İyi yapmışsın canım, sonuç yarın çıkar değil mi?Sorunum belli ama elim kolum bağlı başlayamadım :) Bugün aile hekimine gittim gebelik testi için emin olayım içim rahatlasın.İdrar da negatif ama belli mi olur.Sonuçta bitki çayı içtim 2 gün gerçi onu da bıraktım artık.İnşallah kuzum iyi şeyler olur hepimiz adına.
Herkesin bi derdi var işte kiminin çatlamaz,kiminin döllenmez :) Biz her şeyi içeriz anacım civan perçemi de neymiş
şişli-echomar'da anestezisiz çektireceğimDevlette mi çektiriyorsn canimm
Tadı kötüymüş ama faydası çokmuş kuzum.Dik kafana bi hışımla içİyi yapmışsın canım, sonuç yarın çıkar değil mi?
Aynen canım, herkesin var farklı farklı derdi var işte; ben belli başlı bitkiler dışında pek içemem bu tarz otları ama sırf bu ay son soğan kürü ayım diye hemen arkasından içmek istiyorum civan perçemini; adı bile bir tuhaf tadı nasıl ki
Yaaa iyi bir doktor bulmana sevindim ablam bende anestezisiz 1200 e cektirdim. Tabi hala burun akintin felan varsa sknti oluyor anestezi. Insallah hic birsey hissetmezsin ahh kendim aklima geldikce kotu oluyorum. Ama sen icin rahat olsun sakin sakin hatta heycanli bir sekilde git herkeste agri olmuyormus zaten. Guzel sonuclarda alirsak daha ne isteriz kiiGünaydın kuzum tekrar, ben de az önce hsg için randevumu aldım; bu cumartesi saat 08:20'de yapılacak kısmet olursa çok heyecanlıyım bana o gün gelmez şimdi
Kuzum ben anestezili çekimden vazgeçtim; çünkü nette araştırırken ünlü bir radyolog buldum, Cevat Bayrak diye; randevumu da onun için aldım; işlemi nasipse o yapacak. Adetimin tamamen bittiğinin hemen ertesi güne denk geliyor.
Hem pazar günü de evde olacağım için dinlenirim 1.5 gün kadar; iyi denk geldi
Bir de canım bahsettim ya ben gribi atlatalı 2 hafta oldu ama hafif bir öksürük ve burun akıntım var çok nadiren de olsa halen var birazcık, dolayısı ile görüştüğümde solunum yolları için riskli denildi.
Öyle bile olmasam yine anesteziden, bu hocayı ve hasta yorumlarını okuyunca vazgeçtim canım.
C kollu bir röntgen ile yapılacak; umarım gerçekten ağrısız olur
Kendi doktorum yapmıyor canım, çünkü benim gittiğim hastane, özel bir üniversite hastanesi bana anestezisiz fiyatını 1200 dediler benim için çok yüksek bir rakam; ben bu bulduğum görüntüleme merkezinde yarı fiyatına yaptıracağım.
Sonuçlarını hem oradaki radyoloji olan bu hoca değerlendirecek hem sonra kendi doktoruma da götüreceğim.
Senin için elbette seni takip eden bizzat doktorun yapması çok iyi olmuş canım, ama benim bu gideceğim hoca da bayağı ünlü bir hekimmiş, araştırınca bi tek onu güvenilir buldum.
Sonuçları ve deneyimlerimi yazarım canım sana, ayy çok heyecanlıyım yaaaaaa
Insanin icinden hersey geciyor dimi. Allahim herseyin hayrlisini versin ablamKorku var bı yandan degisikbi heyecan bakalım canım inşallah
UffTadı kötüymüş ama faydası çokmuş kuzum.Dik kafana bi hışımla iç
Bende sevindim canım, nasıl yaparım, ne ederim, nerden-kimi bulurum nasıl olur derken; bu sabah randevumu bile aldım işte.. Tamamen araştırırken KK'da tesadüfen gördüm ve inceledim canım hocayı, nette çok videoları var bayağı tecrübeliymiş. Ağrısa da katlanacağım artık; ben her ay zaten adet ağrısı çekiyorum en fazla o kadar olur dediler; ben de onların yalancısıyım; işin aslı aslında makine da değil galiba o sıvı verilirken ağrı oluyormuşYaaa iyi bir doktor bulmana sevindim ablam bende anestezisiz 1200 e cektirdim. Tabi hala burun akintin felan varsa sknti oluyor anestezi. Insallah hic birsey hissetmezsin ahh kendim aklima geldikce kotu oluyorum. Ama sen icin rahat olsun sakin sakin hatta heycanli bir sekilde git herkeste agri olmuyormus zaten. Guzel sonuclarda alirsak daha ne isteriz kii
Insallah koly gecer cnm. Bn cok korkuyorum rahim filmindenUffMecburen içeceğim canım, soğan küründen sonra iyi geliyormuş bu tür kistlere
Bende sevindim canım, nasıl yaparım, ne ederim, nerden-kimi bulurum nasıl olur derken; bu sabah randevumu bile aldım işte.. Tamamen araştırırken KK'da tesadüfen gördüm ve inceledim canım hocayı, nette çok videoları var bayağı tecrübeliymiş. Ağrısa da katlanacağım artık; ben her ay zaten adet ağrısı çekiyorum en fazla o kadar olur dediler; ben de onların yalancısıyım; işin aslı aslında makine da değil galiba o sıvı verilirken ağrı oluyormuş
Göreceğiz artık
Canım bende doğum sancısı kadar en azından ağrılı olacağını düşünemiyorum.
Doğum sancısı çeken bilir, ben 3 saat kadar o sancıyı çektim; sanki öldüm ve yeniden dirildim
Canlı ameliyat olsaydım daha iyiydi kuzum, o nedenle çok ağrım da olsa 5-10 dk sıkıcam dişimi artık.
Bana da 600 dediler kuzum bu arada fiyatını, bana bu bile pahalı geldi aslında
Onu neden yaptırcaksın canım, anlamadım?Insallah koly gecer cnm. Bn cok korkuyorum rahim filmindenbn hacamat yaptircam bide :)
Hacamat yaptirip hamile kalan cok canim. O yuzden denemek istiyorum bende bilgi alayimda iyice. Hehehehe 12 saat dogum sancasi cekmis biri olarak 10 dk nin lafi bile olmaz tabikiOnu neden yaptırcaksın canım, anlamadım?
Ben korkmuyorum canım, doğum sancısı kadar ağrısı olamaz herhalde değil mi ama, öyle düşünmeye çalışıyorum.
Aa ilk kez duydum ben bunu, ne gibi bir artısı varmış gebeliğe, bilgin var mı?Hacamat yaptirip hamile kalan cok canim. O yuzden denemek istiyorum bende bilgi alayimda iyice. Hehehehe 12 saat dogum sancasi cekmis biri olarak 10 dk nin lafi bile olmaz tabikimuayenede bile kasiliyorum tek sorunum bu canim
Allah kadına acayip bir güç vermiş kuzum.Korkma yeter ki güzel sonuçlar çıksın ve öyle de olacakOnu neden yaptırcaksın canım, anlamadım?
Ben korkmuyorum canım, doğum sancısı kadar ağrısı olamaz herhalde değil mi ama, öyle düşünmeye çalışıyorum.
İnşallah sorunsuz halledersin canım benim eğri esigim düşükşişli-echomar'da anestezisiz çektireceğim
Hemde neler geciyir ailemin yanına gidip kafa dagitayim diyorum bakalim bizimki izin verirseInsanin icinden hersey geciyor dimi. Allahim herseyin hayrlisini versin ablam
Evet canım, artık zaten korkmam için çok geç, bu hafta içinde adetim bitecek ve zamanım çok kısıtlı muhakkak yaptırmam gerek, olanlar olacak artıkAllah kadına acayip bir güç vermiş kuzum.Korkma yeter ki güzel sonuçlar çıksın ve öyle de olacak
Canım benimde canım çok tatlıdır; ama evlenmeden önce lazer epilasyon vs. yaptırmıştım buna dayanmıştım meselaİnşallah sorunsuz halledersin canım benim eğri esigim düşük
Bende ona dayanmistim ama bu değişik adet sancısı değil değişik bişi ben o an kötü hissetmistim ama devlette çok sıkıntılı olmustu ozellikle doktorum yapmadı asistanı yapınca ve öğrencileri canin çok yanmistiCanım benimde canım çok tatlıdır; ama evlenmeden önce lazer epilasyon vs. yaptırmıştım buna dayanmıştım mesela
YaaBende ona dayanmistim ama bu değişik adet sancısı değil değişik bişi ben o an kötü hissetmistim ama devlette çok sıkıntılı olmustu ozellikle doktorum yapmadı asistanı yapınca ve öğrencileri canin çok yanmisti