Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerim seni yaaa insallah bi olsunda ablam dedigin gibi bi sekilde cikcak ordan

Özel sektördeyim kuzum ben. Şirket muhasebesindeyim. Allah'tan kalabalık değil kuzum çalıştığım yer ben tek başımayım odada bazen yanıma gelen giden olsa da. Biraz daha dişimizi sıkıp önümdeki 1 ayıda atlatırsam inşallah geçecektir diye umuyorum bu günler.

Ahh kuzum bilmem mi şimdiki zamane çocukları suya götürür susuz getirir cinsinden. Akılları zeka küpü. Hele bide öyle güzel yağ yapıyorlar ki Allah'ım can nasıl dayansın.

Ne kadar şanslısın canım ya, bizim maalesef açık ofis; herşey meydanda maşallah
Çoğu gitti azı kaldı kuzum öyle düşünmeye çalış; benim bazen regl öncesi midem bulanır azcık ona bile tahhammül edemem Sana Allah sabırlar versin inşallah
Evet canım çok haklısın, öğretmenleri ne yapsın, yazık yaaa
Biz biriyle zor baş ediyoruz, onların başında kaç tane var, hepsi de ayrı telden
Valla ben bazen bağırınıyorum, çileden çıkartıyor beni totoya totoya yiyiyor şaplağı

Evet kuzum o konuda şanslıyım. Benimde zaten normalde de en sevmediğim şey mide bulantısıdır. Ama işte bu nerdeyse hamileliğin olmazsa olmazı. Amin kuzum inşallah sabrını verir atlatırım.

Ayy kuzu öğretmenlerini hiç düşünemiyorum zaten inan dediğin gibi biz bi tanesiyle başa çıkamıyoruz çıldırtıyorlar bazen yazık onlar ne yapsın Allah kolaylık versin onlara. Ben 1.sınıfa başlayana kadar çok iyiydim öyle arada kızardım hafiften ama çok da değildi. Ama işte okullar başladı başlayalı arada şarteller fena atıyor ufak çapta sinir krizi yaşatıyor yaramaz. Oyyy kuzum Allah bizlerede öğretmenlerine de yardım etsin gerçekten işimiz zor. Yani en çok kızdığımsa o kadar zeki çocuğum var oyunlarda bilgisayarda dersen zeka küpü normalde zeka küpü, ama bazen derslerde basit yerlerde takılıp kalmıyor mu deliriyorum. Daha dün akşam delirtti beni. Tam sopalık oluyor o zaman

Benim doktor op.dr oldugundan sanirim amaan napayim pahali dediginiz gibi ama benimde tek guvendigim doktor. O yuzden cok umrumda degil sanirim parasi felan. Sizin rahim filmi parasina ben muayne oldum sadece
Senin sıkıntılarında varmisya dedigin gibi doktorunun cekmesi daha iyi olmus duzeltmeler yapmıs

Merhaba canım bende hamile olmayı bekleyenlerdenim soğan kürünü nasıl uyguladın acaba yumurtlama zamanına denk geliyo mu düşüğe sebep olır diyorlar

Insallah cnm bakalim.hayirlisi olsun herkes icin. Hic gitmekte istemiyorum belkide iptal ederim . Suan cok depresifim

Günaydın kızçeler bu sabah bende başladım soğan kürüne :)
Hepimize şifa olur inşallah
Tadı bana kötü gelmedi ama mutfak soğn koktu

Eklentiler

• EF9DB313-B02B-4D8C-BF0B-07B2C9372C4C.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 25
ya kızlar,soğan küründen sonra bitmeyen bir kahverengi lekelenme yaşayan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…