Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen düzenli çalış kuzum, yumurtlama tarihini zaten kendin de anlarsın akıntından , biz herşeyimizi takip ettiğimiz için vücudumuzu iyi tanıyoruz artık :) Olmaması için hiçbir sebep yok öyle düşün canım, hayırlısıyla olacak artık sıra sizlerde, bak topiğimizde kürü bitiren hamiş kalıyor hayırlısıyla :)

badenzi Canımm çok haklısınız.Öyle dediğime bakmayın Rabbim biliyor o kadar emek veriyorum ki.
Sabah b12+folik takviyemi öğlen omega 3 takviyemi akşam da d vitamini takviyemi alıyorum.Keçiboynuzu yiyorum.
Eşime vitaminlerini veriyorum,ona da keçiboynuzu yediriyorum.E doktor kontrolüm sürekli var zaten biliyosunuz.
Gerisi Rabbimin takdirine kalmış

İşte bu kadar sağlıkla gelecek yavrularımız

Son düzenleme:

Aynen canım daha ne olsun maşallah ne güzel bakıyorsun hem kendine hem eşine. Dediğin gibi gerisi Rabbimin takdiri oda hayırlı zamanda sağlıcakla verecek inşallah.

Bizim 23 Ağustos gösteriyor kuzum nasipse :) Benlik bir tarih o da :) hep baharda ya da yazın doğurmak istemiştim :)

Sağlıcakla gelsin yaz bebeğimiz inşallah canım. Ne güzel hayalini ettiğin zamanlarda. Ben alıştım artık kış bebeklerine bu yine iyi sonbahar oğlumda ocakta doğum yapmıştım

Amaaaan işin espirisi hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler de yaz kış hiç farketmez.

Şaka gibi inanamiyorum çok mutlu oldum canim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kuzum Ben 28 eylülde nişanlanmıştım, o kadar güzel bir tarih ki, hava ne çok sıcak oluyor ne deserin oluyor harika bir dönem bence, kışın da bebişle evde olmuş olursun mis gibi, Tabii ki bunlar işin ekstra tarafları :) Sağlıklı olsunlar da zaman hiç fark etmez

Kesinlikle katılıyorum canım Allah bekleyen herkese nasip eder inşallah .. onemli Olanw sabırla bekleyip strese girmemek
Evet canım amin inşallah Rabbim tez zamanda sağlıkla versin isteyen bekleyen herkese, önemli olsan aslında biraz da tevekkül etmek, kenini akışıa bırakmak, hayırlı zamanı Allah bilir demek..

Evet canım amin inşallah Rabbim tez zamanda sağlıkla versin isteyen bekleyen herkese, önemli olsan aslında biraz da tevekkül etmek, kenini akışıa bırakmak, hayırlı zamanı Allah bilir demek..
Aynen öyle canım Rabb'im goruyor ama zamanı var ama çok guzelhaberdi bugun aldigimiz sıra junes te sanirim

Ayyy ne güzel demek senin nişan günün. Gerçekten dediğin gibi havanın en güzel olduğu zamanlar. Ben zaten ne yaz insanıyım ne kış. İlk bahar sonbahar bana daha güzel geliyor. Hayırlısı canım ya dediğin gibi sağlıklı olsunlarda Rabbim kucağımıza almayı ve sağlıcakla büyütme nasip etsin yeter ki

Amin canım inşallah Rabbim isteyen ve hakkıyla anne babalık yapacak olan herkese nasip etsin.

Tevekkül etmek gerçekten çok önemli canım ben son 2 aydır bunu hayatıma iyice yansıtmaya çalışıyorum önceleri bu konuda eksiklerim ve yanlışlarımın olduğunu düşünüyorum. Tam tevekkül etmemişim. Bir kitapla hayatımı bu yönde değiştirmeye başladım ve bana büyük faydası olduğuna inanıyorum bu yönde tam teslimiyet tam tevekkül etmenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…