Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım Rabb'im goruyor ama zamanı var ama çok guzelhaberdi bugun aldigimiz sıra junes te sanirim

Canım sıralamamız bu şekilde junes kuzum adet oldu onun yeni tarihini topiğe girince yazar kendisi. Bu hafta yoğunluktan giremiyor. Senle kartensi var ama sende sanırım bize yeni bat bildircen tüp bebek tedavisinden dolayı dimi

ISTANBULLUGELINN --> Hamile
badenzi --> Hamile

cennetkokulumm --> Bat 16 Ocak

junes --> Bat 16 Ocak

@kartanesi64 --> Bat 22 Ocak

@Adanagelini --> Bat 22 Ocak

@Azra50 --> Bat 3 Şubat

begonya_ --> Bat 4 Şubat

BilgeUfuk --> Bat 6 Şubat

Eee canım sen şimdi eşine söylemeyecek misin? Mutluluğunu nasıl saklayacaksın kiii

Ahhh kuzum bir bilsem nasıl tutucam bunu içimde. Hayır birde olmadı bu sefer diye adet oldum demem lazım anlamıyor nasılsa diye haftaya belli olacak dedim biraz daha zaman kazanayım diye. Ama zor olcak saklamak.

Aminn bebişim hadi bakalım şimdi sıra kontrol ve süprizde hayırlısıyla

Hem de gerçekten insanı o kadar rahatlatan birşey ki, bana hep bebek soranlara da derdim zaten, Allah ne zaman nasip ederse o zaman, hayırlı zamanda nasip olsun diye

Ahhh kuzum bir bilsem nasıl tutucam bunu içimde. Hayır birde olmadı bu sefer diye adet oldum demem lazım anlamıyor nasılsa diye haftaya belli olacak dedim biraz daha zaman kazanayım diye. Ama zor olcak saklamak.
Uff çok zor bir durum ama sen mantıklısın doğru zamanı bilirsin canım benim

Seni güncelledim yavru :) Darısı diğer gebiş adaylarımızın başına

kesinlikle canım, bende çok memnunum bu sanal arkadaşlığımızdan; hepinizi seviyorum

Ayyyyyyyyyyyy
Kuzumun kuzusu mu geliyor şimdi
Çok ama çok sevindim canım, kendim hamileymişim gibi hissettim, Allah tamamına erdirsin; sağlık ve sıhhat dolu su gibi geçen hamilelik nasip etsin canım.
Bak ben bu ay günümden erken adet oldum bence, zaten en başından beri dedim ya ben bu aydan cidden hiç bişey anlamamıştım, tuhaf bir ay geçti yumurtlama için, benim açımdan;ne zaman yumurtladığımı bile anlayamadım, bi de üstüne hiç iyi değerlendiremedik cidden, hamile olmayacağımı biliyordum zaten
Bu ay hamile olmamam çok çok iyi oldu öte yandan gördüğünüz gibi Allah nasip etmiyor hayırlı değilse bir şekilde..
Allah bi yerden aldı ama iş anlamında bana çok güzel başka bişey nasip etti, o nedenle bu ay hiç üzülmedim.
Artık Allah ne zaman nasip kısmet ederse canım benim

Tatlım sorma bahsettim ya hani Pazartesi günü, Salı ve Çarşamba tüm gün süren cinsten toplantılarım oldu, haftaya Pazartesi yine var böyle dolu dolu toplantılar
Bugün ancak bakabildim foruma, önce geçmişi kaldığım yerden bi okuyayım dedim bi de göreyim mis gibi iki çizgi
Bütün bebkli emojileri sana yolluyorum bugün, oğluşuna kardişşş geliyor bak gördün mü, ben senin için çok iyi hissediyorum kuzum

Sıra junes ta hadi bakalım :) Bekliyoruz
İnşallah güzel annişimmm
Ben bugün adetimin 4. günü kuzum, 3. ay soğan kürüme başladım bugün
İlk 3 gün şöyle güzel güzel adetimi olayım dedim bugün de başladım küre tekrar, malum kistlerim için 4 ay yapacağım.
Allah izin verirse önümüzdeki ayda kürümü sonlandırıp doktoruma kontrole gideceğim işte

Evetttt kuzum teyze oluyorsun canımın içi Sağol bitanem biliyorum içten sevincini kelimelerinle bile samimiyetini yansıtıyorsun buraya zaten. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kuzum. darısı senin ve diğerlerinin başına.

Evet sen bu ay bişey anlamamıştın canım ama en önemli sebebi bence hep söylüyorum söylemeye de devam edicem bebişin senin işleri yoluna koymanı bekliyor. Çabalarının çalışmalarının karşılığını almaya başladığın bu güzel süreci sindirdikten sonra benimde kuzumun kuzusu gelecek annesi. Senin de gerçekten kalbin çok çok temiz canım emin ol. Rabbim sana tam da hazır olduğun en güzel zamanda yollayacak Bahara kalmaz bence gelecek kuzucum

Aynen öyle canım Rabb'im goruyor ama zamanı var ama çok guzelhaberdi bugun aldigimiz sıra junes te sanirim
Kuzum yaaa sen hep sırayı bana atıp duruyorsun
İnşallah önce sana nasip olsun canım benim,
Allah sıra sıra sağlıklı, sıhhatli gebelikler ve bebekler nasip etsin diyelim.
Hayırlı evlatlar nasip etsin.

Son düzenleme:

Afiyet şifa olsun kuzum bu kürü yapmanın faydasını emin ol fazlasıyla alacaksın. Bence kistlerin yok oldu bile .

Kuzum bu arada yeni bat tarihini de yazda badenzi kuzumuz eklesin.

Canım yeni bat galiba 7-8 Şubat olur sanırım.

Helal olsun canım sana gerçekten bak kürdeki bu azmin herkese örnek olsun .. Bence sen de tez zamanda hamiş kalacaksın gerçekten içime öyle doğuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…