Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy olsun annesi o ağrılar o kasık batmaları mutluluk veriyor insana :) Minnoşun yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor
Evet belirtilerin aslında çok belirgindi bebişim, boşa da çıkmadılar çok şükür ki :) Peki söyle bakalım son adet tarihin ne :) Minnoşunun doğum tarihini hesaplayalım :)

Benim isimlerim az çok belli bitanem :) sizden fikir alacağım hayırlısıyla cinsiyet belli olunca, dur bi senin bebişin heyecanını bir sindirelim, isim konusuna tekrar döneceğiz :) yazıcam o zaman hepsini

Tamam kuzum ben aklıma geldikçe yazıcam burdan isim fikirlerini.

Amiiin ben fazla tez canlıyım hayırlısıyla ah bi çift çizgi görsem hemen kana koşarım.Ama senin düşüncen daha mantıklı ikisi bir arada olur.Çok başarılıyız kızlar her ay birimiz kesin gebe kalıyor bu topikte oh çok şükür

Aynen canım sağlamlaştırsın kuzum yerini inşallah. Biz anneler katlanırız onlardan gelene.
Canım benim sat 23 aralık. Adet dönüm 25 gün. Zaten 11.gün ilişki olmuştu akıntının en yoğun olduğu ve kasık ağrısının olduğu akşam 3 ocaktı döllenmede en fazla olsa olsa 4 ocaktır. yani 12 gün. Artık kaç haftalık olduğunu sata göre mi hesaplanır yoksa yumurtlama erken olduğu için geriye mi alınır bilmiyorum canım. Bakalım muayeneye gidince haftası günü tutacakmı

Çok şükür kuzum nazar değmesin topiğimize sıra sıra oluyoruz Allah'ın izniyle. Arkadan hiç arayı açmadan bekliyoruz canım. Sizlerden de bu haberleri çok yakın zamanda alıcaz inşallah.

junes kuzum sen nerelerdesin yokluğunu fark ediyorum kuzum işlerin yoğun toplantıların çoktu. Sen beni bu ay bat yoldaşlığında bıraktın ama inşallah önümüzdeki ay hemen arkamdan bekliyorum canım.

Doktorum bana demişti ki, yumurtlama tarihini bilemeyeceğimiz için sata göre hesaplıyoruz demişti kuzum

https://gebelik.hesaplama.net/

Bak ben bu linkten hesaplamıştım, doktorumdaki uygulama da aynı tarihi verdi:)

Ben o kadar azimli değilim canım Hele bi olsun gerisi kolay

Kendine hiç haksızlık etme kuzum çok da azimlisin. Sen değilmiydin ben istediğim şeylere kolay ulaşmadım ama hep en güzeli oldu diye. Bazı yollar zordur meşakkatlidir ama sonu güzeldir. Sende asla vazgeçmeyen çabalayan insanlardansın. Bu çabalarının karşılığını da en güzel şekilde alan nadir insanlardansın.

Doktorum bana demişti ki, yumurtlama tarihini bilemeyeceğimiz için sata göre hesaplıyoruz demişti kuzum

https://gebelik.hesaplama.net/

Bak ben bu linkten hesaplamıştım, doktorumdaki uygulama da aynı tarihi verdi:)
Ben de şimdi baktım kuzum benim telefondaki programda gebelik şansını 16-22 ocak arası, yumurtlama tarihini de 21 ocak veriyor.Bu linkte ki 16-26 ocak veriyor ama yumurtlama tarihini o da 21 ocak veriyor.Yani 4 gün daha eklemiş aman ha çalışmaya devam sakın bırakma diyor sanırım

Ayy kuzum benim ya bakmışta sağol bitanem ellerine sağlık. Evet eylül isminin çok bi anlamı yok ama çok severim eylül adını kulağıma ve söylemesi çok hoş geliyor.
Eylül ismi bana çok elit gelir :) Severim yani bebişim ama daha ne isimler türetiriz tabii ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…