- 31 Ocak 2019
- 447
- 383
Devleti bilmiyorum özel de yaptırmıştım ve adetin 3.günü yapıldı.Arkadaslar bu amh testi devlet hastanesinde yapilabiliyomu bide adetli adetsiz farkedermi yapılış zamanı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devleti bilmiyorum özel de yaptırmıştım ve adetin 3.günü yapıldı.Arkadaslar bu amh testi devlet hastanesinde yapilabiliyomu bide adetli adetsiz farkedermi yapılış zamanı?
Günaydın kuzum;Maalesef değilim canım, bende test yaptım. Bugün benim de bat günüm, bekliyorum.
Zaten bugün kesin olurum
Canim cok tesekkur ederim. 4gun biraz erken bikiyorum ama iste yaptm tek cizgiyi goze alarak. Bu sefer gunum gecerse yapicam pzt kdr beklicem. Kizimi cok kucagima aldim agrim basladi adet olucakmis gibi. . Hayirlisi olsun
Canım üzülme, geç olsun da güç olmasın; bence senin stresten olmuyor bak eminim.Günaydın kuzum;
Hamile değilsen inşallah bir an önce regl olursun.Maalesef ki olmayınca tedavi bile başlayamıyor.Benim 4 günü geçti maydonozu dün yaptım ,sabah yaptım, akşam üzeri de adaçayı içerim .P.tesine kadar olmazsam belki ilaçla olmaya çalışırım ama inan doktora gitmek istemiyorum artık.3 ây ara verecektim verdiği ilaçları içerim hem de psikolojim düzelir sürekli hastaneye gitmeyince diyordum ama yine bir aksilik ,yine aksilik offf
Günaydın kuzum;
Hamile değilsen inşallah bir an önce regl olursun.Maalesef ki olmayınca tedavi bile başlayamıyor.Benim 4 günü geçti maydonozu dün yaptım ,sabah yaptım, akşam üzeri de adaçayı içerim .P.tesine kadar olmazsam belki ilaçla olmaya çalışırım ama inan doktora gitmek istemiyorum artık.3 ây ara verecektim verdiği ilaçları içerim hem de psikolojim düzelir sürekli hastaneye gitmeyince diyordum ama yine bir aksilik ,yine aksilik offf
kızlar bişi sormam lazım, wc'de bugünden beri sürekli şeffaf akıntım var ama hani böyle uzayan cinsten yapışkan yapışkan, kokusuz, şeffaf renkte
oysaki yarın bat, ne alaka şimdi uzayan akıntıbildiğiniz yumurtlama akıntısı bu ayoll
Stresten oldu kuzum biliyorum ama olmadıkça daha da strese giriyorum.Evlenmeden önce hiç böyle sorunlarım yoktu gün şaşmazdı.Düşüne düşüne bu hale geldi işte.Rabbim dermansız dert vermesin elbette ama düşünmeyince de olmuyor.Canım üzülme, geç olsun da güç olmasın; bence senin stresten olmuyor bak eminim.
Üzüldün bayağı çünkü en son kontrolünden sonra, kafaya taktın haliyle, gecikme ondan kaynaklı.
Bence papatya iç, melisa çayı iç bunları sinir sistemini rahatlatan ve seni gevşetecek bitki çayları; ben iyi geleceğini düşünüyorum.
Günde 2 fincan kadar tüketebilirsin, bence bugün yarın olursun, bende de hala kırmızılar yok canım, bugün bekliyorum ama çünkü tatlı tatlı bel ağrılarım var.
Kuzum bir de amh neydi, ben bunu da yaptırsam mı yarın; bugün regl olursam yarın 2. günüm olur yapılabilir mi?
Adaçayı vardı evde ofise getirdim ama olmazsa öğle arasında gidip civan perçemini alayım.Onu yapar içerim. Valla tıkanmış gibi yahu :)Dün egzersiz falan yaptım belki iyi gelir diye ama tık yok belirti namına zaten bişey yok.Kuzum bu durumlarda en etkili çay sırasıyla civanperçemi,adaçayı papatya. Bunlar benim bildiklerim tabi başlkalarıda vardır. Ama civanperçemi için tamda kadınlar için yaratılmış bir bitki diyor Saraçoğlu. İlaçlara başvurana kadar bunlardan yapmanı tavsiye ederim kuzum.
Bende de hiç olmazdı canım, görünce çok şaşırdım tesadüf wc'de peçeteye geliverdi, inceleyesim geldiKuzum hayırlısı olsun ama bu akıntı biraz bana gebeliği düşündürüyor. Bende de oldu çünkü battan önce açık sarı kokusuz akıntım vardı sonralar da bende de aynı yumurtlama akıntısına benzer akıntılar gelmeye başladı. Bilemiyorum ama inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun kuzum.
Bende öyle olduğunu düşünüyorum kendini kastığın için gecikti; açık havada yürüyüş yap mesela..Stresten oldu kuzum biliyorum ama olmadıkça daha da strese giriyorum.Evlenmeden önce hiç böyle sorunlarım yoktu gün şaşmazdı.Düşüne düşüne bu hale geldi işte.Rabbim dermansız dert vermesin elbette ama düşünmeyince de olmuyor.
Amh yumurta rezervi canım.Adetin 2. günü de olur. Kan dan çıkıyo benim düşük mesela 0,97.Ama 0.01 le bile gebe kalan var.Önemli olan yumurtluyo olman.Bence sen de talep edebilirsin.Seninde özel sağlık sigortan vardı.ben 58 tl gibi ekstra bi para vermiştim.
Bende de hiç olmazdı canım, görünce çok şaşırdım tesadüf wc'de peçeteye geliverdi, inceleyesim geldi
Bugün artık bekliyorum ama kuzum bel ağrım var hafif hafif, doktordan randevumu bile aldım; eşim de hazır
Bende öyle olduğunu düşünüyorum kendini kastığın için gecikti; açık havada yürüyüş yap mesela..
Ankara'da hava nasıl bilmiyorum ama yağmur ve kar vs. yoksa çık biraz tempolu yürüyüş ve nefes egzersizleri yap; tak kulağına kulaklığını rahatlarsın, stres atmana, açık havada nefes çalışmaları çok iyi gelecek görürsün.
Papatya çayı da iç mutlaka bak çok rahatlatır; bir de yastığına lavanta yağı damlat 2-3 damla o da gece seni rahat uyutup stresini alır bak görürsün; bir de karnına sıcak su torbası koy kan akışına iyi gelir. Haftasonu kendine iyi bak toparlarsın canım, kısa zamanda gelir; bence doktora gitmene gerek yok, ilaca da yok.
Bende de hiç olmazdı canım, görünce çok şaşırdım tesadüf wc'de peçeteye geliverdi, inceleyesim geldi
Bugün artık bekliyorum ama kuzum bel ağrım var hafif hafif, doktordan randevumu bile aldım; eşim de hazır
Bende öyle olduğunu düşünüyorum kendini kastığın için gecikti; açık havada yürüyüş yap mesela..
Ankara'da hava nasıl bilmiyorum ama yağmur ve kar vs. yoksa çık biraz tempolu yürüyüş ve nefes egzersizleri yap; tak kulağına kulaklığını rahatlarsın, stres atmana, açık havada nefes çalışmaları çok iyi gelecek görürsün.
Papatya çayı da iç mutlaka bak çok rahatlatır; bir de yastığına lavanta yağı damlat 2-3 damla o da gece seni rahat uyutup stresini alır bak görürsün; bir de karnına sıcak su torbası koy kan akışına iyi gelir. Haftasonu kendine iyi bak toparlarsın canım, kısa zamanda gelir; bence doktora gitmene gerek yok, ilaca da yok.
cennetkokulumm sen nasılsın bakiiim canım benim kendini yormuyorsun değil mi?
ben bu hafta çok tembelim, hiç birşey yapasım yok; hep yatasım var.
bu hafta hava hep yağmurlu, kapalı; hep uyku modunda takılıyorum kuzum
Aynen aynen canım hazır bir şekilde yarın için hastaneye gitmeyi bekliyozzzSen hazır bir şekilde bekliyorsun kuzum randevunu bile almışsın. Artık herşeyin hayırlısı bakalım randevudan bebeğe dair neler çıkacak.
Bu durumun başka bir ihtimali de var kuzum bazı kadınlar 1 ay da iki defa yumurtlarmış yani adete doğru tekrar yumurtlama olurmuş. Seninde öyle bişey olabilir. Ovulasyon denedin mi bu arada
Kuzum işte bunlarda hamileliğin cilveleri, ben kızıma hamileyken bir kere bile öğ dememiştim, koku şikayetim hiç olmadı mesela; halbuki burnum tazı gibidir, her kokuyu alırım ama hamilelikte hiç rahatsız olmamıştım.İyiyim kuzum çok şükür mide bulantılarıyla devam. Birde işlerin yoğunluğu neyseki bugün son 2 gün evde olmak çok iyi gelecek.
Yaaaa bakkkk kızzzz senin bu söylediklerinle ben fena halde hamilesin hayalleri kuruyorum kuzum ya. Ya sen gerçekten de bu ay çok belirsizsin kuzu önceleri gayet nettin. Ama bu ay var bişeyler sende bakalım hayırlısı olur inşallah
Aynen aynen canım hazır bir şekilde yarın için hastaneye gitmeyi bekliyozzz
Olabilir belki de canım, yok tekrar ovualsyon yapmadım hiç, testlerim bitti kızzzz
Eğer öyleyse bile kuzum biz bir gün öncesini değerlendirmiştik
Eşim sperm testi verecek ya yarın 3 gün perhize göre tam o akıntının bir gün öncesi oluyor işte
Hesaplara bak hesaplara Allah'ım yaaa
Kuzum işte bunlarda hamileliğin cilveleri, ben kızıma hamileyken bir kere bile öğ dememiştim, koku şikayetim hiç olmadı mesela; halbuki burnum tazı gibidir, her kokuyu alırım ama hamilelikte hiç rahatsız olmamıştım.
Önüme ne koysalar yiyiyordum, hiç tiksinme vs mide bulantım olmadı bir kere bile olmaz mı ya olmadı
Ben de tam tersi nie benim de midem bulanmıyor nasıl bir hamileyim ben derdim de diğer hamile arkadaşlarım benimle dalga geçerlerdi
Senin de az kaldı canım benim, azcık daha sabret bence ne olursa olsun keyfini çıkartırsın sen ben eminim, bunlar sana çok gelmez En azından hafta sonlarını iyi değerlendirmeye çalış bol bol dinlenmeye bak
Bende senin önümüzdeki haftaki kontrolünü merak ediyorum, ve çok temiz hissediyorum.
Canım ben olmayı bekliyorum bugünÇünkü bel ağrılarım başladı sabahtan, gelir artık
canım civan perçemi almaya gittim.Şu çayı tavsiye etti kadın; civan perçemli çay içinde civan perçemi%15 aslan pençesi,avakado yağı,ada çayı,karabaş otu,hayıt,anason,çörek otu,kantaronitarçın,andız otu,kırkkilit otu,ısırgan,mısır püskülü var.Toz haline getirilmiş bitkiler.Şimdi içiyorum bakalım neler olacak :) cennetkokulumm
Evet benim de bildiğim kadarıyla baya faydalı otlar.Sağol canım benim şifa olur inşallah.Canım başla bakalım şifa olur inşallah. Saydıkların çok faydalı bitkiler bir çoğu hormon dengeleyici ve hamile kalmak için kullanılan bitkiler. İnşallah sana her türlü şifa olurlar kuzum.
Degerlerime normal dedi ablam kist sol yumurtalikta. Ama benim rahim filminde iste 2 tupumde tikali cikti. Biraz daha dayan ikinci ilaci verip sol tüpünü acmaya caliscam dedi. Bende dayanmaya calistim tabi ikinci ilaci verdikten sonra sol tüpünü actik dedi.Bende öğrendiğimde sok geçirmistim canım sonra alışıyorsn bendede aynısından oldugu için .. hsg benjmde temiz cikmistti. Yumurtalıkta mi rahîm de tüpler demi kist? Ve amh öğrendin mi
Oyy benim canim ablam ederim tabiki. Rabbim kalbinden gecen butun guzellikleri yaşatsın insallahKuzum benim de tesadüf Kasım'da doktoruma gittiğimde çikolata kisti çıktı.
Çok ilginçtir ki Eylül'de de kadın doğuma gitmiştim, smear için o zamanda hem alttan muayene usg ile hemde karından muayene ayrı ayrı yapılmıştı hiç bir şey yoktu. Ekim'de de yine gitmek durumunda kalmılştım akıntı şikayetim olduğu için; yine böyle detaylı muayene bir kez daha olmuştum yine hiç birşey yoktu.
Kasım'da bebek planladığımızı vs görüşmek için gittiğimde şok olmuştum. Doktorum daha çok yeni olmuş belli demişti.
Zaten öncesinde olsaydı 2 ay arka arkaya hep jinekologtaydım çıkması gerekirdi.
Anlayacağın ben Eylül, Ekim ve Kasım'da sürekli kadın doğum bölümünde hep detaylı muayene olmuş oldum, 3 ay sonra kontrole çağırdı bugün regl olursam yarın gideceğim, bana dua et nolur kuzum kistlerim tamamen temizlenmiş olsun.