Ayyy canım benim ne güzel hallettin işlerini bi günde
Ne güzel bak bebişin keyfi yerinde oooooh mis
4 nala atlılar koşuyormuş gibi o kalp atışı ya
herkes ağlar ben gülmüştüm duyunca
çok değişik, içinde bi insanın daha kalbini duyuyorsun
ne güzel canım, herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim, cerrah tarafı ne dedi peki göğüsler için
bende de canım hamileliğimin 3. ayında tiroitim düşmüştü, meğer sadece bana kadar yeterliymiş bu hormon, bebekte alınca benden yetersiz gelmişti, beni de hemen aynı gün endokrine yönlendirmişlerdi; euthyrox 25 mg kullanmıştım hamileliğim boyunca, hatta ilerleyen aylarda 75'e kadar çıkmıştım.
Randevumu da aldım kuzum bugün, malum zamanım az elimi çabuk tutmam gerekti, dün gün boyu araştırdım netten, telefonla bazı yerlere ulaşıpta bizzat radyologlardan da bilgi almaya çalıştım; en sonda içime sinen bi yer ve doktor buldum, cumartesi halledeceğim; aksi gibi eşim gelemeyecek o gün benimle, ama bende annemi alacam yanıma, anestezi almayacağım ama yine de birisi olsun istedim.
Civan perçemini de zaten Saraçoğlu'nun sayfasında görmüştüm; soğan küründen sonra çikolata kisti için yapılmalı diye bilgisi vardı; son kez yapacağım bu ay, 4. ay olacak kür o nedenle arkasından da civan perçemini de içeyim dedim
Kesinlikle canım, umarım bende hareket etmeden o ağrıyla sabit kalabilirim
Dediğin gibi o an hareket edilebilse sağa-sola vs ağrı için belki hafifler ama öylece kaskatı kalmakta zor
Doktora diyeceğim beni konuşturun, dikkatim dağılsın
Sonrasında sende kanama ve ağrı oldu canım, işlemden sonra da ağrı olabiliyormuş diye duydum.
Bir de sende adet tarihinde değişiklik oldu mu?