- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Çok güldüm canım yorumunaaaaaDoğru söylüyorsun siz hep hamile olabileceğim yönünde desteklerken ben hep net olarak derdim size, yok ben hamile değilim eminim adet olacağım diyorum
Belki de bu ay değişik olur kuzum sessiz sedasız geliverir, gelecekse de gelsin yaaa Cumartesi hastanedeyiz nasılsa
Yarın bat günüm kuzum beklemeye devam, gecikmeye düşmeyene kadar umut etmek istemiyorum.
Testin de hatalı olduğunu düşünmüyorum ama akşam saatinde yaptım, yaptığım akşamda 4 gün kalmıştı işte
Bakalım yarın ne olacak
Günaydın tatlım, evet hiç söylemedim zaten hastaneye ve doktora gitmekten genelde de nefret eder, hiç sevmez öyle ortamları kendisi, sırf bir kaç aydır söylendiğim için ikna oldu aslında, gerçi hala inanamıyorum
Gider gitmez hemen ödemeyi yapacağım ki geri kaçmasın
Canım ben sadece Cuma günü raporluydum, işteyim haftabaşından beri, işlerini toplarlamana da sevindim canım
Bize zaman ayırmak çok güzel ziraaa
Evet canim 3 taneydi biri orta kalitede diye dondurna yapmamıslar bir iki ay rahim dinlenme ve kist baskılama olacak sonra transfer insallah
Hayırlısı artık kuzum, biz bu ay gayet verimli ilerledikKimbilir kuzum belki ablası gibi oda sessizce hiç beklenmedik bir anda geliverir.
Canım diğer arkadaşımıza da söylediği gibi bazen bat günü yapılan testler bile çok silik çıkarken 4 gün öncesi çıkmaması çok normal. Benim öncekinde 2 gün geçmişti 3.gün yaptım çok çok silikti. Bat günü yapsam bile mümkün değil çıkmazdı. Neyse sabırla bekleyelim bakalım bat günü gelmezse o zaman tekrarlarsın testi.
Olmazsa zaten eşinde bu ay gereken testleri vercek en azından kafan rahatlamış olacak. Herşeyin hayırlısı olsun kuzum
Evet canjm çok sancıli oldu oluşan sonra hala dinleniyorum iki ay süre verdi rahim dinlensin diye iple çekiyorumHadi gözün aydın canım o zaman senin yumurtaların toplandı senden değil mi, opu mu deniyordu?
Hakkında hayırlısı olsun
Aminnn canım inşallahRabbim rast getirsin canım.Sağlıklı evlat versin inşallah
Ay canım benjm Allah razı olsun inşallah.. snein nasıl gidiyor kendi sıkıntım dan sizi unuttum kusura bakmayınHadi hayırlısı olsun canım inşallah bundan sonraki süreçte başarılı olur sağlıklı bir gebelik nasip olurda kavuşursun evladına.
İyi istirahatler canım, bende bir değişiklik yok şimdilik, yarın bat günüm. Olursam eğer 2. günü de hastaneye gideceğim kontrolüm vardı, şu çikolata kistlerim için.Evet canjm çok sancıli oldu oluşan sonra hala dinleniyorum iki ay süre verdi rahim dinlensin diye iple çekiyorumsizde durumlar nasil
Canım benim yumurta oluşumu var ama progesteron hormonum düşük ve çatlamıyor.Dolayısıyla folikül kist oluyor bu ayda öyle oldu.Adetim 3gün geçti gebelik yok eminim çünkü progesteron testi yaptı hoca 0,46 çıktı .adet olsam ilaca başlıycam 3 ay kullanıcam ama olamadım henüzAminnn canım inşallahsenin sikintin neydi bben bir haftadır Kendi stresimden soramadım ilgilenemedim
İnşallah Güzel haberler le gelirsin insan korkarak gidiyorİyi istirahatler canım, bende bir değişiklik yok şimdilik, yarın bat günüm. Olursam eğer 2. günü de hastaneye gideceğim kontrolüm vardı, şu çikolata kistlerim için.
İnşallah bakalım, çok merak ediyorum bende durumları, eşimde geliyor bu sefer.İnşallah Güzel haberler le gelirsin insan korkarak gidiyor
Ben de bu progesteron dan ne cektim benimde çatlama oluyor herşey nornal amaa ma bebek igelnelrinde bile bastiramadik tedavide tersi çıkması gerekiyor yani düşük olmasi için uğraştım olmadı ömrumu yedi bu hormon.. umarim seninde yükselir havuç suyu iç incir kuru yap çatlamaya etkisi varCanım benim yumurta oluşumu var ama progesteron hormonum düşük ve çatlamıyor.Dolayısıyla folikül kist oluyor bu ayda öyle oldu.Adetim 3gün geçti gebelik yok eminim çünkü progesteron testi yaptı hoca 0,46 çıktı .adet olsam ilaca başlıycam 3 ay kullanıcam ama olamadım henüz
Çok çok aminAminnnn kuzum inşallah. Rabbim her zaman içinde bulunduğumuzu durumu en güzel şekilde sağlıcakla sonuçlandırsın. Hepimiz muradımıza erelim inşallah.
Benim doktrum eşleri getirun sizin ne çektiğinizi anlasın yüz vermeyin demsitiİnşallah bakalım, çok merak ediyorum bende durumları, eşimde geliyor bu sefer.
Canım seni de takil edemedjm nasıl oldun kist ne kisti çıktıÇok çok amin
Sorma benimde başım dertte.Havuç suyu yapıcam ama regl olamadım ki ah bi olsam hem kür hem ilaç hepsine sıra gelecek ama yok anacım kırmızılar terk etti beniBen de bu progesteron dan ne cektim benimde çatlama oluyor herşey nornal amaa ma bebek igelnelrinde bile bastiramadik tedavide tersi çıkması gerekiyor yani düşük olmasi için uğraştım olmadı ömrumu yedi bu hormon.. umarim seninde yükselir havuç suyu iç incir kuru yap çatlamaya etkisi var
kesinlikle canım, görsün bakalım beni muayenedeBenim doktrum eşleri getirun sizin ne çektiğinizi anlasın yüz vermeyin demsiti
Benmde bu iki ay cikolaçi kisti takibi yapilacak baskılanacak sana da oyle yapabilir
Ay hamiş misin kiiii , benim öyle geliyor heppp :)kızlar bişi sormam lazım, wc'de bugünden beri sürekli şeffaf akıntım var ama hani böyle uzayan cinsten yapışkan yapışkan, kokusuz, şeffaf renkte
oysaki yarın bat, ne alaka şimdi uzayan akıntıbildiğiniz yumurtlama akıntısı bu ayoll
Nassıl yaniiAy hamiş misin kiiii , benim öyle geliyor heppp :)
hahahahahaha ya hahaha tarifine koptumNassıl yaniiovulasyon dönemindeki akıntı gibi işte, hatta az önce çiş için gittiğimde iki parmağımın arasına alıp kontrol ettim, bildiğin uzuyor sümüksü, yapışkan ve parlak görünümlü
Kuzum ben test yaptım negatifti
Hahahah amma tarif ettim yaaaw