Ben testle takip etmedim canım ama soğan kürünü yaptığım ay birkaç gün erken yumurtlama olmuşru :) Hayırlısı olsun bakalımKuzular iyi sabahlar ben sopan kürüyle beraber ovulasyon testi de yapıyorum ama sanırım erken yumurtlayacağım gibiiiiçünkü regl sonrası soğan kürümün 3. Gününde koyu çizgiye yaklaştım aranızda ovulasyon testi ve soğan kürünü beraber yapan var mı acaba
Evet canım servis kullanılamıyor ben kendi aracımla gidip geliyorum, ev de yakın işyerine çok şükür, o yüzden çok mutluyum, gerçekten normalde fazla saat çalıştığımızı düşünüyorum çünkü bu saatlerle de işlerimi daha güzel daha verimli halledebiliyorumBizim çok şükür sigara ve alkol derdimiz yok; ben sperm test için ikna etmeye çalışıyorum
evet öyleydi galiba, unuttum şimdi o prosedürleri
ama sizin uygulama da iyiymiş, erken çıktığında servisten yararlanamıyorsundur ama
o ne demek canım, 3 gün perhiz nasıl oluyor anlamadım?
Ayyyy inşallah benimkilerde gitmiştir.
Biz de bu kez eşimle birlikte gideceğiz doktora, şimdiye kadar kontroller veya muayeneler için olsun tek gittim ama bu kez kocamı da alıcam yanıma, gözünü korkuttum azcıktutuştu
Belki o vasıtayla onunda sperm testini çıkarırız aradan
Kuzular iyi sabahlar ben sopan kürüyle beraber ovulasyon testi de yapıyorum ama sanırım erken yumurtlayacağım gibiiiiçünkü regl sonrası soğan kürümün 3. Gününde koyu çizgiye yaklaştım aranızda ovulasyon testi ve soğan kürünü beraber yapan var mı acaba
canım çok özür dilerim ben anlayamadım tam olarak3 gün boşalma olmaması lazım canım, biz 2 defa yaptırdık spermiogram testi ve doktor üzerine basa basa söyledi, ne 4 gün ne 2 gün tamı tamına 3 gün olması lazım diye
canım merhaba,Kuzular iyi sabahlar ben sopan kürüyle beraber ovulasyon testi de yapıyorum ama sanırım erken yumurtlayacağım gibiiiiçünkü regl sonrası soğan kürümün 3. Gününde koyu çizgiye yaklaştım aranızda ovulasyon testi ve soğan kürünü beraber yapan var mı acaba
ne güzel canım, benim işyerim geçtiğimiz yıl farklı bir ilçeye taşındı zaten evime uzaktı daha da uzaklaşmış oldukEvet canım servis kullanılamıyor ben kendi aracımla gidip geliyorum, ev de yakın işyerine çok şükür, o yüzden çok mutluyum, gerçekten normalde fazla saat çalıştığımızı düşünüyorum çünkü bu saatlerle de işlerimi daha güzel daha verimli halledebiliyorum
Yok canım eşin 3 gün boyunca ilişki yaşamayacak demek o.canım çok özür dilerim ben anlayamadım tam olarak
ilk kez yaptıracağız da; şimdi şöyle bu testten 3 gün önce mutlaka her gün yani 3 gün boyunca cinsel ilişki olacak ama meni çıkmayacak yani boşalma olmayacak doğru mu anlamışım
Canjn aynısı bendede olmuştu soğan kürü ve bal tarçın çörek otu yaptığımda erken yumurtlama oldu sikinti bende demstim demekki Kürlerle alakalıcanım merhaba,
ben 4 aydır ovulasyon ile yumurtlama zamanımı takip ediyorum çok düzenli bir şekilde, soğan kürü yaptığım aylarda hep çok erken yumurtladım dolayısı ile de adet tarihlerim yaklaştı
hatta bu ay daha da erken yumurtladım çünkü bal+tarçın+çörek otu kürü uyguladım tahminime göre de 9. gün yumurtladım
çünkü adetim bittikten 2 gün sonra yumurtlama akıntısını farketmiştim
Hayır kuzucum yanlış anlamışsın :)Açık açık yazacağım ayıp birşey değil sağlık sonuçta testten önce 3 gün boyunca eşinin hiçbirşekilde boşalmaması gerekiyor, yani cinsel ilişki, masturbasyon vs olmaması lazım. Bazen erkekler gece rüyalarında da boşalabiliyorlar, bunun da olmamış olması lazım. Mesela diyelim ki önümüzdeki Perşembe test yaptıracaksınız, bu durumda Pazartesi, Salı ve Çarşamba cinsel ilişki ve diğerlerinin olmamış olması lazım, ama Haftasonu olabilir, inşallah anlatabilmişimdir :) Yoksa test verileri yanlış oluyormuşcanım çok özür dilerim ben anlayamadım tam olarak
ilk kez yaptıracağız da; şimdi şöyle bu testten 3 gün önce mutlaka her gün yani 3 gün boyunca cinsel ilişki olacak ama meni çıkmayacak yani boşalma olmayacak doğru mu anlamışım
hadi bakalım kuzum inşallah öyledir, hazır miniklerdi inşallah 2 ay soğan kürleri işe yaramıştır diyorum bende; bildiğim kadarıyla hamilelikle östrojen hormonu baskılandığı için kistler küçülüyor hatta yok oluyorlar; şu an düzenli adet gördüğümüz için aslında kistlerin gitmesi çok daha zor bu nedenle, doktorlar o yüzden kistleri olanlara acil bebek düşünün diyorlarİnşallah kuzum darısı senin kistlerin başına gitsinler kaybolsunlar bir daha geri gelmesinler.
(Bu arada bende de kist vardı ağustosta hamile olduğumda fark etmişlerdi kürtaj oldum kontrole gittim hala ordaydı biraz büyümüş yada ölçüm farkından.Önemli değil demişti doktor hamileyken inşallah benimde yoktur gitmiştir.)
Karı koca beraber gitmeniz çok iyi olacak canım ihtimalleri ortadan kaldırmak en güzeli. Sonuçta hamile kalmaya engel olan şeyler sadece kadınlarda değil erkeklerde de var. Sizde öğrenmiş ona göre ne yapacağınızı daha iyi bilmiş olursunuz. Benim şahsi kanaatim ikinizde de bir sorun yok ama bebiş annesini bekliyor tam hazır olmasını.
Ayyyy tamam şimdi olduHayır kuzucum yanlış anlamışsın :)Açık açık yazacağım ayıp birşey değil sağlık sonuçta testten önce 3 gün boyunca eşinin hiçbirşekilde boşalmaması gerekiyor, yani cinsel ilişki, masturbasyon vs olmaması lazım. Bazen erkekler gece rüyalarında da boşalabiliyorlar, bunun da olmamış olması lazım. Mesela diyelim ki önümüzdeki Perşembe test yaptıracaksınız, bu durumda Pazartesi, Salı ve Çarşamba cinsel ilişki ve diğerlerinin olmamış olması lazım, ama Haftasonu olabilir, inşallah anlatabilmişimdir :)
kesinlikle canım, hatta bu forumda soğan kürü yapan bir çok arkadaşımızda erken yumurtlama olduCanjn aynısı bendede olmuştu soğan kürü ve bal tarçın çörek otu yaptığımda erken yumurtlama oldu sikinti bende demstim demekki Kürlerle alakalı
öyleymiş evet, anladım ben şimdiYok canım eşin 3 gün boyunca ilişki yaşamayacak demek o.
Rica ederim canım benim ne demek, doktor eğer bu perhize uymazsanız test sonuçları yanıltır dediAyyyy tamam şimdi oldu
valla kusura bakma çok uzağım bu testlere hiç bilgim yok tam anlamıyla; eşimde yaptırmaya yanaşmadığından ötürü detaylıca araştırmamıştım bende tam olarak; çok sağol canım bilgi için
Bu arada kesinlikle ayıp değil tabi ki ben asla yadırgamıyorum
hadi bakalım kuzum inşallah öyledir, hazır miniklerdi inşallah 2 ay soğan kürleri işe yaramıştır diyorum bende; bildiğim kadarıyla hamilelikle östrojen hormonu baskılandığı için kistler küçülüyor hatta yok oluyorlar; şu an düzenli adet gördüğümüz için aslında kistlerin gitmesi çok daha zor bu nedenle, doktorlar o yüzden kistleri olanlara acil bebek düşünün diyorlar
Şubat ayı için merak içindeyim bende, en azından sağlık durumumu netleştiririm diyorum gerisi kolay
olacağı varsa kistle de oluyor, işyerinden ve çevremden arkadaşlarım çikolata kistleri olduğu halde hamile kalıp sezeryan yapılarak aynı ameliyatta kistleri de alınmıştı; benim ameliyat boyutunda değil çok şükür ki
canım bu arada bata bizim 6 gün kalmış, inan takip etmiyorum ama zaman yaklaştıkça cep telimden uyarı geliyor ordan ikaz gelince farkediyorum
Canjn aynısı bendede olmuştu soğan kürü ve bal tarçın çörek otu yaptığımda erken yumurtlama oldu sikinti bende demstim demekki Kürlerle alakalı
kesinlikle canım, hatta bu forumda soğan kürü yapan bir çok arkadaşımızda erken yumurtlama oldu
Canım cevabın için teşekkür ederim yorum yazan eller dert görmesin :) ben düzensiz regl götürüyorum 35-40-45 gün hiç yakalayamadım malesef umarım yakalarım ama tam pik olmuyor galiba yeterli kırmızılığı alamıyorum pcos dan galiba bakalım deneyip göreceğizcanım merhaba,
ben 4 aydır ovulasyon ile yumurtlama zamanımı takip ediyorum çok düzenli bir şekilde, soğan kürü yaptığım aylarda hep çok erken yumurtladım dolayısı ile de adet tarihlerim yaklaştı
hatta bu ay daha da erken yumurtladım çünkü bal+tarçın+çörek otu kürü uyguladım tahminime göre de 9. gün yumurtladım
çünkü adetim bittikten 2 gün sonra yumurtlama akıntısını farketmiştim