Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa gercekten bilmiyorum hem cok mutluyum hem cok umitliyim insallah olcak bu sefer ablam benim yaa
Senin beybis ne durumda en son ne zamn gittin ablam kontrole
Bende cok umutluyum kuzum senin icin. Hesapta olmayan bir suru pruzleri kaldirdin bundan sonra daha avantajli olacagina inaniyorum.
Benim bebis insallah iyidir kuzum gecen sali gitmistim domtora bir aonraki randevum haftaya sali inşallah bebisimi ve kalp atışını duyarim o zaman bir oh cekicem.

Iyi geceler kizlar nasilsiniz. Benim gunduz internetim bitti gece int var gece kusu oldum yaa :). Bata 2gun kaldi. Bata 4 kala test yaotim negatif cikti :). Kasindim cunku pembis kahverengi lekelenmem vardi dedimki belkide yerlesmedir ( yav he he zaten hep oyle zugurt tesellisi ). Adet olmayi bekliyorum ins gunumde olurum .

Canım seni boş yere umutlandırmak istemem ama bazen bat günü bile çok silik çizgilerle karşılaşıyoruz. Öyle ki bunlar 4 gün önce test yapmış olsalar hiç bir şey çıkmaz. Sen adet olacak gibi hazırlıklı ol ama senin de dediğin gibi adet olana kadar hamile sayılırız dimi. Mesela ben bundan önceki hamileliğimde adetim 2 gün geçince yapmıştım ve çok silik çizgi çıkmıştı.

Günaydın hanımlaaaar
Ben az önce hastaneden eşim için randevu aldım, 3 gün perhize göre C.tesi günü oluyor.
Randevu saati de tam eşimin istediğine göre ayarlandı, çok heyecanlıyımsanki test bana yapılacak
Eşime detay vermedim nasıl yapacağı ile ilgili, yoksa kabul etmezdi wallah, zaten zar zor ikna ettim
İnşallah hastaneden dönmez
Bu arada yarın bat günüm ama hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum.
Önceden bat zamanına doğru size haber verirdim içim kıyır kıyır oluyor olacağımı anlardım şimdi bu ay adet olacağım gibi belirti de yok

Günaydın kuzum

Yani susayım susayım diyorum kuzum yanlış sinyal verip de umutlandırıp sonra üzülmene sebep olmayayım diyorum ama dayanamıcam canım. Yanlışsa sinyal en azından yakında doğru olacağına Allah'ın izniyle inanıyorum.

Ya sen 4 gün kala test yaptın ama ben nedense hiç güvenmiyorum o testte olsa bile çıkması düşük ihtimal geliyor bana anca erken döllenme olması lazım. Birde senin bu ay yaşadıkların açıkçası bana çok olumlu geliyor bilmiyorum ama hala hamile olabileceğin ihitimali var bende. Yine de Rabbimden senin için en hayırlı en sağlıklı zamanda olmasını diliyorum.

Yani az çok seni tanıdım aylardır sen biz umutlanırken bile yok ben kesin adet olcam belirtilerim başladı diyen bir insansın şimdi bunun tersini düşünmende umudumu arttırıyor açıkçası.

Günaydın canım

İyi yapmışsın detay vermeyerek zira aşırı ön yargılı gidiyorlar gerek yok yaşayarak görsün :)
Zaten kırmızıları bekleyince gelmiyo anacım.Misal ben İnşallah gebelik vardır yoksa da hemencik gelsin

A
Ayy hadi insallah ablam benim hayrlisiylaa

Çok güldüm canım yorumunaaaaa Doğru söylüyorsun siz hep hamile olabileceğim yönünde desteklerken ben hep net olarak derdim size, yok ben hamile değilim eminim adet olacağım diyorum
Belki de bu ay değişik olur kuzum sessiz sedasız geliverir, gelecekse de gelsin yaaa Cumartesi hastanedeyiz nasılsa
Yarın bat günüm kuzum beklemeye devam, gecikmeye düşmeyene kadar umut etmek istemiyorum.
Testin de hatalı olduğunu düşünmüyorum ama akşam saatinde yaptım, yaptığım akşamda 4 gün kalmıştı işte
Bakalım yarın ne olacak
Günaydın tatlım, evet hiç söylemedim zaten hastaneye ve doktora gitmekten genelde de nefret eder, hiç sevmez öyle ortamları kendisi, sırf bir kaç aydır söylendiğim için ikna oldu aslında, gerçi hala inanamıyorum
Gider gitmez hemen ödemeyi yapacağım ki geri kaçmasın
Evet kuzum yoğundum 2 gündür ama bugün biraz daha sakin olacağını düşünüyorum.

Bu arada sen işe başladın dimi
Canım ben sadece Cuma günü raporluydum, işteyim haftabaşından beri, işlerini toplarlamana da sevindim canım
Bize zaman ayırmak çok güzel ziraaa

Canım bende geçen 4 gün kala akşam saatinde yapmıştım benim de negatifti
Yarın da bat günüm

Evet canim 3 taneydi biri orta kalitede diye dondurna yapmamıslar bir iki ay rahim dinlenme ve kist baskılama olacak sonra transfer insallah
Hadi gözün aydın canım o zaman senin yumurtaların toplandı senden değil mi, opu mu deniyordu?
Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…