- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
O zamn yeni başlangıçlara devam ablacigimkızlar hepimize iyi haftasonları, bende regl oldum az önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zamn yeni başlangıçlara devam ablacigimkızlar hepimize iyi haftasonları, bende regl oldum az önce
Evet canım, Pazartesi randevularımızı aldık, hastanede olacağız eşimle birlikte, bakalım son durumlar ne, çok merak ediyorumO zamn yeni başlangıçlara devam ablacigim
günaydın cnm, evet çok ilginç olmuş ciddenKuzular günaydınnn :) ünv hastanesinde ilk basktırdığımda da vajinal bakıp çift kese görünmüştü hatırlarsınız 4+6 da
özel hastanede gittiğim doktor da karından bakım tek kese dedi..
ALlahım hep beni mi bulur :)
Biri çift görüyor diğeri tek ikisi de ısrarcı ve Emin’ler ben anlayamadım Kızlar
Cok guzel haberler olsun insallah ablam. Hakkinizda hayrlisi insallahEvet canım, Pazartesi randevularımızı aldık, hastanede olacağız eşimle birlikte, bakalım son durumlar ne, çok merak ediyorum
Hayrlisi olsun insallah. Benimde bugun gunum cok gerginim. Moralim bozuk nedense. Agrimda var olmazsam pzt tekrar test yapicamSenin kalbin su gibi kuzum benim, bende çok inanıyorum, Allah hissettirdiklerini bir bir en hayırlı vakitte sana ve eşine nasip etsin inşallah
günaydın cnm, hayır olmadım
bugün itibariyle 1 gün gecikmeye girdim, belki bugün olurum
Bu mesaji yeni gordum . Hadi bakalim gelsin bu ay bebis. Enerjini aldim gelecek insallahkızlar hepimize iyi haftasonları, bende regl oldum az önce
Saglikli olsunda canim. . Belkide karindan gorememistir. Kesenin biri daha kucuk olabilir arkada olabilir vs. Hayirlisi olsunKuzular günaydınnn :) ünv hastanesinde ilk basktırdığımda da vajinal bakıp çift kese görünmüştü hatırlarsınız 4+6 da
özel hastanede gittiğim doktor da karından bakım tek kese dedi..
ALlahım hep beni mi bulur :)
Biri çift görüyor diğeri tek ikisi de ısrarcı ve Emin’ler ben anlayamadım Kızlar
Amin canım benim, cümlemiz için inşallah diyelimCok guzel haberler olsun insallah ablam. Hakkinizda hayrlisi insallah
Tabi ki orası öyle sağlıklı olsun :) hatta olsunlar :) tam alışmıştım bu ikiz fikrine fakat şimdi Görünmüyor.. bakalım hayırlısı herşey allahtanSaglikli olsunda canim. . Belkide karindan gorememistir. Kesenin biri daha kucuk olabilir arkada olabilir vs. Hayirlisi olsun
İnşallah hayırlısı ne zamansa o zaman nasip olsun cnm, benim için hayırlısı değilse de Allah hiç nasip etmesin zatenBu mesaji yeni gordum . Hadi bakalim gelsin bu ay bebis. Enerjini aldim gelecek insallah
Tamam canım, haberdar etmeyi unutmaHayrlisi olsun insallah. Benimde bugun gunum cok gerginim. Moralim bozuk nedense. Agrimda var olmazsam pzt tekrar test yapicam
Kuzummm özlemişim seni nasılsın :) Bebişin nasıl belirtilerin nasıl gidiyorSelam kizlar hepinize iyi aksamlar.
junes kuzum regl olmuşsun hayırlısı olsun atlattigin gripten dolayi zaten cok da icine sinmemisti bu ay. İnsallah icine sindigi gibi en hayirli zamanda olsun bebis. En azindan belirsizlik kafandan gitti rahatladin. Randevunu da almışsın eminim hersey guzel ilerleyecek kuzum birde ksitlerden kurtuldugunuogren iyice kafan rahatlasin.
@Azra 1 canim senin icinde hakkinda hayirlisi olsun ilk randevunda vajinalultroson olduğu icin gorunmesi kolay ama simdi karindan bakilan ultrasonda hemen gorunmeyebilir hatta bazilari 6 veya 7 haftalarda goruyorlar ikinci keseyi. Sen sıkma canını hakkinda hayirlisi neyse o olsun.
@pinkpinkblue canim sende kensini strese sokma hersey olacagina variyor nasilsa rahatla kuzum hayirli vakti gelince olacak nasilsa bizler dua edice. insallah Hersey gonlumuzce olsun kuzum
Dayanamadim aksamustu test yaptim ve negatif cikti canim. Hayirlisi olsun. Kizimda durmadan kardesim var karninda diyo bebegimiz var diyo ona uzuluyorum.Tamam canım, haberdar etmeyi unutma
Üzülmemek elde değil biliyorum ama elimizden dua etmekten ve sabırla beklemekten başka birley gelmiyor maalesef canım
Sagol cnmm. Test yaptim negatif. Kizim hala kardesim var diyor. Yokmus annecim diyorum agliyor var iste saklanmistir diyo :) . Allah herkese hayirlisini nasip etsin insalalhSelam kizlar hepinize iyi aksamlar.
junes kuzum regl olmuşsun hayırlısı olsun atlattigin gripten dolayi zaten cok da icine sinmemisti bu ay. İnsallah icine sindigi gibi en hayirli zamanda olsun bebis. En azindan belirsizlik kafandan gitti rahatladin. Randevunu da almışsın eminim hersey guzel ilerleyecek kuzum birde ksitlerden kurtuldugunuogren iyice kafan rahatlasin.
@Azra 1 canim senin icinde hakkinda hayirlisi olsun ilk randevunda vajinalultroson olduğu icin gorunmesi kolay ama simdi karindan bakilan ultrasonda hemen gorunmeyebilir hatta bazilari 6 veya 7 haftalarda goruyorlar ikinci keseyi. Sen sıkma canını hakkinda hayirlisi neyse o olsun.
@pinkpinkblue canim sende kensini strese sokma hersey olacagina variyor nasilsa rahatla kuzum hayirli vakti gelince olacak nasilsa bizler dua edice. insallah Hersey gonlumuzce olsun kuzum
Hayırlısı olsun kuzum unutlar mart o zaman :) stres Yok umut çokSagol cnmm. Test yaptim negatif. Kizim hala kardesim var diyor. Yokmus annecim diyorum agliyor var iste saklanmistir diyo :) . Allah herkese hayirlisini nasip etsin insalalh
Evet cnm bakalim hayirlisi olsun. Adet olsam bari kim bilir ne zaman olcam canim pcomHayırlısı olsun kuzum unutlar mart o zaman :) stres Yok umut çok
Bilmez miyim bu lanet pco yu olsun gelir gelirEvet cnm bakalim hayirlisi olsun. Adet olsam bari kim bilir ne zaman olcam canim pcom