Evet canım maalesef, ovulasyon testlerimin hepsi bitti; umarım dediğin gibi de bir daha almama lüzum olmaz.
Ben dediğim gibi zaten canım eğer bu ay da hamile olmazsam en çok bu ay sevineceğim çünkü ilaç kullandığım için istekli değilim, bir de aksi gibi ovulasyon döneminden sonra grip olasım tuttu işte
Amin canım benim inşallah
bende çok heyecanlıyım inan ki, adet olmayı hiç bu kadar istememiştim şu 5 aydır, doktor durumlarımı bende merak ediyorum. Umarım hevesim kursağımda kalmaz, amin canım benim.
Allah senden razı olsun bitanem benim, çok sağol desteğin için, mutlaka haberdar ederim sizi, merak etmeyin
Evet canım dinlenmeye çalış en azından hafta sonu daha geç uyanırsın hafta içine göre bu bile kar senin için
Havalar böyle kapalı oldu mu bende de bir miskinlik oluyor ki sorma hiç bişey yapasım gelmiyor walla
Bende bazen böyle olunca sallıyorum ev işlerini, napiim
Oh ohhh hepsi bildiğim kadarıyla kadınlar için yararlı otlar canım, sana da iyi gelir inşallah
Midene de dikkat et
Yaaa evet kuzum, senin olayın böyleydi biliyorum anlatmıştın, senin solda benim de sağ tarafta işte
İnşallah senin için de hayırlısı olan tez vakitte nasip olsun bir an önce kuzum; ben canı gönülden inanıyorum doğal yollardan hamile kalabileceğine, yaşın henüz çok genç bu da senin için çok büyük bir avantaj
Allah hepimize tez vakitte, hayırlı zamanda nasibimizi bize nasip etsin canım benim