- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Aynen öyle canım Rabb'im goruyor ama zamanı var ama çok guzelhaberdi bugun aldigimiz sırajunes te sanirim
Eee canım sen şimdi eşine söylemeyecek misin? Mutluluğunu nasıl saklayacaksın kiii
Aminn bebişim hadi bakalım şimdi sıra kontrol ve süprizde hayırlısıylaAyyy ne güzel demek senin nişan günün. Gerçekten dediğin gibi havanın en güzel olduğu zamanlar. Ben zaten ne yaz insanıyım ne kış. İlk bahar sonbahar bana daha güzel geliyor. Hayırlısı canım ya dediğin gibi sağlıklı olsunlarda Rabbim kucağımıza almayı ve sağlıcakla büyütme nasip etsin yeter ki
Hem de gerçekten insanı o kadar rahatlatan birşey ki, bana hep bebek soranlara da derdim zaten, Allah ne zaman nasip ederse o zaman, hayırlı zamanda nasip olsun diyeAmin canım inşallah Rabbim isteyen ve hakkıyla anne babalık yapacak olan herkese nasip etsin.
Tevekkül etmek gerçekten çok önemli canım ben son 2 aydır bunu hayatıma iyice yansıtmaya çalışıyorum önceleri bu konuda eksiklerim ve yanlışlarımın olduğunu düşünüyorum. Tam tevekkül etmemişim. Bir kitapla hayatımı bu yönde değiştirmeye başladım ve bana büyük faydası olduğuna inanıyorum bu yönde tam teslimiyet tam tevekkül etmenin.
Uff çok zor bir durum ama sen mantıklısın doğru zamanı bilirsin canım benimAhhh kuzum bir bilsem nasıl tutucam bunu içimde. Hayır birde olmadı bu sefer diye adet oldum demem lazım anlamıyor nasılsa diye haftaya belli olacak dedim biraz daha zaman kazanayım diye. Ama zor olcak saklamak.
Seni güncelledim yavru :) Darısı diğer gebiş adaylarımızın başınaCanım sıralamamız bu şekildejunes kuzum adet oldu onun yeni tarihini topiğe girince yazar kendisi. Bu hafta yoğunluktan giremiyor. Senle kartensi var ama sende sanırım bize yeni bat bildircen tüp bebek tedavisinden dolayı dimi
ISTANBULLUGELINN --> Hamile
badenzi --> Hamile
cennetkokulumm --> Bat 16 Ocak
junes --> Bat 16 Ocak
@kartanesi64 --> Bat 22 Ocak
@Adanagelini --> Bat 22 Ocak
@Azra50 --> Bat 3 Şubat
begonya_ --> Bat 4 Şubat
BilgeUfuk --> Bat 6 Şubat
Hem de gerçekten insanı o kadar rahatlatan birşey ki, bana hep bebek soranlara da derdim zaten, Allah ne zaman nasip ederse o zaman, hayırlı zamanda nasip olsun diye
kesinlikle canım, bende çok memnunum bu sanal arkadaşlığımızdan; hepinizi seviyorumSorma kuzum ya hepimiz farklı şehirlerde. Hatta ülke dışına bile çıkıyoruzBilgeUfuk ile
Ama neyse kisayesinde mesafelerin bir önemi kalmıyor dediğin gibi karşılıklı gülümseyerek okuyoruz mesajları. Bazen birlikte üzülüyoruz, bazense birlikte mutlu oluyoruz. burda hepimiz aynı pencereden bakabiliyoruz çok şükür. Birlikte olmak gerçekten çok güzel
Uff çok zor bir durum ama sen mantıklısın doğru zamanı bilirsin canım benim
Seni güncelledim yavru :) Darısı diğer gebiş adaylarımızın başına
kesinlikle canım, bende çok memnunum bu sanal arkadaşlığımızdan; hepinizi seviyorum
AyyyyyyyyyyyyEki Görüntüle 2226034 Eki Görüntüle 2226035
Hepinize günaydın kızlar
Ben sabah testi yaptım ve çok şükür çift çizgi çıktı. Benim belirtiler boşa çıkmadı şükürler olsun.
Allah'ım sizlere en doğru zamanda hayırlısıyla sağlıcakla bu sevinci yaşatsın. Kalbimde dualarımda her zaman sizlerle. Hepinizin kucağını dolu dolu görmek nasip olur inşallah.
Tatlım sorma bahsettim ya hani Pazartesi günü, Salı ve Çarşamba tüm gün süren cinsten toplantılarım oldu, haftaya Pazartesi yine var böyle dolu dolu toplantılarjunes kuzum sen nerelerdesin yokluğunu fark ediyorum kuzum işlerin yoğun toplantıların çoktu. Sen beni bu ay bat yoldaşlığında bıraktın ama inşallah önümüzdeki ay hemen arkamdan bekliyorum canım.
İnşallah güzel annişimmmSırajunes ta hadi bakalım :) Bekliyoruz
Ayyyyyyyyyyyy
Kuzumun kuzusu mu geliyor şimdi
Çok ama çok sevindim canım, kendim hamileymişim gibi hissettim, Allah tamamına erdirsin; sağlık ve sıhhat dolu su gibi geçen hamilelik nasip etsin canım.
Bak ben bu ay günümden erken adet oldum bence, zaten en başından beri dedim ya ben bu aydan cidden hiç bişey anlamamıştım, tuhaf bir ay geçti yumurtlama için, benim açımdan;ne zaman yumurtladığımı bile anlayamadım, bi de üstüne hiç iyi değerlendiremedik cidden, hamile olmayacağımı biliyordum zaten
Bu ay hamile olmamam çok çok iyi oldu öte yandan gördüğünüz gibi Allah nasip etmiyor hayırlı değilse bir şekilde..
Allah bi yerden aldı ama iş anlamında bana çok güzel başka bişey nasip etti, o nedenle bu ay hiç üzülmedim.
Artık Allah ne zaman nasip kısmet ederse canım benim
Kuzum yaaa sen hep sırayı bana atıp duruyorsunAynen öyle canım Rabb'im goruyor ama zamanı var ama çok guzelhaberdi bugun aldigimiz sırajunes te sanirim
İnşallah güzel annişimmm
Ben bugün adetimin 4. günü kuzum, 3. ay soğan kürüme başladım bugün
İlk 3 gün şöyle güzel güzel adetimi olayım dedim bugün de başladım küre tekrar, malum kistlerim için 4 ay yapacağım.
Allah izin verirse önümüzdeki ayda kürümü sonlandırıp doktoruma kontrole gideceğim işte
Canım yeni bat galiba 7-8 Şubat olur sanırım.Canım sıralamamız bu şekildejunes kuzum adet oldu onun yeni tarihini topiğe girince yazar kendisi. Bu hafta yoğunluktan giremiyor. Senle kartensi var ama sende sanırım bize yeni bat bildircen tüp bebek tedavisinden dolayı dimi
ISTANBULLUGELINN --> Hamile
badenzi --> Hamile
cennetkokulumm --> Bat 16 Ocak
junes --> Bat 16 Ocak
@kartanesi64 --> Bat 22 Ocak
@Adanagelini --> Bat 22 Ocak
@Azra50 --> Bat 3 Şubat
begonya_ --> Bat 4 Şubat
BilgeUfuk --> Bat 6 Şubat
Helal olsun canım sana gerçekten bak kürdeki bu azmin herkese örnek olsun .. Bence sen de tez zamanda hamiş kalacaksın gerçekten içime öyle doğuyorİnşallah güzel annişimmm
Ben bugün adetimin 4. günü kuzum, 3. ay soğan kürüme başladım bugün
İlk 3 gün şöyle güzel güzel adetimi olayım dedim bugün de başladım küre tekrar, malum kistlerim için 4 ay yapacağım.
Allah izin verirse önümüzdeki ayda kürümü sonlandırıp doktoruma kontrole gideceğim işte