- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
Bugün pko lı olduğumu öğrendim. Yinede olurmu kiOlmaz olmaz canım sen zaten rahim filmini de çektirmişsin, kürünü de yap için rahat olsun tez zamanda kavuşursun bebişine, rahim filmi kilit nokta bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün pko lı olduğumu öğrendim. Yinede olurmu kiOlmaz olmaz canım sen zaten rahim filmini de çektirmişsin, kürünü de yap için rahat olsun tez zamanda kavuşursun bebişine, rahim filmi kilit nokta bence
Bugün pko lı olduğumu öğrendim. Yinede olurmu ki
canım düşüğün nedeni neydi,bende 2 düşük yaptım (( ve neden bulanamıyor,halbuki o kadar hazırdım ki hele ki ikinci de
Rahmimde polip var âdetlerim düzensiz. Yumurtalar tam gelişip catlayamiyo. Prolaktin ve tsh yuksekpko lu olupta yinede gebe kalan o kadar çok insan var ki olur mu olur. Senin şikayetlerin neydi canım
Rahmimde polip var âdetlerim düzensiz. Yumurtalar tam gelişip catlayamiyo. Prolaktin ve tsh yuksek
Başlıcam inşallah ikisinede bakalım hayırlısıylaAnladım canım sen bu soğan kürünü yapsan hatta etkisini artırmak için sonrasında da testere dişli aslan pençesi kürünü yapsan şikayetlerine şifa bulacağına inanıyorum. Bunları yaparak senin benzer durumlarını yaşayan ve düzelen o kadar kadın var ki. Besmeleni çek ve şifa Allah'tan diyerek başla kürlerine ve düzenli yapmaya çalış. İnşallah sana da şifa olacaktır.
bakıldı canım,eşimle bana kromozom analizi yapıldı ilk düşükten sonra bişey çıkmadı,benimde ilki patolojiye gitti bişey çıkmadı,doktor ilk gebeliklerde olur,unutacaksın bunu dedi,kolay sanki unutmak teste bile gerek yok dediler,ben durmadım tabiki yaptırdım kendim,ama maalesef ikincide de sonuç aynı oldu,kalp atışı olmadı ve kürtaj...Canım benim patolojiye göndermişti doktorum, turner sendromu çıkmıştı yani 45 kromozomluydu. Bu tamamen tesadüfen döllenme aşamasında olan bir düşük sebebiymiş, bu yüzden alınabilcek bir önlem yok dedi. Diğer gebelikte riskim ne kadar dersen, diğer tüm kadınlarda ne kadarsa sende de o kadar demişti, çok şükür ki dediği gibi de oldu bu sefer sağlıklı ilerliyoruz. Darısı senin başına inşallah. Peki pıhtılaşmaya falan bakıldı mı sende?
Allah razı olsun canım,sende hamilesin sanırım,sende sağlıcakla kolaylıkla al kucağına,bana hepsi bakıldı canım bişey çıkmadı,doktorların bazısı deneyerek sağlıklı bebeği bulabileceğimi söylüyor,kimisi de yaşın 36 tüp bebeğe geç,genetik incelemeli tüp bebek yaptır diyor,onunda düşmeyeceğinin garantisi yok tabi ki,Canım Rabbim tekrarını yaşatmasın. Hayırlı sağlıklı bir gebelikle evladını kucağına aldırsın inşallah. badenzi dediği gibi pıhtılaşmaya bakıldı mı benim bir yakınımda da oluyordu sürekli düşük yapıyordu sonra öğrendiler ki pıhtılaşmadanmış.
Allah razı olsun canım,sende hamilesin sanırım,sende sağlıcakla kolaylıkla al kucağına,bana hepsi bakıldı canım bişey çıkmadı,doktorların bazısı deneyerek sağlıklı bebeği bulabileceğimi söylüyor,kimisi de yaşın 36 tüp bebeğe geç,genetik incelemeli tüp bebek yaptır diyor,onunda düşmeyeceğinin garantisi yok tabi ki,
arada ortada kaldım,çırpınıp duruyorum(bu günümüzü aratmasın Rabbim tabi ki)
aminnn canım ,dualarında beni de unutmaAllah senden de razı olsun canım güzel dileklerin için. Rabbim sana da tez zamanda sağlıklı bir hamilelik kucağına almayı nasip etsin canım. Rabbim çırpınışlarını hayırlı müjdeli sevinçle ödüllendirsin inşallah canım
İnşallah canım hepiniz dualarımdasınız Rabbim canı gönülden isteyen uğraşan çabalayan bu kullarının yüzünü güldürsün hepinizi muradına erdirsin inşallah.aminnn canım ,dualarında beni de unutma
İnşallah canım hepiniz dualarımdasınız Rabbim canı gönülden isteyen uğraşan çabalayan bu kullarının yüzünü güldürsün hepinizi muradına erdirsin inşallah.
Zaten soğan kürü pko için özellikle öneriliyor canım,Bugün pko lı olduğumu öğrendim. Yinede olurmu ki
Amin canım Allahım sana da şifa versin,evladına kavuşmayı en tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin; ama önce inan ve umudun hep olsun.Allah mucizeler sunuyor bizlere,ne zaman ne geleceği belli olmaz.bakıldı canım,eşimle bana kromozom analizi yapıldı ilk düşükten sonra bişey çıkmadı,benimde ilki patolojiye gitti bişey çıkmadı,doktor ilk gebeliklerde olur,unutacaksın bunu dedi,kolay sanki unutmak teste bile gerek yok dediler,ben durmadım tabiki yaptırdım kendim,ama maalesef ikincide de sonuç aynı oldu,kalp atışı olmadı ve kürtaj...
şimdi ise %50 de neden bulunamıyor tekrarlayan düşüklerde dedi doktor,Gözle görülür bir sorun yok ama yine de rahim filmi çektir dedi,bebeği bu sefer hem patolojiye hem de genetiğe yolladık,bende deli dana gibi testlere saldırıyorum daha ne yapabilirim diye,soğan kürüne başladım dün,kürtaj kanamam bitince,inşAllah tekrar sağlıkla hamile kalırım hemencik ,Allah tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin,senle birlikte tüm hamilelere de bu süreci sorunsuz geçirip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım
öyle tabiki canım,Allahtan umut kesilmez,nasip ne ise o olacak,Allahım neye OL derse o olacak,Amin canım Allahım sana da şifa versin,evladına kavuşmayı en tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin; ama önce inan ve umudun hep olsun.Allah mucizeler sunuyor bizlere,ne zaman ne geleceği belli olmaz.
O zaman soğan kürü sana çok çok iyi gelecek çünkü tam senin şikayetlerin için canımRahmimde polip var âdetlerim düzensiz. Yumurtalar tam gelişip catlayamiyo. Prolaktin ve tsh yuksek
Kuzum zaten aslında normalde 3 düşükten önce araştırmaya girilmiyor demişti benim doktorum ama özelde olduğu için göndermişti patolojiye. Zaten bir defa yaşamak bile yetiyor insana. Rahimde tıkanıklık ya da yapışıklık varsa bu durumlarda da bebek gelişmiyormuş ama sende sorun çıkmadı sanırım rahim filminde.bakıldı canım,eşimle bana kromozom analizi yapıldı ilk düşükten sonra bişey çıkmadı,benimde ilki patolojiye gitti bişey çıkmadı,doktor ilk gebeliklerde olur,unutacaksın bunu dedi,kolay sanki unutmak teste bile gerek yok dediler,ben durmadım tabiki yaptırdım kendim,ama maalesef ikincide de sonuç aynı oldu,kalp atışı olmadı ve kürtaj...
şimdi ise %50 de neden bulunamıyor tekrarlayan düşüklerde dedi doktor,Gözle görülür bir sorun yok ama yine de rahim filmi çektir dedi,bebeği bu sefer hem patolojiye hem de genetiğe yolladık,bende deli dana gibi testlere saldırıyorum daha ne yapabilirim diye,soğan kürüne başladım dün,kürtaj kanamam bitince,inşAllah tekrar sağlıkla hamile kalırım hemencik ,Allah tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin,senle birlikte tüm hamilelere de bu süreci sorunsuz geçirip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım
Peki hiç başka doktorlarla görüştün mü canım? Bence tek doktorla sınırlı kalma, bazı doktorlar gerçekten baştan savma iş yapıyorlar, bazıları ise hakikaten işin ehli oluyor ve ilk bakması gereken yerin neresi olduğunu çok iyi biliyor.Allah razı olsun canım,sende hamilesin sanırım,sende sağlıcakla kolaylıkla al kucağına,bana hepsi bakıldı canım bişey çıkmadı,doktorların bazısı deneyerek sağlıklı bebeği bulabileceğimi söylüyor,kimisi de yaşın 36 tüp bebeğe geç,genetik incelemeli tüp bebek yaptır diyor,onunda düşmeyeceğinin garantisi yok tabi ki,
arada ortada kaldım,çırpınıp duruyorum(bu günümüzü aratmasın Rabbim tabi ki)
Kuzum zaten aslında normalde 3 düşükten önce araştırmaya girilmiyor demişti benim doktorum ama özelde olduğu için göndermişti patolojiye. Zaten bir defa yaşamak bile yetiyor insana. Rahimde tıkanıklık ya da yapışıklık varsa bu durumlarda da bebek gelişmiyormuş ama sende sorun çıkmadı sanırım rahim filminde.
Peki ikinci bebiş için patoloji sonucun geldi mi canım ?
Soğan kürüyle birçok şikayetinden kurtulacaksın buna inan gerçekten, inşallah Rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
ben geçen gebelikte 3 ayrı doktora gittim,2 tanesi prof biri de doçentti,şimdikinde de yine bir prof 2 doçent toplam 3 doktora gittim,yapılan testlerde bişey çıkmadığından sadece bundan sonrası için fikir veriyorlar,biri tüp bebek dene dedi(tüp bebekçiydi bu arada kendisi)diğer iki doktor,onunda garantisi yok,sağlıklı olacağının tutacağının yaşayacağının dediler,sadece son gittiğim prof aynı zamanda kürtajımı yapan doktor,rahimde gözle görülür bir şey yok ama yinede gözümüzden kaçan ufak bir sıkıntı vardır rahim filmi çektir dedi,sorun bulunur en azından çözmeye çalışırız,ne derlerse yapıyorum kuzum anlayacağın,Peki hiç başka doktorlarla görüştün mü canım? Bence tek doktorla sınırlı kalma, bazı doktorlar gerçekten baştan savma iş yapıyorlar, bazıları ise hakikaten işin ehli oluyor ve ilk bakması gereken yerin neresi olduğunu çok iyi biliyor.