Yerim seni yaaa insallah bi olsunda ablam dedigin gibi bi sekilde cikcak ordanHiç korkma demek istiyorum sanaAllah bir şekilde yardımcı oluyor canım.
Mecbur doğacak bir şekilde, orada kalacak hali yok ya kızz
İnşallah anormale gerek kalmaz canım, bi avazda kolaycacık doğumların olsun inşallah; dikkatni çekerim doğumların dedim aahahahah
Bakalım kuzum, hayırlısı ile herşeyin tabiBende servis kullanıyorum canım; benimde başıma gelse çok utanırım, o konuda haklısın Sen özel sektörde miydin canım? Devlette ise sanırım memur gebeler için izin vs. daha fazla ve esnek diye biliyorum. Kendini bulantı anlamında kötü hissettiğinde özel sektör çalışanı bile olsan rapor al istihrat et.
Bunu okumuştum sanki bi yerde ya da buna benzerdi, çok güzel yaaaa
Kesinlikle de parmaklarında oynatıyorlar, bizim ki daha 3.5 yaşında ne numaralar var ne numaralar, aman Allah'ımmmm ergenliğini düşünemiyorum ben bu kızın, yeni nesil dedikleri Z kuşağı hepsi zehir gibi maşallah ben 90'lar çocuğum gıkım çıkmazdı yahu
Anladım canım Allah kolaylık versin inşallah.Bende bilge kuzudan duymuştum kızlar bulantılar baya sıkıntılı ilerliyormuş o yüzden pek bakamıyormuş kk ya. Bende whatsaptan görüşmüştüm. Daha iyiymiş bulantıları eskiye nazaran ama geçmesini 4 gözle bekliyormuş.
Geçmiş olsunBende bilge kuzudan duymuştum kızlar bulantılar baya sıkıntılı ilerliyormuş o yüzden pek bakamıyormuş kk ya. Bende whatsaptan görüşmüştüm. Daha iyiymiş bulantıları eskiye nazaran ama geçmesini 4 gözle bekliyormuş.
Ne kadar şanslısın canım ya, bizim maalesef açık ofis; herşey meydanda maşallahÖzel sektördeyim kuzum ben. Şirket muhasebesindeyim. Allah'tan kalabalık değil kuzum çalıştığım yer ben tek başımayım odada bazen yanıma gelen giden olsa da. Biraz daha dişimizi sıkıp önümdeki 1 ayıda atlatırsam inşallah geçecektir diye umuyorum bu günler.
Ahh kuzum bilmem mi şimdiki zamane çocukları suya götürür susuz getirir cinsinden. Akılları zeka küpü. Hele bide öyle güzel yağ yapıyorlar ki Allah'ım can nasıl dayansın.
Ne kadar şanslısın canım ya, bizim maalesef açık ofis; herşey meydanda maşallah
Çoğu gitti azı kaldı kuzum öyle düşünmeye çalış; benim bazen regl öncesi midem bulanır azcık ona bile tahhammül edememSana Allah sabırlar versin inşallah
Evet canım çok haklısın, öğretmenleri ne yapsın, yazık yaaa
Biz biriyle zor baş ediyoruz, onların başında kaç tane var, hepsi de ayrı telden
Valla ben bazen bağırınıyorum, çileden çıkartıyor benitotoya totoya yiyiyor şaplağı
Amin canım Rabbim bütün isteyen hakeden herkese anneliği nasip etsin inşallah.
Sen kürlerini yap inşallah sana hepsi şifa olur vesile olurlar.[/QUO
Sağol canım benim adet gününe kadar incir soğan aslanpençesi nar suyu içmeye sevam edeyim sorun olmaz değilmi
Bende istanbuldayim anestezisiz ve agrisiz oldu fındıkzadede hekimoğlu diye biyer.Siz nerede çektirdiniz acaba, İstanbul'da mısınız?
Bu cumartesi nasip olursa bende çektireceğim, anestezisiz 650 tl
Senin sıkıntılarında varmisya dedigin gibi doktorunun cekmesi daha iyi olmus duzeltmeler yapmısBenim doktor op.dr oldugundan sanirim amaan napayim pahali dediginiz gibi ama benimde tek guvendigim doktor. O yuzden cok umrumda degil sanirim parasi felan. Sizin rahim filmi parasina ben muayne oldum sadece
Merhaba canım bende hamile olmayı bekleyenlerdenim soğan kürünü nasıl uyguladın acaba yumurtlama zamanına denk geliyo mu düşüğe sebep olır diyorlarAynen bebeğim yeter ki sağlıklı olsunlar da anneleri herşeye katlanır
Ben kustuğum günlerde çok rahatlıyorum, öğürtün gelince biraz kendini zorla bakalım azcık ta olsa çıkarsan rahatlarsın canım.
Baş ağrısı dediğin gibi susuzluktan olabilir, bak grissini ye birkaç tane, o hemen susatıyor zaten, hemen üstüne de koca bir bardak su iç, ben şu içmem gereken ama midem bulandığı zamanlarda hep bu tarz bişey yiyip üzerine içiyorum .
Bana çok uzun sğrecekmiş gibi gelmişti ama geçiyor kuzucum çok şükür, sen de inşallah göz açıp kapayana kadar atlatırsın bu ilk 3 aylık dönemi
Insallah cnm bakalim.hayirlisi olsun herkes icin. Hic gitmekte istemiyorum belkide iptal ederim . Suan cok depresifimAynen kuzum bende alıyorum minnak kuzunun mesajlarını
Hakkında hayırlısı olsun canım randevunu da almışsın. Hadi bakalım hepiniz randevularınızı ayarladınız. İnşallah sırayla hamiş haberlerinizde gelir. Hep beraber yaşarız bu güzel günleri.
Aynen o yuzden icim cok rahatSenin sıkıntılarında varmisya dedigin gibi doktorunun cekmesi daha iyi olmus duzeltmeler yapmıs
Ay ay ayy sabah sabah bunlar ne kadar guzel haberler. Insallah yukselir o degercikler sonra gelsin beybilergünaydın merhaba hanımlar soğan küründen sonra galiba bende hamileyim ama değerim daha çok düşük inşallah güzel bi şekilde yükselir
Amaaan koksun bosver şifası daha onemli bizim icinGünaydın kızçeler bu sabah bende başladım soğan kürüne :)
Hepimize şifa olur inşallah
Tadı bana kötü gelmedi ama mutfak soğn koktu
aynen inşallah şifa olur. bn dha zor içerim sanıyodum ama kötü değilmiş kolay içtimmmAmaaan koksun bosver şifası daha onemli bizim icin
Beybi icin mecburuz. Icilmicek kadar kotu diil tadi ya. Bende bugun basladim bakalim hayrlisi olsun hakkimizdaaynen inşallah şifa olur. bn dha zor içerim sanıyodum ama kötü değilmiş kolay içtimmm
mutfağada oda spreyi sıkıp çıktım evden napim 15 gün katlancaz