Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dimi bende aynısını düşünüyordum. Inşallah vardır allahım inşallah. Bide benim adet düzensiz de diil bu kadar geçmiş olması bile benim için umut :KK200:
İnşallah canım, heyecan yapmanı istemiyorum ama silik çıktıktan 48 saat sonra yaptığında daha belirgin olacaktır burdaki yorumlardan hep böyle okudum

Valla iyi dayanıyorsun sen ya :) ben o silik çizgiyi görsem hemen ertesi gün yapardım tekrar :) canımcım eğer silik çizgi varsa bence de çok yüksek ihtimalle hamişsin sen :) Çünkü ben hamile olmadığım zamanlarda yaptığımda asla, silik bile çıkmıyordu
Bende çok zor dayanıyorum ama mecburen. Son 2 test kaldı. :KK48:

Yok bacısı bekliycem bu sefer erken davranmak istemiyorum. Bu arada adet olacağım gün test yapmıştım ya onda da belli belirsiz bi çizgi görüyorum fotoda da hiç çıkmıyor. Ben bile zor görüyorum :KK200:

belli belirsiz varsa bta hgc 24 saatte bir ikiye katlıyor ya bence şuan belirginleşmiştir varsa yada yarın ilk idrarla dene 3 gün üst üste çifte katladıgını düşünürsek vardır güzel haber için çok bekleme silik çıkmış madem

kızlar günaydın,
soğan kürümde 4. günüm her gün şeffaf akıntım oluyor
bel ağrısı, karın ya da kasık ağrılarım oluyor bazende
ama şu an ovulasyon dönemindeyim ona yoruyorum
ovulasyon testinde çift çizgiden sonra hemen ertesi gün silikleşti
Cuma’dan beri de her akşamı değerlendiriyoruz, bu akşamdan sonra gün aşırı olacak şekilde 1 hafta kadar daha devam etmeyi düşünüyorum, sonra bırakıcam
bu benden gelen şeffaf akıntı soğan küründen mi yoksa her akşam ilişki olduğu için ertesi günde gelebilir mi anlayamadım?? Sizce

Canım anladığım kadarıyla sen yumurtlama günlerini tuturmuş gibisin. Çatlamanın öncesinde sonrasında da ilişki olmuş. Ve halada kaliteli yumurtaların varmış. Bu demek oluyor ki yumurtlaman çok iyi ve kaliteli zamanı da tutturmuşsun. Spermlerde de bir sorun yoksa eğer döllenme olması çok yüksek ihtimal. İnşallah mucizen yavaştan yola çıkmış size doğru geliyordur. Şeffaf akıntı uzayan şekilde değilde yapış yapış olmaya başladıysa yumurtalma dönemi bitmiş çatlamış olduğunu gösterir. Tabi soğan kürünün etkiside var. Normal sağlıklı akıntıyı arttırıyor. Hastalıklı akıntıya da çok iyi geliyor iltihapı söküyor.

kızlar günaydın,
soğan kürümde 4. günüm her gün şeffaf akıntım oluyor
bel ağrısı, karın ya da kasık ağrılarım oluyor bazende
ama şu an ovulasyon dönemindeyim ona yoruyorum
ovulasyon testinde çift çizgiden sonra hemen ertesi gün silikleşti
Cuma’dan beri de her akşamı değerlendiriyoruz, bu akşamdan sonra gün aşırı olacak şekilde 1 hafta kadar daha devam etmeyi düşünüyorum, sonra bırakıcam
bu benden gelen şeffaf akıntı soğan küründen mi yoksa her akşam ilişki olduğu için ertesi günde gelebilir mi anlayamadım?? Sizce

yumurtlama günü de gün aşırı mı yoksa hergün mü daha iyi

Oh ne güzel işte doğurgansın demek ki :) Canım değerlendirdiyseniz hiç kafaya takma, bildiğim kadarıyla zaten içlerinden birtanesi yeterli olgunluğa erişip çatlıyor zaten
diğer çatlayamanlar kiste dönüşmüyor dimi adet olacaksam eğer adetle atılır değil mi, korktum çünkü doktor çok var yumurtan var deyince
bana 1 tane sağlıklısından yeter:nazar:
değerlendirdik canım, ama geçen ay da ovulasyon öncesi gün aşırı, pik olduğunda silikleşene kadar her gün denememize rağmen nasip olmamıştı
çatlamıştı yine test kitinde görmüştüm ama kısmet olmadı, inşallah bu ay hayırlısı ise tutar; değilse hiç olmasın zaten

İnşallah canım, heyecan yapmanı istemiyorum ama silik çıktıktan 48 saat sonra yaptığında daha belirgin olacaktır burdaki yorumlardan hep böyle okudum
Ben yarin sabah ilk idrarla deneyeyim o zman. Umarım unutmam da yaparım. Cnki sabah uyanınca lavaboya nasıl koşarak gittiğimi bilmiyorum bile :KK48:

yumurtlama günü de gün aşırı mı yoksa hergün mü daha iyi
kuzum geçen ay adet tamamen bittiğinde ovulasyon testinde pik olana kadar gün aşırı düzenli oldu, pik günü ve sonraki 2 günü her gün oldu, ama nasip olmadı geçen ay; toplamda 7 defa değerlendirmiştim

badenzi badenzi canım ben ilk müjdeyi senden alıcaz dedim ama sanki BilgeUfuk BilgeUfuk tan alcaz gibi.

Ama yine de olsun kuzum senden de alıcaz bu ay güzel haberi ben öyle hissediyorum.
Hepimizden çok güzel haberler alalım inşallah bu ay. Sizlerle konuştukça inanın o kadar mutlu oluyorum ki. Tlfonun basında sırıtıyorum hep :KK200: Oyunu varsınız :KK60:

Canım anladığım kadarıyla sen yumurtlama günlerini tuturmuş gibisin. Çatlamanın öncesinde sonrasında da ilişki olmuş. Ve halada kaliteli yumurtaların varmış. Bu demek oluyor ki yumurtlaman çok iyi ve kaliteli zamanı da tutturmuşsun. Spermlerde de bir sorun yoksa eğer döllenme olması çok yüksek ihtimal. İnşallah mucizen yavaştan yola çıkmış size doğru geliyordur. Şeffaf akıntı uzayan şekilde değilde yapış yapış olmaya başladıysa yumurtalma dönemi bitmiş çatlamış olduğunu gösterir. Tabi soğan kürünün etkiside var. Normal sağlıklı akıntıyı arttırıyor. Hastalıklı akıntıya da çok iyi geliyor iltihapı söküyor.
canım eşimde sorun yok bildiğimiz kadarıyla, doktor vs hiç gitmedi, takviye vs. de yapmıyoruz eşim için
bu 3. ayımız olacak 2. çocuk için deniyoruz; geçen ay da çok düzenli ilişki olmasına rağmen nasip olmamıştı, asla isyan etmiyorum tabi hayırlısı değilmiş demek ki diyorum zamanı var belli ki..
sperm kaliteli olsa bile her çatlayan yumurta dölleniyor mu ki?
Allah’ım jinekolok olucam artık:bicak::KK48:

Hepimizden çok güzel haberler alalım inşallah bu ay. Sizlerle konuştukça inanın o kadar mutlu oluyorum ki. Tlfonun basında sırıtıyorum hep :KK200: Oyunu varsınız :KK60:

Ay canım kıyamam sana ya bizde aynı şekildeyiz merak etme kimimiz telefona kimimiz bilgisayara sırıtıyoruz. Sen tuvalete zor koşuyorum demişsin bu belirti olabilir mi idrara çıkmaların daha mı sık eskiye göre

diğer çatlayamanlar kiste dönüşmüyor dimi adet olacaksam eğer adetle atılır değil mi, korktum çünkü doktor çok var yumurtan var deyince
bana 1 tane sağlıklısından yeter:nazar:
değerlendirdik canım, ama geçen ay da ovulasyon öncesi gün aşırı, pik olduğunda silikleşene kadar her gün denememize rağmen nasip olmamıştı
çatlamıştı yine test kitinde görmüştüm ama kısmet olmadı, inşallah bu ay hayırlısı ise tutar; değilse hiç olmasın zaten
Kuzucum tabii ki kiste dönüşmez, sağlıklı kadınlarda birden fazla yumurta rezervi vardır zaten, hele ki sen şuan soğan kürü uyguluyorsun, o yüzden için rahat olsun, olan kistlerin de gidecek zaten hayırlısıyla. Hergün ilişkiyi önermiyor canım benim doktorum, sperm hızı ve kalitesi düşüyor diye aklında bulunsun, gün aşırı en sağlıklısı

X