- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
Tamam canım mutlaka dikkat edeceğiz, spermiyogram, semen analizi, sperm testi bunların aslında hepsi aynı şey oluyor değil mi?Rica ederim canım benim ne demek, doktor eğer bu perhize uymazsanız test sonuçları yanıltır dedi
Yani bir kez bu tarz bir test oldu mu sperm ile alakalı her şeyi tek bir rapor çatısı altında görüyoruz, doğru mu?
Canım anladığım kadarıyla yorumlarından senin göğüslerin fibroksitik yapıda, bu kadınların %70'i bu yapıda aslında ama bir çoğunun kistleri çok çok ufak halde ve sayıca az olduğundan farkedilmiyor; bir de bizim gibi doğum yapmış ve bebek emzirmiş kadınların emzirmeyi bıraktıktan sonra memenin doğal kistik yapısı tetiklenebiliyor.Sana katılıyorum kuzum hamilelikle birlikte östrojen hormonu değişim gösteriyor ve kistlere olumlu etki yapıyor benim göğsümdeki kistler çok ağrırdı şişerdi göğüslerim adet öncesi ama hamile kaldığım ay ağrı şişlik çok azdı. Tabi göğsümdeki kisti küçülten birazda soğan kürü olabilir diyorum çünkü hamilelik etkisi kürtajdan sonra bitti hemen sonrasın soğan kürü yaptım ve aylardır şikayetlerim yok kistte arada hafif batmalar oluyor o da çok önemli değil küçüldüğünüde hissediyorum. Bakalım şubatta benimde kontrolüm olacak o zaman tam emin olacam küçülmesine. Sende şubatta kontrollerde inşallah kistin yok olduğunu göreceksin canım sen birde 2 ay yaptın kesinlikle çok faydasını göreceksin. Bu soğan kürü kış hastalıklarına da çok iyi gelirmiş kış grip vs olunmazmış. Maşallah diyeyim benim bünyemi baya toparladı. Ben kürtajdan sonra bağışıklığım düşünce çok üst üste hastalandım. Çok şükür kürden bu yana hiç bir şeyim yokYani şu soğukları hesaba koyarsam gerçekten de buna bile çok faydası oldu kürün.
Evet kuzum bata 6 kaldı sende belirti var mı kuzucum ben çok heyecanlıyım bu ay. Olmazsa üzülmem hayır var der yeni aya geçerim ama insan işte oldu mu olmadı mı merak ediyor. Benim dün öğlen birden başım döner gibi bir ton ağırlaşır gibi oldu tansiyonum düşer gibi bir tuhaf oldum belirtiye yormalı mıyım bilmiyorum. Ara ara kasıklarımda iğne batmaları falan oluyor önceki aylarda bu iğne batmalarım var mıydı hiç bilmiyorum onu takip edememişim. Son ilişki geçen perşembeydi akıntının yoğun kasık ağrısının oldu gün. Bende durumlar böyle canım sen ne durumdasın.
Sen bunu bekarken mi farkettin yoksa emzirmeyi bıraktıktan sora mı?
Bu ayrıntı önemli, bir de bunun için brokoli kürünü yapmalısın, İbrahim Saraçoğlu'nda var bu kür tarifi, mutlaka ama mutlaka bunu dene olur mu? Geçmiş olsun.
Yılda 1 kez de yine kesinlikle ultarosonla takipte olmalısın genel cerrehi veya meme cerrahine özellikle; bu kistler kansere dönüşmüyor zaten.
Bende bu ay yumurtlama günlerinden itibaren hiç bir belirti yok canım, ben bu ayı es geçtim gibi bişey oldu zaten.
Tembeliz biz bu ay
Aynen canım, inşallahta deneyen herkes etkisini görürKesinlikle aynen dediğiniz gibi kızlar zaten iki kürde yumurta geliştirici ve kalitesini arttırıcı özellikte o yüzden erken yumurtlama olması çok doğal anormallik bizde değil aslında olması gereken oldu.
Sana da kürler yarasın canımBencede kizladjunes cennetkokulumm
Doktor bana belki tüp bebege gerek kalmaz bu ay güzel sunucu verirsiniz demişti degerlendir demisti hep öyle oluyor herkes tam tüp bebeğe baslayacakken Doğal yollarla kalıyoor ama bende nerde o şans diyorumyumurtlama oldu incir kürü de kullandım hissettim unarim progesteron iyi cikar
@BilgeUfuk canin çok geçmis olsun umarim iyisindir kist ne durumda ?
rica ederim, benim geçen ay testlerim ilk kez pik yaptı, hemde ne pik T C'den bile koyuyudu ama olmadı maalesef; bu ayda ikinci çizgiyi hem pespembe gördüm ve hafif silikti sonra giderek kayboldu zaten bende bıraktım silikleştiğini görünce iyice.. yani bunlar negatif anlamına geldiği için bu ay zaten beklentim ve umudum da yok; nasip bir sonraki aya inşallah artıkCanım cevabın için teşekkür ederim yorum yazan eller dert görmesin :) ben düzensiz regl götürüyorum 35-40-45 gün hiç yakalayamadım malesef umarım yakalarım ama tam pik olmuyor galiba yeterli kırmızılığı alamıyorum pcos dan galiba bakalım deneyip göreceğiz