Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkında hayırlısı olsun cnm benm tekrar, Allah sana bağışlasın içindeki mucizeni, sonra belli mi olur belki minnoşun ikiz kardeşleri olur

Canim insallah o zamana kdar kucagina bile alirrsin 2. Yavrunu

Evet bencede canim ablasina oyun yapiyor minnosum . Canim hala adet olmadim. Pcodan dolayi olmadigima eminim hic gebelik belirtim yok zaten bat gunu testimdr negatifti. Insallah biran evvel olurum. 18 subat icin intertilite kliniginden rand aldim birde devlete gideyim bakalim dedim. 3ay daha sogan deneyecektim ama sanirim benim pco biraz daha agir . Bekleyip stres olmaktansa care aramaya devam ederim hic degilse . Bakalim... melisa yada papatya cayim yok cnm marketlerde varmi hic dikkat etmedim yarin bir bakayim. Nane limonlu yesil cay iciyorum gunluk 1 fincan. . Hamileyimdir diye egzersizi birakmistim ama devam edicem o beni cok rahatlatiyor

Hergün yapmaya devam et unutma sabah ilk idrarla asla yapmıyorsun sıvı alımına dikkat edip öğlen gibi yaparsan daha iyi sonucu alırsın sıvıyı testten 2 saat önce azaltman gerekiyor
Genelde 10 bucuktan sonra yapiyorum vee genelde 2 yada 3. idrarla yapiyorum. Verdigin bilgiler icinde cok cok tsk ederim cici anne

Inan bende acayip heycanliydim abla hemen o gun gelsin istiyordum. Benim doktorum adetimin son gunu cekti. Evet kisa suruyor ama benimki 10 dk felan surmustur. Hem rahim kaymis dedi onu duzeltmeyle ugrasti hemde sol tupu acmaya calisti o yuzden benimki 10 dk yi bulmustur ablam. Insallah seninki tertemiz cikcak

Bence hic kendini riske atma direk anestezili cektir. Cok kisa bi surelik veriliyor benden once cekilen bayan anesteziliydi icerden cikti ayy bu kafa cok guzelmis felan harikaydi yaa cok guldum. Yani hic acisi olmadi bence cok sekerdi kadin da o kafayla. Gribin artk gectiyse ve cektirecegin gune de daha zaman var ablam o yuzden aorun olmaz. Bide birsey dicem doktorun kendimi cekecek hsg yi. Eger kendi cekecekse cok sanslisin. Benimkini direk kendi doktorum yapti. Hatta sonrasnda gorustugumuzde dedi ki eger ben cekmeseydim direk sol tupun acik sanardim dedi. Ve sana sol tupun acik sorun yok derdim sorununu halletmeden baska tedavilere baslayabilirdik dedi. O yuzden ben bu konuda sansliydim insallah seninkini de direk doktorun cekecektir

Çok mantıklı karar vermiş kuzum.Ben de doktora sordum ama önce şu progesteron hormonumu düzenlemek istiyor.Çünkü yumurta çatlayıp gebe kalmasam belki hemen isterdi benim doktorda ama daha o aşamaya bile gelemiyorum ki.Senin hormonların ve yumurtaların olması gereken durumda belki de ondan bir sonraki aşamaya geçti.Ben maalesef ilerleyemiyorum ,tam ilerleme kaydedicem başka bişey çıkıyor

Çok şükür her şey yoluna giriyor kuzum güzel güzel ilerleme kaydediyorsun.Devamı da gelecek hayırlısıyla.Soğan kürünü istikrarlı yapmanın faydaları.
Canım ben sadece civan perçemi almadım içinde bir sürü bitki vardı toz halindeydi.Kaynamış suda beklettim 10 dk demlenince içtim.

Canim insallah o zamana kdar kucagina bile alirrsin 2. Yavrunu
Amin canım benim, cümlemize de nasip olsun hayırlı vakitte inşallah
Canım günaydınnnn
B

Günaydın kuzum tekrar, ben de az önce hsg için randevumu aldım; bu cumartesi saat 08:20'de yapılacak kısmet olursa çok heyecanlıyım bana o gün gelmez şimdi
Kuzum ben anestezili çekimden vazgeçtim; çünkü nette araştırırken ünlü bir radyolog buldum, Cevat Bayrak diye; randevumu da onun için aldım; işlemi nasipse o yapacak. Adetimin tamamen bittiğinin hemen ertesi güne denk geliyor.
Hem pazar günü de evde olacağım için dinlenirim 1.5 gün kadar; iyi denk geldi
Bir de canım bahsettim ya ben gribi atlatalı 2 hafta oldu ama hafif bir öksürük ve burun akıntım var çok nadiren de olsa halen var birazcık, dolayısı ile görüştüğümde solunum yolları için riskli denildi.
Öyle bile olmasam yine anesteziden, bu hocayı ve hasta yorumlarını okuyunca vazgeçtim canım.
C kollu bir röntgen ile yapılacak; umarım gerçekten ağrısız olur
Kendi doktorum yapmıyor canım, çünkü benim gittiğim hastane, özel bir üniversite hastanesi bana anestezisiz fiyatını 1200 dediler benim için çok yüksek bir rakam; ben bu bulduğum görüntüleme merkezinde yarı fiyatına yaptıracağım.
Sonuçlarını hem oradaki radyoloji olan bu hoca değerlendirecek hem sonra kendi doktoruma da götüreceğim.
Senin için elbette seni takip eden bizzat doktorun yapması çok iyi olmuş canım, ama benim bu gideceğim hoca da bayağı ünlü bir hekimmiş, araştırınca bi tek onu güvenilir buldum.
Sonuçları ve deneyimlerimi yazarım canım sana, ayy çok heyecanlıyım yaaaaaa

Son düzenleme:
Kuzum dün doktorum vajinal muayene esnasında demişti bu ay bende ovulasyon olmuş; bir önce ki muayenemde de söylemişti, o zaman da gittiğimde yine ovulasyon olmuş diye yorumlayıp gösterdi bana, sanki çok anladım bende
Bende de maşallah hep ovualsyon oluyor ama döllenme olmuyor nedense
Bu da ilginç değil mi yaaa, hiç mi sperm yok eşimde ben anlamadım
Sen artık sorunun neden kaynaklandığından eminsin canım ve ilaç desteğiyle çok kolay tedavin geçecek göreceksin bak
Kısa zamanda ben bu değerinin iyi seviyeye geleceğini düşünüyorum, sende kötü düşünme
Hmm, canım ben sadece bu otu tek olarak kullandığını sanmıştım; bende adet bitimine yakın aktardan temin ederim artık
Gerçi soğan suyunu içebilen her otu içebilir diye düşünüyorum artık

Çok şükür bi sıknti yok da beklemek zorunda kalmak zor zaman geçmiyoor siz neler yapıyorsunuz
Günaydın canım, sen artık en güzel aşamalara geldin bak ne güzel Azcık daha sabret
Bende hsg çektireceğim canım bu cumartesi, onun heyecanı var bende de şimdiden

Sorunum belli ama elim kolum bağlı başlayamadım :) Bugün aile hekimine gittim gebelik testi için emin olayım içim rahatlasın.İdrar da negatif ama belli mi olur.Sonuçta bitki çayı içtim 2 gün gerçi onu da bıraktım artık.İnşallah kuzum iyi şeyler olur hepimiz adına.
Herkesin bi derdi var işte kiminin çatlamaz,kiminin döllenmez :) Biz her şeyi içeriz anacım civan perçemi de neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…