- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Hahahah 4 gözle bekliyorsun hıım, sonra gelsin minnoş bebiş
Amin canım benim inşallah
Bende çok içtenlikle dediklerine inanıyorum, Allah her kulunun imdadına koşar yeter ki sabretmeyi bilelim, hepimizin hayırlı olan bir vakti var tatlım
Canım benim Amin cümlemize de en son bize nasip olsun inşallah, dediğin gibi kuzum her can Allah'a emanet aslında.
Ne kadar endişe etsem de aslında elimden birşey gelmez, olacağı varsa her türlü olur. Nasibi varsa zaten devam eder.
Linklere baktım canım ama benim hangi kategoriye giriyor ki, amoklavin 1000 mg kullandım işte belki duymuşsundur bu antibiyotiği?
Evet canım maalesef, başkalarından bulaştı bana, kayınvalidemlere şu okulların tatil olduğu dönemde görümcem eşi ve çocuklarıyla kalmaya geldiler 2 hafta; hepsi aile boyu hastaydı, onlardan bulaştı bana maalesef.
Ki ben en son çocukluğumda herhalde ateşlenmişimdir, annem bile hatırlamaz.. ama bu grip o kadar ağır geçti ki anlatamam; sürekli ateşim oldu bir kaç gün, zor atlattım Bu halimize çok şükür
Soğan kürü bile beni mikroplardan kurtaramadı
Kuzum biliyorum genelde verilen bir antibiyotik zaten şimdi baktım gebelik kategorisi B imiş için rahat olsun.
Şimdi anlaşıldı nasıl hasta olduğun 2 hafta full hasta bi aileyle beraber olunca olmaman mucize olurmuş. Neyse ki toparladın kuzum. Rabbim bir daha yaşatmasın. Hayır yani soğan kürü olmasaydın ne olacaktı düşünmek istemiyorum. İyi atlattın yine de canım. Demek ki görümcenler çok sağlam bir mikroba yakalanmışlar.