerinden hastaydı. Öyleki ameliyatlık durumları olmasına rağmen ciğerleri anesteziye müsaade etmiyordu. Bu aynı zamanda pko ve aynı zamanda hiç bir zaman çocuğu olmayacak. Ve bizim kuzen ordan yabancı biriyle evlendi. Ama kocası öyle güzel bir insan ki herşeye rağmen sevdi kızı bırakmadı birde Müslüman oldu 5 vakit namazında bile. Derken benim kuzenin bir sürü daha hastalığı çıktı. Şeker,karaciğer,vs tümör beynin de ur daha belki bilinmeyen neleri var. Belki 10 senedir bu şekilde bu kız gittikçe de ağırlaşan bir durumu var. Haline öyle üzülüyorum ki Rabbim şifa versin inşallah. En kötüsü de tedavi bile olacak direnci yok yani ameliyat olması mümkün değil biopsi alınması mümkün değil. Yani kuzum bu kızın evlendiğinde tek derdi çocuğu olmayacaktı bir de ciğerleri astımdan dolayı kötüydü ama şimdi geldiği nokta içler acısı. O yüzden ne olursa olsun Rabbim önce sağlık versin. Onlara sorsan şimdi çocuk olmasa da olur sadece kızın sağlığı yerinde olsun onlara yeter. Bunlar acı örnekler zor sınavlar. Rabbim kimseyi hani derler ya düşmanımı bile sınamasın böyle sınavlarla.
Ooo kuzum süpersin hadi bakalım tam gaz ilerliyorsun bu ay inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın canım benim
Aynen kuzum benim de korkum işyerinde veya serviste olmasıydı. Aynı katta var canım şükür. Allah'tan yanımda da kimse yoktu yetiştim zorla sadece tuvaletin kapısını açmaya yetişemedim birazcık hallettim kapıyı
Aynen öyle kuzum en rahat yerlerde keyifle sağlıcakla büyüsünler ne yapacaklar dünyanın dertlerini zaten onlara sorsak gelmek bile istemezler böyle bir dünyaya. Bak böyle deyince geçenlerde okuduğum yazı geldi aklım paylaşayım da sizde gülün
Doğmamış bebekten güldüren mektup
Müstakbel anne ve baba, Bir anlık zevk uğ...runa beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
Fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari..
Ah canım benim ya nasıl üzüldüm Allahım şifasını versin inşallah.Ne kadar doğru diyosun önce sağlık,sağlık gerisi boş.O olmayınca naparsan yap ne tadın kalır ne tuzun.
Paran,pulun,evladın olmuş neye yarar ki onların tadını çıkarmaya yetecek sağlığın yoksa.
Kızlarbadenzi 'den haberiniz var mı?İnşallah her şey yolundadır.
Benim yok kuzum, bende geçen regl olunca beni listeye eklemesi içinbadenzi etiketlemiştim ama dönmemişti