- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Ayy kuzum benim dua etmez miyim , hem size hem kendime, hem tüm isteyenlere ediyorum, dua en güzel en huzur veren şey,
Dün randevumda doktoruma da anlattım, geçen sefer bulantılarım aniden kesilmişti ve meğer kalbi durmuş, o yüzden bi riki saat bile bulantım olmasa korkuyorum dedim. Canım doktorum dedi ki, ay resmen hayranım adama ya
Özlem bak sana birşey diyeyim mi, eğer birşey olacağı varsa ne ben engelleyebilirim ne sen dedi. O yüzden bizim amacımız kötü şeyler düşünmeden, hamileliği yaşayabildiğimiz en güzel en mutlu şekilde yaşamak çünkü bizim için ilk öncelik anne dedi. Şuanda da aniden bulantıların kesilebilir, bu illa kötü birşey olduğu anlamına gelmiyor dedi.
İçim nasıl rahatladı bu sözlerle, hem işinde bu kadar profesyonel olup hem de bir nebze de kaderci olması çok holuma gitti. Gerçten dedim ya kendi kendime, doğru söylüyor.. En güzeli güzel şeyler düşünüp içimizi ferak tutmak.
Aynı şey hamile kalmak için de geçerli aslında, gerçekten inanmak lazım..
Kuzum doktorun o kadar doğru söylemiş ki ne güzel seni de rahatlatmış.
Bu hamilelik serüveni baştan sona belirsizlikler ile dolu bazen stresli bazen neşeli ama mutlulukla her anını dolu dolu yaşayacağın bir süreç olmalı. Kesinlikle pozitif olman en güzeli bunu Rabbim hepimize her anının dolu dolu tadını çıkartarak yaşamayı nasip etsin. Aksini hiç bir zaman düşünmeyelim. Olursa dr.da dediği gibi buna hiç birimiz engel olamayız ama o varsayım üzerine de en güzel anlarımız endişeyle geçirmek kendimize ve bebeklerimize yaptığımız en büyük haksızlık olacak. Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali korkularımız hortluyor bazen. Biz onları bastırarak umudumuzu mutluluğumuzu arttıralım kuzum.