- 29 Ocak 2019
- 103
- 143
- 33
Anladım canım. Dediğin gibi yap bi kaç gün daha bekle ama mutlaka kan testinden sonra ilaç kullanmaya başla. İdrarda daha geç belli olur gebelik varsa
İnşallah canım ama bilmiyorum bebeğin olmamasından ziyade adet olamadığıma üzülüyorum ben. 9 aydır deniyoruz canım.Kuzum deme öyle, ben çok inanıyorum isteyerek uğraşıyoruz Allah meleğini verecek sen ne kadardır bekliyordun canım
tamam canım çok teşekkür ederim inşallah bu gecikmenin sonu hayırlı olur
İnşallah canım sonucu güzel olur. Rabbim hayırlısını versin.
Benimse dokuz ayın sonunda oldu ve ben hiç beklemiyordumİnşallah canım ama bilmiyorum bebeğin olmamasından ziyade adet olamadığıma üzülüyorum ben. 9 aydır deniyoruz canım.
Amin inşallah canım benimBenimse dokuz ayın sonunda oldu ve ben hiç beklemiyordum
Emin’im sen de bizimle güzel haberi paylaşacaksın
Sadece biraz sabır kuzucum
Harikaatamam perşembe başlıyorum bende
Evet yumurtannoluşuyor ama tam pik olmamışayy şu foto yüklemesini bi ögrenemedim yine sacma sapan birsürü yolladımAln cns canısı bakarmısın sanki bügünki digerlerine göre daha koyu
Yaa cansin cok tsk ederimEvet yumurtannoluşuyor ama tam pik olmamış
Hergün yapmaya devam et unutma sabah ilk idrarla asla yapmıyorsun sıvı alımına dikkat edip öğlen gibi yaparsan daha iyi sonucu alırsın sıvıyı testten 2 saat önce azaltman gerekiyorYaa cansin cok tsk ederim
Yumurtan da oluşmuş neden sıkıntı yaptığını anlayamadım. Gün aşırı ilişkiye gireceksin gerisi Allah’a zatenHepinize selam kızlar burayı okuyup soğan suyuna başladım üç dört gündür içiyorum dün içemedim evde değildim ama bugün yine yapıcam. Aylardır yumurtlama döneminde akıntım olmuyordu. Akut mantar vardı bende belki o yüzden olsa da anlamıyordum. Bu ay mantar ve enfeksiyon biraz hafifledi. Saydam akıntım geliyor bu hafta da yumurtlama haftam. Doktora gittim bir adet sağ yumurtalığımda 19mm yumurta oluşmuş, bu haftayı değerlendirin dedi. Ben akıntının artmasını soğan suyuna bağlıyorum. Doktora sordum soğan suyu içmemin sakıncası var mı diye, Hayır içebilirsin miden sağlamsa dedi. Sizden tavsiye istiyorum lütfen bana yazarmısınız hamile kalan arkadaşlar bu haftayı nasıl daha verimli hale getirebilirim ? Bu ay Allah nasip ederse tutsun istiyorum ne yapayım da daha etkili olsun. Lütfen cevap verirmisiniz.
Geçen aylarda da yumurtam vardı ama nasip değilmiş demekki diyorum. Her ay boşa çıkıp olmadıkça elimde olmadan stres oluyorum.Yumurtan da oluşmuş neden sıkıntı yaptığını anlayamadım. Gün aşırı ilişkiye gireceksin gerisi Allah’a zaten
İnşallah çok güzel ve hayırlı bir hafta olur kuzum, bu hafta benim için çok önemli malum hsg yapılacakGünaydın ballişlerim nasılsınız. Harika mutluluk dolu hafta olsun hepimiz icin
canım sen de hsg olayını merak ediyordun ya bugün doktorcum kendisi öneride bulundu, evet genelde 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen olmuyorsa istiyoruz ancak sizin de artık 5 ay bitmiş bence çektirmenizde fayda var; enfeksiyon veya adetlerden de kaynaklı hafif tıkanıklıklar veya yapışıklıklar olabilir veya belki tamamen tıkanıklıkta olabilir bunu en rahat filmde görüp varsa sorun tanıyı çok kolay koyabiliriz dediAynen olmaması için bir neden yok ama inat ettilerÇok takmamaya çalışıyorum işte elimden geldiğince
Senden de kontrol sonrası bekliyoruz kuzum sonucunu.İnşallah her şey yolunda olcak
Teşekkür ederim canım, böylece beklemek istemiyorum artık, elimde daha somut verilerle hızlı ilerlemem lazım, Allah'ında izniyle tabi inşallahHadi bakalım canım bak ne güzel küçülmüş :)
Gereklitetkiklerde yapılınca akılda soru işareti kalmayacak
Herşey gönlünce olsun :)
Çok sağol kuzum, evet daha rahatladım bende gerçekten, 3 aydır bu kontrol zamanımı bekliyordumCanım benim çok sevindim harika haberler bunlar.Bu ay baya yol kat edeceksin bundan eminim.Hsg olayı çok iyi olmuş.Onu çektirdikten sonra gebe kalacaksın Allahın izniyle.Eşin de kontrollerini yaptır dı mı artık kafanız rahat bir şekilde çalışmalara tam gaz devam edersiniz:)
Öyleymiş canım, aklımda hep inan bundan ötürü mü olmuyor diye acabalar vardı açıkçası, ama artık çok rahatladım, hiç takmıcam şu çikolata kistlerimi; benimkilerde çok çok az da olsa küçülmüş ve içe kanamış, yani erime gibi düşün dedi doktor ya da adetliyken gittim ya belki ondan mı öyle gördü neYaaa harikaaaa bana da cikolata kisti bize engel degil demisti doktorum. Ablaam cok sevindim inan. Bide şu hsg cektirirsen insallah hersey rayina oturcak. Sende benim gibi ilerliyorsun
Amin kuzum, Allah senden razı olsun tatlımAnladım canım hayırlısı olsun bakalım senin de dediğin gibi eşin bu olaydan iyi yırtmış görünüyor.
Ama sen iyi ol kuzum da hele şu kistinde bi gitsin sen baya rahatlayacaksın. Ondan sonra da inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir zamanda güzel kızına bi kardeş yollasın
Ayyyyyyyyy hadi inşallah kuzum benim, hayırlısıyla bi atlatsak; bu hafta benim için önemli bakalım; hsg için hastane veya görüntüleme merkezlerini araştırcam fiyat, anestezili mi vs. diyeCanım benim çok şükür güzel sonuçlar olmuş. Sende baya rahatlamışsınıdır. Kist gitmese bile en azından küçülmüş ve erime noktasına gelmiş. Hsg yi kendisinin söylemesi seni daha çok sevindirmiştir. En azından doktorun güvenilir yollarla emin adımlarla ilerlemek istiyor. Bekleme gereği duymamış çok güzel bir şey bu da. Senin vaktini boşa harcamayacak en azından. Desene bu ay güzel adımlar atılacak hem senin hem eşin tarafından. Rabbim yardımcınız olsun kuzum şimdiden yolunuz açık olsun herşey güzel ilerlesin. Bahara inşallah hamiş olarak gireceksin canım.
Çok Amin canım, senin gibi iyi yürekli bir insan nasıl kayıtsız kalsın ki kuzum benimSağol bitanem. Darısı inşallah tez zamanda sizlerin başına kuzum. Rabbim hepimize bu güzellikleri yaşatsın ve mutluluğumuzu daim etsin inşallah kuzum.
Haklısın canım hiç bir şey benden ve çocuklarımdan eşimden önemli olamaz. Ben biraz hassas kalıyorum böyle durumlarda başkalarının üzüntüsü bir anda benimde üzüntüm haline dönüşebiliyor. Ama tabiki öncelik kendi ailem olmalı biraz bencil olabilmeliyim değilse işim zor.