Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımsın çok teşekkür ederim, aynen anlattığın gibi, bu sefer bebişimin çok sağlıklı olduğunu hissediyorum kuzum, inşallah ta öyledir

Dediğin gibi Allah'ım büyün isteyenlere , tün güzellikleriyle yaşatsın inşalah

Bu arada senin belirtilerin de çok güzel canım, akıntın var mı peki, ayy çok beklemesi de ayrı heyecan

Amin kuzum. Sen nasıl hissediyorsan öyledir. Sen hisleri kuvvetli birisin zaten. Birde insan kötü giden şeyleri hissediyor. Sen inşallah sağlıcakla alacaksın bu sefer kucağına

Bilmiyorum ki kuzum şu batmalar takıldı kafama ama emin olamıyorum sende olmuş muydu böyle batmalar gününden 1 hafta öncesi. Çok bi akıntım yok kuzum hafif açık sarı var ama az miktarda ona da konduramıyorum bişey. Bakalım hayırlısı artık

Evet canım bende de oluyordu batmalar, bir de normalde adete yakın hiç ama hiç akıntım olmazdı ama hamile kaldığım ay aşırı olmasa da akıntım vardı 1 hafta kala, bu yüzden inşallah senin belirtilerin de bebişe çıkar canım

İnşallah bakalım kuzum hayırlısı olsun hepimiz için.

Tekrar tekrar geçmiş olsun canım, belki senin emzirmeden sonra alakalı değildir; tamamen doğal göğüs yapınla ilgili, dediği gibi kadınların %70'i fibrokistik meme yapısına sahipmiş.

Ama senin ele gelen kistin buna dahil mi ayrı bişey mi bilemiyorum; zaten düzenli kontrollerle takip yapacağın için bundan sonra sorun olmayacaktır Allah'ın izni ile; işte kimimizin memesinde kimimizin de üreme organlarında var bu kistlerden
Bu arada brokoli çok yararlı bir sebze hamilelikte de tüketilebilir, kontrolünde bunu hekime bir sor bakalım ne yorum yapacak? Kürü de olsa nasılsa suyu sadece..
Seninde bu anlamda iyi haberlerini bekliyoruz canım

Günaydın güzel anne adayları hepinizin batlarını ekledim, hayırlı uğurlu olsun , batlar yerini HAMİLE kelimesine bıraksın inşallah junes @begonya_ cikolatakistim Aln cns
Eline sağlık kuzum
evet canım biz bu ay cennetkokulumm ile birlikte resmen bat yoldaşı olduk; tesadüfe bak
aslında tarihlerimiz yakın aynı değildi ama cennetkokulumm erken regl oldu böylelikle batlar eşitlendi, vardır bir hayır belki
Evet kuzum spermiyogram, semen analizi, sperm testi hepsi aynı şey, sadece farklı isimlerle anılıyorlar :)
Ben biraz araştırma fırsatı buldum da canım, dün bahsettiğim öncesinde ilişki yine buna benzer başka bir testle alakalıymış meğer onunla karıştırmışım ben
kuzum listede de junes de yok ona da 16 ocak yazar mısın
Sağol canım beni unutmamışsın hehehhh

İnşalllaah İlk o güzel haber @junes ten hadi bakalim
tatlım yaa biz maalesef bu ay kış uykusuna yattık
doğru dürüst değerlendiremedik hiç, olduğu günlerde tahmini yumurtlama zamanına göre tutmuyor zaten, çokta takılmadım ama bu ay; hiç üzülmicem olmasa bile zaten
sen benden önce gebe olursun kuzum, Allah sana benden önce nasip etsin benim bir evladım var nasılsa
Allah olmayanlara daha önce nasip kısmet etsin inşallah
En sonda bizlere inşallah diyelim.

Benim umudum hiç yok bende bu ay biraz atlamalar yaptim değerlendiremedim eşimin görevinden dolayi
Buarada tüp Bebek öncesi son testlerimin sonuçları bugün cikmjs onlarda iyi çok sukjr şimdilik engel yok sıra yumurta kalitesi için calismalar yapicam en korktuğum.. doktor kaliteli çıkarsa çift embriyo transfer edicdm demsiti

Ayy ne güzel canım, inşallah devamı da böyle olur. Senden iyi haberler duymak ne güzel
Sen tek seferde çoğul olsun istiyorsun o zaman değil mi? Hakkında hayırlısıyla Allah gönlüne göre nasip etsin
İstediğin dilediğin gibi kaliteli tertemiz yumurtaların olur inşallah

Evet kuzum maalesef kadınlarda çok görülen birşeymiş. Aslında ben kistten ziyade süt kanallarının genişlemesine takılıyorum kontrolde onu da sorcam. Brokoliyi dün araştırdım dediğin gibi zararsızmış hamilelikte hatta yemek çok da faydalıymış hem kürü içip hemde kendisini yiyebilirim. Kontrolde son durumu göreyim arkasında kürü yapıcam inşallah.

Bat yoldaşım, can yoldaşım yerim seni ben. Aynen bu ay beraber olmamız güzel bir tesadüf oldu. Dediğin gibi kürtajdan sonra benim 28-27-26 gün oldu sırayla en sonda 25 güne eski haline döndü. Bu sayede öne geldi. Seninle olmak güzel kuzum. İnşallah beraber büyük bir sürpriz yaşarız Nasıl güzel olur düşünmesi bile keyifli çok güzel. Bak aklıma ne geldi test yaparsak aynı gün beraber mi yapsak kuzum.

Seni unuturmuyum canım listeye bi baktım benim yoldaşım yok

İkiz olsun istiyorum ailede var çokta hosuma gidiyor ama doktor istediğimiz için koymayacak amh ve çikolata kisti yaş sebebiyle çift embriyo sansimi yükseltecekms

Canlarim ablalarim ben gittim bugun tatliş doktoruma. Kist 5cm den 28mm kadsr erimiş. Yumurta sayisina da gayet iyi dedi. Esimin sonuclari hakkinda da kotu degil iyi dedi. Once ultrason sonra alttan muayne yapti. Ve smdi de persembeye randevu verdi rahim filmi cekilcek herseyi o zman net konuşuruz dedi. Suan icin durumlar iyi diyor. Agir bi antibiyotik verdim dedi akintiyi sordu onun icin de ilac vermis. Dger verdigi ne icindi unuttum bile Simdilik persembeyi bekliyorum insallah guzel haberler alirim. Bende haberler boyle güzellikler

Çok sevindim çok şükür basit kistler her ay degisiyor bazen tekrarlıyor bazen çıkmıyor

Kızlar soğan küründe 12. Günümdeyim bata 11 gün kaldı bu ay yumurta çatladığında olan uzayan şeffaf akıntı olmadı sarı yada süt gibi beyaz sulu yada kırem gibi beyaz akıntım oluyor bugün kasıklarımda ağrı var sizce bu durum nasıl

Günaydın arkadaşlar
Bayadır bakamadım yeni okuyabildim mesajları bu ay inşallah gğzel haberler gelir diye dua ediyorum hepinize ayrı ayrı
Mucizem4564 canım akıntıyı dikkate almaktan çok gün aşırı ilişkiye önem ver ben hergün akıntı kasık ağrısınj not eden biriydim ve hamile kaldığım gün hiç akıntım olmamış sadece sol kasıgımda kramp seyirme diye not almışım

badenzi ay ben çok duramadığım için tam anlamadım kalp atışını ama görmek yetti bide geç döllenme oldugunu bilmiyordum ya o sitres rahatlamasını yaşadım görünce bebeğim büyüyormuş sevincini yaşadım
Bendede sabahları bulantı başladı bu hafta 8+4 yiz ayy herkes eşimde dahil erkek hissediyo ama herkes erkek dedikçe benim feminist duygularım kabarıyo kızım olacaksa size çok kırılıyo diyorum
10 gün sonra tekrar kontrol inşallah herşey yolundadır midem bulmadıkça hem çok kötü oluyorum biryandanda burda içimde diye emin oluyorum sağlıklı diye

Canım benim benimde sür kanallarım genişti kistler mevcuttu e vitamini vermişti doktor ve geçti birçok kadında oluyormuş Hiiiç sorun Hiç yani çok basit bişey tabi bende korkuyordum önceden... pozitif düşünelim pozitifff :) bu arada sizin batınız ne zaman doğru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…