Sen de duyacaksın kuzum yakında hayırlısıyla
Yeni bebiş, yeni şehir çok güzel olacak herşey :) Bu seneniz baya aksiyonlu ve heyecanlı geçecek :) Çok güzel telaşlar, Allah içinize sindirsin hepsini
Dün ben kontrole gittim, yaa varya inanamadım, geçen seferkinde bu raddeye gelememiştik.
Benim bebiş tam bir topaç
Minicik ama herşeyi var ya
Allah'ım ne büyüksün
İlk gördüğümde ellerini ayaklarını oynatıyordu, resmen büyülendim orda :)
Yine herşeyi kameraya aldık, evde annemlere izlettik inanamadılar :)
Doktorumdan daha memnun olamazdım ,binlerce şükürler olsun
gerçekten harika geçiyor, inşallah hepinizinki böyle olur, iyi doktorlarla karşılaşırsınız
Şimdi biraz isim derdine düştük :) annem içten içe aslında erkek olursa rahmetli babamın adını koymamı istiyor biliyorum ama ben de yeni bir isim koymak istiyorum, aynı isimleri duymaktan sıkılıyorum,mesela kızım olsa Asya koyacaktım ama o kadar çok bu ismi koyan oldu ki ve eşimin akrabaları da koydu kızlarının adını, o yüzden ondan da sıkıldım mesela. Bu yüzden aslında itiraf etmek gerekirse içten içe biraz kız olsa daha iyi olur diyorum :) Çünkü canımıniçi annemi hiç ama hiç kırmak istemiyorum ama kendi istediğim de olsun istiyorum falan filan karışık duygular :)
Siz olsanız nasıl hallederdiniz kırmadan, dün akşam biraz fazla üstüne gittim sanırım sonra da pişman oldum
Bir sonraki randevum 25 Şubatta, o zaman %90 söylerim cinsiyetini dedi sevgili doktorum :) Heyecanla bekliyorum