Hadi bakalım canım bak ne güzel küçülmüş :)
Gereklitetkiklerde yapılınca akılda soru işareti kalmayacak
Herşey gönlünce olsun :)
Teşekkür ederim canım, böylece beklemek istemiyorum artık, elimde daha somut verilerle hızlı ilerlemem lazım, Allah'ında izniyle tabi inşallah
Canım benim çok sevindim harika haberler bunlar.Bu ay baya yol kat edeceksin bundan eminim.Hsg olayı çok iyi olmuş.Onu çektirdikten sonra gebe kalacaksın Allahın izniyle.Eşin de kontrollerini yaptır dı mı artık kafanız rahat bir şekilde çalışmalara tam gaz devam edersiniz:)
Çok sağol kuzum, evet daha rahatladım bende gerçekten, 3 aydır bu kontrol zamanımı bekliyordum
Neyse ki geldi geçti, doktorum tekrar hormon testleri bile istemedi, oysa ben gayet aç gitmiştim
bence kistimin büyüyümemesi de öğrendiğimden beri 3 aydır soğan kürü yapmamla alakalı, kontrol altına almış oldum sanırım bi nevi, Allah'a bin şükür de hala tek tarafta var (sadece sağ over)
bir de kuzum bu ay ki adetimden sonra da son kez artık yapabilicem soğan kürünü ya ardından da civan perçemi içicem, tadı nasıldı? bir de nasıl hazırlanıyor bu ot tam olarak canım?
Yaaa harikaaaa bana da cikolata kisti bize engel degil demisti doktorum. Ablaam cok sevindim inan. Bide şu hsg cektirirsen insallah hersey rayina oturcak. Sende benim gibi ilerliyorsun
Öyleymiş canım, aklımda hep inan bundan ötürü mü olmuyor diye acabalar vardı açıkçası, ama artık çok rahatladım, hiç takmıcam şu çikolata kistlerimi; benimkilerde çok çok az da olsa küçülmüş ve içe kanamış, yani erime gibi düşün dedi doktor ya da adetliyken gittim ya belki ondan mı öyle gördü ne
amaaan şu hsg de halledeyim de Rab'bim'in izni ile inşallah, gerisi gelir nasipse tabi ki
sen anestezili olarak öneriyor musun canım bi sağlıkçı olarak, bir de bu anesteziyi nasıl ayarlıyorlar dozu, bir de ben çok ağır gripte atlattım geçen hafta olur mu bana anestezi sence?