Evet yaa cok pahali. Dedigin gibi siviyi verdijce sanci da geliyor abla. Yaa aslnda hani hareket edebilme olasiligimis olsa belki o kadar mahfetmicek bizi. Ama film cekilecegi icin ne ayaklari ne o bolgeyi oynatamiyoruz o pozisyonu hic bozmamak gerekiyor ya o yuzden skntiya giriyoruz. Bende dehset adet sancm vardr bacaklarimi karnima cekmeden asla oturamam. Amaan beee dayandik iste bi sekilde. Darisi senin basina ama agri kismi degil tabiki hemen cekilsin bitsinUffMecburen içeceğim canım, soğan küründen sonra iyi geliyormuş bu tür kistlere
Bende sevindim canım, nasıl yaparım, ne ederim, nerden-kimi bulurum nasıl olur derken; bu sabah randevumu bile aldım işte.. Tamamen araştırırken KK'da tesadüfen gördüm ve inceledim canım hocayı, nette çok videoları var bayağı tecrübeliymiş. Ağrısa da katlanacağım artık; ben her ay zaten adet ağrısı çekiyorum en fazla o kadar olur dediler; ben de onların yalancısıyım; işin aslı aslında makine da değil galiba o sıvı verilirken ağrı oluyormuş
Göreceğiz artık
Canım bende doğum sancısı kadar en azından ağrılı olacağını düşünemiyorum.
Doğum sancısı çeken bilir, ben 3 saat kadar o sancıyı çektim; sanki öldüm ve yeniden dirildim
Canlı ameliyat olsaydım daha iyiydi kuzum, o nedenle çok ağrım da olsa 5-10 dk sıkıcam dişimi artık.
Bana da 600 dediler kuzum bu arada fiyatını, bana bu bile pahalı geldi aslında
Cok iyi olur bence abla biraz farkli seylerle ilgilenHemde neler geciyir ailemin yanına gidip kafa dagitayim diyorum bakalim bizimki izin verirse
Canım benim çok çok geçmiş olsun bebişin sağlıklı ya gerisi Allahın izniyle hallolur.Kontrol altında olmak her zaman insana kendini iyi hissettiriyor.İyiyim çok şükür kuzum. Kontroller iyiydi ama baya yoruldum iki ayrı hastanede uğraştım malum meme içinde gittim kontrole. Meme için pazartesi ultrason çekilicem.
Bebiş kontorolümüz de çok iyi geçti Rabbime şükürler olsun kalp atışımız bebişimiz çok iyi. Sadece tiroid yükselmişti benim yine gebelik başlayınca onun içinde dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliyede ki doktor yine ilaç başlattı bu sefer gün aşırı kullanıcam 20 gün sonra kontrole gidicem. Bende durumlar şuan böyle kuzum.
Sen randevunu ayarlamışın doktor bulmuşsun çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim hsgden sonra yolunu açsın bebiş için engelimiz kalmasın hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah.Bu arada civan perçemi içecekmişsin canım. İyi fikir olmuş ben İbrahim Saraçoğlundan bu bitkiye bi dolu övgüler duydum. Kadınlar için yaratılmış özle bir bitki diyor. Adet düzensizliğine karın ağrısına adet semptomlarını azalatmaya daha bir çok faydaları var. Tanıdığım hemşire bir yakınım çocukları karnı ağrıdımı bundan verirmiş asla ilaç kullanmazmış. Bende ona uyarak oğlumda çok denemişliğim var. Hatta bebeklere bile gaz için veriyorlar.
@themis_ kuzum sende tahlil vermişsin sonuç ne zaman çıkacak. Canım benim inşallah Rabbim yolunu açsın senin de. Bu günler geçecek kuzum buna inan ve kendini rahatlat. Bitkiseli de kesmişsin canım. biliyorum herşeyden sıkıldın artık ama bu günler yerini bebiş sesine bırakacak bitanem. Test sonucuna göre sen yine de bitkisele devam et kuzum çünkü 1-2 defa kullanmayla vücut hemen cevap vermez kuzum.
Ayyy canım benim ne güzel hallettin işlerini bi gündeİyiyim çok şükür kuzum. Kontroller iyiydi ama baya yoruldum iki ayrı hastanede uğraştım malum meme içinde gittim kontrole. Meme için pazartesi ultrason çekilicem.
Bebiş kontorolümüz de çok iyi geçti Rabbime şükürler olsun kalp atışımız bebişimiz çok iyi. Sadece tiroid yükselmişti benim yine gebelik başlayınca onun içinde dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliyede ki doktor yine ilaç başlattı bu sefer gün aşırı kullanıcam 20 gün sonra kontrole gidicem. Bende durumlar şuan böyle kuzum.
Sen randevunu ayarlamışın doktor bulmuşsun çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim hsgden sonra yolunu açsın bebiş için engelimiz kalmasın hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah.Bu arada civan perçemi içecekmişsin canım. İyi fikir olmuş ben İbrahim Saraçoğlundan bu bitkiye bi dolu övgüler duydum. Kadınlar için yaratılmış özle bir bitki diyor. Adet düzensizliğine karın ağrısına adet semptomlarını azalatmaya daha bir çok faydaları var. Tanıdığım hemşire bir yakınım çocukları karnı ağrıdımı bundan verirmiş asla ilaç kullanmazmış. Bende ona uyarak oğlumda çok denemişliğim var. Hatta bebeklere bile gaz için veriyorlar.
@themis_ kuzum sende tahlil vermişsin sonuç ne zaman çıkacak. Canım benim inşallah Rabbim yolunu açsın senin de. Bu günler geçecek kuzum buna inan ve kendini rahatlat. Bitkiseli de kesmişsin canım. biliyorum herşeyden sıkıldın artık ama bu günler yerini bebiş sesine bırakacak bitanem. Test sonucuna göre sen yine de bitkisele devam et kuzum çünkü 1-2 defa kullanmayla vücut hemen cevap vermez kuzum.
Kesinlikle canım, umarım bende hareket etmeden o ağrıyla sabit kalabilirimEvet yaa cok pahali. Dedigin gibi siviyi verdijce sanci da geliyor abla. Yaa aslnda hani hareket edebilme olasiligimis olsa belki o kadar mahfetmicek bizi. Ama film cekilecegi icin ne ayaklari ne o bolgeyi oynatamiyoruz o pozisyonu hic bozmamak gerekiyor ya o yuzden skntiya giriyoruz. Bende dehset adet sancm vardr bacaklarimi karnima cekmeden asla oturamam. Amaan beee dayandik iste bi sekilde. Darisi senin basina ama agri kismi degil tabiki hemen cekilsin bitsin
Agrim olmadi odadan ciktiktan sonra bi 10 dk kadar oturdun sonra normal hayatima devam. Benim 2 kuzenimde cektirmis 3 gun yatmislar ben cektirdigimin aksamina gittim yemek bile yaptimAyyy canım benim ne güzel hallettin işlerini bi gündeNe güzel bak bebişin keyfi yerinde oooooh mis
4 nala atlılar koşuyormuş gibi o kalp atışı yaherkes ağlar ben gülmüştüm duyunca çok değişik, içinde bi insanın daha kalbini duyuyorsun ne güzel canım, herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim, cerrah tarafı ne dedi peki göğüsler için
bende de canım hamileliğimin 3. ayında tiroitim düşmüştü, meğer sadece bana kadar yeterliymiş bu hormon, bebekte alınca benden yetersiz gelmişti, beni de hemen aynı gün endokrine yönlendirmişlerdi; euthyrox 25 mg kullanmıştım hamileliğim boyunca, hatta ilerleyen aylarda 75'e kadar çıkmıştım.
Randevumu da aldım kuzum bugün, malum zamanım az elimi çabuk tutmam gerekti, dün gün boyu araştırdım netten, telefonla bazı yerlere ulaşıpta bizzat radyologlardan da bilgi almaya çalıştım; en sonda içime sinen bi yer ve doktor buldum, cumartesi halledeceğim; aksi gibi eşim gelemeyecek o gün benimle, ama bende annemi alacam yanıma, anestezi almayacağım ama yine de birisi olsun istedim.
Civan perçemini de zaten Saraçoğlu'nun sayfasında görmüştüm; soğan küründen sonra çikolata kisti için yapılmalı diye bilgisi vardı; son kez yapacağım bu ay, 4. ay olacak kür o nedenle arkasından da civan perçemini de içeyim dedim
Kesinlikle canım, umarım bende hareket etmeden o ağrıyla sabit kalabilirim
Dediğin gibi o an hareket edilebilse sağa-sola vs ağrı için belki hafifler ama öylece kaskatı kalmakta zor
Doktora diyeceğim beni konuşturun, dikkatim dağılsın
Sonrasında sende kanama ve ağrı oldu canım, işlemden sonra da ağrı olabiliyormuş diye duydum.
Bir de sende adet tarihinde değişiklik oldu mu?
Aslnda baskalarinin hsg den sonra lekelenme kisa zamn icinde bitiyormus benimki uzun surdu fakat sanirim 2 defa sivi verdigine bagladim ben..Ayyy canım benim ne güzel hallettin işlerini bi gündeNe güzel bak bebişin keyfi yerinde oooooh mis
4 nala atlılar koşuyormuş gibi o kalp atışı yaherkes ağlar ben gülmüştüm duyunca çok değişik, içinde bi insanın daha kalbini duyuyorsun ne güzel canım, herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim, cerrah tarafı ne dedi peki göğüsler için
bende de canım hamileliğimin 3. ayında tiroitim düşmüştü, meğer sadece bana kadar yeterliymiş bu hormon, bebekte alınca benden yetersiz gelmişti, beni de hemen aynı gün endokrine yönlendirmişlerdi; euthyrox 25 mg kullanmıştım hamileliğim boyunca, hatta ilerleyen aylarda 75'e kadar çıkmıştım.
Randevumu da aldım kuzum bugün, malum zamanım az elimi çabuk tutmam gerekti, dün gün boyu araştırdım netten, telefonla bazı yerlere ulaşıpta bizzat radyologlardan da bilgi almaya çalıştım; en sonda içime sinen bi yer ve doktor buldum, cumartesi halledeceğim; aksi gibi eşim gelemeyecek o gün benimle, ama bende annemi alacam yanıma, anestezi almayacağım ama yine de birisi olsun istedim.
Civan perçemini de zaten Saraçoğlu'nun sayfasında görmüştüm; soğan küründen sonra çikolata kisti için yapılmalı diye bilgisi vardı; son kez yapacağım bu ay, 4. ay olacak kür o nedenle arkasından da civan perçemini de içeyim dedim
Dediğin gibi o an hareket edilebilse sağa-sola vs ağrı için belki hafifler ama öylece kaskatı kalmakta zor
Sonrasında sende kanama ve ağrı oldu canım, işlemden sonra da ağrı olabiliyormuş diye duydum.
Ayyy canım benim ne güzel hallettin işlerini bi gündeNe güzel bak bebişin keyfi yerinde oooooh mis
Evet canım, artık zaten korkmam için çok geç, bu hafta içinde adetim bitecek ve zamanım çok kısıtlı muhakkak yaptırmam gerek, olanlar olacak artık
Canım benimde canım çok tatlıdır; ama evlenmeden önce lazer epilasyon vs. yaptırmıştım buna dayanmıştım mesela
Ayyy ciddi misin, şu an korktum yahuuuAgrim olmadi odadan ciktiktan sonra bi 10 dk kadar oturdun sonra normal hayatima devam. Benim 2 kuzenimde cektirmis 3 gun yatmislar ben cektirdigimin aksamina gittim yemek bile yaptim
Kanama degil de abla lekelenme oldu yaklasik 10 gun kadar doktorumda kontrolde bakti zaten bu normal dedi.
Adet tarihim 2 yada 3 gun erken oldum normal tarihe gore baska da birsy olmadi
Olabilir canım belki deAslnda baskalarinin hsg den sonra lekelenme kisa zamn icinde bitiyormus benimki uzun surdu fakat sanirim 2 defa sivi verdigine bagladim ben..
Arkadaşlar mrb :) ben hamile kalmak istiyorum SOĞAN VE İNCİR KÜRÜne başlamaya karar verdimm. Adetim dün bitti. Bilgisi olanlar bana akıl verebilir mi lütfen nasıl kullanmalıyım.. TESTERE dişli aslan pençesi ve nar suyu da kullanıcam... Beş aylık evliyim. İlk hamileliğimi yaşamak istiyorum... Denememize rağmen olmadı. Hormonlarım iyi. Bilinen bi hastaliğim yok arada bir enfeksiyon akıntım olur... Cevap verenlere şimdidrn tsk ederimm..
Gayet iyi olmuş canım, halletmene sevindim, geriye bir tek diğer muayanen kaldı; onu da kolayca geçiverirsin inşallahAynen kuzum çok şükür hallettim bi de tek başıma gidecektim kolay olur sandım ama ordan oraya ordan oraya 4 doktor gezdim. İyiki eşimi dinlemişim de yetiştirdi beni her yere sağolsun.
Kalp atışları öyle kuzum ya müthiş bir şey mucizenin ayak sesleri gibi. Rabbim inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıcakla sizlerede yaşatsın kuzum dualarım sizinle. İnşallah sıra sıra bu mutluluk kervanında beraber yol alıcaz.
Genel cerraha gitmiştim kuzum ben hastane değiştirmiştim diğer hastane uzak beni çok yoruyordu. Gittiğim hastanede cerrah meme polikliniği var ben seni oraya yönlendireyim daha iyi olur dedi. Allah'tan yoğun bir bölüm değilmiş kayıt aldım oraya girdim. Sekretere bütün bilgilerimi kaydettirdim burdan düzenli bir şekilde takibiniz yapılır dedi. Muayene oldum sonra ultrasondan gün aldım sonuçtan sonra görüşücez doktorla. Pazartesi onuda halletmiş olurum.
Kuzum benim tiroit te daha bir ay öncesi 1,90 dı şimdi 2,90 olmuş hamilelikle hemen yükselmiş. Öncekinde de öyle olmuştu. Aynı ilaca başlıcam ben de canım. Daha önce günde 1 kullandırmıştı şimdi gün aşırı kullan 20 gün sonra bakalım dedi. Duruma göre doktor takibinde gidecek benimki de artık.
Senin adına çok sevindim kuzum güzelce araştırmışsın helal sana. İşleri de hızlandırman çok iyi olmuş Hazır doktorunda seni bu konuda yönlendirdikten sonra ne gerek var beklemenin. Herşey de bir hayır vardır kuzum. Bak bilge kuzunun neler neler geldi başına hiç hesap da yokken. Biz kul olarak elimizden geldikçe çareler arayıp üstümüze düşeni yapıcaz Gerisi de zaten Rabbimin takdirinde. Allah'ında izniyle ben inanıyorum kuzum herşey güzel olacak. Bu arada eşini de ayarlıcan mı canım muayene olması için.
Çok sağol canım benim yazdığın için.. Ben soğan kürüne istikrarla devam ederimm inciri de ara öğünde yaparım öyle de olur. Nar suyu rahim duvarında kalınlaşma yaparmış, tutunmayı sağlarmış onu da günde 1 bardak içmeye çalışsam olur galiba. Tedbir bizden, takdir Allahtan. Rabbim bu sitede yer alan tüm hastalara şifa, anne olmak isteyen herkese annelik nasip etsin hayırlarla.Merhaba canım. Dün bittiyse adetin yarın veya öbür gün soğan kürüne başlayabilirsin. Yalnız tarife kesinlikle uy ve düzenli yap. Günde iki sefer taze hazırlamaya ve soğutmadan içmeye özen göster. Bu kür senin enfeksiyonuna da iyi gelecektir. aslan pençesini soğan kürü bittikten sonra önermişler aslında hatta soğan kürünün etkisini arttırıyormuş. Ama bazılarına da soğan kürüyle beraber önermişler. Sen istediğin gibi yapabilirsin. İncir kürü hakkında çok bi bilgim yok. Prolaktini yükseltiyormuş diye duymuştum. Ama hormonlarında sorun yoksa sakınca olmaz herhalde. İnşallah hayırlı zamanda sağlıcakla kavuşursun bebeğine. Hakkında hayırlısı olsun şimdiden.
Yaa korkma gozunu korkutmak icin anlatmadim bunlari benimkinin lekelenme gunu biraz uzun surdu bide oyle kan felan degildi bildigin lekelenmeydi. Ayrica ben ped felan kullanmadim akmadi birsey iceride mi kaldi kiiAyyy ciddi misin, şu an korktum yahuuu
Benim de ertesi gün pazara denk geliyor aksi bir şey olursa yatar dinlenirim bende
Tamam canım, anladım
Ordan ped veriyorlarmış; o sıvı geri akabiliyormuş, ama ben yine hazırlıklı giderim
Olabilir canım belki deSenin hem daha uzun sürmüştü belki de zorlandın yani sonuçta, herkes 1 defasına zor katlanıyor
Maalesef yoktu olsa çok acimazdi canım doktor fobisi oluştu bu yüzdenYaaüzüldüm canım kötü denk gelmiş.
Devlet hastaneleri maalesef bu anlamda kötü, özellikle de araştırma hastaneleri.. Bu zaten hassas bir işlem tecrübeli bir doktorun yapması da o anki konforun için çok önemli; umarım zaten bir daha yaptırmak zorunda kalmazsın.
Anestezi yok muydu canım?
hahahaha Bilge ya yorumlarına hastayımYaa korkma gozunu korkutmak icin anlatmadim bunlari benimkinin lekelenme gunu biraz uzun surdu bide oyle kan felan degildi bildigin lekelenmeydi. Ayrica ben ped felan kullanmadim akmadi birsey iceride mi kaldi kii
Fazla zedelendim galibaa
Sende cektir filmi paso yat agrin yoksa bile var de biraz naz yap. Benim naz yapcak kocam yoktu o yuzden hic naz yapmadim
Ama dogruyu soyle bak dediklerime katiliyorsun dimi sekerimhahahaha Bilge ya yorumlarına hastayım
Dayimin kizida pcolu canim o hacamat yaptirmis suan hamile. Bana en yakin ornek o suanda. Hacamatin her seye faydasi var kabataslak soylemek gerekirse vucuttaki pis kan aktigi icin hucreler yenileniyorAa ilk kez duydum ben bunu, ne gibi bir artısı varmış gebeliğe, bilgin var mı?
Benimde plansız sezeryandi canım ama hazırlıklar yapılana dek 3 saat kadar o doğum sancısını çektim bana 3 saati yetti de arttı bile, o nedenle 10 dk sıkıcam dişimi napim; boşuna anestezi almak istemiyorum.
Ki araştırıp sorduğum yerlerin çoğu da bu kadar kısa süreli işlem için anesteziye karşı.
Bu arada ben normal dogum yaptim dogurdugumda o rahatlamayi öldümde kurtuldum zannettimAa ilk kez duydum ben bunu, ne gibi bir artısı varmış gebeliğe, bilgin var mı?
Benimde plansız sezeryandi canım ama hazırlıklar yapılana dek 3 saat kadar o doğum sancısını çektim bana 3 saati yetti de arttı bile, o nedenle 10 dk sıkıcam dişimi napim; boşuna anestezi almak istemiyorum.
Ki araştırıp sorduğum yerlerin çoğu da bu kadar kısa süreli işlem için anesteziye karşı.