Oyy benim cancazim ne guzel anlatmissin. Cok tsk ederim ablam. Pik oldugu gunde iliski olcak dimi ?Kuzum ovulasyon testlerini yapmadan önce en az 3 saat kadar sıvı almayı bırakıyorsun, öğleden önce 11:30 gibi yaparsan daha iyi olur, çift çizgileri görmeye başladıktan sonra piki kaçırmamak için de aynı gün 8 saat ara olması şartıyla günde iki kez yapıyorsun, pikten sonra silikleşme ve 2. T çizgisi kaybolana kadar da takipte kalmalısın
Testlerin üzerine yaptığın saati ve tarihi de not etmelisin, bu kadarcık
Kızlar selam,
Damdan düşer gibi atladım konuya kusura bakmayın
Bende soğan kürü yapmak istiyorum. Forumda çok güzel yorumlar ve sonuçlar gördüm. Denemekten ne çıkar belki nasibimiz burdadırKızlar bu konuda hiçbir bilgim yok ille de adetin 2.günü mü yapılması gerekiyor? Siz günde kaç kez yapıyorsunuz, hangi zamanlarda kullanıyorsunuz? Ağızda çok kötü bir koku oluyor mu mesela? Yumurtlamaya etkisi nedir gibi sizi bunaltacak sorularım var :)
Bu arada Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah
Arkadaşlar bugün soğan kürümün 6.günü. İşe gitmeden kalkıp kaynatıyorum. Bu sefer kararlıyım. :) Tamamlayacağım bu kürü inşallah. Farklı bir belirtim yok. Ama başından beri tadını seviyorum. :) soğanı hep çok sevmişimdir.
Şimdilik bir değişiklik yok.
Hep orda olcak insallah annesi saglikli bir yegenimiz olcak insallahEvet bitanem zaten her lavaboya koştuğumda bir oh çekiyorum, "ohhh be çok şükür orda ve sağlıklı " diyorum, kusmaya bulantıya sevinir durumdayımSenin de yeni bat tarihini ekledim kuzum inşallah uğurlu gelsin ve hamiş ol
Teşekkür ederim canım Allah sana da nasip etsin.. soğan bir taşla iki kuş yaptı :)AYYYYYYYY Tebrik ederimmmm :) hadi bakalım Allahım ya sen ne büyüksün :)
çok çoooooooook sevindim :)
Belki gelmez belli mi olur :) artık herşeye inanırım ben :)Günaydın canım;
iyiyim çok şükür kırmızıları bekliyorum dört gözle hala gelmedigelse ilacıma başlıycam.
Siz nasılsınız annecik
:) ama sen girmeyince boş kalıyor buralar :) bende iyiyim kalp atışlarını bekliyorum acaba ikisi birden duyulacak mı diye :) bakalım bizi beler bekliyorGünaydın canım
Ben dünden beri biraz yoğunum giremedim pek. Sen nasılsın taze anniş nasıl gidiyor bebişlerimiz iyi mi?
Ne demek kuzum benimOyy benim cancazim ne guzel anlatmissin. Cok tsk ederim ablam. Pik oldugu gunde iliski olcak dimi ?
Hep orda olcak insallah annesi saglikli bir yegenimiz olcak insallah
Insallah ablam yaa cok mutlu hissediyirum kendimi icten ice tarifsiz
:) ama sen girmeyince boş kalıyor buralar :) bende iyiyim kalp atışlarını bekliyorum acaba ikisi birden duyulacak mı diye :) bakalım bizi beler bekliyor
Sen basılsın belirtilerin arttı mı?
İyiyim kuzum.Yeni ay ,yeni umutlar,kırımızıları beklemece geçiyor günler işte :)
Gebelik olmadığından emin olduğumuz için gelse iyi olur kuzum ilacıma başlarım hayırlısıylaBelki gelmez belli mi olur :) artık herşeye inanırım ben :)
İyiim kuzum işte cuna günü kalp atışı duymaya gideceğiz dua edin de ikisini de duyalım :)
Oyyy kuzum benim tatlı annişim. Bende giremeyince sizi özlüyorum aklımda burda kalıyor.
Heyecanını her zaman mutluluklar takip etsin kuzum. Allah'ın izniyle ikisinin de kalp atışını duyacaksın kuzum.
Doktor ne zaman gel dedi kalp atışları için.
Benim belirtiler aynı kuzum göğüsler mide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı uyku ve halsizlik şimdilik sadece bunlar var. Sen ne durumdasın senin de belirtiler başlamadıysa 6.haftayla başlar herhalde canım genellikle öyle oluyor.
Şu hayatta herşey olabilir kuzu ben ikiz kaldıysam herşey olabilir öyle bakıyorum olaya aerık psikolojim algım böyle oldu :)Gebelik olmadığından emin olduğumuz için gelse iyi olur kuzum ilacıma başlarım hayırlısıyla
Hahaha hakıkaten ya meğersem herkes yanılmış,test bile ama ben hamileymişim
Hayırlısıyla annesi ikisi de heyecanla senin onları duymanı bekliyorlardır
Çok teşekkür ederim canım çokk güzel anlatmışsın. Çalışıyorum iş yerinde sabah taze yapmam mümkün değil ona canım sıkıldı birazcıkHoş geldin canım. İlk sayfada linkte kürün tarifi var orda ki gibi uygulamanı tavsiye ederim. Gününe gelince linkte adetten sonra 3-7 gün arasında başlanır diyor. Ama bende Saraçoğlunun videoların adet bitiminden 2 gün sonra diye duymuştum ben öyle yaptım. Adetten sonra çok gecikmeden başlarsan daha iyi olur. En azından yumurtlama döneminde kürü yapmış olur ve bitirmiş olursun. Bu şekilde daha faydalı olur diye düşünüyorum. Bir de bazen ilk ayda fayda görmezsen üzülme 2. ayda kür etkisini bana göre daha iyi göstermeye başlıyor. Ben günde iki kez yemeklerden 10-15 dk önce aç karnına sabah akşam kullandım kürü. Her seferinde taze yap ve ılıktan daha sıcak olacak şekilde soğutmadan iç. Tadı ne iyi ne kötü içilemeyecek bir tatta değil. Bitki çayları gibi düşün. Belli bir süre sonra alışıyorsun zaten. Yumurtlamaya etkisi mutlaka var. Yumurtlama akıntısını gayet arttırıyor ve bu akıntı aslında döllenme için çok önemli bir yeri var spermleri sağlıklı bir şekilde iletmesi vs. Onun dışında bir çok faydası olan bir kür. Kist miyom iltihap vs içinde birebir. İltihap varsa bu kürle birlikte yoğun bir şekilde iltihaplı akıntı görebilirsin buda olumlu bir durum iltihap sökülüyor demek.
Evet canım eminim olmadığıma aa öyle mi bilmiyordum bakıyım bi maydanoza.kendisi hiç sevmediğim bir bitkimizdir ama kür bizim işimiz onu da yaparımŞu hayatta herşey olabilir kuzu ben ikiz kaldıysam herşey olabilir öyle bakıyorum olaya aerık psikolojim algım böyle oldu :)
Şaka bi yana umarım gelir eğer çok eminsen gebe olmadığına maydonoz söktürüyor diyolar
Hahaha :) aynen bi bak internetten gerçiEvet canım eminim olmadığıma aa öyle mi bilmiyordum bakıyım bi maydanoza.kendisi hiç sevmediğim bir bitkimizdir ama kür bizim işimiz onu da yaparım
Aynen bebeğim yeter ki sağlıklı olsunlar da anneleri herşeye katlanırDoktorun doğru söylemiş kuzum zaten ilk 3 ayda genel olarak iştah olmaz anne iyi beslenemez. Ama neyseki annenin depoları bu süreci geçirmeye yeterlidir. Bende zorlamıyorum canım ne zamandır yumurta yemedim deneyeyim dedim ama işte benim sabah bulantıları fena yapıyor. Çok değişken oldum bu hamilelikte bir anım bir anıma tutmuyor bi tatlı istiyor bi tuzlu bi ekşi bi acı o anda midem neyi kabul ederse ona yöneliyorum bende. Ama tiksinme konusuna gelince malesef severek bile yediğim şeylerden tiksinmiştim oğlumda ben. Bunda ne olacak bilmiyorum.
Maşallah kuzumsenin 3 ayı atlatmana az kaldı yakında rahat ve güzel günler seni bekliyor. Fazlasıyla hakkettin zaten çünkü sürekli kustun biliyorum. Bu da kolay bişey değil. Ben de bazen kussam rahatlar mıyım diyorum ama sadece bulantı var bende. Ahh birde baş ağrısı işte onun da biraz nedeni su içemiyorum bulantıdan. Bebişlerimiz iyi olsunlar da biz razıyız onlardan gelenlere dimi kuzum