Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbulduk canım:KK68:
Ben ve eşimde herhangi bir sorun yok tahlillerimizi yaptırdık temiz çıktı. Adetlerimde çok düzenlidir 28 günde 1 kesin olurum ama 9 aydır denememize rağmen gebelik oluşmuyor. bu ay soğan kürü denedim adettin 7. günü başladım ve 15 gün devam ettim ara vermeden ama adet belirtiler başladı çoktan daha 4 gün var ama ben gelecek biliyorum:işsiz:

Kist var mı canım sende?Ben sadece bir ay yaptım devam etmedim.Ama Saraçoğlu ilki 15 gün diğerleri 10 gün olmak üzere 4 ay devam edilmeli diyor.Doktor takibindeysen duruma göre karar ver istersen.
kist yok canım bendeki bir umut işte belki gebe kalırım bu sayede diye yaptım soğan kürünü.Herhangi bir sorunu olmayan tek kür yapması yeterli olur galiba dimi

Hoşbulduk canım:KK68:
Ben ve eşimde herhangi bir sorun yok tahlillerimizi yaptırdık temiz çıktı. Adetlerimde çok düzenlidir 28 günde 1 kesin olurum ama 9 aydır denememize rağmen gebelik oluşmuyor. bu ay soğan kürü denedim adettin 7. günü başladım ve 15 gün devam ettim ara vermeden ama adet belirtiler başladı çoktan daha 4 gün var ama ben gelecek biliyorum:işsiz:
Canim masallah ne guzel hic yaparsan yokmuş. Bazi seyler vakti gelmeden once olmaz sen ne yaparaan yap. Biz kul olarak tabi ki istiyoruz cabaliyoruz ama gerisi Allah'ın takdiri dogru zamanda verecek emin ol. Bunlara cani gonulden inan ve bekle hic ummadigin anda geliverecek bebisin. En dogru zamani bekliyordur bebisin emin ol. Sakin kendini strese sokma. Bende ilk yavrumda 7 ay bekledim stresli zamanlar geçiriyordum. Tam o streslerden kurtuldum bebegim geldi. Seninde yapacak biseyin yok bol bol hayirlisi ve sagliklisi icin dua et. Birde sukret en azindan bu bekleyislerinim icerisinde tedavilik durumun yok. Her zaman pozitif ol herseyin iyi yanindan bak. İnan hayat daha kolay olacaktir.

Aa bak bu karışım da çok iyi canım, babama yapardık biz ki ben inanıyorum babamın biraz daha fazla yaşamasının bir sırrı da pancar ve havuç suyu karışımıydı. Eğer ondan sıkılırsanız benim dediğimi yaparsınız, akşamları da tatlı niyetine iyi gidiyor :) Şifa olsun inşallah canım
Sağol canım benjm insallah şifa olur bende çok beğendim senin karışımi yarın yapicam soyledjm esimeHoppa

Günaydın canım, okurken tam diyecektim ki klomene başlamamıştır inşallah diye, neyseki başlamamışsın,çoğu kadın kimyasal gebelik geçiriyor ve farkında bile olmuyor, sen bu ay da soğan kürünü yap düzenli bir şekilde, bence yüksek ihtimalle sonuç alırsın hayırlısıyla
İnşallah canm sabah akşam düzenli yapıyorum. Daha bata 10 gün vardı kanamam başladı baya baya dr a gitmedim. Son gidişimdi çok mutlu ayrılmadım kendisinden pek içimden gelmiyo. Kendime bat ile beraber iyi bir dr bulmam lazım beni bi incelesin. Kimyasal dan sonra kolay hamile kalınır diyolardı lakin 7 ay oldu yok bişiy

Hoş geldin canım. :KK54:Soğan kürünü 1 defa yapmışsın ne güzel şimdi bir daha başlıyorsun emin ol faydası olur canım. Kimyasal olmasına üzüldüm ama en azından hamile kalabildiğinin göstergesi olarak iyi bir şey bu da. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Sağlıklı güzel bir hamilelik nasip olsun sonra da sağlıcakla evladını kucaklarsın inşallah. :dua:
Aminnn canm cümlemize nasip etsin mevlam inşallah:anneadayı: soğan suyuna düzenli devam ediyorum ama bata 10 gün kala baya baya adet gibi kanamam başladı. Bide kimyasal sonrası kolay hamile kalınıyo dediler 7 aydır bişiy yok bende sabrımda tükendi artık

rr.jpg rrr.jpg

Hepinize günaydın kızlar :KK68:

Ben sabah testi yaptım ve çok şükür çift çizgi çıktı. Benim belirtiler boşa çıkmadı şükürler olsun.
Allah'ım sizlere en doğru zamanda hayırlısıyla sağlıcakla bu sevinci yaşatsın. Kalbimde dualarımda her zaman sizlerle. Hepinizin kucağını dolu dolu görmek nasip olur inşallah. :eek::KK19::KK36:

Aminnn canm cümlemize nasip etsin mevlam inşallah:anneadayı: soğan suyuna düzenli devam ediyorum ama bata 10 gün kala baya baya adet gibi kanamam başladı. Bide kimyasal sonrası kolay hamile kalınıyo dediler 7 aydır bişiy yok bende sabrımda tükendi artık

Tam anlayamadım canım şimdi ben bata 10 gün kala adet oldun o zaman doğru mu. Kimyasaldan sonraki ilk ayın mı acaba.

Canım sakin ol biliyorum bunları duymak senin hoşuna gitmeyecek ama sabırlı olmaya çalışmalısın.Bak biz burda neler gördük duyduk ne hikayeler paylaştık. Yıllarca deneyip olmayanlar defalarca tüp bebekler kimyasallar düşükler kayıplar. Onlar tükenmedi yılmadı devam etti büyük çoğunluğu kavuştu sabrının meyvesini aldı. Hiç bir sorun olmadan bile aylarca yıllarca olmaya biliyor. Bebek olması çok basit gibi görünen aslında bir o kadar zor ve mucizevi bir olay. Bir de Rabbim zamanını saklıyor senin için yazdığı bir kader var o zaman gelince olacak ve sen çok mutlu olacaksın. Birde şöyle düşün şimdi sabrı öğretiyor, acıyı öğretiyor ki kucağında bir melek olduğunda ona anneliği en güzel, en şefkatli ve merhametli bir şekilde yapabilesin. Bak sana hikayeler paylaşıcam. Bu hikayeler o kadar fazla ki onları okudukça daha güçlü daha sabırlı olacaksın inşallah.

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/bes-inatci-kadinin-anne-olma-hikayesi-11617896
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/onun-icin-o-kadar-savas-verdi-ki-22431125
https://www.sabah.com.tr/yasam/2015/10/17/9-yil-8inci-deneme-ve-mutlu-son

kızlar msjlarınızı okudum ve çok hoşuma gitti ne kadar samimi ve içtensiniz ben de aranıza katılmak isterim :KK200:bende soğan kürüne başladım bu ay ama adetim gelicek çok belli bütün belirtiler var hatta zamanından önce gelicek soğan kürü erken yumurtlama yaptı bende
Şifa olsun canım, soğan kürü bende de erken yumurtlama yaptı ve erken adet oldum, ve sonraki ay da hamile kaldım çok şükür inşallah sen de öyle olursun

Yesinler seni kuzusu tabi ki bu konuyu yazışalım biz bize zaten çok iyiyiz:nazar::KK200:

Benim oğlumun ismi: Rüzgar Eymen

Şimdi yeni bir evladım daha olursa
Erkek: Yusuf (kesinlikle koymak istiyorum)
Kız: Zeynep ve Elif (bu isimler çok hoşuma gidiyordu fakat abimle ablam koydu bu isimleri)

Azra : El değmemiş bakire kız. / Delinmemiş inci. / Ayak basılmamış kum./ Medine’nin diğer bir adı. /Hz. Meryem’e verilen ad.
Ebrar: Arapça kökenli bir kelimedir. Ebrar, bütün iyi hasletleri kendilerinde toplayan, sağlam bir itikada sahip olan, doğru sözlü, ibadetlerinde samimi kimseler hakkında kullanılır. Onlar bu iyiliklerine karşılık olarak cennette bol nimetler içerisinde olacaklardır. Anlamı: 1- Hayır sahipleri. 2- İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar.

Kuzum benim şimdilik aklıma gelenler bunlar ama sana araştırıp yeni fikirler sunacağım. İsim konusu önemli ben baya araştırmıştım oğluma koyarken. Daha duyduğun an sana çok sıcak gelmeli. İşte aradığım isim bu demeli insan.
Evet kuzum aynen ve o ismi kendine ait hissetmeli insan, bazı isimleri söylerken bile çok yabancı geliyor bana :) Azra ismi çok güzel canım benim, Ebrar mı Azra mı dersen hiç tartışmasız Azra derim :KK200:

Evet kuzum aynen ve o ismi kendine ait hissetmeli insan, bazı isimleri söylerken bile çok yabancı geliyor bana :) Azra ismi çok güzel canım benim, Ebrar mı Azra mı dersen hiç tartışmasız Azra derim :KK200:

Azra şuan favorim, ebrar'ı ablam koydu zaten :halay: sana fikr olsun diye paylaştım kuzum. Kız isimlerini çok araştırmadım. Ama Yusuf ismi oğlumdayken ukte kalmıştı koyamamıştım bazı nedenlerden o yüzden erkek olursa Yusuf ismi kesin.

Eki Görüntüle 2226034 Eki Görüntüle 2226035

Ben sabah testi yaptım ve çok şükür çift çizgi çıktı. Benim belirtiler boşa çıkmadı şükürler olsun.
Allah'ım sizlere en doğru zamanda hayırlısıyla sağlıcakla bu sevinci yaşatsın. Kalbimde dualarımda her zaman sizlerle. Hepinizin kucağını dolu dolu görmek nasip olur inşallah. :eek::KK19::KK36:
Yaaa o kadar heyecanlıyım ki senin adına, sanki kendim hamile kalmışım gibi çok sevindim kuzum benim :KK200::anneadayı::nazar::nazar: Ayy Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :dua::dua: çok çok çok güzel ve çok beklediğim bir haberdi bu:KK37::KK37: Ayy güzelliklerle gelsin bebişimiz, ve darısı diğer kızlarımızın başına inşallah tez zamanda :dua::dua: Ben demiştim size topiğimizdeki herkes çabuk hamiş olacak diye :KK200::anneadayı:

Azra şuan favorim, ebrar'ı ablam koydu zaten :halay: sana fikr olsun diye paylaştım kuzum. Kız isimlerini çok araştırmadım. Ama Yusuf ismi oğlumdayken ukte kalmıştı koyamamıştım bazı nedenlerden o yüzden erkek olursa Yusuf ismi kesin.
Benim isimlerim az çok belli bitanem :) sizden fikir alacağım hayırlısıyla cinsiyet belli olunca, dur bi senin bebişin heyecanını bir sindirelim, isim konusuna tekrar döneceğiz :) yazıcam o zaman hepsini

Ayyy bir de o kadar net ki maşallahh yavrum nasıl belli etmiş kendini annesiiiiiiiii :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar:

Ayyy bir de o kadar net ki maşallahh yavrum nasıl belli etmiş kendini annesiiiiiiiii :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar:

Evet kuzum çok şükür demiştim ya bu sefer olduysa erken oldu döllenme ilişkiye göre hesaplarsam en geç ayın 4 ünde döllenme olmuş olmalı. Eee kuzumun da hakkını yiyemem hissettirdi bana kendini testten önce bile. O baş dönmeleri kasık batmaları bıçak saplanmaları boşa değilmiş kuzum. Ahh birde iki gündür kasıkla bacağımın birleşim yerinde bir ağrı girdi durmaksızın devam ediyor bugünde biraz daha fazla devam ediyor kuzum ağrı diz kapağına kadar yayıldı. Hayırlısı bakalım aman sağlıklı olsunlar da bunlara katlanıcaz. :KK200::nazar::nazar::nazar:

Yaaaa günaydın canım benim:KK200:
Çok ama çoook sevindim biliyordum gerçekten meleğin seninle olacak diye hissettim:emir_bebek:
Gözünaydın canım amin darısı biz isteyenlere:dua: Baya baya koyu çizgi hem de .Kan ne zaman vereceksin?

kist yok canım bendeki bir umut işte belki gebe kalırım bu sayede diye yaptım soğan kürünü.Herhangi bir sorunu olmayan tek kür yapması yeterli olur galiba dimi
Tek kür yeterli olur bence kist yokmuş canım çünkü.Şifa olsun inşallah.

Yaaaa günaydın canım benim:KK200:
Çok ama çoook sevindim biliyordum gerçekten meleğin seninle olacak diye hissettim:emir_bebek:
Gözünaydın canım amin darısı biz isteyenlere:dua: Baya baya koyu çizgi hem de .Kan ne zaman vereceksin?

Ayyy sağol kuzum hepiniz hissettiğiniz gerçekten de temiz kalpli can yoldaşlarım.:KK19: Rabbim inşallah tez zamanda hayırlsıyla sağlıcakla sizlere de nasip etsin. :dua:
Kuzum 5.haftalık olsun öyle kan vereyim diyorum haftaya cuma verebilirim. Gidince en azından keseyi göreyim değer 1500 üzerindeyken görünüyor. Hayırlısı bakalım Allah'ım hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallah bu sefer. :dua::KK200:

X