- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Kızlar bende tüp bebek yaptırdığımda test zamanını beklerken hep üzüntülüydüm eğer tutmazsa naparım nasıl atlatırım diye 10 gün beklememiz gerekiyordu o 10 gün bana hiç geçmedi dayanamadık eşimle kanda gebelik testi yaptırdık 1 saat beklememiz gerekiyordu eve gitmeyelim duramam ben evde dedim market yapmamız gerekiyordu dedim zaman geçsin markete gidelim gittik kafam testte markette geziniyorum saçma sapan şeyler alıp atıyormuşum market arabasına eşim fark etmiş dedi market yapmasakmı:))yok dedim stres atıyorum neyse hepsini aldık:)) sonra deterjan bölümüne girdim kokusundan bir midem bulandı yok artık bu kadar olmaz dedim midem bile psikolojik çalışıyor duramadım markette cıktık(inanın psikolojik benim 9 ay boyunca bir kere bile midem bulanmadı çünkü)sonra bi cafeye gittik kahve içelim dedik netten sonucumu öğrenebilecektim boyna giriyorum hastanenin sitesine sonuç yok dedim ki Allahım eğer hamile değilsem bana o sonucu gösterme ben negatifi eşime söyleyemem(( sonra girdim tekrar pozitif tlfnu masaya bi atışım var hamileyim diye nasıl ağlıyorum eşim sakın ol diyo ama nerde durumuyum hemen ailemi falan aradım ordan cıktık inanamıyoruz tabi arabaya bindik birbirimize baktık nasıl bağırıyoruz cığlık cığlığa yaktık dörtlüleri korna basarak eve geldik annelerin derdi bitmez hamile kaldım bittimi sorun yok valla bitmedi ay ya bişey olursa ay düşerse ay şu 3 ay geçsin daha neler neler o yüzden planlamayın hiç bir şeyi o an nasıl hissediyorsanız öle yaşayın bebişleriniz gelsin gaz sansıcı yok hasta oldular bir sürü telaşlar yaşıcaksınız rabbim hepinize nasip edicek inşallah hissediyorum keşke hepimiz tanışabilsek ne kaynatırdık hee
Ayy canım ne güzel anlatmışsın. Aynen de dediğin gibi oluyo. Hiç bitmiyor telaşımız stresimiz. Büyüdükçe de katlanarak devam ediyor. Benim oğlum 8 yaşında bazen öğretmeninden telefon geliyor gün içinde içim cıs ediyor. Acaba ne oldu hastalandı mı düştü mü kavga mı etti. Hayat boyu evlatlar ile işimiz böyle. Rabbim olmayanlara hayırlı zamanda nasip etsin ve herkesin evladını bağışlasın acıları göstermesin.
Ama senin hikayene bayıldım. Güzel de sonuçlanmış. Rabbim bir ömür sağlık mutluluk versin