Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ay ayy sen nelere baslamissin böyle. Ben bu sefer hic bitki felan dusunmedim abla yaa

Lavantanın da sakinleştirici etkisi var, hatta ayaklarının altına yağı ile masaj bile yapabilirsin, gevşetiyormuş bayağı bende denemedim hiç ama nette okumuştum, aklımda kalanlar bunlar.
Hava soğuksa evet canım çıkılmaz, zaten bi de üşütürsün mazallah Sen en iyisi adeti unut, düşünmemeye çalış

Ay ay ayy sen nelere baslamissin böyle. Ben bu sefer hic bitki felan dusunmedim abla yaa
Kuzum busefer de adetin sökülmesi için çabalıyorum :) Malum adet olunca 3 ay ilaç kullanacagım için en azından bu süreci bitki karışımıyla atlatayım dedim umarım şifalı olur.
Sen nasılsın minnoşum

Gelirse başım gözüm üstüne gelmezse kendi bilir diye düşüneyim en iyisi

Ay okurken bile huzur verdi lavanta yağı

Evet canım maalesef, ovulasyon testlerimin hepsi bitti; umarım dediğin gibi de bir daha almama lüzum olmaz.
Ben dediğim gibi zaten canım eğer bu ay da hamile olmazsam en çok bu ay sevineceğim çünkü ilaç kullandığım için istekli değilim, bir de aksi gibi ovulasyon döneminden sonra grip olasım tuttu işte
Amin canım benim inşallah bende çok heyecanlıyım inan ki, adet olmayı hiç bu kadar istememiştim şu 5 aydır, doktor durumlarımı bende merak ediyorum. Umarım hevesim kursağımda kalmaz, amin canım benim.
Allah senden razı olsun bitanem benim, çok sağol desteğin için, mutlaka haberdar ederim sizi, merak etmeyin
Evet canım dinlenmeye çalış en azından hafta sonu daha geç uyanırsın hafta içine göre bu bile kar senin için
Havalar böyle kapalı oldu mu bende de bir miskinlik oluyor ki sorma hiç bişey yapasım gelmiyor walla
Bende bazen böyle olunca sallıyorum ev işlerini, napiim

Oh ohhh hepsi bildiğim kadarıyla kadınlar için yararlı otlar canım, sana da iyi gelir inşallah
Midene de dikkat et
Yaaa evet kuzum, senin olayın böyleydi biliyorum anlatmıştın, senin solda benim de sağ tarafta işte
İnşallah senin için de hayırlısı olan tez vakitte nasip olsun bir an önce kuzum; ben canı gönülden inanıyorum doğal yollardan hamile kalabileceğine, yaşın henüz çok genç bu da senin için çok büyük bir avantaj
Allah hepimize tez vakitte, hayırlı zamanda nasibimizi bize nasip etsin canım benim

Kuzum benim Allah senden de razı olsun o güzel kalbine göre sıra sıra versin bütün güzellikleri.
Aslında seni çok iyi anlıyorum bir tarafın hastalığından ve ilaç kullanmandan dolayı bu ay bebiş istemezken bir yanında delicesine itiyor bebişi. Ben senin için hatta hepiniz için Rabbimden herzaman en sağlıklısını en hayırlısı diliyorum.. İnşallah da Rabbim sizlere bu şekilde en güzelini verir. Ama işte umut etmeyi seviyoruz ya olsa hani hiç fena olmaz diyoruz bi yandan merak etme kuzum mucizen gelmiş yerleşmişse sana Rabbim onu korur az önce bir topikte gördüm gebelikte a-b katagorisinde ilaçların kullanımlarında bir zararı olmadığı yazıyordu sonra linki de buldum

https://neu.edu.tr/wp-content/uploads/2015/11/Hamilelikte-İlaç-Kullanımı-Ahmet-Özer-Şehirli.pdf

Senin kullandığın ilaçlarda a veya b ise hiç korkma. Hamilelikte bazen yaşanan enfeksiyonlarda zaten ilaç kullanmak zorunda kalabiliyoruz. Ama yok bebişimiz gelmediyse de Rabbim biliyoruz ki sana en doğru en uygun zamanda yollayacağının ferahlığı içindeyiz. Kist içinde ferah tut içini ben inanıyorum onda da sen kesin bir yol katettin Allah'ın izniyle.

Yalnız benim anlamadığım tek şey var sen 3 ay soğan kürü yaptın bu kür kış hastalılarına da birebir kür olduğu söyleniyor bunu yapan grip olmazmış sen nasılda bu derece bir gribe yakalandın ki acaba etrafında ağır grip atlatan birileri mi oldu kuzum.

kuzum birde bu link var
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/09/gebelikte-ila-kullanimi.html

Yaa iyi yapmissin ablam. Olmadin mi hala ?
Cok sukur ablam bende daha iyiyim adetin bitmesini bekliyorum dort gozle

Amin ablam benim amin. Insallah gelcek yaa ben burdaki herkesten cok umitliyim. Hepimizi cok cok guzel gunler bekliyor

Çok zor bu hsg benim de çok agriku geçmişti

Yaa iyi yapmissin ablam. Olmadin mi hala ?
Cok sukur ablam bende daha iyiyim adetin bitmesini bekliyorum dort gozle
Hahahah 4 gözle bekliyorsun hıım, sonra gelsin minnoş bebiş
Amin ablam benim amin. Insallah gelcek yaa ben burdaki herkesten cok umitliyim. Hepimizi cok cok guzel gunler bekliyor
Amin canım benim inşallah
Bende çok içtenlikle dediklerine inanıyorum, Allah her kulunun imdadına koşar yeter ki sabretmeyi bilelim, hepimizin hayırlı olan bir vakti var tatlım
Canım benim Amin cümlemize de en son bize nasip olsun inşallah, dediğin gibi kuzum her can Allah'a emanet aslında.
Ne kadar endişe etsem de aslında elimden birşey gelmez, olacağı varsa her türlü olur. Nasibi varsa zaten devam eder.
Linklere baktım canım ama benim hangi kategoriye giriyor ki, amoklavin 1000 mg kullandım işte belki duymuşsundur bu antibiyotiği?
Evet canım maalesef, başkalarından bulaştı bana, kayınvalidemlere şu okulların tatil olduğu dönemde görümcem eşi ve çocuklarıyla kalmaya geldiler 2 hafta; hepsi aile boyu hastaydı, onlardan bulaştı bana maalesef.
Ki ben en son çocukluğumda herhalde ateşlenmişimdir, annem bile hatırlamaz.. ama bu grip o kadar ağır geçti ki anlatamam; sürekli ateşim oldu bir kaç gün, zor atlattım Bu halimize çok şükür
Soğan kürü bile beni mikroplardan kurtaramadı

kızlar ben hala regl olmadım, bugün olacak gibi hissetmiyorum, benim bu ay ovulasyon testlerim 24'ün de pik yapmıştı ve taa 26'sı akşamında testim siliklemişti..
bu ay ovulasyonum 2 gün sürdü, sanırım bu ay rötarlı adet olacağım, 2 gün kadar haliyle
şimdi ben +14 koyup hesaplamak için 24' e mi ekleyeceğim yani pik olan güne mi yoksa 2. çizginin silikleştiği gün olan 26'nın üstüne mi 14 eklemem lazım?

Canım ben hep koyu iki çizgiyi gördüğüm günün üstüne 14 ekliyorum ama bazen de tutmuyor.Doğru olan nedir bilmiyorum ama

Canım ben hep koyu iki çizgiyi gördüğüm günün üstüne 14 ekliyorum ama bazen de tutmuyor.Doğru olan nedir bilmiyorum ama
Kuzum 25'in den itibaren +14 yaparsam bugün gecikmede oluyorum ki, uff kafam karıştı yeminlen

Kuzum 25'in den itibaren +14 yaparsam bugün gecikmede oluyorum ki, uff kafam karıştı yeminlen
Mesela adet takvimleri var ya onlarda doğurganlığın yüksek olduğu zamana bak üstüne 14 ekleyince regl zamanını veriyor.Ha o tarihi çatladığı yani pikten sonraki gün sayıyolarsa onu bilmiyorum.Kız benim de kafam karıştı bilen biri yardım etsin

Telefondaki uygulamadaki takvime göre kontrol ettiğimde evet bugün olarak veriyor; o zaman 24:00'e kadar beklemeye devam canım
Ama benden sümük gibi akıntı geliyor yaw kırmızılar nerde kaldınız huuu
O değil de canım eğer gecikmeli gelirse yarın ki doktor ve hastane iptal olur ikimizin de, tam da eşimi ikna etmişken üstelik

Bak işte bekleyince gelmiyor ya çok enteresan bir durum hakikaten.Bu bilinçaltı bize nasıl oyun oynuyor.
Eşin ikna oldu artık emin ol istediğin zaman gelir.Sen buna odaklanma şimdi.Ne yaparsak yapalım kırmızılar keyfi isteyince gelecek napalım

Ayy evet yaaaa, şansa bak
eğer hamile değilsem bu akşam adetimin gelmesini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…