- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Bende cok umutluyum kuzum senin icin. Hesapta olmayan bir suru pruzleri kaldirdin bundan sonra daha avantajli olacagina inaniyorum.Yaa gercekten bilmiyorum hem cok mutluyum hem cok umitliyim insallah olcak bu sefer ablam benim yaa
Senin beybis ne durumda en son ne zamn gittin ablam kontrole
Iyi geceler kizlar nasilsiniz. Benim gunduz internetim bitti gece int var gece kusu oldum yaa :). Bata 2gun kaldi. Bata 4 kala test yaotim negatif cikti :). Kasindim cunku pembis kahverengi lekelenmem vardi dedimki belkide yerlesmedir ( yav he he zaten hep oylezugurt tesellisi ). Adet olmayi bekliyorum ins gunumde olurum .
Günaydın kuzum benimGünaydın kızçeler
Hepinize sağlıklı ve güzel bir gün diliyorum. Hepinizin en kısa sürede hayırlısıyla hamile haberlerini alırız inşallah.
Günaydın bebişim, naberGünaydın kızçeler
Hepinize sağlıklı ve güzel bir gün diliyorum. Hepinizin en kısa sürede hayırlısıyla hamile haberlerini alırız inşallah.
Günaydın hanımlaaaar
Ben az önce hastaneden eşim için randevu aldım, 3 gün perhize göre C.tesi günü oluyor.
Randevu saati de tam eşimin istediğine göre ayarlandı, çok heyecanlıyımsanki test bana yapılacak
Eşime detay vermedim nasıl yapacağı ile ilgili, yoksa kabul etmezdi wallah, zaten zar zor ikna ettim
İnşallah hastaneden dönmez
Bu arada yarın bat günüm ama hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum.
Önceden bat zamanına doğru size haber verirdim içim kıyır kıyır oluyor olacağımı anlardım şimdi bu ay adet olacağım gibi belirti de yok
Günaydın canımGünaydın hanımlaaaar
Ben az önce hastaneden eşim için randevu aldım, 3 gün perhize göre C.tesi günü oluyor.
Randevu saati de tam eşimin istediğine göre ayarlandı, çok heyecanlıyımsanki test bana yapılacak
Eşime detay vermedim nasıl yapacağı ile ilgili, yoksa kabul etmezdi wallah, zaten zar zor ikna ettim
İnşallah hastaneden dönmez
Bu arada yarın bat günüm ama hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum.
Önceden bat zamanına doğru size haber verirdim içim kıyır kıyır oluyor olacağımı anlardım şimdi bu ay adet olacağım gibi belirti de yok
Günaydın bebişim, naberDün yoğundun demi işyerinde, seni göremeyince anladım ben onu
Ayy hadi insallah ablam benim hayrlisiylaaBende cok umutluyum kuzum senin icin. Hesapta olmayan bir suru pruzleri kaldirdin bundan sonra daha avantajli olacagina inaniyorum.
Benim bebis insallah iyidir kuzum gecen sali gitmistim domtora bir aonraki randevum haftaya sali inşallah bebisimi ve kalp atışını duyarim o zaman bir oh cekicem.
Gunaydin ablammm insallaaahGünaydın kızçeler
A
Ayy hadi insallah ablam benim hayrlisiylaa
Canım günaydınn yani kaliteli yumurtaların mı bunlar.Kusura bakma nolur hiç bilgim yok.Kızlar gunnnnaaayyydddinn bugün size güzel haberler vereyim iki embriyo donduruldu
Çok güldüm canım yorumunaaaaaGünaydın kuzum
Yani susayım susayım diyorum kuzum yanlış sinyal verip de umutlandırıp sonra üzülmene sebep olmayayım diyorum ama dayanamıcam canım. Yanlışsa sinyal en azından yakında doğru olacağına Allah'ın izniyle inanıyorum.
Ya sen 4 gün kala test yaptın ama ben nedense hiç güvenmiyorum o testte olsa bile çıkması düşük ihtimal geliyor bana anca erken döllenme olması lazım. Birde senin bu ay yaşadıkların açıkçası bana çok olumlu geliyor bilmiyorum ama hala hamile olabileceğin ihitimali var bende. Yine de Rabbimden senin için en hayırlı en sağlıklı zamanda olmasını diliyorum.
Yani az çok seni tanıdım aylardır sen biz umutlanırken bile yok ben kesin adet olcam belirtilerim başladı diyen bir insansın şimdi bunun tersini düşünmende umudumu arttırıyor açıkçası.
Günaydın tatlım, evet hiç söylemedim zaten hastaneye ve doktora gitmekten genelde de nefret eder, hiç sevmez öyle ortamları kendisi, sırf bir kaç aydır söylendiğim için ikna oldu aslında, gerçi hala inanamıyorumGünaydın canım
İyi yapmışsın detay vermeyerek zira aşırı ön yargılı gidiyorlar gerek yok yaşayarak görsün :)
Zaten kırmızıları bekleyince gelmiyo anacım.Misal benİnşallah gebelik vardır yoksa da hemencik gelsin
Canım ben sadece Cuma günü raporluydum, işteyim haftabaşından beri, işlerini toplarlamana da sevindim canımEvet kuzum yoğundum 2 gündür ama bugün biraz daha sakin olacağını düşünüyorum.
Bu arada sen işe başladın dimi
Evet canim 3 taneydi biri orta kalitede diye dondurna yapmamıslar bir iki ay rahim dinlenme ve kist baskılama olacak sonra transfer insallahCanım günaydınn yani kaliteli yumurtaların mı bunlar.Kusura bakma nolur hiç bilgim yok.
Bundan sonraki süreç ne olacak peki?
Canım bende geçen 4 gün kala akşam saatinde yapmıştım benim de negatiftiIyi geceler kizlar nasilsiniz. Benim gunduz internetim bitti gece int var gece kusu oldum yaa :). Bata 2gun kaldi. Bata 4 kala test yaotim negatif cikti :). Kasindim cunku pembis kahverengi lekelenmem vardi dedimki belkide yerlesmedir ( yav he he zaten hep oylezugurt tesellisi ). Adet olmayi bekliyorum ins gunumde olurum .
Hadi gözün aydın canım o zaman senin yumurtaların toplandı senden değil mi, opu mu deniyordu?Evet canim 3 taneydi biri orta kalitede diye dondurna yapmamıslar bir iki ay rahim dinlenme ve kist baskılama olacak sonra transfer insallah
Rabbim rast getirsin canım.Sağlıklı evlat versin inşallahEvet canim 3 taneydi biri orta kalitede diye dondurna yapmamıslar bir iki ay rahim dinlenme ve kist baskılama olacak sonra transfer insallah