Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa sana kurban olurum cok sagol ablam benim karsiligini gorecegime eminim yaa rabbim bizi geri cevirmicektir insallah hicbirimizi

Sağol kuzum ne verecekse versin valla işin ilginç tarafı ne şişkinliğim var ne de rahatsız edici bişey.sanırsın adet oldum bitti öyle bir rahatlık

Kuzum işte bende gribi atlatalı henüz 10 gün felan olmuştur, ama arada burun akıntım ve nadiren de olsa öksürük halen var canım.
Bir de ben çevremdeki bi kaç hastaneyi aradım hiç biri anestezi yapmıyor, önermiyor da, süre çok kısa olduğu için sanırım
Sonra araştıra araştıra bu gideceğim yeri ve o radyoloji doktoruna denk geldim, diğer tüm hastaları gibi bakalım ben de memnun kalacak mıyım
benim canım çok tatlıdır canım, benim kadar kimse mızmız olamaz öyle söyliim, mutlaka canım acır biliyorum kendimi ama idare edeceğim artık napiim

Sağol kuzum ne verecekse versin valla işin ilginç tarafı ne şişkinliğim var ne de rahatsız edici bişey.sanırsın adet oldum bitti öyle bir rahatlık
Bence o içtiğin çaylar belki ödemeni mi aldı acaba bu arada?
Merak etme doktorundan sonra daha da rahatlayıp gerçekten adetini olacaksın canım, sonra şifa olacak gelsin ilaçlar

Beybiyi dusununce dayanirsin bence. Hareket edemiyoruz yaa ellerimle saclarimi tutmustum ayak parmaklarim bir oynuyor anlatamam sonradan cok guldum kendime ama kisacik bi surec o yuzden dayanirsin. Bide ben biyerde okumustum eger tuplerde sknti yoksa cok agri olmuyormus hafiften bi agri oluyormus. Ama eger tupler tikaliysa agri cok olurmus sanirim benim agri o yuzden cok fazla oldu.
Bence iyimi degilmi felan cok dusunme kismetinde orasi varmis ya o yuzden rahat ol hic dusunme iyi olcak hersey

Bence o içtiğin çaylar belki ödemeni mi aldı acaba bu arada?
Merak etme doktorundan sonra daha da rahatlayıp gerçekten adetini olacaksın canım, sonra şifa olacak gelsin ilaçlar
Doktorum adet söktürücü ilaç verecekti,hocam benim adet olmamla ilgili sorunum yok ki demiştim,kadının içine doğmuş demek ki

Günaydın, gözünüz aydın ne güzel tamamlamışsınız.
Bende bu cumartesi hsg çektireceğim, çok heyecanlıyım
Soğan espirisine çok güldüm, tam yerine denk gelmiş

Allah yardımcınız olsun inşallah ağrısız geçer ve güzel sonuçlar alırsınız.
Bende çok güldüm soğan esprisine paylaşmak istedim bi nebze yüzümüz gülsün diye.

Yaaaa canım ya kıyamam; sen yalnız mı gittin?
Ben tek gitmeye cesaret edemedim, ödleğim zaten anamı alacağım yanıma
Bakalım ağrım olursa ben nerelerimi tutucam Kuzum bilmiyorum ki bende var mı tıkanıklık, o dediklerini bende okumuştum canım, olsun senin ne güzel açıldı bak, gelsin spremcikler yollar açık artık

Doktorum adet söktürücü ilaç verecekti,hocam benim adet olmamla ilgili sorunum yok ki demiştim,kadının içine doğmuş demek ki
Hadi yaaaa, hakkaten bilmiş kadıncağız yaaaaa
Ama işte biz de vücudumuza güvendiğimiz için nereden aklına gelecekti ki, bu kadar gecikebileceği
Allah yardımcınız olsun inşallah ağrısız geçer ve güzel sonuçlar alırsınız.
Bende çok güldüm soğan esprisine paylaşmak istedim bi nebze yüzümüz gülsün diye.
Amin canım, inşallah dediğin gibi ağrısız atlatırım
İyi yaptın, güldürdün vallaZaten bu kocaların işlerine gelen hep akıllarında kalıyor

Benim anacigim calisiyordu evli bi kuzenim var onunla bide kiz kardesimle gittim uzun surunce onlar telaslanmis kapida bekliyorlardi. Ciktim iste kuzenim sarildi bana benim gozlerim felan dolmustu hatta agladim cikinca anlattim boyle boyle dedim. O da kizdi bana ne agliyon acmis doktor iste tupunu bide sonuclardan sonra gorusurz bakalim ne dicek dedi. Sagolsun cok destek oldu bana. Biz otururken bwnde sonra giren kadin cigligi basti kuzenim diyor senden cit ses cikmadi bu niye bagiriyor
Dedimm ee herkes ben mi
Doktorumun yanina gittik odadan beraber ciktik beni arzuya anlatti doktorum sarildi bana benim kizim erkek gibi herseye dayanikli biliyormusun arzu dedi bosuna anestezili istemis basta dedi hastanede calisirkende hep erkek gibiydi helal olsun kiz sana senin yerinde baskasi olsa inletirdi orayi felan dedi. Canim doktor ya iyiki var. Anaaam bende ne cok uzatir oldum bu yazmalari
Oyle iste ablacigim sen sadece pozitif enerjilerle git insallah hic biseycik olmicak

Canım yaaa ne güzel anlattın Ben o zamanda bu konudaki yorumlarını okuduğumda helal olsun valla demiştim.
Çünkü dediğin gibi kuzum tüplerde tıkanıklık olduğu için aslında ağrı daha da fazla oluyormuş. Sen çok çok iyi dayandın, sen normal doğum yaparsın kuzum bence, artık hsg olayını unut İnşallah bir daha da gerek kalmaz
Şahsen benim de ağrım dayanamayacağım kadar olursa bağırırım, tutamam kendimi
Uff yaaa, gelsin artık şu Caumartesi

Normal dogumdan cok kotkuyorum. Dogumlara girdigimde kadin aglardi bende onunla beraber aglardim Normal dogum cok fazla gordugumden korkuyorum valla Herseyin hayrlisi bakalim insallah beybi olsunda normalde yapariz anormalde
Senin agrin olmicak icini ferah tut ayol ne kaldi surda cumartesiye ben mac icin sen de hsg icin bekleyelim bakalim

kızlar günaydın;
Bildiğim üzere gebelik yokmuş kan sonucu negatif ve adetin üstünden 9 gün geçti.yarıın sabaha doktorumdan randevu aldım.bakalım neler olacak

Günaydın kuzum. En azından test sonucuna göre rahatlıkla ilaç kullanabileceksin canım. Randevunu da almışsın git bakalım neler olacak. İnşallah herşey çok güzel olacak kuzum

Günaydın canım. Hoş geldin hamileler kervanına. İşte bu da gebeliğin zor yanları. Tabi güzel yanları daha çok sakın korkma. Bende bugün çok kötüyüm her günden daha fazla bulantı var bugün ilk kusmayı da yaşadım. Çok kötüydü bi de iş yerinde olunca daha zor lavaboya zor yetiştim. Hala bişey yiyemiyorum 1 tane galete yedim zorla sanki ağzımda büyüdü. Allah yardımcımız olsun. Ama merak etme bugünler geçecek ve çok güzel günler gelecek.

Rabbim can yoldaşımız arkadaşlarımıza da tez zamanda nasip etsin hamile kalıp sağlıcakla ilerletmeyi.

Bakalım beni yarın yine ne gibi enteresanlıklar bekliyo ay sinirim bozuldu

Merak etme kuzum hiç bir enterasanlık beklemiyor seni bazen kadınlar bu tarz gecikmelere maruz kalıyor. Doktorun ileri görüşlü kadınmış sana yarın adet sökücüyü vercek yollayacak. Sende içtikten sonra adetini olacaksın ve rahatlayıp tedavine başlayacaksın. İnşallah çok güzel bir ay seni bekliyor kuzum bunu düşün pozitif ol.

Insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…