Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy benim cancazim ne guzel anlatmissin. Cok tsk ederim ablam. Pik oldugu gunde iliski olcak dimi ?

Hoş geldin canım. İlk sayfada linkte kürün tarifi var orda ki gibi uygulamanı tavsiye ederim. Gününe gelince linkte adetten sonra 3-7 gün arasında başlanır diyor. Ama bende Saraçoğlunun videoların adet bitiminden 2 gün sonra diye duymuştum ben öyle yaptım. Adetten sonra çok gecikmeden başlarsan daha iyi olur. En azından yumurtlama döneminde kürü yapmış olur ve bitirmiş olursun. Bu şekilde daha faydalı olur diye düşünüyorum. Bir de bazen ilk ayda fayda görmezsen üzülme 2. ayda kür etkisini bana göre daha iyi göstermeye başlıyor. Ben günde iki kez yemeklerden 10-15 dk önce aç karnına sabah akşam kullandım kürü. Her seferinde taze yap ve ılıktan daha sıcak olacak şekilde soğutmadan iç. Tadı ne iyi ne kötü içilemeyecek bir tatta değil. Bitki çayları gibi düşün. Belli bir süre sonra alışıyorsun zaten. Yumurtlamaya etkisi mutlaka var. Yumurtlama akıntısını gayet arttırıyor ve bu akıntı aslında döllenme için çok önemli bir yeri var spermleri sağlıklı bir şekilde iletmesi vs. Onun dışında bir çok faydası olan bir kür. Kist miyom iltihap vs içinde birebir. İltihap varsa bu kürle birlikte yoğun bir şekilde iltihaplı akıntı görebilirsin buda olumlu bir durum iltihap sökülüyor demek.

Tebrik ederim canım istikrarlı bir şekilde devam et küre emin ol mutlaka faydalarını göreceksin. Ne güzel severekte içiyorsun. İnşallah sana da şifa olur

Hep orda olcak insallah annesi saglikli bir yegenimiz olcak insallah
Insallah ablam yaa cok mutlu hissediyirum kendimi icten ice tarifsiz

Günaydın canım;
iyiyim çok şükür kırmızıları bekliyorum dört gözle hala gelmedi gelse ilacıma başlıycam.
Siz nasılsınız annecik
Belki gelmez belli mi olur :) artık herşeye inanırım ben :)
İyiim kuzum işte cuna günü kalp atışı duymaya gideceğiz dua edin de ikisini de duyalım :)

Günaydın canım

Ben dünden beri biraz yoğunum giremedim pek. Sen nasılsın taze anniş nasıl gidiyor bebişlerimiz iyi mi?
:) ama sen girmeyince boş kalıyor buralar :) bende iyiyim kalp atışlarını bekliyorum acaba ikisi birden duyulacak mı diye :) bakalım bizi beler bekliyor
Sen basılsın belirtilerin arttı mı?

Oyy benim cancazim ne guzel anlatmissin. Cok tsk ederim ablam. Pik oldugu gunde iliski olcak dimi ?
Ne demek kuzum benim
Evet canım o günlerde ilişki olacak yani aslında siz adet biter bitmez hemen ertesi gün değerlendirmelere başlayabilirsiniz gün aşırı, sonra aşağı yukarı ne zaman yumurtlayacağını tahmin edersin zaten o günlere doğru da her gün olacak örn; pikten önce, pik olduğu gün ve sonraki gün yani tamamen silikleşene kadar bu süreçte 3 gün kadar arka arkaya olmalı

Hep orda olcak insallah annesi saglikli bir yegenimiz olcak insallah
Insallah ablam yaa cok mutlu hissediyirum kendimi icten ice tarifsiz

Ayyy ben senin içten içe tarifsiz mutluluğunu yerim. Canım çok güzel bir başlangıç yapacaksın hayırlısıyla bu ay onun mutluluğu içinde inşallah Rabbim bu mutluluğunu bebiş haberiyle de taçlandırır kuzum.

İyiyiz çok şükür kuzum seni sormalı canımın içi eşine de kavuştun hadi bu kavuşmanın meyvesini bekliyoruz heyecanla ve duayla

:) ama sen girmeyince boş kalıyor buralar :) bende iyiyim kalp atışlarını bekliyorum acaba ikisi birden duyulacak mı diye :) bakalım bizi beler bekliyor
Sen basılsın belirtilerin arttı mı?

Oyyy kuzum benim tatlı annişim. Bende giremeyince sizi özlüyorum aklımda burda kalıyor.
Heyecanını her zaman mutluluklar takip etsin kuzum. Allah'ın izniyle ikisinin de kalp atışını duyacaksın kuzum.
Doktor ne zaman gel dedi kalp atışları için.

Benim belirtiler aynı kuzum göğüsler mide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı uyku ve halsizlik şimdilik sadece bunlar var. Sen ne durumdasın senin de belirtiler başlamadıysa 6.haftayla başlar herhalde canım genellikle öyle oluyor.

Belki gelmez belli mi olur :) artık herşeye inanırım ben :)
İyiim kuzum işte cuna günü kalp atışı duymaya gideceğiz dua edin de ikisini de duyalım :)
Gebelik olmadığından emin olduğumuz için gelse iyi olur kuzum ilacıma başlarım hayırlısıyla
Hahaha hakıkaten ya meğersem herkes yanılmış,test bile ama ben hamileymişim
Hayırlısıyla annesi ikisi de heyecanla senin onları duymanı bekliyorlardır

Canım benim ya :)
Şuan tam 5 haftadayım cuma günü 5+2 oluyor. Cuma görünür mü acaba girsek? Ne dersin kıdemli anniş ?randevumuzu cuma aldık
Belirtiler de şuan hiçbirşey yok göğüs ağrısı dışında bi de gece uyuyamıyorum bi üşüyorum bi terliyorum 1 haftadır böyle eşim uyurken sarılsın istemiyorum bana dokunsun , kanepe de yakın otursa filan geri otur diyorum sanki herşey beni bunaltıyor neden bilmiyorum..

Şu hayatta herşey olabilir kuzu ben ikiz kaldıysam herşey olabilir öyle bakıyorum olaya aerık psikolojim algım böyle oldu :)
Şaka bi yana umarım gelir eğer çok eminsen gebe olmadığına maydonoz söktürüyor diyolar

Çok teşekkür ederim canım çokk güzel anlatmışsın. Çalışıyorum iş yerinde sabah taze yapmam mümkün değil ona canım sıkıldı birazcık

Adetim bugün yarın bitiyor benim de çok iyi denk geldi. Sabahları taze yapamazsam sorun olur mu acaba çünkü yol falan derken soğur zaten. Bir de ne kadar zaman kullanacağız ara falan veriliyor mu? Canım bir de ovü testi kullanmaya başlayacağım bu ay ikisi bir arada olur değil mi?

Evet canım eminim olmadığıma aa öyle mi bilmiyordum bakıyım bi maydanoza.kendisi hiç sevmediğim bir bitkimizdir ama kür bizim işimiz onu da yaparım

Kızlar merhabalar kontrole gittim sıkıntı yok çok şükür sadece beta hgc 35 de düşmeye başlamış birkaç güne sıfırlanır sanırım
Düşük yapan arkadaşlar patoloji sonucu nuz ne çoktı ay sonu çıkıcakbenimde çok merak ediyorum

Aynen bebeğim yeter ki sağlıklı olsunlar da anneleri herşeye katlanır

Ben kustuğum günlerde çok rahatlıyorum, öğürtün gelince biraz kendini zorla bakalım azcık ta olsa çıkarsan rahatlarsın canım.

Baş ağrısı dediğin gibi susuzluktan olabilir, bak grissini ye birkaç tane, o hemen susatıyor zaten, hemen üstüne de koca bir bardak su iç, ben şu içmem gereken ama midem bulandığı zamanlarda hep bu tarz bişey yiyip üzerine içiyorum .

Bana çok uzun sğrecekmiş gibi gelmişti ama geçiyor kuzucum çok şükür, sen de inşallah göz açıp kapayana kadar atlatırsın bu ilk 3 aylık dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…