- 10 Temmuz 2018
- 33
- 18
- 33
kist yok canım bendeki bir umut işte belki gebe kalırım bu sayede diye yaptım soğan kürünü.Herhangi bir sorunu olmayan tek kür yapması yeterli olur galiba dimiKist var mı canım sende?Ben sadece bir ay yaptım devam etmedim.Ama Saraçoğlu ilki 15 gün diğerleri 10 gün olmak üzere 4 ay devam edilmeli diyor.Doktor takibindeysen duruma göre karar ver istersen.
Canim masallah ne guzel hic yaparsan yokmuş. Bazi seyler vakti gelmeden once olmaz sen ne yaparaan yap. Biz kul olarak tabi ki istiyoruz cabaliyoruz ama gerisi Allah'ın takdiri dogru zamanda verecek emin ol. Bunlara cani gonulden inan ve bekle hic ummadigin anda geliverecek bebisin. En dogru zamani bekliyordur bebisin emin ol. Sakin kendini strese sokma. Bende ilk yavrumda 7 ay bekledim stresli zamanlar geçiriyordum. Tam o streslerden kurtuldum bebegim geldi. Seninde yapacak biseyin yok bol bol hayirlisi ve sagliklisi icin dua et. Birde sukret en azindan bu bekleyislerinim icerisinde tedavilik durumun yok. Her zaman pozitif ol herseyin iyi yanindan bak. İnan hayat daha kolay olacaktir.Hoşbulduk canım
Ben ve eşimde herhangi bir sorun yok tahlillerimizi yaptırdık temiz çıktı. Adetlerimde çok düzenlidir 28 günde 1 kesin olurum ama 9 aydır denememize rağmen gebelik oluşmuyor. bu ay soğan kürü denedim adettin 7. günü başladım ve 15 gün devam ettim ara vermeden ama adet belirtiler başladı çoktan daha 4 gün var ama ben gelecek biliyorum
Sağol canım benjm insallah şifa olur bende çok beğendim senin karışımi yarın yapicam soyledjm esimeAa bak bu karışım da çok iyi canım, babama yapardık biz ki ben inanıyorum babamın biraz daha fazla yaşamasının bir sırrı da pancar ve havuç suyu karışımıydı. Eğer ondan sıkılırsanız benim dediğimi yaparsınız, akşamları da tatlı niyetine iyi gidiyor :) Şifa olsun inşallah canım
İnşallah canm sabah akşam düzenli yapıyorum. Daha bata 10 gün vardı kanamam başladı baya baya dr a gitmedim. Son gidişimdi çok mutlu ayrılmadım kendisinden pek içimden gelmiyo. Kendime bat ile beraber iyi bir dr bulmam lazım beni bi incelesin. Kimyasal dan sonra kolay hamile kalınır diyolardı lakin 7 ay oldu yok bişiyGünaydın canım, okurken tam diyecektim ki klomene başlamamıştır inşallah diye, neyseki başlamamışsın,çoğu kadın kimyasal gebelik geçiriyor ve farkında bile olmuyor, sen bu ay da soğan kürünü yap düzenli bir şekilde, bence yüksek ihtimalle sonuç alırsın hayırlısıyla
Aminnn canm cümlemize nasip etsin mevlam inşallahHoş geldin canım.Soğan kürünü 1 defa yapmışsın ne güzel şimdi bir daha başlıyorsun emin ol faydası olur canım. Kimyasal olmasına üzüldüm ama en azından hamile kalabildiğinin göstergesi olarak iyi bir şey bu da. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Sağlıklı güzel bir hamilelik nasip olsun sonra da sağlıcakla evladını kucaklarsın inşallah.
Aminnn canm cümlemize nasip etsin mevlam inşallahsoğan suyuna düzenli devam ediyorum ama bata 10 gün kala baya baya adet gibi kanamam başladı. Bide kimyasal sonrası kolay hamile kalınıyo dediler 7 aydır bişiy yok bende sabrımda tükendi artık
Yaz kuzum valla güzel isimlere ihtiyacımız olacak :)Aaa nasıl güzel bir tesadüf olmuş :) tanıdığım tüm Zeynepler çok güzel gerçekten.ILGIN ve ASRIN iki kardeş :)Aklıma geldikçe yazarım canım daha.Düşündükçe neler çıkıyor
Şifa olsun canım, soğan kürü bende de erken yumurtlama yaptı ve erken adet oldum, ve sonraki ay da hamile kaldım çok şükür inşallah sen de öyle olursunkızlar msjlarınızı okudum ve çok hoşuma gitti ne kadar samimi ve içtensiniz ben de aranıza katılmak isterimbende soğan kürüne başladım bu ay ama adetim gelicek çok belli bütün belirtiler var hatta zamanından önce gelicek soğan kürü erken yumurtlama yaptı bende
Evet kuzum aynen ve o ismi kendine ait hissetmeli insan, bazı isimleri söylerken bile çok yabancı geliyor bana :) Azra ismi çok güzel canım benim, Ebrar mı Azra mı dersen hiç tartışmasız Azra derimYesinler seni kuzusu tabi ki bu konuyu yazışalım biz bize zaten çok iyiyiz
Benim oğlumun ismi: Rüzgar Eymen
Şimdi yeni bir evladım daha olursa
Erkek: Yusuf (kesinlikle koymak istiyorum)
Kız: Zeynep ve Elif (bu isimler çok hoşuma gidiyordu fakat abimle ablam koydu bu isimleri)
Azra : El değmemiş bakire kız. / Delinmemiş inci. / Ayak basılmamış kum./ Medine’nin diğer bir adı. /Hz. Meryem’e verilen ad.
Ebrar: Arapça kökenli bir kelimedir. Ebrar, bütün iyi hasletleri kendilerinde toplayan, sağlam bir itikada sahip olan, doğru sözlü, ibadetlerinde samimi kimseler hakkında kullanılır. Onlar bu iyiliklerine karşılık olarak cennette bol nimetler içerisinde olacaklardır. Anlamı: 1- Hayır sahipleri. 2- İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar.
Kuzum benim şimdilik aklıma gelenler bunlar ama sana araştırıp yeni fikirler sunacağım. İsim konusu önemli ben baya araştırmıştım oğluma koyarken. Daha duyduğun an sana çok sıcak gelmeli. İşte aradığım isim bu demeli insan.
Evet kuzum aynen ve o ismi kendine ait hissetmeli insan, bazı isimleri söylerken bile çok yabancı geliyor bana :) Azra ismi çok güzel canım benim, Ebrar mı Azra mı dersen hiç tartışmasız Azra derim
Yaaa o kadar heyecanlıyım ki senin adına, sanki kendim hamile kalmışım gibi çok sevindim kuzum benimEki Görüntüle 2226034 Eki Görüntüle 2226035
Hepinize günaydın kızlar
Ben sabah testi yaptım ve çok şükür çift çizgi çıktı. Benim belirtiler boşa çıkmadı şükürler olsun.
Allah'ım sizlere en doğru zamanda hayırlısıyla sağlıcakla bu sevinci yaşatsın. Kalbimde dualarımda her zaman sizlerle. Hepinizin kucağını dolu dolu görmek nasip olur inşallah.
Benim isimlerim az çok belli bitanem :) sizden fikir alacağım hayırlısıyla cinsiyet belli olunca, dur bi senin bebişin heyecanını bir sindirelim, isim konusuna tekrar döneceğiz :) yazıcam o zaman hepsiniAzra şuan favorim, ebrar'ı ablam koydu zatensana fikr olsun diye paylaştım kuzum. Kız isimlerini çok araştırmadım. Ama Yusuf ismi oğlumdayken ukte kalmıştı koyamamıştım bazı nedenlerden o yüzden erkek olursa Yusuf ismi kesin.
Ayyy bir de o kadar net ki maşallahh yavrum nasıl belli etmiş kendini annesiiiiiiiiiEki Görüntüle 2226034 Eki Görüntüle 2226035
Hepinize günaydın kızlar
Ben sabah testi yaptım ve çok şükür çift çizgi çıktı. Benim belirtiler boşa çıkmadı şükürler olsun.
Allah'ım sizlere en doğru zamanda hayırlısıyla sağlıcakla bu sevinci yaşatsın. Kalbimde dualarımda her zaman sizlerle. Hepinizin kucağını dolu dolu görmek nasip olur inşallah.
Ayyy bir de o kadar net ki maşallahh yavrum nasıl belli etmiş kendini annesiiiiiiiii
Yaaaa günaydın canım benimEki Görüntüle 2226034 Eki Görüntüle 2226035
Hepinize günaydın kızlar
Tek kür yeterli olur bence kist yokmuş canım çünkü.Şifa olsun inşallah.kist yok canım bendeki bir umut işte belki gebe kalırım bu sayede diye yaptım soğan kürünü.Herhangi bir sorunu olmayan tek kür yapması yeterli olur galiba dimi
Yaaaa günaydın canım benim
Çok ama çoook sevindim biliyordum gerçekten meleğin seninle olacak diye hissettim
Gözünaydın canım amin darısı biz isteyenlereBaya baya koyu çizgi hem de .Kan ne zaman vereceksin?