Ayy olsun annesi o ağrılar o kasık batmaları mutluluk veriyor insana :) Minnoşun yerini sağlamlaştırmaya çalışıyorEvet kuzum çok şükür demiştim ya bu sefer olduysa erken oldu döllenme ilişkiye göre hesaplarsam en geç ayın 4 ünde döllenme olmuş olmalı. Eee kuzumun da hakkını yiyemem hissettirdi bana kendini testten önce bile. O baş dönmeleri kasık batmaları bıçak saplanmaları boşa değilmiş kuzum. Ahh birde iki gündür kasıkla bacağımın birleşim yerinde bir ağrı girdi durmaksızın devam ediyor bugünde biraz daha fazla devam ediyor kuzum ağrı diz kapağına kadar yayıldı. Hayırlısı bakalım aman sağlıklı olsunlar da bunlara katlanıcaz.
Bence de tek kür yeterli olur canım 15 günlük kesintisiz, mis gibiTek kür yeterli olur bence kist yokmuş canım çünkü.Şifa olsun inşallah.
Benim isimlerim az çok belli bitanem :) sizden fikir alacağım hayırlısıyla cinsiyet belli olunca, dur bi senin bebişin heyecanını bir sindirelim, isim konusuna tekrar döneceğiz :) yazıcam o zaman hepsini
Amiiin ben fazla tez canlıyım hayırlısıyla ah bi çift çizgi görsem hemen kana koşarım.Ama senin düşüncen daha mantıklı ikisi bir arada olur.Çok başarılıyız kızlarAyyy sağol kuzum hepiniz hissettiğiniz gerçekten de temiz kalpli can yoldaşlarım.Rabbim inşallah tez zamanda hayırlsıyla sağlıcakla sizlere de nasip etsin.
Kuzum 5.haftalık olsun öyle kan vereyim diyorum haftaya cuma verebilirim. Gidince en azından keseyi göreyim değer 1500 üzerindeyken görünüyor. Hayırlısı bakalım Allah'ım hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallah bu sefer.
Ayy olsun annesi o ağrılar o kasık batmaları mutluluk veriyor insana :) Minnoşun yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor
Evet belirtilerin aslında çok belirgindi bebişim, boşa da çıkmadılar çok şükür ki :)Peki söyle bakalım son adet tarihin ne :) Minnoşunun doğum tarihini hesaplayalım :)
Amiiin ben fazla tez canlıyım hayırlısıyla ah bi çift çizgi görsem hemen kana koşarım.Ama senin düşüncen daha mantıklı ikisi bir arada olur.Çok başarılıyız kızlarher ay birimiz kesin gebe kalıyor bu topikte oh çok şükür
Azmin zaferi yavrucum :)Amiiin ben fazla tez canlıyım hayırlısıyla ah bi çift çizgi görsem hemen kana koşarım.Ama senin düşüncen daha mantıklı ikisi bir arada olur.Çok başarılıyız kızlarher ay birimiz kesin gebe kalıyor bu topikte oh çok şükür
Amin canım inşallahÇok şükür kuzum nazar değmesin topiğimizesıra sıra oluyoruz Allah'ın izniyle. Arkadan hiç arayı açmadan bekliyoruz canım. Sizlerden de bu haberleri çok yakın zamanda alıcaz inşallah.
Doktorum bana demişti ki, yumurtlama tarihini bilemeyeceğimiz için sata göre hesaplıyoruz demişti kuzumAynen canım sağlamlaştırsın kuzum yerini inşallah. Biz anneler katlanırız onlardan gelene.
Canım benim sat 23 aralık. Adet dönüm 25 gün. Zaten 11.gün ilişki olmuştu akıntının en yoğun olduğu ve kasık ağrısının olduğu akşam 3 ocaktı döllenmede en fazla olsa olsa 4 ocaktır. yani 12 gün. Artık kaç haftalık olduğunu sata göre mi hesaplanır yoksa yumurtlama erken olduğu için geriye mi alınır bilmiyorum canım. Bakalım muayeneye gidince haftası günü tutacakmı
Ben o kadar azimli değilim canımAzmin zaferi yavrucum :)
Olacak olacak canım Allah'ın izniyle bak çok şükür emeklerimiz karşılıksız kalmıyorBen o kadar azimli değilim canımHele bi olsun gerisi kolay
Ben o kadar azimli değilim canımHele bi olsun gerisi kolay
Doktorum bana demişti ki, yumurtlama tarihini bilemeyeceğimiz için sata göre hesaplıyoruz demişti kuzum
https://gebelik.hesaplama.net/
Bak ben bu linkten hesaplamıştım, doktorumdaki uygulama da aynı tarihi verdi:)
Bizim 23 Ağustos gösteriyor kuzum nasipse :) Benlik bir tarih o da :) hep baharda ya da yazın doğurmak istemiştim :)29 eylül tahmini doğum tarihi kuzum. Sizin ne zamandı.
Ben de şimdi baktım kuzum benim telefondaki programda gebelik şansını 16-22 ocak arası, yumurtlama tarihini de 21 ocak veriyor.Bu linkte ki 16-26 ocak veriyor ama yumurtlama tarihini o da 21 ocak veriyor.Yani 4 gün daha eklemiş aman ha çalışmaya devam sakın bırakma diyor sanırımDoktorum bana demişti ki, yumurtlama tarihini bilemeyeceğimiz için sata göre hesaplıyoruz demişti kuzum
https://gebelik.hesaplama.net/
Bak ben bu linkten hesaplamıştım, doktorumdaki uygulama da aynı tarihi verdi:)
Eylül ismi bana çok elit gelir :) Severim yani bebişim ama daha ne isimler türetiriz tabii ki :)Ayy kuzum benim ya bakmışta sağol bitanem ellerine sağlık. Evet eylül isminin çok bi anlamı yok ama çok severim eylül adını kulağıma ve söylemesi çok hoş geliyor.