Sen düzenli çalış kuzum, yumurtlama tarihini zaten kendin de anlarsın akıntından , biz herşeyimizi takip ettiğimiz için vücudumuzu iyi tanıyoruz artık :) Olmaması için hiçbir sebep yok öyle düşün canım, hayırlısıyla olacak artık sıra sizlerde, bak topiğimizde kürü bitiren hamiş kalıyor hayırlısıyla :)Ben de şimdi baktım kuzum benim telefondaki programda gebelik şansını 16-22 ocak arası, yumurtlama tarihini de 21 ocak veriyor.Bu linkte ki 16-26 ocak veriyor ama yumurtlama tarihini o da 21 ocak veriyor.Yani 4 gün daha eklemiş aman ha çalışmaya devam sakın bırakma diyor sanırım
Kendine hiç haksızlık etme kuzum çok da azimlisin. Sen değilmiydin ben istediğim şeylere kolay ulaşmadım ama hep en güzeli oldu diye. Bazı yollar zordur meşakkatlidir ama sonu güzeldir. Sende asla vazgeçmeyen çabalayan insanlardansın. Bu çabalarının karşılığını da en güzel şekilde alan nadir insanlardansın.
İşte bu kadar sağlıkla gelecek yavrularımızSen düzenli çalış kuzum, yumurtlama tarihini zaten kendin de anlarsın akıntından , biz herşeyimizi takip ettiğimiz için vücudumuzu iyi tanıyoruz artık :) Olmaması için hiçbir sebep yok öyle düşün canım, hayırlısıyla olacak artık sıra sizlerde, bak topiğimizde kürü bitiren hamiş kalıyor hayırlısıyla :)
badenzi Canımm çok haklısınız.Öyle dediğime bakmayın Rabbim biliyor o kadar emek veriyorum ki.
Sabah b12+folik takviyemi öğlen omega 3 takviyemi akşam da d vitamini takviyemi alıyorum.Keçiboynuzu yiyorum.
Eşime vitaminlerini veriyorum,ona da keçiboynuzu yediriyorum.E doktor kontrolüm sürekli var zaten biliyosunuz.
Gerisi Rabbimin takdirine kalmış
Bizim 23 Ağustos gösteriyor kuzum nasipse :) Benlik bir tarih o da :) hep baharda ya da yazın doğurmak istemiştim :)
Şaka gibi inanamiyorum çok mutlu oldum canim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2226034 Eki Görüntüle 2226035
Hepinize günaydın kızlar
Ben sabah testi yaptım ve çok şükür çift çizgi çıktı. Benim belirtiler boşa çıkmadı şükürler olsun.
Allah'ım sizlere en doğru zamanda hayırlısıyla sağlıcakla bu sevinci yaşatsın. Kalbimde dualarımda her zaman sizlerle. Hepinizin kucağını dolu dolu görmek nasip olur inşallah.
Kuzum Ben 28 eylülde nişanlanmıştım, o kadar güzel bir tarih ki, hava ne çok sıcak oluyor ne deserin oluyor harika bir dönem bence, kışın da bebişle evde olmuş olursun mis gibi, Tabii ki bunlar işin ekstra tarafları :) Sağlıklı olsunlar da zaman hiç fark etmezSağlıcakla gelsin yaz bebeğimiz inşallah canım. Ne güzel hayalini ettiğin zamanlarda. Ben alıştım artık kış bebeklerine bu yine iyi sonbahar oğlumda ocakta doğum yapmıştım
Amaaaan işin espirisi hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler de yaz kış hiç farketmez.
Kesinlikle katılıyorum canım Allah bekleyen herkese nasip eder inşallah .. onemli Olanw sabırla bekleyip strese girmemekKızlar günün sözü o zaman size ; SABIR ACIDIR AMA MEYVESİ TATLIDIR
Evet canım amin inşallah Rabbim tez zamanda sağlıkla versin isteyen bekleyen herkese, önemli olsan aslında biraz da tevekkül etmek, kenini akışıa bırakmak, hayırlı zamanı Allah bilir demek..Kesinlikle katılıyorum canım Allah bekleyen herkese nasip eder inşallah .. onemli Olanw sabırla bekleyip strese girmemek
Kızlar günün sözü o zaman size ; SABIR ACIDIR AMA MEYVESİ TATLIDIR
Aynen öyle canım Rabb'im goruyor ama zamanı var ama çok guzelhaberdi bugun aldigimiz sıraEvet canım amin inşallah Rabbim tez zamanda sağlıkla versin isteyen bekleyen herkese, önemli olsan aslında biraz da tevekkül etmek, kenini akışıa bırakmak, hayırlı zamanı Allah bilir demek..
Şaka gibi inanamiyorum çok mutlu oldum canim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Kuzum Ben 28 eylülde nişanlanmıştım, o kadar güzel bir tarih ki, hava ne çok sıcak oluyor ne deserin oluyor harika bir dönem bence, kışın da bebişle evde olmuş olursun mis gibi, Tabii ki bunlar işin ekstra tarafları :) Sağlıklı olsunlar da zaman hiç fark etmez
Kızlar günün sözü o zaman size ; SABIR ACIDIR AMA MEYVESİ TATLIDIR
Amiiin canım bizim için dua edin hamile olanlarin duası kabul olur derlerÇok sağol canım benim darısı sizlerin başına canım.Hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun hepinizin.
Evet canım amin inşallah Rabbim tez zamanda sağlıkla versin isteyen bekleyen herkese, önemli olsan aslında biraz da tevekkül etmek, kenini akışıa bırakmak, hayırlı zamanı Allah bilir demek..
Her zaman dualarımdasınız canım İnşallah hepimizin ettiği duaları Rabbim kabul eder.Amiiin canım bizim için dua edin hamile olanlarin duası kabul olur derler
Eee canım sen şimdi eşine söylemeyecek misin? Mutluluğunu nasıl saklayacaksın kiiiAynen öyle canım çok doğru söz. zaten bütün güzel şeyler zorlu yollardan geçer dimi kıymeti daha iyi bilinsin diye.