Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya, oğlunuz ya da kızınız olsa ne isim koymayı düşünüyorsunuz :) hadi bunu yazışalım nolur :)

çok tatlısın en iyisini yaptın

kız: ADEL(soyluluk asillik)
Erkek: DEMİR
Kesin bu isimleri mi koyarsın canım yani net mi kafanda, başka alternatifin yok mu? Bende birkaç tane isim alternatifi var ama en son yazacağım bakalım hiç aynı ismi beğenmiş miyiz sizinle :) Ben genelde tek ve anlamı üzerinde olan net isimleri seviyorum, ayrıca çok populist olmaması ve çok fazla kişinin koymamış olması da kriterlerim arasında :)

Kız olan kafamda netti ama bi arkadaşım koymuş ha engel mi koymama dersen değil , hep içimde olan bir isim.
Erkek için de çok hoş geliyo kulağıma Demir ismi havalı yani.Ne eşim ne de ben daha hiç çocuğumuz olursa ne koyarız diye düşünmedik ve başka isimler de yok kafamda açıkcası.O süre zarfında baya zorlanacağımızı biliyorum çünkü eşim kolay kolay bişey beğenmez

Eyvahh :) O zaman inşallah anlaşırsınız kuzum isim konusunda :) Ben Asya ismini çok severim, hatta ilk bebeğime verecektim ama nasip olmadı.. Sonra eşimin akrabasının kızı oldu ve Asya koydular çok üzülmüştüm :) o yüzden şuan kararsız kalıyorum

Asya'da gerçekten harika isim mesela ZEYNEP'te bana hep güzel gelir ama çok fazla var.Sana yardımcı olursa yakın çevremde doğum yapanlardan örnek vereyim;
Kız: MELİNA,ILGIN,DORA,ELİSA,LİNDA,ALYA,İPEK,GİLDA,
Erkek:BARTU,ASRIN,BATI,MERT,EGE,YAĞIZ

Yapayim canim onu , dün pancar suyu, havuç suyu,pportakal suyu sıktık, bugünde onu yapayım sağol canım

Zeynep benim hem kendi annemin hem de kayınvalidemin ismi :) Yoksa kesinlikle koyardım çok güzel geliyor bana ve tanıdığım zeynepler hep beyaz tenli, çok güzel ve iyi kişiler :) Asrın 'da güzelmiş bu arada

Yapayim canim onu , dün pancar suyu, havuç suyu,pportakal suyu sıktık, bugünde onu yapayım sağol canım
Aa bak bu karışım da çok iyi canım, babama yapardık biz ki ben inanıyorum babamın biraz daha fazla yaşamasının bir sırrı da pancar ve havuç suyu karışımıydı. Eğer ondan sıkılırsanız benim dediğimi yaparsınız, akşamları da tatlı niyetine iyi gidiyor :) Şifa olsun inşallah canım

Zeynep benim hem kendi annemin hem de kayınvalidemin ismi :) Yoksa kesinlikle koyardım çok güzel geliyor bana ve tanıdığım zeynepler hep beyaz tenli, çok güzel ve iyi kişiler :) Asrın 'da güzelmiş bu arada
Aaa nasıl güzel bir tesadüf olmuş :) tanıdığım tüm Zeynepler çok güzel gerçekten.ILGIN ve ASRIN iki kardeş :)Aklıma geldikçe yazarım canım daha.Düşündükçe neler çıkıyor

kızlar msjlarınızı okudum ve çok hoşuma gitti ne kadar samimi ve içtensiniz ben de aranıza katılmak isterim bende soğan kürüne başladım bu ay ama adetim gelicek çok belli bütün belirtiler var hatta zamanından önce gelicek soğan kürü erken yumurtlama yaptı bende

Merhaba canım hoşgeldin ;
Teşekkür ederiz güzel yorumların için.Gerçekten aile gibi olduk biz burda.Faydalı ve keyifli sohbet içerisinde birbirimize destek oluyoruz.
Soğan kürü faydasını bir sonraki ay daha etkili gösteriyor.İlk aydan gebe kalan arkadaşlarımız da var ama;her bünyede farklı etki yapıyor.Ben de adet gecikmesi yapmıştı fakat az olan reglimi çoğalttı,harika söktürdü , o ay kistim gitmedi;bir sonraki ay hem kistim gitti hem de reglim çok olmaya başladı daha sağlıklı oldu yani.Sana da muhakkak faydası olacaktır canım.

rica ederim evet tam bir aile olmuşsunuz. Önümüzdeki ay da soğan kürüne devam mı etmeliyim o zmn. Tabi ki herkese faydası oluyordur muhakkak ama ben çok sabırsızım bir an önce etkili olsun hemen gebe kalayım istiyorum.

Kızlar ya, oğlunuz ya da kızınız olsa ne isim koymayı düşünüyorsunuz :) hadi bunu yazışalım nolur :)

Sizi başka topiclerle aldatmak istemiyorum O yüzden burdan yazdım :) :)

Yesinler seni kuzusu tabi ki bu konuyu yazışalım biz bize zaten çok iyiyiz

Benim oğlumun ismi: Rüzgar Eymen

Şimdi yeni bir evladım daha olursa
Erkek: Yusuf (kesinlikle koymak istiyorum)
Kız: Zeynep ve Elif (bu isimler çok hoşuma gidiyordu fakat abimle ablam koydu bu isimleri)

Azra : El değmemiş bakire kız. / Delinmemiş inci. / Ayak basılmamış kum./ Medine’nin diğer bir adı. /Hz. Meryem’e verilen ad.
Ebrar: Arapça kökenli bir kelimedir. Ebrar, bütün iyi hasletleri kendilerinde toplayan, sağlam bir itikada sahip olan, doğru sözlü, ibadetlerinde samimi kimseler hakkında kullanılır. Onlar bu iyiliklerine karşılık olarak cennette bol nimetler içerisinde olacaklardır. Anlamı: 1- Hayır sahipleri. 2- İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar.

Kuzum benim şimdilik aklıma gelenler bunlar ama sana araştırıp yeni fikirler sunacağım. İsim konusu önemli ben baya araştırmıştım oğluma koyarken. Daha duyduğun an sana çok sıcak gelmeli. İşte aradığım isim bu demeli insan.

Kist var mı canım sende?Ben sadece bir ay yaptım devam etmedim.Ama Saraçoğlu ilki 15 gün diğerleri 10 gün olmak üzere 4 ay devam edilmeli diyor.Doktor takibindeysen duruma göre karar ver istersen.

Hoş geldin canım aramıza.

Küre başlamışsın hayırlısı olsun inşallah Allah'ın izniyle sana da faydası olacaktır. Bizim çoğumuz yaptı ve hepimiz memnunuz. Sen kendinden bahseder misin. Adet olacam demişin düzensizliğin mi var ne zaman başlamıştın küre. Kist falan var mı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…