Günaydın kuzum tekrar, ben de az önce hsg için randevumu aldım; bu cumartesi saat 08:20'de yapılacak kısmet olursa çok heyecanlıyım bana o gün gelmez şimdi
Kuzum ben anestezili çekimden vazgeçtim; çünkü nette araştırırken ünlü bir radyolog buldum, Cevat Bayrak diye; randevumu da onun için aldım; işlemi nasipse o yapacak. Adetimin tamamen bittiğinin hemen ertesi güne denk geliyor.
Hem pazar günü de evde olacağım için dinlenirim 1.5 gün kadar; iyi denk geldi
Bir de canım bahsettim ya ben gribi atlatalı 2 hafta oldu ama hafif bir öksürük ve burun akıntım var çok nadiren de olsa halen var birazcık, dolayısı ile görüştüğümde solunum yolları için riskli denildi.
Öyle bile olmasam yine anesteziden, bu hocayı ve hasta yorumlarını okuyunca vazgeçtim canım.
C kollu bir röntgen ile yapılacak; umarım gerçekten ağrısız olur
Kendi doktorum yapmıyor canım, çünkü benim gittiğim hastane, özel bir üniversite hastanesi bana anestezisiz fiyatını 1200 dediler benim için çok yüksek bir rakam; ben bu bulduğum görüntüleme merkezinde yarı fiyatına yaptıracağım.
Sonuçlarını hem oradaki radyoloji olan bu hoca değerlendirecek hem sonra kendi doktoruma da götüreceğim.
Senin için elbette seni takip eden bizzat doktorun yapması çok iyi olmuş canım, ama benim bu gideceğim hoca da bayağı ünlü bir hekimmiş, araştırınca bi tek onu güvenilir buldum.
Sonuçları ve deneyimlerimi yazarım canım sana, ayy çok heyecanlıyım yaaaaaa