- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Çok güldüm canım yorumunaaaaa Doğru söylüyorsun siz hep hamile olabileceğim yönünde desteklerken ben hep net olarak derdim size, yok ben hamile değilim eminim adet olacağım diyorum
Belki de bu ay değişik olur kuzum sessiz sedasız geliverir, gelecekse de gelsin yaaa Cumartesi hastanedeyiz nasılsa
Yarın bat günüm kuzum beklemeye devam, gecikmeye düşmeyene kadar umut etmek istemiyorum.
Testin de hatalı olduğunu düşünmüyorum ama akşam saatinde yaptım, yaptığım akşamda 4 gün kalmıştı işte
Bakalım yarın ne olacak
Günaydın tatlım, evet hiç söylemedim zaten hastaneye ve doktora gitmekten genelde de nefret eder, hiç sevmez öyle ortamları kendisi, sırf bir kaç aydır söylendiğim için ikna oldu aslında, gerçi hala inanamıyorum
Gider gitmez hemen ödemeyi yapacağım ki geri kaçmasın
Canım ben sadece Cuma günü raporluydum, işteyim haftabaşından beri, işlerini toplarlamana da sevindim canım
Bize zaman ayırmak çok güzel ziraaa
Kimbilir kuzum belki ablası gibi oda sessizce hiç beklenmedik bir anda geliverir.
Canım diğer arkadaşımıza da söylediği gibi bazen bat günü yapılan testler bile çok silik çıkarken 4 gün öncesi çıkmaması çok normal. Benim öncekinde 2 gün geçmişti 3.gün yaptım çok çok silikti. Bat günü yapsam bile mümkün değil çıkmazdı. Neyse sabırla bekleyelim bakalım bat günü gelmezse o zaman tekrarlarsın testi.
Olmazsa zaten eşinde bu ay gereken testleri vercek en azından kafan rahatlamış olacak. Herşeyin hayırlısı olsun kuzum