Yaaa sorma, şu bat öncesi yapmadığım şeyleri yapıyorum hep, sen ne diyorsun çişimi bile kokladığım olmuştu ahaahahahhhhayhahahahahaha ya hahaha tarifine koptum
kııız sen hamile misin ki yaa adet zamanı neyin akıntısı olacak ki bu ayyy test yap bat geçincegerçi kuzum Bak bende yaşadım onu o arada kasıklarımda sızlama bile oldu bata az kalmıştı ,hatta ovu yaptım ikinci çizgi silik çıktı ne alaka dedim.Sonra gebelik yaptım negatif çıktı.O gün bugündür tık yok
Nassıl yaniiovulasyon dönemindeki akıntı gibi işte, hatta az önce çiş için gittiğimde iki parmağımın arasına alıp kontrol ettim, bildiğin uzuyor sümüksü, yapışkan ve parlak görünümlü
Kuzum ben test yaptım negatifti
Hahahah amma tarif ettim yaaaw
Yaaa sorma, şu bat öncesi yapmadığım şeyleri yapıyorum hep, sen ne diyorsun çişimi bile kokladığım olmuştu ahaahahahhhhay
Bir ipucu için yaptığım şeylere bak napcan kuzum umut dünyası işte
bende ona şaşırdım işte ne alaka dimi, bak yapmıcam; kendimi incelemicem, belirti aramıcam diyorum ama karşıma çıkıyor işte napiiim, çekiyo beni
Adet olmak için yada söktürücü için bitkisel kürler denemistim ise yaramıştı bendeSorma benimde başım dertte.Havuç suyu yapıcam ama regl olamadım ki ah bi olsam hem kür hem ilaç hepsine sıra gelecek ama yok anacım kırmızılar terk etti beni
Doğum kontrol hapı verir sana canjm tüp Bebek tedavisinde menopoza sokuyorlar benimkk belirsiz hangisi olacağıkesinlikle canım, görsün bakalım beni muayenedebaskılanacak derken herhalde hormon tedavisi mi uygulayacak ki anlamadım canım, ya da doğum kontrol hapı mı?
Kesinlikle canım, her ay farklı bir macera oluyor işte, ayda bir hafta böyle dei divane geziyoruzyerim seni yaa
Olsun Allah'tan umut kesilmez.Her daim heyecanla ve umutla bekliycez olana kadar
Kasım'da gittiğimde henüz daha çok yeni başladığını söyledi gerek duymadı ilaca, tüm hormon testlerim de o zaman normal değerlerdeydi, bakalım şimdi ne durumdayım bilmiyorum.Doğum kontrol hapı verir sana canjm tüp Bebek tedavisinde menopoza sokuyorlar benimkk belirsiz hangisi olacağı
Bugün maydonoz suyu yapıcam canım etkili bir adet söktürücüymüş.İnşallah olurum.Adet olmak için yada söktürücü için bitkisel kürler denemistim ise yaramıştı bende
Hadi inşallah canım, şifa olsun senin içinBugün maydonoz suyu yapıcam canım etkili bir adet söktürücüymüş.İnşallah olurum.
Sağol kuzum.Ah ah sen mi ben mi?hiç ama hiç sevmem hatta eşim seni alıştırcam buna çok faydalı diyodu dinlemedim adamcağızı ama şimdi kendi ellerimle yapcamHadi inşallah canım, şifa olsun senin için
Şahsen benim ağzıma sürmediğim bir bitkidir kendisi
Ben geçen mahvoldum ama kist aynıydı bu ay kesin buyudu hormonlardanKesinlikle canım, her ay farklı bir macera oluyor işte, ayda bir hafta böyle dei divane geziyoruz
Kasım'da gittiğimde henüz daha çok yeni başladığını söyledi gerek duymadı ilaca, tüm hormon testlerim de o zaman normal değerlerdeydi, bakalım şimdi ne durumdayım bilmiyorum.
Adet öncesi ağrım olmuyor ama, adet halinde iken de sadece genelde 2. gün normal adet ağrısı kadar oluyor, aslında çikolata kistinin bana verdiği ağrım sancım yok, şu an çok şükür.
Ben süt maydanoz yapmistim iltihap içinBugün maydonoz suyu yapıcam canım etkili bir adet söktürücüymüş.İnşallah olurum.
Ablam benim herkes kendi derdin de. Bende uzun suredir cok takip edemedim sizi. Cikolata kisti cıktı ablam en son kontrolumde de baya kuculmus dedi. Rahim filminde de iki tüpte tikali cikti ikinci ilaci verip sol tüpü açtı. 4 ay icinde gebelik olur dedi. Eger olmazsa da Türkiyeye döndügün de tüp bebek dedi. Beklemedeyiz ablam anlayacagınCanım seni de takil edemedjm nasıl oldun kist ne kisti çıktı
Canim cok tesekkur ederim. 4gun biraz erken bikiyorum ama iste yaptm tek cizgiyi goze alarak. Bu sefer gunum gecerse yapicam pzt kdr beklicem. Kizimi cok kucagima aldim agrim basladi adet olucakmis gibi. . Hayirlisi olsunCanım seni boş yere umutlandırmak istemem ama bazen bat günü bile çok silik çizgilerle karşılaşıyoruz. Öyle ki bunlar 4 gün önce test yapmış olsalar hiç bir şey çıkmaz. Sen adet olacak gibi hazırlıklı ol ama senin de dediğin gibi adet olana kadar hamile sayılırız dimi. Mesela ben bundan önceki hamileliğimde adetim 2 gün geçince yapmıştım ve çok silik çizgi çıkmıştı.
Insallah hamilesindir cnm .benimde cmt gunum olmazsam pzt yapcam test . .Canım bende geçen 4 gün kala akşam saatinde yapmıştım benim de negatifti
Yarın da bat günüm
Bende öğrendiğimde sok geçirmistim canım sonra alışıyorsn bendede aynısından oldugu için .. hsg benjmde temiz cikmistti. Yumurtalıkta mi rahîm de tüpler demi kist? Ve amh öğrendin miAblam benim herkes kendi derdin de. Bende uzun suredir cok takip edemedim sizi. Cikolata kisti cıktı ablam en son kontrolumde de baya kuculmus dedi. Rahim filminde de iki tüpte tikali cikti ikinci ilaci verip sol tüpü açtı. 4 ay icinde gebelik olur dedi. Eger olmazsa da Türkiyeye döndügün de tüp bebek dedi. Beklemedeyiz ablam anlayacagın
Olsun canım, şifa olsun da napalım. Zaten en yararlı şeylerin tadı hep kötü nedenseSağol kuzum.Ah ah sen mi ben mi?hiç ama hiç sevmem hatta eşim seni alıştırcam buna çok faydalı diyodu dinlemedim adamcağızı ama şimdi kendi ellerimle yapcam
Evet olabilir, sana haliyle extra hormonlar verildiği için dışarıdan belki etkilemeştir canım.Ben geçen mahvoldum ama kist aynıydı bu ay kesin buyudu hormonlardan
Maalesef değilim canım, bende test yaptım. Bugün benim de bat günüm, bekliyorum.Insallah hamilesindir cnm .benimde cmt gunum olmazsam pzt yapcam test . .
Kuzum benim de tesadüf Kasım'da doktoruma gittiğimde çikolata kisti çıktı.Ablam benim herkes kendi derdin de. Bende uzun suredir cok takip edemedim sizi. Cikolata kisti cıktı ablam en son kontrolumde de baya kuculmus dedi. Rahim filminde de iki tüpte tikali cikti ikinci ilaci verip sol tüpü açtı. 4 ay icinde gebelik olur dedi. Eger olmazsa da Türkiyeye döndügün de tüp bebek dedi. Beklemedeyiz ablam anlayacagın