- 5 Eylül 2013
- 2.269
- 1.775
Canımsın çok teşekkür ederim, aynen anlattığın gibi, bu sefer bebişimin çok sağlıklı olduğunu hissediyorum kuzum, inşallah ta öyledirİnşallah kuzum atlatacaksın Allah'ın izniyle. Sonra 3 ay kendini çok çok iyi hissedeceksin hatta bebişin hareketleri başayacak o zaman daha zevkli olacak. Karnının çıkmaması çok normal kuzum. Ben de ilk hamileliğimde can atıyordum göbüşüm çıksın diye. Ama 6.aylarda çıkmaya belirginleşmeye başladı. Mesela düz yatınca insanın karnı dümdüz olur ya. 4.aylarda düz yatınca ufak bir top fırlamış gibi tatlı bi göbüş oluyor. Ama ayağa kalkınca kayboluyordu. Çok güzel bir serüven canım bu hamilelik sıkıntılarla dolu, heyecanlı, stresli ama harika bir yolculuk. Rabbim bu yolculuğu sana ve bütün hamilelere hatta hamile kalma isteyenlere yaşatsın ve hayırlsıyla sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.
(Bu arada 9.haftanın hassasiyetini anlıyorum kuzum ama vücudunu böyle bir strese sokma. Aklına hiç getirme öyle şeyleri. İlk kez bu yolculuğa çıkıyormuş gibi hareket et kuzum. Allah'ın izniyle bebişine sağlıcakla kavuşacaksın inşallah )
Dediğin gibi Allah'ım büyün isteyenlere , tün güzellikleriyle yaşatsın inşalah
Bu arada senin belirtilerin de çok güzel canım, akıntın var mı peki, ayy çok beklemesi de ayrı heyecan