Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar kontrole gittim sıkıntı yok çok şükür sadece beta hgc 35 de düşmeye başlamış birkaç güne sıfırlanır sanırım
Düşük yapan arkadaşlar patoloji sonucu nuz ne çoktı ay sonu çıkıcakbenimde çok merak ediyorum
Canım merhaba;
iyi olmana çok sevindim.Rabbim en doğru zamanda sağlıklı evlat versin.Sana ve hepimize:dua:

Ne demek kuzum benim:cool:
Evet canım o günlerde ilişki olacak yani aslında siz adet biter bitmez hemen ertesi gün değerlendirmelere başlayabilirsiniz gün aşırı, sonra aşağı yukarı ne zaman yumurtlayacağını tahmin edersin zaten o günlere doğru da her gün olacak örn; pikten önce, pik olduğu gün ve sonraki gün yani tamamen silikleşene kadar bu süreçte 3 gün kadar arka arkaya olmalıHoppa
Canimsin ablam cok sagol :KK200::KK200:

Ayyy ben senin içten içe tarifsiz mutluluğunu yerim. Canım çok güzel bir başlangıç yapacaksın hayırlısıyla bu ay onun mutluluğu içinde inşallah Rabbim bu mutluluğunu bebiş haberiyle de taçlandırır kuzum. :dua::KK200:

İyiyiz çok şükür kuzum seni sormalı canımın içi eşine de kavuştun hadi bu kavuşmanın meyvesini bekliyoruz heyecanla ve duayla :KK200::dua:
Yaa gercekten bilmiyorum hem cok mutluyum hem cok umitliyim insallah olcak bu sefer ablam benim yaa:KK200:
Senin beybis ne durumda en son ne zamn gittin ablam kontrole

İyiyim kuzum.Yeni ay ,yeni umutlar,kırımızıları beklemece geçiyor günler işte :)
sen nasılsın balım:KK200:
Umudumuz hic tükenmicek ablam. Her ay ayni hatta daha fazla umutla beklicez.:KK200: Kırmızılar yine bekletiyor seni. Test felan yaptin mi peki abla ?
Ben nasil olayim bugun basladim bende yine yemek yapmalara aclıktan ölmüşler geldigimden beridr soruyorlardi ne zman baslicak bilge yemek yapmaya diye bugun basladim ben de :halay:

Kızlar merhabalar kontrole gittim sıkıntı yok çok şükür sadece beta hgc 35 de düşmeye başlamış birkaç güne sıfırlanır sanırım
Düşük yapan arkadaşlar patoloji sonucu nuz ne çoktı ay sonu çıkıcakbenimde çok merak ediyorum
Kuzum benim cok gecmis olsun rabbim birdaha boyle bir acı yaşatmasın. Hepberaber birbirimize destek olmaya devam biz hep senin yanindayiz. :KK200::KK200:

Umudumuz hic tükenmicek ablam. Her ay ayni hatta daha fazla umutla beklicez.:KK200: Kırmızılar yine bekletiyor seni. Test felan yaptin mi peki abla ?
Ben nasil olayim bugun basladim bende yine yemek yapmalara aclıktan ölmüşler geldigimden beridr soruyorlardi ne zman baslicak bilge yemek yapmaya diye bugun basladim ben de :halay:
Kuzum adetin 21.günü doktora gitmiştim progesteron testi yaptı 0,46 çıktı yani yumurtam çatlamamış dolayısıyla gebelik imkansız.Ama garip bişey olmuştu bak yeni yeni aklıma geliyor.Adete 2-3 gün kala kasıklarımda ağrı ve sarı akıntım oldu.Hatta dedim ki doktor test yapmasa kendimi gebe sanıcam nerdeyse. Ovulasyon testi yaptım bir kere ikinci çizgi çok silikti.Allah Allah dedim bazen bu testte gebelikte de oluyormuş çift çizgi .Ben de gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Ohh ellerine sağlık doyur karınlarını güzelce:KK9:

kızlar merhaba bu soğan kürü tam olarak ne zaman uygulanıyo anlamadım ben adet bittikten 1 gün sonra başladım uygulamaya 13 gün kullandım bıraktım ama hala adet olmadım adetim tam 19 gün geçti yanlış mı uyguladım acaba bilemiyorum hamilelik falanda yok soğan kürü yalnızca banamı yaramadı acaba çok üzgünüm :110:

Kuzum adetin 21.günü doktora gitmiştim progesteron testi yaptı 0,46 çıktı yani yumurtam çatlamamış dolayısıyla gebelik imkansız.Ama garip bişey olmuştu bak yeni yeni aklıma geliyor.Adete 2-3 gün kala kasıklarımda ağrı ve sarı akıntım oldu.Hatta dedim ki doktor test yapmasa kendimi gebe sanıcam nerdeyse. Ovulasyon testi yaptım bir kere ikinci çizgi çok silikti.Allah Allah dedim bazen bu testte gebelikte de oluyormuş çift çizgi .Ben de gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Ohh ellerine sağlık doyur karınlarını güzelce:KK9:
Biraz daha bekleyelim bakalim ablam rabbimden ümit kesilmez. En yakin zamnda guzel haberler olcak insallah senden de :KK200:
Daha yorgunlugumu atamadan basladim bakalim. Iyi oluyor ya benim icinde kafa dagitiyorum:halay:

Biraz daha bekleyelim bakalim ablam rabbimden ümit kesilmez. En yakin zamnda guzel haberler olcak insallah senden de :KK200:
Daha yorgunlugumu atamadan basladim bakalim. Iyi oluyor ya benim icinde kafa dagitiyorum:halay:
Amin kuzum inşallah hepimizden iyi haberler gelsin:dua:
Bir şeylerle meşgul olmak çok güzel oluyor canım gerçekten.

Canım benim ya :)
Şuan tam 5 haftadayım cuma günü 5+2 oluyor. Cuma görünür mü acaba girsek? Ne dersin kıdemli anniş ?randevumuzu cuma aldık
Belirtiler de şuan hiçbirşey yok göğüs ağrısı dışında bi de gece uyuyamıyorum bi üşüyorum bi terliyorum 1 haftadır böyle eşim uyurken sarılsın istemiyorum bana dokunsun , kanepe de yakın otursa filan geri otur diyorum sanki herşey beni bunaltıyor neden bilmiyorum..

oyyy kuzum belirtilere bak :KK70:

Canım 5+2 de kalp atışlarını vajinal ultrason ile duyabilirsiniz belki ama duymama ihtimalinde var o yüzden olumsuz çıkarsa sakın üzülme çünkü çok erken daha canım. Sen sakin sakin git randevuna duyamazsan 1 hafta sonrasında kesin duyarsın kuzum Allah'ın izniyle.

Çok teşekkür ederim canım çokk güzel anlatmışsın. Çalışıyorum iş yerinde sabah taze yapmam mümkün değil ona canım sıkıldı birazcık :KK43:

Adetim bugün yarın bitiyor benim de çok iyi denk geldi. Sabahları taze yapamazsam sorun olur mu acaba çünkü yol falan derken soğur zaten. Bir de ne kadar zaman kullanacağız ara falan veriliyor mu? Canım bir de ovü testi kullanmaya başlayacağım bu ay ikisi bir arada olur değil mi?

Canım bende çalışıyordum sende 15 gün sabret canım kalktığın saatten 20 dk önce falan kalk yapıyorsun bi şekilde ben zorlanmadan yaptım. Taze olması şart canım ona göre ayarlamaya çalış günde 2 sefer. Kür ovu testi kullanmana engel değil canım. Kürü 15 güne tamamla aynı anda ovü testide yaparsın

Evet canım eminim olmadığıma aa öyle mi bilmiyordum bakıyım bi maydanoza.kendisi hiç sevmediğim bir bitkimizdir ama kür bizim işimiz onu da yaparım :KK70::KK70:

Hahaha :) aynen bi bak internetten gerçi cennetkokulumm cennetkokulumm da bilir bence bitkilerin faydalarını iyi biliyor :)

Bilmez mi bir kere daha benim olmuştu sağolsun yardımcı olmuştu cennetkokulumm cennetkokulumm :KK200:Adaçayı iyi geliyormuş da benim bünye biraz ters herkese iyi olan ben de etki etmiyo sorun o:KK70:

Canlarım maydonozu bilmiyorum ama adaçayı papatya çayı civan perçemi bunlar adeti söktürüyor hatta regli sıkıntılarını da hafifletiyor.

Aynen bebeğim yeter ki sağlıklı olsunlar da anneleri herşeye katlanır :KK200:

Ben kustuğum günlerde çok rahatlıyorum, öğürtün gelince biraz kendini zorla bakalım azcık ta olsa çıkarsan rahatlarsın canım.

Baş ağrısı dediğin gibi susuzluktan olabilir, bak grissini ye birkaç tane, o hemen susatıyor zaten, hemen üstüne de koca bir bardak su iç, ben şu içmem gereken ama midem bulandığı zamanlarda hep bu tarz bişey yiyip üzerine içiyorum .

Bana çok uzun sğrecekmiş gibi gelmişti ama geçiyor kuzucum çok şükür, sen de inşallah göz açıp kapayana kadar atlatırsın bu ilk 3 aylık dönemi :dua:

Aynen kuzum bende çubuk kraker grissin bunları yiyerek anca biraz su içiyorum kendimi susatmam lazım değilse zor. :KK70:

Geçiyor kuzum hemde bıçak gibi kesiliyor tabi bazıları 9 ay yaşıyor ama onlar bence mideleri hassas olanlar.

Canım bende çalışıyordum sende 15 gün sabret canım kalktığın saatten 20 dk önce falan kalk yapıyorsun bi şekilde ben zorlanmadan yaptım. Taze olması şart canım ona göre ayarlamaya çalış günde 2 sefer. Kür ovu testi kullanmana engel değil canım. Kürü 15 güne tamamla aynı anda ovü testide yaparsın
Yapacağım kuzum, hadi inşallah belki şifamız bundadır. Forumda hep görüyordum ama nasıl bir şey olduğunu bilmediğimden cesaret edemiyordum. İnşallah rabbim hepimizin gönlündekini verir

Yapacağım kuzum, hadi inşallah belki şifamız bundadır. Forumda hep görüyordum ama nasıl bir şey olduğunu bilmediğimden cesaret edemiyordum. İnşallah rabbim hepimizin gönlündekini verir
Hic pisman olmazsin canim cok faydali bir kur çünkü. Afiyet sifa olsun sana da insallah besmeleyle basla sifa Rabbimden bilinmez nerden geleceği

Merhaba kuzum durumunun iyi olmasina cok sevindim değerinde kisa surede duser. Kuzum benim bos gebelik oldugu icin patoloji sonucunda sadece keseyle ilgili seyler cikmisti

X